Az az alatt az egy hét alatt, úgy bántunk az asszonnyal mint egy kurvával. Mielőtt valaki negatív dologra gondolna nagyon élvezte, és a végén megköszönte. Olyan is volt például, hogy körbe álltuk és Neki lassan le kellett vetkőznie. Lekerült a póló és a melltartó, gyönyörű mellei vannak. Még nézni is élvezet pláne megfogni. A legnagyobb elismerést a srácoktól természetesen akkor kapta amikor a bugyi is lekerült. Aztán Neki kellett bennünket levetkőztetni és alaposan leszopni. E közben a srácok ribancnak nevezték és persze én is. Lehetne erről rengeteget írni, de jobb átélni. Ezek a kemény dugások, szopatások hatására megnőtt a szexuális étvágya. Jelenleg egy 25 éves fickó és egy 19 éves egyetemista srác jár fel hozzánk és keményen megdolgozzuk. Azt mondta, hogy titkos álma volt, hogy több férfi keményen bánjon vele. Hát most megkapja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 16:28
Törölt felhasználó (73853)

kicsivel több részletnek sztem sokan örülnénk, ha már egy héten át tartott a dolog...!
Nekünk már párszor volt ilyen kalandunk. Mivel mi biszexek vagyunk, így mindenki volt mindenkivel. Ez még izgalmasabb. Az azonban felettébb feltüzel, ha látom, hogy a párom análisan kényeztetik négykézláb, én meg alulról nyalom a punciját.
Egyet viszont még szeretnénk kipróbálni: egy párral és még vagy 3-4 pasival közösen összehozni egy partyt. Egy igazi gruppent. Persze ez esetünkben a biszex miatt nem egyszerű, de reménykedünk. Ez igzán izgi helyzet lenne.
Egyet viszont még szeretnénk kipróbálni: egy párral és még vagy 3-4 pasival közösen összehozni egy partyt. Egy igazi gruppent. Persze ez esetünkben a biszex miatt nem egyszerű, de reménykedünk. Ez igzán izgi helyzet lenne.
Én tudnám úgy kezelni tutira... 120 km.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 14. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 15:39
Törölt felhasználó (746827)
VIP

Sose fogunk, de azért köszi.
Az üzenetek menüpontban rengeteg jelentkező írt Nekünk, hogy szívesen beszállnának Hozzánk. Most, itt nyilvánosan is megköszönjük a sok érdeklődést, jelentkezést. Időközben azonban már kialakult egy stabil csapat! Ezért új jelentkezőket már nem tudunk fogadni.
Sikerült eljutnunk odáig, hogy a hétvégére már keresünk egy pasit. Alig várom, hogy lássam ahogy megdugják a feleségem előttem.
Az élményről majd képekkel fogok beszámolni nektek.(esetleg jelentkező?)
szia
merre laktok szivesen megyek (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 20. kedd 19:05
merre laktok szivesen megyek (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2170)

Sikerült eljutnunk odáig, hogy a hétvégére már keresünk egy pasit. Alig várom, hogy lássam ahogy megdugják a feleségem előttem.
Szeretném ha leírnátok hogy sikerült rávenni a nejeiteket.Nekem sajna nem sikerül pedig izgatna ha előttem dugnák.
Bár a pasikat szólítod meg, és nem a női oldalt, de belekotnyeleskedek....
Ne akard rávenni a barátnőd, feleséged. Semmi pozitív élményt nem fogtok megtapasztalni, ha valamit "kellből" csinál majd a párod, mert Te rá akarod benni. Ezt vele kell megbeszélned és nem egy fórumon tippeket gyűjteni, mert kaphatsz itt esetleg olyan tanácsot ami visszafelé sül el, és akkor nem hogy a párod nem dugja meg idegen pasi, de akár még Te is csomagolhatsz.
Ahhoz hogy egy párnál beleférjen egy harmadik szereplő vagy működjék a swinger ahhoz mind a két fél kell, az egyik akarára irtóra kevés.
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot. (Ez egy válasz zola43 üzenetére (2010. 07. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 21. szerda 18:14
Ne akard rávenni a barátnőd, feleséged. Semmi pozitív élményt nem fogtok megtapasztalni, ha valamit "kellből" csinál majd a párod, mert Te rá akarod benni. Ezt vele kell megbeszélned és nem egy fórumon tippeket gyűjteni, mert kaphatsz itt esetleg olyan tanácsot ami visszafelé sül el, és akkor nem hogy a párod nem dugja meg idegen pasi, de akár még Te is csomagolhatsz.
Ahhoz hogy egy párnál beleférjen egy harmadik szereplő vagy működjék a swinger ahhoz mind a két fél kell, az egyik akarára irtóra kevés.
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot. (Ez egy válasz zola43 üzenetére (2010. 07. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném ha leírnátok hogy sikerült rávenni a nejeiteket.Nekem sajna nem sikerül pedig izgatna ha előttem dugnák.
igy igaz nagyon jol irtad
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 07. 22. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 22. csütörtök 07:12

Bár a pasikat szólítod meg, és nem a női oldalt, de belekotnyeleskedek....
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot.
A legelső az legyen hogy ismerjétek meg egymást, de arra készülj fel, hogy lehet hogy nulla esélyed van erre a vágyadra. És egy élmény miatt azért nem kéne felrúgni egy működő kapcsolatot.
Nálunk is a ráhatás kellett, kivártam, és most ott tarunk hogy a hét végén meg is fog történni amit már mindeketten(hárman) akarunk.
Írunk már mi is...
Nálunk teljesen spontán volt az első alkalom. Azóta sem felejtem el....... Már beszélgettünk róla a férjemmel, hogy még egy pasi és bevallom izgatott a dolog, de valahogy nem jött össze. Aztán egyszer elmentünk fürödni egy kisebb strandra iszogattunk meleg víz pezsgő jó hangulat bátorság...
volt ott egy srác aki jól nézett ki szemezett is velem és mondtam az uramnak, hogy el tudnám képzelni a srácot harmadiknak. majd mondta őt is izgatná a dolog, hogy bevenni. Erre odament hozzá beszélt vele pár szót majd odajöttek immár ketten tisztára bizseregtem belülről...
elkezdtünk beszélgetni a medence sarkában és közben a 2 kezemmel a víz alatt megfogtam nekik. A srácnak már kőkemény volt mikor elővettem és irtó finom vastag...
fürödtünk még 1-2 órát majd a srácnál kötöttünk ki és megtörtént aminek meg kelett. Hatalmas hármas orgiát éltem át.. Ennek 2 éve azóta rendszeresen hármasozunk havi 1-2 alkalommal........
Nálunk teljesen spontán volt az első alkalom. Azóta sem felejtem el....... Már beszélgettünk róla a férjemmel, hogy még egy pasi és bevallom izgatott a dolog, de valahogy nem jött össze. Aztán egyszer elmentünk fürödni egy kisebb strandra iszogattunk meleg víz pezsgő jó hangulat bátorság...
volt ott egy srác aki jól nézett ki szemezett is velem és mondtam az uramnak, hogy el tudnám képzelni a srácot harmadiknak. majd mondta őt is izgatná a dolog, hogy bevenni. Erre odament hozzá beszélt vele pár szót majd odajöttek immár ketten tisztára bizseregtem belülről...
elkezdtünk beszélgetni a medence sarkában és közben a 2 kezemmel a víz alatt megfogtam nekik. A srácnak már kőkemény volt mikor elővettem és irtó finom vastag...
fürödtünk még 1-2 órát majd a srácnál kötöttünk ki és megtörtént aminek meg kelett. Hatalmas hármas orgiát éltem át.. Ennek 2 éve azóta rendszeresen hármasozunk havi 1-2 alkalommal........
az én fantáziám is izgatja ,hogy milyen lehet szeretkezni egyszerre 2 hapsival.
Szeretném valahogy rávenni a kedvesem,de nem megy!Nem erőltetem!Furcsa,hogy a vibris,orális játékot szereti,de "állítólag" nem gondolt(fantáziált) soha két farokról!
próbáld ki pl a swingert, azaz csald el csak nézőnek először, hátha ott be indul a fantáziája.
s ha rá tudod venni, kezdésnek szeretkeztek csak ti ketten akár félrevonulva teljesen ott.
bár ha végig olvasod a topikot sok módszert találsz, ahogy már sikerült valakinek. (Ez egy válasz Foltos üzenetére (2010. 07. 24. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 24. szombat 19:39
s ha rá tudod venni, kezdésnek szeretkeztek csak ti ketten akár félrevonulva teljesen ott.
bár ha végig olvasod a topikot sok módszert találsz, ahogy már sikerült valakinek. (Ez egy válasz Foltos üzenetére (2010. 07. 24. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném valahogy rávenni a kedvesem,de nem megy!Nem erőltetem!Furcsa,hogy a vibris,orális játékot szereti,de "állítólag" nem gondolt(fantáziált) soha két farokról!
szeretnék érdeklődni hogy vajon a nők hogyan viszonyulnak a gruppenhez és hogy miért van az hogy ha izgalmi álapotba vagyok akkor szivesen kipróbálnám de utána ugy érzem hogy szörnyen féltékenylennék : köszönöm :
Elöször is ha van, vagy lesz női partnered kérdezd meg őt ,vagy ha több is lesz ismerős, őket!
Ne itt akarj okosodni az álmodozó magános és vágyaktól is terhelt kanok butaságán!
Magaddal nem vagy és vágyaiddal tisztában, az azt jelenti nem vagy még érett ,de lehet nem is leszel soha alkalmas ilyen kapcsolatra!
Ne itt akarj okosodni az álmodozó magános és vágyaktól is terhelt kanok butaságán!
Magaddal nem vagy és vágyaiddal tisztában, az azt jelenti nem vagy még érett ,de lehet nem is leszel soha alkalmas ilyen kapcsolatra!
Én pedig nem hiszem, hogy az "odamondogatás" úgymond szerencsés egy egyébként is láthatóan kíváncsi, de ugyanakkor kissé szende fórumozó esetén. Az ilyen el is veheti a kedvét. No offense.
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 07. 25. vasárnap 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 25. vasárnap 05:31

Elöször is ha van, vagy lesz női partnered kérdezd meg őt ,vagy ha több is lesz ismerős, őket!
Azóta nem mentetek vidékre?Semmi történet?...
(Ez egy válasz kzsolt0102 üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 28. vasárnap 00:26

Tavaly nyáron mentünk vidékre és a nejem mondta, hogy játszuk el hogy kirakom az ut szélén és mind ha prosti lenne megdugom. Igy is volt kerestünk egy bekötő utat kiszált mondtam, hogy elmegyek a következő faluig és jövök. Mire vissza értem látom, hogy ott áll egy kocsi és beszélgetnek. Félre álltam és a nejem beszált a kocsiba. El indutak a bekötő uton. Gyalog utánuk mentem. Mire oda értem látom, hogy egy 55 körüli kövér hapsi támaszkodik a kocsin a nejem meg guggol elötte és szopizik. A hapsi meg a kezeivel huzza a fejét a szerszámra keményen. Egyből kemény lettem és elkeztem masztizni. Majd rádöntötte a motorházra és beakasztott neki hátulról. Elég keményen dugta majd fogta és az arcára verte a farkát. Beült a kocsiba és elment. Kezemben a farkammal mentem oda a nejem ott térdelt az egyik kezével ujjazta magát a másikkal a spermát törülgette és nyalta le a kezéről. Na hogy tetszett kérdezte. Nem szoltam csak elkeztem szopatni. Majd utána hátulrol megdugtam én is. Közben mondtam neki mesélje el milyen volt. Ő meg mesélte is. Imádom nézni ahogy mással kefél és ő meg imád is mással kefélni.
eloszor is bunko vagy masodszor meg a forummal kapcsolatos velemenyed ird ne egy kerdezorol mondj iteletet.
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 07. 25. vasárnap 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 25. vasárnap 05:31

nezd az en nejem elvezettel gyakorolja ,eleinte majd meg orultem a feltekenysegtol,ma mar belenyugodtam sot miutan a ffiak elmentek elvezettel kinyalom a gecis puncijat majd sexelunk. de egy ido utan felvagyok haborodva magamon,hogy hogy lehetek ekkora barom,nemcsak hogy kinyalom de elvezem is ahogy nyalom.-miutan kielegultem mas novel nem hiszem hogy megtennem.a nejem az persze mas "egy bocsanatkero bunbajo pillantas es maris arra vesz ra amire csak akar"
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 25. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 25. vasárnap 00:08
Törölt felhasználó (764106)

szeretnék érdeklődni hogy vajon a nők hogyan viszonyulnak a gruppenhez és hogy miért van az hogy ha izgalmi álapotba vagyok akkor szivesen kipróbálnám de utána ugy érzem hogy szörnyen féltékenylennék : köszönöm :