irigyellek

Kedves Tom1019!
Köszönöm válaszodat!
Nem vitázni akarok, de ha a fórumozók nem alkalmasak a fórumon való részvételre, akkor szerintem az adminok feledata kordában tartani őket.
Evvel a válassza lrészemről a dolg lezárva.
Köszönöm az intézkedésedet! (Ez egy válasz askh üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 24. hétfő 10:53
Köszönöm válaszodat!
Nem vitázni akarok, de ha a fórumozók nem alkalmasak a fórumon való részvételre, akkor szerintem az adminok feledata kordában tartani őket.
Evvel a válassza lrészemről a dolg lezárva.
Köszönöm az intézkedésedet! (Ez egy válasz askh üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval csak azt akartam mondani, hogy óvatosan a billentyűzettel.
(igazad van, de NE offoljátok a topicot helyesírási problémákkal és intelmekkel! mindig a hsz. tartalma a lényegesebb, és utána a helyesírás!) :tom

(igazad van, de NE offoljátok a topicot helyesírási problémákkal és intelmekkel! mindig a hsz. tartalma a lényegesebb, és utána a helyesírás!) :tom

a topicban megint takarítva! duplikált (önmagát igazoló) user végleg, a másik fele pedig 1 hétre tiltva!
térjetek vissza a topic eredeti témájához!
a helyesírás fontos szempont lehet egy ember megítélésében (beazonosításában), de ITT mégsem ez a legfontosabb, hanem a hsz-ek lényegi TARTALMA!
térjetek vissza a topic eredeti témájához!

a helyesírás fontos szempont lehet egy ember megítélésében (beazonosításában), de ITT mégsem ez a legfontosabb, hanem a hsz-ek lényegi TARTALMA!
Csak annyit kérdeznék igen csendesen, hogy ilyenkor hol vannak a moderátorok?
Máskor sokkal kevesebbért (pl. nem ide illő partnerkeresésért ) letiltanak egyébként jószándékú hozzászólót.
Most???????
(igyekszünk mindig a közelben lenni, de azt is tudomásul kellene venni, hogy elsősorban a felhasználóknak kellene normálisan, megfelelő hangnemben fórumozni, és megosztaniuk a gondolataikat, véleményüket és érzéseiket a többiekkel! az érintettek megkapták a megfelelő figyelmeztetést! az észrevételeteket elsősorban a megfelelő topicban jelezzétek, mert akkor gyorsabban és hatékonyabban tudunk fellépni a nem ide való "userekkel" szemben!) :tom
Máskor sokkal kevesebbért (pl. nem ide illő partnerkeresésért ) letiltanak egyébként jószándékú hozzászólót.
Most???????
(igyekszünk mindig a közelben lenni, de azt is tudomásul kellene venni, hogy elsősorban a felhasználóknak kellene normálisan, megfelelő hangnemben fórumozni, és megosztaniuk a gondolataikat, véleményüket és érzéseiket a többiekkel! az érintettek megkapták a megfelelő figyelmeztetést! az észrevételeteket elsősorban a megfelelő topicban jelezzétek, mert akkor gyorsabban és hatékonyabban tudunk fellépni a nem ide való "userekkel" szemben!) :tom

kipróbálnám milyen lehet hármasban . még soha nem voltam ilyen helyen . remélem egyszer találok egy megértő párt .
Igazad van!!!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 23. vasárnap 15:20

teljesen mindegy férfiról vagy nőről beszélünk mindenkit izgat csak van aki beismeri van aki nem
teljesen mindegy férfiról vagy nőről beszélünk mindenkit izgat csak van aki beismeri van aki nem
Hmmm...
Jó is, ha az asszony kezében van az irányítás
Jó is, ha az asszony kezében van az irányítás

ügyesek vagytok! rendesen szétoffoltátok vezérleteddel a topicot! tessék visszatérni a témához, és minden reklám és társkeresés nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 17. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 17. hétfő 20:23
Törölt felhasználó (52833)
VIP

( a hsz kimoderálva! a szex szokásokban NEM reklámozzuk magunkat és a feleségünket! ez NEM társkereső rovat!!) :tom

( a hsz kimoderálva! a szex szokásokban NEM reklámozzuk magunkat és a feleségünket! ez NEM társkereső rovat!!) :tom

(ez itt NEM a reklám helye!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 15. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 15. szombat 06:03

VIP

komentár nélkül

(NEM társkereső rovatban vagy! ezért itt NE csatlakozz senkikhez!)
hmmmmmmmmm..............de jó is lehet egy ilyen szitu
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 15. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 15. szombat 06:03

VIP

komentár nélkül

komentár nélkül

(NE itt társkeresőz és keresgélj! van erre megfelelő rovat!)

Nálunk az ünnepek előtti napokban megtörtént, illetve holnap lesz a következő alkalom, eddig legalábbis minden jel erre utal. A feltételek adva lesznek előreláthatólag.

Nem hiszem el hogy senkinek nem dugták meg a barátnőjét-feleségét mostanában!
Nekünk sajnos elmaradt az ünnepek közti móka,mert a komám dolgozott,mikor meg nem akkor a barátnőjével volt.A" tavaly kefélgettem"főszereplője sem jött össze.De megígérte mindent pótolunk.Így teltek az ünnepek.
Valakinél esetleg eseménydúsabb volt a program?
Nekünk sajnos elmaradt az ünnepek közti móka,mert a komám dolgozott,mikor meg nem akkor a barátnőjével volt.A" tavaly kefélgettem"főszereplője sem jött össze.De megígérte mindent pótolunk.Így teltek az ünnepek.
Valakinél esetleg eseménydúsabb volt a program?
Ezek szerint sikerült "jó időben jó helyen" lenned.
Azért az is fontos, hogy hasonlóak legyenek, találkozzanak az elképzelések. Egyébként szimpatikus a pár részéről tanúsított "nem akarunk egyből mindent" hozzáállás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 06. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 06. csütörtök 07:52

Törölt felhasználó (786534)

Lehet, hogy kicsit félreérthetőbb az írás. Nem kell sajnálni a feleséget. Szó sincs arról, hogy kielégületlen maradt volna. Azon kívül ne felejtsük el, hogy első alkalom volt mindenkinek. Ezt figyelembe véve nagyon is elégedettek lehettünk. Addigi életük egyik legnagyobb szexuális élménye volt ez mindent figyelembe véve.
Üdv a klubban!Bár látom nem ma kezdted,jó 2 év szünet után visszatértetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 11. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 11. kedd 14:15

sziasztok
kifejezetten imádom ha a nejem punciját idegen kuki bővitgeti
és közbe engem meg szájjal kényeztet.
kifejezetten imádom ha a nejem punciját idegen kuki bővitgeti
és közbe engem meg szájjal kényeztet.