Csak annyit tennék hozzá hogy az biztos hogy ez első élmények jó ha jól sikerülnek különben elmehet a kedv egy életre. Az exemnél így volt. Hála istennek a feleségemnél már jó volt és azóta is kívánja a többest. És az is biztos és jó tanács a hármas az hármas legyen ,főleg első alkalommal. Ne engedjétek hogy nélkületek szexeljen a párotok mással. Ez alapszabály!!! És az az igazság egymás nélkül nem is élveznénk,ö se ,én se. Olyan azért nem okoz gondot persze ha öt a nappaliba dugják ,míg én kiugrom egy italért. Sőt izgat is ha külső szemmel nézhetem ahogy 2-3pasival játszik,és élvezi.
PONTOSAN!!!!!
(Ez egy válasz baby joe üzenetére (2011. 02. 02. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 18:16

Kérünk Titeket hallgassatok a hozzászólókhoz!Mi is kipróbáltuk a hármast ,HÁRMAN!Nagyon jó élmény volt HÁRMAN!Itt nincs olyan ,hogy ketten próbálják meg előbb a hármast,itt kölcsönös kívánatról és megértésről,nem utólsó sorban diszkrécióról szól a dolog!Ne sajnáljátok elengedni az ilyen embert,mert neki csak önmaga fontos,és ti sehol sem szerepeltek az értékrendjében!!!!!Az biztos,hogy időbe telik,hogy megtaláljuk a megfelelő PARTNERT az álmainkhoz,de higgy nekünk ,megéri várni,mint egy törött álmot dédelgetni,amit egy barom elrontott!!!
Kérünk Titeket hallgassatok a hozzászólókhoz!Mi is kipróbáltuk a hármast ,HÁRMAN!Nagyon jó élmény volt HÁRMAN!Itt nincs olyan ,hogy ketten próbálják meg előbb a hármast,itt kölcsönös kívánatról és megértésről,nem utólsó sorban diszkrécióról szól a dolog!Ne sajnáljátok elengedni az ilyen embert,mert neki csak önmaga fontos,és ti sehol sem szerepeltek az értékrendjében!!!!!Az biztos,hogy időbe telik,hogy megtaláljuk a megfelelő PARTNERT az álmainkhoz,de higgy nekünk ,megéri várni,mint egy törött álmot dédelgetni,amit egy barom elrontott!!!
Hát nagyon nagyon izgató szituáció ez,mi most jöttünk haza egy kis autós kalandból ahol hármasban ...............
Szerintünk is így van, át kell gondolni, mert egy rossz választás negatív dolgokat eredményez,el is veheti a kedvet egy időre, míg egy pozitív partnerválasztás felturbózza az eseményeket!!!!
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2011. 02. 02. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 16:20

Gyakorlatilag leírtál mindent amit szerettem volna
Annyit tennék még hozzá, hogy inkább várjátok ki és keressétek meg azt aki tökéletesen passzol hozzátok vágyakban, fejben. Ne az alapján válasszatok, hogy ki mekkora lepedő-akrobatának vallja magát, többnyire fele sem igaz.

Annyit tennék még hozzá, hogy inkább várjátok ki és keressétek meg azt aki tökéletesen passzol hozzátok vágyakban, fejben. Ne az alapján válasszatok, hogy ki mekkora lepedő-akrobatának vallja magát, többnyire fele sem igaz.
Gyakorlatilag leírtál mindent amit szerettem volna

Csak saját vélemény.
Ne enged,hogy egyedül dugja meg a feleségedet mert soha nem lesz 3-as ebből.
Lehet,hogy egy skalpvadász,de annak sem jó mert azt írtad,hogy közeledik az időpont
már nem akkora a szája. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 10:10
Ne enged,hogy egyedül dugja meg a feleségedet mert soha nem lesz 3-as ebből.
Lehet,hogy egy skalpvadász,de annak sem jó mert azt írtad,hogy közeledik az időpont
már nem akkora a szája. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760161)
VIP

Remélem mi nem fogunk ugy járni én is töbszor akarom a kettest
Ezt a dolgot holnapra terveztük azért akartam a kettest mert hátha zavarja a jelenlétem a feleségem jobban ismeri de a hármas a cél a sajnos most ugy néz ki hogy vissza mondta a holnapi fellépést tehát mást kell keresnünk csak aszája volt nagy kár hogy mögötte nincs semmi a feleségemnek be jött volna de még holnap hátha meggondolja magát
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 11:31
Törölt felhasználó (765156)

Sziasztok
Bár itt a nagy többség csak fantáziál , amivel semmi gond nincs, mert az első lépést ott kell megtenni. De akkor legalább jutna el arra a szintre hogy csak akkor kezd el keresni írogatni képet kérni stb. ha a fantázia megérett a megvalósításra. Véleményem szerint mindkét "táborból" sokan adják fel azért mert a dolog megakad a levelezésnél .
stingers Én "szóló srácként " azt mondanám a ha a "haver" vagy bárki csak kettesben akar lenni a pároddal az tuti nem a hármas , többes élmény miatt akar veletek lenni, ehhez kell az a hogy az embert az a szitu izgassa fel hogy más párját a párja jelenlétében vele közösen kényezteti, és tisztában van vele hogy ez inkább a "párról" szól.
Bár itt a nagy többség csak fantáziál , amivel semmi gond nincs, mert az első lépést ott kell megtenni. De akkor legalább jutna el arra a szintre hogy csak akkor kezd el keresni írogatni képet kérni stb. ha a fantázia megérett a megvalósításra. Véleményem szerint mindkét "táborból" sokan adják fel azért mert a dolog megakad a levelezésnél .
stingers Én "szóló srácként " azt mondanám a ha a "haver" vagy bárki csak kettesben akar lenni a pároddal az tuti nem a hármas , többes élmény miatt akar veletek lenni, ehhez kell az a hogy az embert az a szitu izgassa fel hogy más párját a párja jelenlétében vele közösen kényezteti, és tisztában van vele hogy ez inkább a "párról" szól.
Sziasztok
Üdv. A hármas az nem két emberről szol!
Bár a topic címe jelenlévő és távollévő férjre is utalhat, a Ti esetetekben azt veszem ki, hogy 3man párban lenne a megfelelő felállás.
Ha a 3. fél nem meri bevállalni elsőre, akkor szerintem nem Ö a megfelelő partner a kalandotokhoz.
A párnak ugyan akkora a rizikó mint a csatlakozónak, viszont ők a vendéglátók illik tiszteletben tartani a kívánságukat.
Szerintem, aki ezt 3. ként nem meri felvállalni az csak 1 kosza numerát akar a hölgyel.
Kivánom, hogy járjatok sikerrel és sok izgalmas eseményben legyen részetek!
Bár a topic címe jelenlévő és távollévő férjre is utalhat, a Ti esetetekben azt veszem ki, hogy 3man párban lenne a megfelelő felállás.
Ha a 3. fél nem meri bevállalni elsőre, akkor szerintem nem Ö a megfelelő partner a kalandotokhoz.
A párnak ugyan akkora a rizikó mint a csatlakozónak, viszont ők a vendéglátók illik tiszteletben tartani a kívánságukat.
Szerintem, aki ezt 3. ként nem meri felvállalni az csak 1 kosza numerát akar a hölgyel.
Kivánom, hogy járjatok sikerrel és sok izgalmas eseményben legyen részetek!
Remélem mi nem fogunk ugy járni én is töbszor akarom a kettest
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 02. 02. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 10:03

Mi ugyanígy jártunk-egy haverom Casanova komplexussal-megdugta a páromat az én szervezésemmel.
Aztan ujra,meg ujra meg ujra.Aztan mikor idejét éreztem hogy hármasba legyünk és csatlakozni akartam,akkor megtorpant a dolog.Véget is vetettünk a különös "románcnak."
Aztan ujra,meg ujra meg ujra.Aztan mikor idejét éreztem hogy hármasba legyünk és csatlakozni akartam,akkor megtorpant a dolog.Véget is vetettünk a különös "románcnak."

Mi ugyanígy jártunk-egy haverom Casanova komplexussal-megdugta a páromat az én szervezésemmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 07:16

VIP

Elég régota olvasgatom ezt a topikot elmondok egy tőrténetet a feleségemmel sokat gondolkodtunk a hármas felálásban nehezen de találtunk egy megfelelő nem kőzeli de ismerős személyt elég nagy kaszanovának képzeli magát a hármast még nem merte bevállalni most ott tartunk hogy ketten a feleségemmel lesznek amit én a távolbol figyelni fogok a tudta nélkül majd meglátom mit tud be fogok rola majd számolni
Ö elfogadta a kritériumokat meg beszéltük hogy legyenek elöször ketten csak azt nem tudja hogy én követni fogom az eseményeket de ahogy közeleg az idöpont már nincs akkora szája
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 09:24
Törölt felhasználó (431581)

Azért elsőre mindenki izgul,meg másodikra is,és mégis.......,amúgy meg ha akkora Kaszanova lenne,nem olyan nőkkel próbálkozna,akiknek a férje engedte meg a dolgot.
Szerintem akkor elfogadható egy ilyen szituáció,amikor valaki elfogadja a fogadó pár kritériumait.
Elvégre nem kis dologba vonjátok-vonnátok be.
Az más tészta hogy az is izgalmas sok férfinak ha a párját mással látja,de ahogy kivettem a szavaidból,ez is esetleges,és nem megbeszélt történés lesz.
Nem látom itt a tiszteletet,és lehet hogy ez a hiány,nem csak a harmadiktól jön.
Bocs a negatív látásmódom miatt.,nem a paráidat szeretném növelni.
Szerintem akkor elfogadható egy ilyen szituáció,amikor valaki elfogadja a fogadó pár kritériumait.
Az más tészta hogy az is izgalmas sok férfinak ha a párját mással látja,de ahogy kivettem a szavaidból,ez is esetleges,és nem megbeszélt történés lesz.
Nem látom itt a tiszteletet,és lehet hogy ez a hiány,nem csak a harmadiktól jön.

Azért elsőre mindenki izgul,meg másodikra is,és mégis.......,amúgy meg ha akkora Kaszanova lenne,nem olyan nőkkel próbálkozna,akiknek a férje engedte meg a dolgot.
Bocs a negatív látásmódom miatt.,nem a paráidat szeretném növelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 09:07

VIP

SZia szerintem csak annak képzeli magát az én véleményem szerint inkább félös és ezzel a dumával jön a feleségem öt választotta meglátom mit lehet belöle kihozni
SZia szerintem csak annak képzeli magát az én véleményem szerint inkább félös és ezzel a dumával jön a feleségem öt választotta meglátom mit lehet belöle kihozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 08:13
Törölt felhasználó (431581)

Szia
Miből gondolod hogy ha megkapja a nejedet akkor utána te is kelleni fogsz?
Ha már most nem elég nyitott egy tisztességes hármas felálláshoz,ráadásul Kaszanovának képzeli magát,akkor én nem sok jót várnék tőle.
Bocs a kéretlen beleszólásomért,de a sztoridról valahogy ez ugrott be.
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert.
Ha már most nem elég nyitott egy tisztességes hármas felálláshoz,ráadásul Kaszanovának képzeli magát,akkor én nem sok jót várnék tőle.
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert.
Szevasz Biztos vagyok benne,hogy lehet normális partnert találni,ha nem is dicsekvőset.Nem biztos,hogy nekem tetszene ilyen kétlaki dumagép,szájakció hős.Pedig izgat nagyon ha a párom idegen kényeztetné.Jól gondoljátok át.Mindenféle rosszindulat nélküli,sok sikert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Elég régota olvasgatom ezt a topikot elmondok egy tőrténetet a feleségemmel sokat gondolkodtunk a hármas felálásban nehezen de találtunk egy megfelelő nem kőzeli de ismerős személyt elég nagy kaszanovának képzeli magát a hármast még nem merte bevállalni most ott tartunk hogy ketten a feleségemmel lesznek amit én a távolbol figyelni fogok a tudta nélkül majd meglátom mit tud be fogok rola majd számolni
Szia
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért remélem nem lesz igazam!Sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Üdv.Nagyon izgatna engem is,egyenlőre nem jó ötletnek tartja,de már beszélünk róla.Ötletek jól jönnének.Várom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 19:30
Törölt felhasználó (779689)

Nem mondtam hogy keresünk is,csak leírtam hogy nálunk hogy megy. Amúgy meg nem csak itt lehet ismerkedni!
Nem mondtam hogy keresünk is,csak leírtam hogy nálunk hogy megy. Amúgy meg nem csak itt lehet ismerkedni!