Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 663 664 665 666 667 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6370   2011. 02. 18. péntek 13:33
igric igric
sziasztok... hát nálunk az a helyzet hogy megbeszéltuk a 3 ast noi és férfi beszállóval is......most ott tartunk ,hogy a párom eloszor lányt szeretne harmadiknak, utána johet pasi is.....ugyhogy pasik akik szeretnétek beszállni hozzánk, szerezzetek nekunk gyorsan csajt !!!!!! Szevasztok......
#6369   2011. 02. 18. péntek 09:35
X Törölt felhasználó (26551)
Sziasztok! párhoz csatlakoznék. Írjatok!
#6368   2011. 02. 17. csütörtök 22:40
X Törölt felhasználó (764722)
"lányos zavarába" teszi biztos. Ami esélyesebb, hogy hűségtesznek hiszi és nem akar csalódást okozni.
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 02. 17. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 17. csütörtök 22:02
Igen izgat minket de ha felhozom a témát akkor mindig eltereli a szót másra.
#6367   2011. 02. 17. csütörtök 22:02
lámpás111 lámpás111
Igen izgat minket de ha felhozom a témát akkor mindig eltereli a szót másra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 17. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764722)
2011. 02. 17. csütörtök 20:52
Párod is foglalkoztatja, téged is izgat, szerintem nincs sok vesztenivaló smile . A regedből látható, hogy több éves kapcsolatről van szó, gondolom alaposan kiismerted, tudhatod mit vállal vagy nem.
#6366   2011. 02. 17. csütörtök 20:52
X Törölt felhasználó (764722)
Párod is foglalkoztatja, téged is izgat, szerintem nincs sok vesztenivaló smile . A regedből látható, hogy több éves kapcsolatről van szó, gondolom alaposan kiismerted, tudhatod mit vállal vagy nem.
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 02. 17. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 17. csütörtök 20:11
Kicsit tanácstalan vagyok. Páromat nagyon izgatja ha ilyent lát a tv-ben. de nem merem felhozni , hogy próbáljuk ki . Engem izgat a dolog.
#6365   2011. 02. 17. csütörtök 20:11
lámpás111 lámpás111
Kicsit tanácstalan vagyok. Páromat nagyon izgatja ha ilyent lát a tv-ben. de nem merem felhozni , hogy próbáljuk ki . Engem izgat a dolog.
#6364   2011. 02. 17. csütörtök 19:32
X Törölt felhasználó (779689)
+1pasit már bevettünk többször is ,és 1rendszeresen jár is hozzánk. Szeretnénk ha többen is jönnének egyszerre.
2-3pasi. Párom szerint az ideális a 3,így minden lukába van egyszerre. smile Részemről is izgatóbb ha többen dugják.
#6363   2011. 02. 17. csütörtök 14:26
X Törölt felhasználó (768271)
pusztan az erdekesseg kedveert!!
vajon a becses nejed onagysaga is ilyen kitoro orommel fogadna-e ha te dugnal mas noket elotte-(helyette)-!?? hehe
#6362   2011. 02. 17. csütörtök 09:52
miapite miapite
Sziasztok!
Minket fölöttébb izgat ha más férfi is előttem csinálja a párommal de sajnos igen nehezen jön össze pár éve kerizünk de rengeteg a nyuszi muszi már ha csak a talira kerül a sor is.Talán két alkalom volt de várunk és álmodozunk mivel én közben le is betegedtem
#6361   2011. 02. 16. szerda 19:19
X Törölt felhasználó (779689)
Én szeretem és izgat, ha dugják a párom. Szerencsére ö is szereti több pasival egyszerre. smile A rendszerességre törekszünk 2-3baráttal.
#6360   2011. 02. 16. szerda 08:20
X Törölt felhasználó (436025) VIP
én szeretném látni hogy dugják páromat szerintem sokan csak titkolják
#6359   2011. 02. 16. szerda 07:21
X Törölt felhasználó (793224)
(NEM társkereső rovatban vagy, ne itt ajánlkozz!):tom ejnye1
#6358   2011. 02. 16. szerda 07:12
Gabriella1970 Gabriella1970
Nálunk mindig a férjem "választott" Nekem.Fel sem merült,hogy előtte kettesben kipróbáljam,mondjuk mi inkább négyesekben voltunk.A hármasnál is tudott róla a másik pár hölgytagja.
#6357   2011. 02. 14. hétfő 12:38
jencike88 jencike88 VIP
Jobb félni, mint megijedni. Ha bizonyos védelmi reakciók működnek, és ezt nem fogadják el ,az ő bajuk. Kikötéseket el lehet fogadni, mert enélkül nagy baj lehet. Erről itt már nem értesülünk. /ld. koton haszn., amit a eltett képeken nagyon ritkán látsz, sajnos./ Gondolom ez nem elítélendő óvatosság.
#6356   2011. 02. 13. vasárnap 14:49
karendi karendi
Sziasztok régóta izgat a dolog, hogy egy teleélvezett puncit kinyalhassak. Írjatok bátran párok, ha izgat titeket is és összehozunk valamit.
#6355   2011. 02. 12. szombat 13:44
tobbenjobb tobbenjobb
Sziasztok,
Csakhogy legyen gyakorlat is a sok elmélet mellett... smile

Szóval, folyamatosan győzködöm a feleségem, hogy ne csak én vegyem ki a keresés fáradságából a részem, hanem ő is dolgozzon meg a betevőért...*

Egyszer izgatottan jött haza, hogy talált egy neki tetsző férfit, akinek a szeme sem áll jól, és úgy érzi, benne lenne, ha felajánlkozna. A probléma ott volt, hogy munka közben találkoztak, és kínosnak érezte volna, ha visszautasítják, mert továbbra is találkoznának munka közben...
Aztán csak összeszedte a bátorságát, és elmondta neki, hogy szívesen elhívná otthonra, megkínálná egy kis szendviccsel... A férfi jól vette az ajánlatot, de a következő alkalommal visszaszólt, hogy a párjával régebben voltak többesben, és úgy döntöttek közösen, hogy nem élnének az ajánlattal. Szerencsére a feleségem nem vette annyira zokon a kudarcot, el is felejtettük a próbálkozást.
Aztán hónapokkal később kapott tőle egy SMS-t, hogy aznap este kb egy óra múlva beugrana egy rövid látogatóra, így lehet-e? Visszaírt, a feleségem hogy jöhet.
Sok felkészülési lehetőség nem volt, mikor becsöngetett, mi már fürdőköntösben voltunk. Én akkor találkoztam először vele. Nagyon udvarias volt, de nem volt megilletődve. Bemutatkozott, elfelejtettem a nevét. Szimpatikusnak találtam. Érdeklődve nézelődött, hogy mi lesz.. Gyorsan betereltük a hálószobánkba, és mire leült, a feleségemen már nem is volt köntös.
Néhány másodperces "előjáték" után nekiestünk, mint éhes koldus a lábosnak, és nyaltuk, dugtuk, szopattuk felváltva, majd az arcára élveztünk. Az egész alig volt húsz perc, gyorsan felöltözött és elhúzott, kikísértem. Amikor visszatértem, a feleségem gecis arccal maszturbált az ágyon, leültem és gyönyörködtem benne, és annyira ihletbe jöttem, hogy még egy ráadás menetet kapott smile
Hát így történt. A srác azóta nem jelentkezett, ennek lassan fél éve, ráadásul a közös munkavégzés is megszűnt, nincs lehetőségük találkozni. A párja miatt SMSt sem merünk küldeni neki.

Azóta is rágom a feleségem fülét, bátran flörtöljön, keressen neki tetsző férfiakat és hozza őket haza. De nagyon óvatos, még nem került új férfi a látókörébe.

(*)Az internetes társkeresés nagyon béna, a személyes ismerkedés viszont nagyon veszélyes. Én is tettem ajánlatot már munkatársamnak, és a nőn láttam, hogy kettesben szívesen megtenné velem, de hármasra nem mer eljönni hozzánk... Ha a neten én keresgélek, a nekem szimpatikus párokat bemutatom a feleségemnek, és közösen döntünk. A probléma az, hogy mindig a csajok alapján döntök, és nem biztos, hogy a számomra szimpatikus lány mellett szimpatikus férfit talál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 09. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (145332)
2011. 02. 09. szerda 14:38
Olvasom már ezt a topikot egy ideje, és borzasztóan tetszik, amikor álomszerűen vad, de mégis realisztikus-, és hihető történeteket írtok a témában...
Én is éppen eleget kacsint fantáziálok arról, ahogy a páromat döngeti valaki más - a tudtommal, sőt beleegyezésemmel - és annyira élvezi a kis Dög, hogy az én szám is fülig ér a boldogság(á)tól!
Már sokszor beszéltünk róla, és ugyancsak jó partner a képzelgésben - néha lehidalok, hogy miket talál ki szex vagy maszti közben - de addig még sosem jutottunk, hogy megpróbáljuk megvalósítani valamelyiket is az ábrándjaink közül...
Mit szólnátok egy kis háziversenyhez?
Van itt elég mesemondó, és egy csomó olyan is, aki az életből merítkezik...
Szeretném, ha írnátok egy buja feleséges sztorit, és megígérjük, hogy a Hölgy által győztesnek ítélt pályaművet megpróbáljuk megrendezni az életben is!
Határidő egyelőre nincs, létező bejegyzéseket hivatkozni nem ér, további segítséget csak kérésre adok... smile

pny_ffi
#6354   2011. 02. 12. szombat 12:14
X Törölt felhasználó (757260)
(NEM társkereső topic!) ejnye1
#6353   2011. 02. 12. szombat 11:52
jencike88 jencike88 VIP
Igaza van az asszonynak.
Nkem is vannak feltételeim, ami esetleg nem tetszik a 3.-iknak. A vészcsengő figyelmeztet, hogy ilyen nagy szabadságban/szabadosságban nem árt a védelemről gondoskodni /ld. coton/. Akinek ez nem felel meg, biztosan talál másik partnert, aki csak a f-.......-t használja, az eszét nem. Ami utána történik az orvosnál, arról és következményeiről itt már nem értesülnek.
#6352   2011. 02. 11. péntek 11:59
X Törölt felhasználó (784950)
aki mer az nyer! szívesen olvasnék j sztorikat én is, hajrá párok, hajrá lányok! -írom, hogy lányok, mert az ő beszámolójuk nagyon hiányzik nekem!
#6351   2011. 02. 10. csütörtök 23:53
coquetry coquetry
parbani megjegyzése valóban támadó, és nagyképű, vagy legalábbis annak tűnik számomra. Nem értem miért kell bántani azt, aki hozzá akar tenni a topikhoz, csak azért, mert ő még nem dugatta szét a feleségét, csak álmodozik róla. Igenis írjatok fantáziákat, és várom pocoknyusziék beszámolóját a megvalósításról. Egy admint pedig megkérnék, hogy törölje ezt az egész "off folyamot".

(parbani kimoderálva! ne offoljátok személyeskedéssel a topicot -természetesen ez nem a Te hsz-re vonatkozik!):tom felkialtas

... 663 664 665 666 667 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!