Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 656 657 658 659 660 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6503   2011. 03. 28. hétfő 10:24
X Törölt felhasználó (96377)
Remélem, megosztod velünk milyen lett az este....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 24. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)
2011. 03. 24. csütörtök 21:24
Engem ma este kérdezett meg a Kedvesem, hogy mit szólnék, ha jövő héten kettesben randizna valakivel. crazya Hármasban voltunk már néhány alkalommal, de nélkülem még nem volt pasival, mióta együtt vagyunk, pedig már többször mondtam Neki, hogy ha úgy adódik, nyugodtan, mert nagyon izgat a gondolata is. Most végre talán összejön én pedig alig várom már, hogy utána hazaérve részletesen elmesélje, miközben óriásit szexelünk!!!
Szóval, engem nagyon izgat, ha megdugják a feleségem!!! beka2

(moderálva : vazelinator)
#6502   2011. 03. 27. vasárnap 15:50
X Törölt felhasználó (96042)
Sziasztok!
Mi is imádjuk a többest! Imádom, amikor egy nagyobb dugás után puncija még másnap is hatalmasra van tágulva. (2 farokkal szoktuk a punciját kényeztetni smile ) És jól tele lehet rakni smile
Alig várjuk a következő alkalmat!!!
#6501   2011. 03. 27. vasárnap 14:59
X Törölt felhasználó (779689)
Ahogy már nem egyszer írtam ,engem izgat ha előttem dugják a feleségem. Sajnos lassan megy a megfelelő partnerek beszervezése. De azért van pár akik néha megdugják velem. Azt szeretném elérni egyszer hogy ne csak ketten egy másik pasival dugjuk,hanem 2-3srác dugja rendszeresen rajtam kívül egyszerre. Szeretnék 4. vagy 5. lenni aki nézi. Igyekszek olyan barátokat találni akik rendszeresen dugnák a nejem is. Őt is izgatja ez a téma és szerinte 3pasival az ideális,de élvezi azért 2 vagy 4el is ha teheti! smile
#6500   2011. 03. 24. csütörtök 21:24
X Törölt felhasználó (338147)
Engem ma este kérdezett meg a Kedvesem, hogy mit szólnék, ha jövő héten kettesben randizna valakivel. crazya Hármasban voltunk már néhány alkalommal, de nélkülem még nem volt pasival, mióta együtt vagyunk, pedig már többször mondtam Neki, hogy ha úgy adódik, nyugodtan, mert nagyon izgat a gondolata is. Most végre talán összejön én pedig alig várom már, hogy utána hazaérve részletesen elmesélje, miközben óriásit szexelünk!!!
Szóval, engem nagyon izgat, ha megdugják a feleségem!!! beka2

#6499   2011. 03. 24. csütörtök 21:09
X Törölt felhasználó (99019)
mi megy itt.......... de ettől szép........ nyes
#6498   2011. 03. 23. szerda 21:25
christiano christiano
Ám irigykedek is ,de nem azért mert nem volt részem ilyesmibe,hanem mert a párom azt mondja kezd megkomolyodni és valahogy nem érez vágyat már ilyesmire!Már lassan egy éve. szomoru1
Írjatok még a dolgaitokról mert szivesen olvasom-olvassuk!
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 03. 21. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 21. hétfő 09:04
Előre bocsátom, a történet nem kamu! Vannak rólunk fotók is. Velünk ez tényleg megtörtént. A párom, Brigi egy gyönyörű arcú, fekete rövid hajú kis formás mellű gyönyörű seggű kissé kreol bőrű lány. Ő 23 én 28 voltam. Rengeteget beszéltünk a hármas dologról, sokszor szex közben azzal izgattam, hogy azt suttogtam a fülébe, hogy kefélnénk meg többen. Egyik nap elmentünk egy buliba. Piszkosul berúgtunk, mit szépítsük. Már a buliban is sikerült Laci barátommal és a párommal elég erotikusan szendvicsben táncolni. Én már ott majdnem eldurrantam, főleg mivel Brigi tud kavarni rendesen. Ennyi volt, nem terveztünk semmi különöset. Hajnal 2-3 fele értünk haza. Laci mivel a szüleivel lakott, nem akart hajnalban hazamenni, ezért nálunk aludt. Mikor megérkeztünk, Brigi elment zuhanyozni, mi meg benyaltunk még egy egy rövidet. Viccből felvetettem Lacinak, kukkoljuk meg Brigit. A fürdőszoba ajtaján alul a tipikus panel szellőztetőn át kiválóan látszódik minden. Na ekkor kapott el az első izgalom ahogy láttam Lacit, hogy legelteti a szemét a páromon. Visszamentünk a nappaliba, utána csatlakozott Brigi is. Pizsamában és egy pulcsiban. Ő is hörpintett velünk még egyet. Felvetettem, hogy nyomhatna egy streapteaset nekünk. Persze először nem akart, de addig cseszegettük amíg belement. Ehhez persze kellett az alkohol is. Lekapcsolta a villanyt, benyomott valami lassú számot és elkezdett táncolni. Állt a farkunk rendesen, elképesztően sexy táncot lejtett nekünk. Levette a pulcsit és a pizsamafelsőt is, de úgy, hogy eltakarta tenyerével a ciciét. Na persze nem kellett nekünk se több rendesen felháborodtunk , de elértük célunkat. Felvillantak a csodás mellei. Ekkor jött az ötletem, hogy szálljunk be a táncba, mint a dizsibe, hármasban. Ekkor Brigi már nagyon fel volt izgatva. Én hátul álltam neki , Laci elől. Elképesztően vonaglott köztünk egy szál pizsamanadrágba. Egyszer csak megfordult és megcsókolt, két meztelen karját meg hátrafonta Laci nyakába. Innentől már nem volt visszaút. Laci elkedzte masszírozni a melleit én meg a nadrágjába nyúltam és a nyakát nyalogattam. Brigi hátrahajtotta a fejét és hosszan, vagy 4-5 percen keresztül Lacival smárolt. Mit smárolt, szétnyalta a barátom arcát. Az egyik kezével még mindig a nyakában volt, a másikkal pedig benyúlt Laci gatyájába és elkezdte verni a farkát. Felváltva csókolóztunk Brigivel, néha Lacival mintha össze is ért volna a nyelvünk, de ez akkor egyáltalán nem számított. Komoly nyálcsere volt az biztos. Amíg Laci és Brigi elnyalogatták egymást, én gyorsan kihúztam a kanapét, franciaággyá alakítva. Odahúztuk Brigit és gyorsan megszabadultunk a ruháinktól. Laci nem szarakodott, a térdeplő kedvesem lábát felhúzta és mögé került. Brigi egy hatalmasat pucsított, neki se kellett több belefúrta a fejét a popsijába. Szétnyalta a párom seggét és a punciját. Brigi közben engem szopott. Eljött a helycsere ideje, Brigi Laci felé fordult.

(módosítva :vazelinator)
#6497   2011. 03. 23. szerda 17:06
nokia7 nokia7
Folytasd a történeteid leírását ha valami alakul nálatok.
Szerintem jó páros vagytok worship

#6496   2011. 03. 21. hétfő 16:00
X Törölt felhasználó (760203)
Ezt a történetet, már én is olvastam valahol! nagyon megragadott, azért emlékszem rá!
#6495   2011. 03. 21. hétfő 14:20
X Törölt felhasználó (37937)
Nekem úgy rémlik, mint ha ezt a történetet itt a GG-en már olvastam volna !?
#6494   2011. 03. 21. hétfő 09:08
talabot talabot VIP
Én a pucsító segget azonnal kezelésbe vettem és én is megnyalogattam minden egyes négyzetcentijét. Elképesztően nedves volt. Brigi elkezdte nyalogatni a barátom hasát, combját. Sokáig kivárt, míg végignyalta a farkát és szép lassan szopni kezdte. Én nem bírtam tovább és betettem a farkam, közben Brigi a kedvenc játékunkat játszotta Lacival. Egy bő nyálas szopás, utána csók, megint egy kis szopás, megint csók. Lacin látszott, hogy nem érezte még a saját ízét, de tetszett neki. Ezután feltápászkodott és beleült a farkába. Én próbáltam betenni a popsijába és szendvicsben nyomni, de sajna nem sikerült, úgyhogy inkább csak nyalogattam és ujjaztam a popsit. Laci meg nem vette észre annyira extázisban volt a rajta lovagló és megállás nélkül nyalakodó teljesen bevadult, páromtól. Laci szopta a párom melleit, közben kefélte én meg nyalogattam a popsiját. Szürreális élmény volt, de életem legfantasztikusabb kefélése. Ezután pici párom hanyatt feküdt én elkezdtem kefélni, Laci meg mellétérdelt és szopatni kezdte Brigit. Laci ment el előbb. Tele lőtte Brigi száját, sokat lenyelt de egy jó adag végigfojt a szép arcán és a nyakán. Brigi magához húzta Lacit aki megkapta első geciscsók(habcsók) élményét. Brigi imádja. Ettől annyira készlettem, hogy én is elélveztem, rá a melleire és a hasára.
Brigi tiszta geci lett, szinte mindenhol. Elment fürdeni és köszönés nélkül elment aludni.
Ez a hármas kitörölhetetlen emlék. Életem legnagyobb élvezése volt. Voltunk már azóta másokkal is, párokkal fiúkkal, de ez volt az első és a legjobb.
#6493   2011. 03. 21. hétfő 09:04
talabot talabot VIP
Előre bocsátom, a történet nem kamu! Vannak rólunk fotók is. Velünk ez tényleg megtörtént. A párom, Brigi egy gyönyörű arcú, fekete rövid hajú kis formás mellű gyönyörű seggű kissé kreol bőrű lány. Ő 23 én 28 voltam. Rengeteget beszéltünk a hármas dologról, sokszor szex közben azzal izgattam, hogy azt suttogtam a fülébe, hogy kefélnénk meg többen. Egyik nap elmentünk egy buliba. Piszkosul berúgtunk, mit szépítsük. Már a buliban is sikerült Laci barátommal és a párommal elég erotikusan szendvicsben táncolni. Én már ott majdnem eldurrantam, főleg mivel Brigi tud kavarni rendesen. Ennyi volt, nem terveztünk semmi különöset. Hajnal 2-3 fele értünk haza. Laci mivel a szüleivel lakott, nem akart hajnalban hazamenni, ezért nálunk aludt. Mikor megérkeztünk, Brigi elment zuhanyozni, mi meg benyaltunk még egy egy rövidet. Viccből felvetettem Lacinak, kukkoljuk meg Brigit. A fürdőszoba ajtaján alul a tipikus panel szellőztetőn át kiválóan látszódik minden. Na ekkor kapott el az első izgalom ahogy láttam Lacit, hogy legelteti a szemét a páromon. Visszamentünk a nappaliba, utána csatlakozott Brigi is. Pizsamában és egy pulcsiban. Ő is hörpintett velünk még egyet. Felvetettem, hogy nyomhatna egy streapteaset nekünk. Persze először nem akart, de addig cseszegettük amíg belement. Ehhez persze kellett az alkohol is. Lekapcsolta a villanyt, benyomott valami lassú számot és elkezdett táncolni. Állt a farkunk rendesen, elképesztően sexy táncot lejtett nekünk. Levette a pulcsit és a pizsamafelsőt is, de úgy, hogy eltakarta tenyerével a ciciét. Na persze nem kellett nekünk se több rendesen felháborodtunk , de elértük célunkat. Felvillantak a csodás mellei. Ekkor jött az ötletem, hogy szálljunk be a táncba, mint a dizsibe, hármasban. Ekkor Brigi már nagyon fel volt izgatva. Én hátul álltam neki , Laci elől. Elképesztően vonaglott köztünk egy szál pizsamanadrágba. Egyszer csak megfordult és megcsókolt, két meztelen karját meg hátrafonta Laci nyakába. Innentől már nem volt visszaút. Laci elkedzte masszírozni a melleit én meg a nadrágjába nyúltam és a nyakát nyalogattam. Brigi hátrahajtotta a fejét és hosszan, vagy 4-5 percen keresztül Lacival smárolt. Mit smárolt, szétnyalta a barátom arcát. Az egyik kezével még mindig a nyakában volt, a másikkal pedig benyúlt Laci gatyájába és elkezdte verni a farkát. Felváltva csókolóztunk Brigivel, néha Lacival mintha össze is ért volna a nyelvünk, de ez akkor egyáltalán nem számított. Komoly nyálcsere volt az biztos. Amíg Laci és Brigi elnyalogatták egymást, én gyorsan kihúztam a kanapét, franciaággyá alakítva. Odahúztuk Brigit és gyorsan megszabadultunk a ruháinktól. Laci nem szarakodott, a térdeplő kedvesem lábát felhúzta és mögé került. Brigi egy hatalmasat pucsított, neki se kellett több belefúrta a fejét a popsijába. Szétnyalta a párom seggét és a punciját. Brigi közben engem szopott. Eljött a helycsere ideje, Brigi Laci felé fordult.

(módosítva :vazelinator)
#6492   2011. 03. 19. szombat 08:53
lámpás111 lámpás111
ez nagyon jó ötlet köszi
#6491   2011. 03. 19. szombat 00:25
christiano christiano
Kérdezz rá szex közbe,mikor be van indulva,olyankor igazat mondanak! nyes
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 03. 18. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 18. péntek 22:40
Igaziból a hármas felállás izgat csak a páromról nem tudom eldönteni , hogy mit szeretne , néha úgy érzem Ő is akarná.
#6490   2011. 03. 18. péntek 22:40
lámpás111 lámpás111
Igaziból a hármas felállás izgat csak a páromról nem tudom eldönteni , hogy mit szeretne , néha úgy érzem Ő is akarná.
#6489   2011. 03. 17. csütörtök 14:06
salieri006 salieri006
A Torremolinos 73 című filmet ajánlom a téma iránt érdeklődőknek. Noha nem kíséri végig a filmet a candaulizmus témaköre, de van olyan jelenet, ahol teljes mértékben megjelenik. Mondhatnám úgy is, hogy az a film csúcspontja smile ...
#6488   2011. 03. 16. szerda 21:58
X Törölt felhasználó (744977)
Tudod néha fárasztó amikor van kitöltött adatlap amin világosan le van írva kit keres az ember és annak ellenére írnak olyanok akiknek semmi közük ahhoz amit mi keresünk.
Bár ennek ellenére mi is mindig válaszolunk mindenkinek. A másik ami fura és hogy ha valaki ismerkedni szeretne miért nem tölti ki legalább a társkereső lapját egy nem felismerhető alakos képpel vagy netán tesz fel egy sorozatot magáról hogy ne kelljen külön kérni főleg úgy hogy nekünk is van. Végül is elsősorban elöször úgy is az dönt ,persze utána arc kép és személyes tali
és még akkor sem garantált hogy az ágyban is jó lesz-e mindenkinek. Lehet Te ilyen szempontból korrekt vagy csak néha már tényleg belefáradunk ebbe....de az élvezetekért áldozni kell smile
Sikeres keresgélést mindenkinek és tényleg izgató tud lenni egy ilyen felállás smile
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 15. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 17:04
Én úgy gondolom, hogy egy pár soros bemutatkozó levél e-mail címmel, volt már, hogy telefonszámmal nem tartozikat "én megdugnám mit szólsz" tipusok közé. Minden levelem végére oda biggyesztettem a várom válaszod-at, azért mert tényleg várom. Még azt is, hogy Nem, köszi! Pillanatnyilag párokhoz szeretnék csatlakozni, találkozni és ha nincs szimpátia mindenki megy dolgára tovább. Sok mindenki itt írja, hogy kamusokkal találkoznak és eltűnnek a jelentkezők. A másik oldalt is próbáljátok nézni. Nincs reagálás.
És persze igazatok van, nem dobjátok oda a párotok bárkinek. Ilyen esetben mindig a 3. félnek kell alkalmazkodni és ezért kell személyes találkozó, mert úgy is az dönt. Én eddig még a telefonos egyeztetésig is csak EGYSZER!!! jutottam el. Ha már benne vagytok a társkeresőben, legalább két szóval válaszoljatok egy normális levélre. Ezt minden harag nélkül írtam és nem is szeretnék senkit megbántani, vagy vitát kirobbantani.
Üdv Mindenkinek
#6487   2011. 03. 16. szerda 21:37
Belevaló kis párod van!!! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 15. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2011. 03. 15. kedd 19:38
Maximálisan egyet értünk veled, bár ez szerintünk alap intelligencia kellene hogy legyen mindenkinél !
#6486   2011. 03. 16. szerda 21:27
Igazat adok neked is ,de ne feledd el hogy egy pár rengeteg ajánlatot kap,és aki olyan hogy nem ok (a többség). Fölég ha olyan ír akiről rí-lik hogy még azt se olvasta el mi mit szeretnénk. Állandó ,rendszeres partnert nem lehet valaki az ország másik feléről. Tudom mert van tapasztalatunk a párommal. Partnereink akik vannak közeliek max 50-60km. Velük működik csak ez tény!
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 15. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 17:04
Én úgy gondolom, hogy egy pár soros bemutatkozó levél e-mail címmel, volt már, hogy telefonszámmal nem tartozikat "én megdugnám mit szólsz" tipusok közé. Minden levelem végére oda biggyesztettem a várom válaszod-at, azért mert tényleg várom. Még azt is, hogy Nem, köszi! Pillanatnyilag párokhoz szeretnék csatlakozni, találkozni és ha nincs szimpátia mindenki megy dolgára tovább. Sok mindenki itt írja, hogy kamusokkal találkoznak és eltűnnek a jelentkezők. A másik oldalt is próbáljátok nézni. Nincs reagálás.
És persze igazatok van, nem dobjátok oda a párotok bárkinek. Ilyen esetben mindig a 3. félnek kell alkalmazkodni és ezért kell személyes találkozó, mert úgy is az dönt. Én eddig még a telefonos egyeztetésig is csak EGYSZER!!! jutottam el. Ha már benne vagytok a társkeresőben, legalább két szóval válaszoljatok egy normális levélre. Ezt minden harag nélkül írtam és nem is szeretnék senkit megbántani, vagy vitát kirobbantani.
Üdv Mindenkinek
#6485   2011. 03. 16. szerda 21:15
Teljesen egyetértek veled!!! Olvassák már el az adatlapot hogy mit szeretne a másik. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 15. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)
2011. 03. 15. kedd 14:55
Sziasztok!
Annyit szeretnék hozzászólni a "nem kamus párok" védelmében, hogy Párommal mi kb. 2 éve határoztuk el, bevonunk fiút 3-nak a lány örömére. Adtunk fel hirdetést többet is, volt is rájuk rengeteg jelentkező és szerencsére akadt 1-2 nagyon kellemes emlék, de sajna ez már a múlté. Mivel kevés a szabadidőnk és gyermekeink is vannak, így mindig leírjuk, hogy csak közelben lakó, hellyel rendelkező fiút keresünk. Ennek ellenére tucatjával jönnek 200 km-ről a levelek, hogy "utazni tudok". Másik, hogy Párom a magas, erős, fiatal fiúkat kedveli, erre írnak 160 cm-es, 50 kg-os 60 éves pasik...
Szóval csak annyit, hogy ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa, kit keresünk és írjon egy kulturált levelet az "én megdugnám a nejedet" helyett, akkor ne csodálkozzon, ha mi sem töltjük az időnket válasszal, hanem simán töröljük. Mi nem dugni szeretnénk, vagy "megdugatni az Asszonyt", hanem egy kellemes, kulturált erotikus viszonyt, ahol mindenki jól érzi magát. További szép napot minden fórumozónak!
#6484   2011. 03. 16. szerda 18:24
X Törölt felhasználó (388655)
Visszajött a párom, egy hónapnyi különlét után. Elkezdte ecsetelni, milyen volt dugni más sráccal, akinek vastagabb volt a farka, több sperma lövelt ki, és sorozatba tudott vele élvezni. Hát úgy megdugtam, hogy remegett keze lába, talpra sem bírt állni, és biztos ami biztos telespricceltem az arcát, érezze, hogy haza ért. Ezek után olyan gyengéden bújt, és ölelt át, mintha mi sem történt volna. Büntetés képpen, arcáról csorgó gecivel másodjára le kellett szopnia, és a szájába élvezve nyelettem a forró nedűmet. Hálásan pillantott fel, és azt rebegte: -ez hiányzott drágám. circling

... 656 657 658 659 660 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!