Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 632 633 634 635 636 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6980   2011. 07. 14. csütörtök 21:04
Johnny73 Johnny73
Több ember kérésére szeretném veletek megosztani egy következő történetünket. Az első párcserés akciónk mint már leírtam, annyira jól sikerült F-el és Zs-vel, hogy eldöntöttük, hogy tartani fogjuk velük a kapcsolatot, és időnként összehozunk egy közös szexpartit. A következő alkalomra nem sokáig kellett várni, 1 hét után F és Zs meghívott minket egy balatoni apartmanba, mert szerették volna a hétvégét velünk tölteni. A nejem nagyon várta a hétvégét, a csütörtöki nap szinte a készülődéssel telt el. Hajbefestés, punciborotválás, körmök kilakkozása, egyszóval női dolgok intézése. Az egyik butikban vásárolt magának egy egyrészes, teljesen a testéhez simuló fehér ruhát, amolyan Elemi ösztönöst. Természetesen ezt a ruhát vette fel, melltartó és bugyi nélkül. A mellbimbója teljesen átlátszott. Kérdésemre elmondta, hogy F-et már az úton szeretné felizgatni, ezért nem vett fel bugyit. A száját csókálló rúzzsal, és szájkontúrral kikente, amolyan szopós szájjá átalakítva./megjegyzem, enélkül is, írtó izgalmas szája volt/ Nagyon tetszett a hozzáállása a dolgokhoz, mert már nagyon vártam hogy F újra magáévá tegye. És persze én is nagyon kívántam Zs-t. A Balatonra F-ék kocsijával mentünk le, Mi Zs-vel hátul ültünk, és a feleségem ült az anyósülésre F mellé. Zs-n miniszoknya volt, szinte szokás szerint, és egy top. Az utazás közben Zs teljesen be volt indulva, és a lábát az én lábamra rakta. Nem bírtam magammal és elkezdtünk csókolózni. Nyaltuk-faltuk egymást, közben természetesen a melleit és a punciját is elkezdtem fogdosni. A szoknya alatt egy vékony tanga volt, könnyedén betudtam nyúlni a frissen borotvált puncijába. Nagyon be volt nedvesedve, szinte az izzadtság a puncinedvvel keveredett. Folyamatosan csókoltam és ujjaztam. A nejem a hangokra lett figyelmes, és hátranézve megkérdezte, hát ti meg mit csináltok?Teljesen felizgattok! F erre a nejem lába közé nyúlt, és a punciját megvizsgálva megállapította, hogy valóban fel van izgulva. Azt mondta neki, "látom hatással vagyunk rád, ha leértünk, te is megkapod amire vágysz! De addig is ha felvagy izgulva édesem, akkor gyere és furulyázzál egy kicsit!" A nejem csak annyit kérdezett, "nem probléma vezetés közben?Majd kigombolta F nadrágját,és rábukott a farkára. Én Zs-vel voltam elfoglalva, de mire észbe kaptam, a feleségem javába szopta F-et. Közben hátul Zs is leszopott engem. Mind a ketten a szájukba élveztünk. A Balaton partjára leértünk, de a két nő kielégületlen maradt. Az apartmanunkat elfoglaltuk. Ezután fürdőruci, és irány a Balcsi. Mi F-el, sörözgettünk a parton, a két csaj tőlünk egy kicsit távolabb került, úszkáltak a vízben. Közben észrevettük hogy 2 30 év körüli srác ott sündörgött az asszonyaink körül. F-től megkérdeztem, hogy féltékeny e teljesen idegen pasikra? Ő csak annyit mondott hogy Zs felnőtt nő, el tudja dönteni mit akar, de maximálisan megbízik benne. Egyetértettem vele, én sem voltam féltékeny az asszonyra.
#6979   2011. 07. 14. csütörtök 18:31
Johnny73 Johnny73
1. Amiben nekem is részem volt,az 9. A swingerklubban történő aktusok résztvevőit nem számoltam. Nem tartottam szükségesnek,mert jó pár volt.Nem számolgattam.
2. A 9-ből 4 sokszor, a pár férfitagja párszor, 4 darab pedig csak 1-szer.
3. A legtöbb alkalomnál jelen voltam
4. Is-Is
5. Sajnos nem kameráztunk, amit nagyon bánok
6. Igen, ahogy leírtam már a 2.pasi, aki a barátom volt és nős, a nejem nem akarta a kellemetlenségek elkerülése végett. Bár utólag megbánta a párom hogy így döntött.
Volt még egy pasi, akit viszont én nem akartam. A nejem egy régi pasija volt, aki feltűnt, és a párom annyira leakart vele újra feküdni, hogy engedtem a kérésének. Viszont a pasinak a hozzáállásán éreztem, hogy nem csak szexet akar, hanem a feleségemet. A nejem nem örült a döntésemnek, de így láttam biztosnak a kapcsolatunkat. 1 alkalommal 2 srác volt nálunk, akik közül az egyik tetszett a nejemnek, a másik pedig mindkettőnknek visszataszító volt. Így a szimpatikus srác is hoppon maradt. Persze olyan több eset is volt, hogy az aktusig nem jutottunk el, mert valamelyikőnknek nem volt szimpatikus a 3.-vagy a 4.-ik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2011. 07. 14. csütörtök 08:35
Szép jó reggelt mindenkinek. Szeretnék kérdezni mindenkitől, aki érintett amiről a topik szól.
Ha lehet, őszinte válaszokat várnék.
1. Kinek hány pasi dugta meg a feleségét. (Nyilván nem kapcsolatotok előtt)
2. Az az akárhány pasi hány alkalommal? (Egy, de sokszor, több, de ritkán, egyszer ?)
3. Minden ilyen alkalomkor jelen voltatok? (Vagy csak utólagos beszámolót kaptatok?)
4. Ki szált be is az akcióba? ( Esetleg csak néztétek?)
5. Ki az aki kamerázta is az "műsort"? ( Nem volt kamera kéznél ?)
6. Volt olyan, hogy azt mondtátok, többé
ez a pasi ne jöjjön, ha igen miért ? (Nem volt mégse szimpi, pl)

Előre is köszi, ha válaszoltok.
#6978   2011. 07. 14. csütörtök 17:54
Herceg31 Herceg31
2. Most én dugtam szemből és a pasiját szopta. Így dugtam őt egy darabig. Közel jártam már hozzá, hogy elélvezzek, így megkérdeztem a pasiját, hogy hova élvezhetek, mire ő rávágta hogy a lány szájába. Láttam, hogy elkerekedett a szeme a lánynak, kis mosoly volt az arcán, de nem szólt semmit. Kicsivel később kihúztam a farkam, a pasija hátrább ment a lány nagyra nyitotta a száját és meg tele nyomtam ondóval, miközben végig a szemembe nézett. Majd becsukta a száját és lenyelte. Ezután bekapta a farkam és rendesen letisztogatta róla az ondót. A pasija újra dugta őt, addig míg el nem élvezett a lány. És végül a pasija is a szájába élvezett. Nagyon jó volt velük lenni. Igazán sexi, csini pár. Hasonló jókat kívánok minden párnak és férfinek. Sziasztok
#6977   2011. 07. 14. csütörtök 17:48
Herceg31 Herceg31
1. Sziasztok! Ismét szeretném megosztani egy 3-as együttlétemet veletek. Egy fiatal pár volt akiknek én voltam az első 3-as sex. A második alkalmat szeretném leírni nektek, de azért néhány szóban elmondom az elsőt is. Itt a GG-n ismerkedtünk meg és találkozót szerveztünk náluk. Egy 21 éves lányról és 23 éves párjáról van szó, akik együtt élnek. A lány manöken típusú kis formás cicikkel a párja meg izmos, sportos típus. A házuk előtt találkoztam a pasival, beszélgettünk röviden, majd felhívott a lakásba. A lány nem volt túlöltözve. Egy feszes kisnadrág volt rajta amiben látszott a formás, feszes feneke és a puncija is jól kivehető volt. Egy feszes fehér poló volt rajta, amin keresztül nem volt nehéz elképzelni a melleit. Beszélgettünk, nagyokat nevettünk, társasoztunk, aztán a pasija elkezdte vetkőztetni. Gyönyörű teste van és nagyon formás kerek melli kis mellbimbókkal. Pasija mondta, hogy fogjam meg a melleit. Jó volt velük eljátszani, szopogatni. Simogatni a formás fenekét, testét. hosszan sexeltek, több pózban, de én csak simogattam és csókolgattam a lányt, mást nem engedett. Így is nagyon élvezetes és emlékezetes volt az első alkalom. Igazából nem voltam benne biztos, hogy lesz második, mert úgy tűnt csak ezt akarta megélni a lány. Kb. 1 hónap múlva kaptam egy sms-t, hogy ráérek-e mostanában? Nagyon örültem az invitálásnak és megint találkoztunk. Mikor odaértem hozzájuk, ők is épp előttem értek haza. Mondták, hogy elmennek zuhanyozni. Be is mentek a fürdőszobába de az ajtót nyitva hagyták. A lány nekivetkőzött gyorsan és én még mindig elcsodálkoztam, hogy lehet valakinek ennyire jó teste. Beálltak a kádba és eljátszottak egymás testével. A lány kérte a pasit, hogy dugja meg a kádban, de a pasi nem akarta ott. Kijöttek a kádból, megtörölköztek és mivel ott álltam az ajtóban a lány kifelé jövet nekem dörgölődzött a meztelen testével én meg jó alaposan végigsimogattam mindenhol. Én is gyorsan lezuhanyoztam. Bementünk a szobába, a lány elkezdte szopni a pasiját. Jól bánt a fasszal, kínálgattam neki az enyém is, de nem akarta szopni, így én vertem közben és simogattam a lányt ahol csak akartam. Jó volt megújjazni őt szopás közben. Aztán ráült a pasija farkára és jól meglovagolta. Ekkor már úgy gondoltam, hogy ismét csak néző leszek sex közben. Ekkor a lány leszállt a pasija farkáról, elkezdte szopni és felém fordította a fenekét. Hátra fordult és csak ennyit mondott: csak óvatosan tedd be. Levegőt is alig kaptam a meglepetéstől. De nem tétováztam sokáig, szépen óvatosan betoltam a kis nedves puncijába a nagy farkam. Megmarkoltam a kis fenekét és alaposan megdugtam a gyönyörű lányt. Nagyon élvezte, aminek hangot is adott. Aztán lehúzta magát a farkamról és mondta a pasijának, hogy most te dugjál szemből. Odavittem a szájához a farkam, de nem akarta szopni. Aztán a pasija rendesen dugta őt, nagyon élvezte a lány és közben kézzel verte a farkam. Egyszer csak azt látom, hogy bekapja a farkam és szopta rendesen. Majd mondta a lány hogy cseréljünk.
#6976   2011. 07. 14. csütörtök 15:17
simit simit
szerintem izgalmasabb ha elmesélitek mi történt, ilyen teszt szerű formában nem ugyanaz....
#6975   2011. 07. 14. csütörtök 14:56
fubu9999 fubu9999
1. 5 pasi volt eddig.
2.egy alkalommal mindegyik.
3.mindegyiknel jelen voltam.
4.harmasban voltunk.
5.nem kameraztunk.
6.nem volt ilyen.,szimpatikusan a megbeszeltek szerint viselkedtek.
#6974   2011. 07. 14. csütörtök 13:10
X Törölt felhasználó (453388)
1. Cca.40-50 között. (35 éves házasságunk alatt, és 95%-ban óvszerrel.)
2. Általában a legtöbb 1 vagy 2 alkalmas, de voltak hosszabb távúak is.
3. Két alkalom volt, amikor nem voltam jelen.
4. 90%-ban részt veszek heteróként persze. ( ha masszázzsal egybekötött, akkor csak nézőként.)
5. Készült, de csak telóval. (mivel csak a TV fénye volt, így nagyon sötét, rossz minőségű lett.)
6. Két pasi volt. (egyik annak ellenére a szájába élvezett, hogy meglett beszélve, hogy nem szeretné; a másik pedig olyan csak önmagával foglalkozós típusú volt...Mindkettő szűre ki lett téve még a dugás létrejötte előtt.)
#6973   2011. 07. 14. csütörtök 12:52
tzl tzl
1) Eddig 1
2) 3
3) mindig jelen voltam
4) mindhárman beszálltunk smile
5) Nem kameráztunk
6) Nem volt még ilyen

Mivel ez a második házasságom, töltök egyet az előzőről is smile

1) 2
2) az egyik sokszor, a másik 2x
3) Volt egy-két alkalom, ami nélkülem történt, csak sejtettem, hogy történik éppen és utólag elmesélték
4) Volt, hogy csak néztem az akció egy részét, de teljesen soha nem maradtam ki
5) Soha nem kameráztunk
6) Nem volt ilyenre szükség
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt mindenkinek. Szeretnék kérdezni mindenkitől, aki érintett amiről a topik szól.
2. Az az akárhány pasi hány alkalommal? (Egy, de sokszor, több, de ritkán, egyszer ?)
3. Minden ilyen alkalomkor jelen voltatok? (Vagy csak utólagos beszámolót kaptatok?)

#6972   2011. 07. 14. csütörtök 09:41
X Törölt felhasználó (801425)
Nos akkor megnyitom a válaszadók sorát.
1) 1
2) sokszor
3) 90 %-ban jelen voltam, de előfordult, hogy távollétemben, nélkülem történt.
4) Ha jelen vagyok, mindig beszállok és hármasban játszunk.
5) Soha nem kameráztunk, de nem is tervezzük.
6) Mivel az az egy kapcsolatunk van, ő pedig régóta, így ez nem fordult elő.

#6971   2011. 07. 14. csütörtök 08:35
X Törölt felhasználó (104575)

#6970   2011. 07. 13. szerda 19:39
fubu9999 fubu9999
Sziasztok,nagyon tettszik ez a topic engem is nagyon felizgatnak ezek a dolgok a felesegemmel kapcsolatban,volt is mar benne reszem, eszmeletlen elveztem es o neki is bejott,Szoval ha valakit izgat a dolog,egy hosszas megbeszeles utan,csak ajanlom!
#6969   2011. 07. 13. szerda 18:53
X Törölt felhasználó (7453)
Ilyen párhoz én is beszállnék!
(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 13. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 13. szerda 00:10
Sziasztok!
Egy másik élményemet írom le nektek egy nagyon fiatal párral. A lány épphogy 19 éves volt, akkora cicikkel, hogy két kezembe sem fért bele egy. Egy bevásárló központ előtt találkoztunk, de képeken már láttam előtte, hogy baba arca van a lánynak. Tudjátok, olyan ártatlan tekintet, csókos szájjal. Már nagyon vártam, hogy élőben is lássam. Szimpik voltunk egymásnak, így néhány szó után beültek hozzám a kocsiba és mentünk a lakásomra. Alig vártam, hogy a szobába érjünk. A lány levette a pulcsiját és egyből az ágyra ült, én meg mellé és elkezdtem csókolgatni a nyakát majd a melleit, mert egy kivágott ruhában volt. A férje is odajött és ő meg a másik hatalmas mellét csókolgatta. Levettük a felsőjét és elidőztünk egy darabig ezeken a szépségeken. Jó nagy mellbimbója volt, ami bejött nekem. Aztán az ágyra fektettük és két oldalról a szájába adtuk a farkunk. Ügyesen bánt a két dákóval. Aztán a pasija elkezdte dugni, míg tovább szopta a farkam. Nagyon jól állt a kislányos arcába a nagy farkam, és mohón szopta. Majd négykézlábra állt és elém fordította a fenekét. Hát kevés ilyen jó segget láttam. Be is akasztottam neki mélyen, amitől felnyögött és elkezdte szopni a férjét. Nagyon élvezte ahogy dugtam, jó volt hallani. Ezt a pózt nagyon szeretem és neki is bejött így ebben sokáig voltunk. Ebbe mentem el először. Aztán a pasija dugta, míg engem szopott különböző pózokban. Nagyon változatos volt. Aztán a pasija is elélvezett, rá a melleire. Ezután a pasija elkezdte nyalni őt, jó mélyen és hevesen. Közben kérte hogy rendesen szopassam őt. Szereti ha erősebben dugják a száját. Örültem a felkérésnek és megadtam neki, ami jár és végül a szájába élvezetem. Az utolsó cseppig lenyelte az ondót. Kicsit később a feleség is elélvezett. Kipurcanva feküdtünk az ágyon egy darabig, majd beszélgettünk és végül felöltöztünk. Nagyon jó volt velük lenni. Sok sikert minden hasonlóra vágyó párnak és férfinek.
#6968   2011. 07. 13. szerda 16:59
masszőr masszőr VIP
Köszi h észrevételetekkel sikerült tisztázni!!
#6967   2011. 07. 13. szerda 14:13
X Törölt felhasználó (802980)
Ez ,nem így volt!
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 11. hétfő 06:33
Akkor röviden az eső élményem egy a többes sex terén!! a kereskedelemben dolgozom,és volt egy bördiszműves ismerősőm aki Baján lakik,és minden féle táskákat és ilyen jellegű tárgyakat gyárt, akkor volt 42éves a hölgy ,olyan telt husis de komolyan mondom h meglepődtem,ami kiült az arcomra is mikor olyan helyzetbe kerültem vele h megérezhettem mennyire kemény a husos csaj!! Na,de ott folytatom,h egyszer csörgött a telefonom,ez kb16éve volt,én akkor voltam 34-35éves,és Marika hivott,kicsit beszéltünk erről arrol,mikor a párja átvette tőle a telefont és üdvözölt,majd rövid szó csere után szószerint ezt mondta," na lajoskám mondom én mert ez a Mari nem meri!Volna e kedved eljönni hozzánk 3iknak,mert kiakarja probálni milyen 2fiuval,de nem meri mondani neked,mert az összes fiu ismerőseink közül,te vagy neki a legszimpatikusabb!! Hát higgyétek el h telefonon kersztül is ugy elpirultam erre hde kimentett pista,mert bizos érezte h sok volt szünet és mondta h nem kell rögtön válaszoljak,gondolkozzak egy pár napot,és elbucsuztunk!! Hu nagyon örültem,mert rettentően kivántam mindig ezt a csajszit,de közben meg elsem tudtam képzelni h mi lessz?? Másnap felhivtam Marikát és elmondtam neki az örömöm,de az aggályomat is,pont a párja miattt,mert azt tudtam h ha nem volna ott akkor nincs semmi gond a farkincával,de igy lehet h nem fog működni!! Erre M azt mondta h nyugott legyek,mert arról ő gondoskodik h teljes nagyságában és keménységében pompázzon!!egy hétmulva létre jött a találkozó,kimentünk sétálni a gemenci erdőbe is,majd föztünk délután és este kis pezsgőzés és itokázás után a Pista,kérdőre fogta a csajszit,h Na?? Maris milessz akkor?? az addigi kis zavartsága ezzel elmult és mondta h menjünk zuhanyozni,és onnan tol beindult minden!!!Életemben először éltem meg a többes sexet,akkor azt is h egy Nő többször eltud élvezni egymás után, akkor láttam először élöben popó sexet,nekem is felajánlotta a popóját,de nem tudom miért akkor még vissza utasitottam finoman,és ami a legjobban meglepett,h mindig mikor elélvezett ugynevezett magömlése volt,ami miatt az ő elmondása szerint mindig nagyon szégyelte magát fiatalkorában is,de azért mára már megbékélt vele!! Az biztos h h nagyon imádott szopni, és tudodtt is, és nem pont pici farkam teljesen tövig,mély torokra bevette,és mondta h a volt férjének 22-23-volt és azt is leengette teljesen!!! Mikor lovagolt rajtam,pista pedig a popójába tette neki abban a nyomban elélvezett és akkor éreztem meg h milyen is az ha magömlése van,mert valami kicsit ragacsos meleg öntötte el zacsimat és golyszlikat,ami a az alattam maradt alsomon másnap reggel olyan keményessé maradt,nem ugy mint ha pisi vagy viz száradt volna meg rajta!! Hát ez volt röviden a történetem,és innen hála jó pár ilyen kalandban volt eddig részem! a második pedig a volt katona társaméknál volt,ahol elöször a katona társam párját kényeztettük,másik este pedig elmentünk a keresztkoma asszonyukért aki még csak akkor volt 21éves ls 4ben voltunk,
#6966   2011. 07. 13. szerda 14:00
X Törölt felhasználó (804713)
Köszi,hogy helyesbitettél!Nem láttam már a pipától,mert ez az idióta offolja a topicot!Köcsög troll!
#6965   2011. 07. 13. szerda 13:50
Johnny73 Johnny73
Sziasztok!
Nem tudom hogy mi értelme egymást fikáznotok, a topic elveszti jelentőségét.
Inkább az élményeitekről kellene mesélni. Bocsi, pontosítók a KÉTELKEDŐKNEK, nem mesélni, hanem leírni.
De ahogy észrevettem, és a végéről elkezdtem olvasni a topicot, elég kevés az az ember szerintem, aki ténylegesen átélte azt a fenomenális élményt hogy egy másik pasi, netán több pasi a feleségét/párját/ kényeztette. Félre ne értsetek, de nekem nem azzal van a bajom hogy valaki leírja hogy hogy dugta és szopatta másnak a feleségét, mert azt is izgatónak találom,és elolvasom. Ráadásul számtalan sztorit leírhatnék én is arról, hogy dugtam,nyaltam és szopattam egy másik férfi nejét vagy élettársát. De a diszkréció miatt nem teszem! A TOPIC NEM ERRŐL SZÓL! Hanem arról, hogy engem felizgat, ahogy az én feleségemet nyalják,dugják,szopatják! Vagy netán rosszul látom?
#6964   2011. 07. 13. szerda 06:39
masszőr masszőr VIP
Köszi h nektek is ez a véleményetek erről a még nevét sem leiró tahó parasztról!!!
#6963   2011. 07. 13. szerda 06:37
masszőr masszőr VIP
Igen eltévesztettem,de irtam is h nem oda akartam!! Bocsi érte!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 13. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 07. 13. szerda 06:09
Kedves masszőr! Szerintem eltévesztetted a kattintást, amikor reagálásként az én nevemre kattintottál! NEM ÉN KRIZÁLTALAK!!! Nem hiszem, hogy korábban is, vagy most is megbántottalak volna! Így jól össze is kevertek más emberkékkel. smile
#6962   2011. 07. 13. szerda 06:09
X Törölt felhasználó (804640)
Kedves masszőr! Szerintem eltévesztetted a kattintást, amikor reagálásként az én nevemre kattintottál! NEM ÉN KRIZÁLTALAK!!! Nem hiszem, hogy korábban is, vagy most is megbántottalak volna! Így jól össze is kevertek más emberkékkel. smile
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 07. 12. kedd 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 12. kedd 06:02
Nem tudom,h te ezt hol olvastad ami velem történt,de lehet h te a multba néző ember vagy,?? Képzeld annyira igaz a dolog h még a neveket sem változtattam,meg,mivel ugysem irmeri öket senki és bármilyen más nevet irtam volna akkor hazudtam volna!! amugy meg honnan veszed te ezt a nagy fokú pofátlanságot,h megkérdőjelezed azt amit irtam?????????!!!! szerintem nem ismerjük egymást,és nem tartozok senkinek hazudni!!!!!!!! ráadásul van már annyi tapasztalatom, és emberismeretem,h mindenki sajátmagábol indul ki és veszi az össze hasonlitást, igy, akkor viszont te, egy senki!!!! hazudgálos nulla ember vagy!!!!
#6961   2011. 07. 13. szerda 00:10
Herceg31 Herceg31
Sziasztok!
Egy másik élményemet írom le nektek egy nagyon fiatal párral. A lány épphogy 19 éves volt, akkora cicikkel, hogy két kezembe sem fért bele egy. Egy bevásárló központ előtt találkoztunk, de képeken már láttam előtte, hogy baba arca van a lánynak. Tudjátok, olyan ártatlan tekintet, csókos szájjal. Már nagyon vártam, hogy élőben is lássam. Szimpik voltunk egymásnak, így néhány szó után beültek hozzám a kocsiba és mentünk a lakásomra. Alig vártam, hogy a szobába érjünk. A lány levette a pulcsiját és egyből az ágyra ült, én meg mellé és elkezdtem csókolgatni a nyakát majd a melleit, mert egy kivágott ruhában volt. A férje is odajött és ő meg a másik hatalmas mellét csókolgatta. Levettük a felsőjét és elidőztünk egy darabig ezeken a szépségeken. Jó nagy mellbimbója volt, ami bejött nekem. Aztán az ágyra fektettük és két oldalról a szájába adtuk a farkunk. Ügyesen bánt a két dákóval. Aztán a pasija elkezdte dugni, míg tovább szopta a farkam. Nagyon jól állt a kislányos arcába a nagy farkam, és mohón szopta. Majd négykézlábra állt és elém fordította a fenekét. Hát kevés ilyen jó segget láttam. Be is akasztottam neki mélyen, amitől felnyögött és elkezdte szopni a férjét. Nagyon élvezte ahogy dugtam, jó volt hallani. Ezt a pózt nagyon szeretem és neki is bejött így ebben sokáig voltunk. Ebbe mentem el először. Aztán a pasija dugta, míg engem szopott különböző pózokban. Nagyon változatos volt. Aztán a pasija is elélvezett, rá a melleire. Ezután a pasija elkezdte nyalni őt, jó mélyen és hevesen. Közben kérte hogy rendesen szopassam őt. Szereti ha erősebben dugják a száját. Örültem a felkérésnek és megadtam neki, ami jár és végül a szájába élvezetem. Az utolsó cseppig lenyelte az ondót. Kicsit később a feleség is elélvezett. Kipurcanva feküdtünk az ágyon egy darabig, majd beszélgettünk és végül felöltöztünk. Nagyon jó volt velük lenni. Sok sikert minden hasonlóra vágyó párnak és férfinek.

... 632 633 634 635 636 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: ma 11:07

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!