Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 374 375 376 377 378 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7501   2012. 01. 26. csütörtök 15:00
Johnny73 Johnny73
Mondasz valamit Ravenna, nekem is furcsa egy kicsit az egész dolog, de nincs jogom megkérdőjelezni a sasmadár által elmondottak igazságtartalmát. A többieknek is igazuk van, tulajdonképpen ezt már megcsalásnak is lehet nevezni, mert az elmondottakból is kitűnik, hogy nem beszélték meg előre a dolgot. ejnye1
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 07:21
Semmi gond a jó fantáziával és az életben megtörtént dolgokkal, de ha délkörül hazaért Sas Úr, és a feleségét ott épp dugja valaki és módja is volt megkukkolni őket, majd még rá is húzott a bohócra, és elrohanva otthonról az első dolga nem megbeszélni a párjával este hogy mi történt, hanem megírni "nekünk"....
Lehet hogy ez egy jó fantázia? circling
#7502   2012. 01. 26. csütörtök 15:02
Johnny73 Johnny73
Ezt az üzit nem Sasmadárnak akartad címezni? wow1
(Ez egy válasz jozsef1975 üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 11:46
szerintem a dugják a feleséged és te erröl nem tudsz az nem megcsalás nem itélkezni akkarok de a tutod nélkül az nem az és ha nem mész haza akkor mi van ??szerintem ezt meg kellene beszélnetek és nem megbántani akarok senkit
smile
#7503   2012. 01. 26. csütörtök 16:18
jozsef1975 jozsef1975
de igen johnny 73
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 15:02
Ezt az üzit nem Sasmadárnak akartad címezni? wow1
#7504   2012. 01. 26. csütörtök 16:39
Macilacy Macilacy
A legnagyobb gond,szerintem ezzel ott van,ha beszélgetés közben tapintatosan rákérdezel a dologra és ha ő meg lazán a képedbe tud hazudni,tagadja a történteket...
Csúnyán elbukhat a bizalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 25. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (772498)
2012. 01. 25. szerda 14:19
Sziasztok!
Hazaugrottam ma délben és meglepve tapasztaltam,hogy a feleségem kocsija a ház előtt parkol.
Bejöttem és a hálóból félreérthetetlen zajok szűrődtek ki.Nagyon felháborodtam de nem mertem benyitni jobban.
Kicsit nyitva volt résnyire az ajtó és ahogy bekukkantottam látom a kis párocskám éppen lovagol valakin.
Nagyon belemerültek és ugyancsak élvezte a kis drágám.Megállapítottam,hogy a főnöke az aki épp dugja.Az első felháborodásom után bejöttem a másik szobába és elkezdtem verni a farkam.felizgatott a látvány.
A dákóm olyan lett mint a kő és elképzeltem milyen pózokban dugnak úgy vertem tovább.Nem mertem leskelődni tovább mert nem akartam balhét.Alig várom már,hogy este mikor mindketten hazaérünk csontig kinyalhassam a kis drágám.Nem tudom mi van velem de ez még attól is izgatóbb érzés mintha most én kefélném....
#7505   2012. 01. 26. csütörtök 17:37
Macibácsi Macibácsi
Kedves Sasmadár!

Ez nem is megcsalás, hanem a megcsalások csimboraszója! Nézzük, hogy mi is történt (box-hasonlatokkal).

1. menet: A "Hitvesed" hazavitte a pasiját a családi fészekbe és jól megdugatta magát. (+2 pont!)

2. menet: A "Hitvesed pasija nem is valami idegen, hanem a főnöke. (+ 3 pont) Következésképpen, lehet, hogy a
"Hitvesedet" nem is a nagy szerelem, hanem a munkahelyi előmenetel motiválta.( +4 pont) Másrészt képzeld
el, hogy a főnök milyen jókat röhög magába akkor, mikor várod azt a "tisztességes Asszonyt" a munkahelye
előtt azért, hogy haza vidd. (+10 pont)

3. menet: Nem akárhol dugatta meg magát az asszony a családi fészekben, (pl. konyha, fürdő, kukatároló stb)
hanem rögtön a hitvesi ágyban. (+100 pont) De ez a meccs nem pontozásos győzelemmel ért véget.......
Ha a "Hitvesed" elég lusta volt, vagy nem akart gyanút kelteni vagy csak ennyire leszar Téged, akkor nem
cserélt ágyneműt sem, így hát éjszaka forgolódhattál az asszonyból kicsurgott és a lepedőre száradt
főnöki ondóban. (KO!!!)

És ez Téged még felizgat? Te kis mazochista! Te szegény!!!

P.sS Persze engem is felizgatna, ha velem történne ilyen csúfság, de máshogy. Engem ellenkező előjellel!
#7506   2012. 01. 26. csütörtök 17:52
X Törölt felhasználó (797483)
Na és?

Most ezzel mit mondtál? Semmit.

Ez a topik címe: "Izgat, ha megdugják a feleségemet". Őt úgyis izgatja, ha a felesége nem jelentette be azt, hogy a barátjával dugni fog. Technikai részlet. vigyor2
(Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 17:37
Kedves Sasmadár!

Ez nem is megcsalás, hanem a megcsalások csimboraszója! Nézzük, hogy mi is történt (box-hasonlatokkal).

1. menet: A "Hitvesed" hazavitte a pasiját a családi fészekbe és jól megdugatta magát. (+2 pont!)

2. menet: A "Hitvesed pasija nem is valami idegen, hanem a főnöke. (+ 3 pont) Következésképpen, lehet, hogy a
"Hitvesedet" nem is a nagy szerelem, hanem a munkahelyi előmenetel motiválta.( +4 pont) Másrészt képzeld
el, hogy a főnök milyen jókat röhög magába akkor, mikor várod azt a "tisztességes Asszonyt" a munkahelye

3. menet: Nem akárhol dugatta meg magát az asszony a családi fészekben, (pl. konyha, fürdő, kukatároló stb)
hanem rögtön a hitvesi ágyban. (+100 pont) De ez a meccs nem pontozásos győzelemmel ért véget.......
Ha a "Hitvesed" elég lusta volt, vagy nem akart gyanút kelteni vagy csak ennyire leszar Téged, akkor nem
cserélt ágyneműt sem, így hát éjszaka forgolódhattál az asszonyból kicsurgott és a lepedőre száradt
főnöki ondóban. (KO!!!)

P.sS Persze engem is felizgatna, ha velem történne ilyen csúfság, de máshogy. Engem ellenkező előjellel!
#7507   2012. 01. 26. csütörtök 18:00
X Törölt felhasználó (84311)
Sziasztok smile
Kicsit vitába szállok veletek .... A topic címe valóban az, amit írtál ... de ..... nekem legalább is azt sugallja, hogy a párok előre megbeszélik a dolgot , nem pedig egyik másik titokban, és rajta kapva ..... Valóban izgathatja, de ... meglehet az asszonyka nem menne bele, hogy ha a férje tudna róla ..... ez kőkeményen megcsalás, sőt megalázása a Férfinek ... ki tudja miért ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 01. 26. csütörtök 17:52
Na és?

Most ezzel mit mondtál? Semmit.

Ez a topik címe: "Izgat, ha megdugják a feleségemet". Őt úgyis izgatja, ha a felesége nem jelentette be azt, hogy a barátjával dugni fog. Technikai részlet. vigyor2
#7508   2012. 01. 27. péntek 10:38
opaz51 opaz51
hát sas! ez egy eladott labda utáni 110 yardos visszahordott TD. sajnálom, de lehetett volna annyi tokod, h rájuk nyitsz. én kíváncsi lettem volna az arcukra. amúgy a helyzet izgato, de csak ha tudok róla, mert amúgy teljes tisztelet hiányát vélem felfedezni az asszonyodban:(
#7509   2012. 01. 27. péntek 12:07
Macilacy Macilacy
Hát igen..de hiányzik egy topic:Izgat,ha megcsal a feleségem!-cimmel wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (84311)
2012. 01. 26. csütörtök 18:00
Sziasztok smile
Kicsit vitába szállok veletek .... A topic címe valóban az, amit írtál ... de ..... nekem legalább is azt sugallja, hogy a párok előre megbeszélik a dolgot , nem pedig egyik másik titokban, és rajta kapva ..... Valóban izgathatja, de ... meglehet az asszonyka nem menne bele, hogy ha a férje tudna róla ..... ez kőkeményen megcsalás, sőt megalázása a Férfinek ... ki tudja miért ....
#7510   2012. 01. 27. péntek 22:38
X Törölt felhasználó (465100)
Nem értem, hogy mit pörögtök ezen, hogy mi a kerettörténet. A lényeg, hogy imádja, ha megdugja más a feleségét...

Sok olyan lány van, aki simán megcsalja az urát, mondjuk a hitvesi ágy kicsit durva smile , de soha nem lenne képes bevállalni a hármasozást...
(Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Sasmadár!

főnöki ondóban. (KO!!!)

#7511   2012. 02. 02. csütörtök 15:50
X Törölt felhasználó (828182)
worship
Kedves Sasmadár!

főnöki ondóban. (KO!!!)

#7512   2012. 02. 02. csütörtök 16:47
X Törölt felhasználó (819166)
Sikerült kiválasztanunk a 2 fiút hétvégére, úgyhogy már alig várjuk a szombat estét. Remélem Erinek is nagy élményben és rengeteg élvezésben lesz része előttem smile Itt szeretnénk megköszönni a sok levelet is, és egyben elnézést kérni azoktól, akiknek nem, vagy még nem tudtunk válaszolni.

Ernő+Era
#7513   2012. 02. 02. csütörtök 17:52
jatagán jatagán
Sziasztok.én 42 éves bp-i pasi vagyok.izgat a téma.szivesen megdugnám más nejét.ha van ilyen pár akit érdekel akkor magas197@freemail.hu
#7514   2012. 02. 02. csütörtök 17:56
ravel ravel
ericav_1979!
nagyon várjuk az élménybeszámolót!
sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 02. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819166)
2012. 02. 02. csütörtök 16:47
Sikerült kiválasztanunk a 2 fiút hétvégére, úgyhogy már alig várjuk a szombat estét. Remélem Erinek is nagy élményben és rengeteg élvezésben lesz része előttem smile Itt szeretnénk megköszönni a sok levelet is, és egyben elnézést kérni azoktól, akiknek nem, vagy még nem tudtunk válaszolni.

Ernő+Era
#7515   2012. 02. 02. csütörtök 19:29
Reméljük nagy élményekről tudunk majd beszámolni smile . Már nagyon izgulok, várom a szombatot, meg a fiúkat wave !
#7516   2012. 02. 02. csütörtök 19:29
X Törölt felhasználó (96377)
Reméljük , elmeséled.... ja, circling és esetleg fotózhatnál...
#7517   2012. 02. 02. csütörtök 20:58
X Törölt felhasználó (744977)
Drukkolunk nektek smile wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 02. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ernő+Era
#7518   2012. 02. 02. csütörtök 21:16
X Törölt felhasználó (833611)
sziasztok remélem hamarosan én is benne leszek!!!!!!!!!!!

Ernő+Era
#7519   2012. 02. 02. csütörtök 21:22
Köszönjük Lewi smile . Remélem előbb-utóbb Era is olyan rutinos lesz, mint TE finom . Fekete, te benne voltál az esélyesek között, úgyhogy ne add fel!!!
#7520   2012. 02. 03. péntek 05:56
rajmiki rajmiki
Igen és nagy örömömre szolgált 20 éven keresztül. Én 41 éves voltam a mostani nejem 27 és dugás közben mindig próbáltam szóban rávenni hogy milyen jó lenne neki ha még egy élvezettel több lenne jelen. Olyan finom de nem határozott elutasítás volt ami sejtetni engedte hogy talán benne lenne. Hát szervezkedtem és sikerült a barátomat egyszer úgy meghívni hozzánk -már többször volt nálunk- hogy elötte puhítva lett a nejem és elvittem vacsizni hogy becsipessem. Haza mentünk és jött a haver hozott kis filmvetitőt és az akkor még ujdonságként szolgáló sexfilmeket. Egy lepedő volt a fim vászonunk és a 2. film után (közben simogattuk mindketten) el ment tussolni ami jó jelnek bizonyult. a 3. film után (5-6 percesek voltak és kezdetlegesek de az izgalmat fokozták.) félhomályban el kezdtünk lassú zenére táncolni és minden számot massál táncolt. Én szemem majd kiakadt hogy mit csinálnak tánc közben de a lényeg mindig akkor volt amikor háttal álltak. De észre vettem hogy egyik felém forduláskor a barátomé már ágaskodik a nadrágjából és az asszony köntose is kikötve. Majd én jöttem és éreztem hogy nagyon sikos a kis puncija. A Lassan levetkötött a barátom és már meztelenül táncoltak egy takarásban az asszony már térdelt elötte és gondolom pipázott maj ugyan ez velem is. mikor már minden ok volt és úgy éreztem már nem kell a tánc beleültettem tánc után a haverom ölébe aki nyögött egyett és el is ment. Cikiztük de persze nem nagyon engem is kielégített a haver meg simogatta és nyalta.
Jövő héten ugyan ezt folytattuk de akkor már a haver vissza fogta a nagy vágyat és késleltető technikával 1 órás menetet hajtott végre közben cserégettük a pózókat. Aztán szilveszterkor áthívtuk a szomszéd asszonyt aki nagyon beszívott és mindenre hajlandó vot még az asszonyt is kinyalta. Innetől voltunk 2nő+én 2ffi és Ő meg 4-esben is. Ez kb 15 évig 1-2 heti redszerességgel ment. Kértem az asszonyt hogy amikor egyedűl van otthon és jön a haver ne várjanak meg dugjanak egy jót. A haver mindig beszámolt utána de ezt nem kedvelte az asszony így pár alkalommal jött csak össze. Sajnos ez is ellaposodott mint midem más és lassan ritkúlt és vége eltt. Mostanában mikor utalok ezekre a szép dolgokra nagyon durván reagál, hogy milyen férj vagyok aki odadobtam a barátomnak. Most már úgy éli meg hogy kényszer hatására tette. Pedig a videó képek nem ezt tanúsították amit széttépett és kidobott. Í egyre csak halványúlnak azok a szép napok. halllani sem akar semmiről és elvettem a sextől a kedvét ezzel. Nincs is semmi otthon. Most szeretnék olyan párokhoz csatlakozni akik 60-as 180/95-ös kisméretű nemdohányzóként akár mind két fél kedvére lehetnék. Hát a jóbol a semmibe kerültem. Sziasztok

... 374 375 376 377 378 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!