Folyt. Lassan abbahagyták a csókolózást. Levehetitek egymásról még ami van rajtatok, szóltam, de mindjárt mondom hogyan. A srácot felállítottam, a párom letérdeltettem elé. Mondon a páromnak, amikor leveszed az alsót, akkor szopizz egy kicsit, így térdelve, de ne kapd be a farkát teljesen, csak épphogy. Elkezdete cumizni ahogy kértem, épp csak a farka végét nyalogatta. Tíz centiről videóztam mindezt. Kérdezem a gyereket : szeretnéd hogy jobban bekapja ? Nem bírt rendesen válaszolni, csak sóhajtva, hogy igen.. Ekkor megkértem a párom, fogja meg a két kezével a fenekét a gyereknek, és kapja be a farkát, amennyire csak tudja. Így szopizta pár percig. Most pedig vedd le a bugyit a páromról, de úgy hogy neked háttal legyen. Levette, állt a farka mint a cövek, az enyém is. Most pedig simogasd-nyalogasd így a fenekét egy kicsit, meg is tette. Most már mindketten meztelenül voltak. Egy kör Jager, majd megkérdeztem, folytathatjuk e videózást ? Mit szeretnél látni, kérdezték szinte egyszerre. Szeretnék egy hosszabb puncinyalást, vagy szopizást felvenni, válaszoltam. Egymásra néztek nevetve, ki iskezdje. Lefektettem a párom hasra, a lábait széthúztam, és kértem hogy pucsítson be rendesen. Kérdeztem a fickót, na mit szólsz, milyen rendes vagyok hozzád ? Szeretném ha ebben a pózban nyalnád egy kicsit, oké? Megmarkolta a párom fenekét, és elkezdete nyalni. A párom ezt kis seggmozgatással díjazta. Ez megtartott vagy tíz percig. Ezután kértem a srácot, hogy feküdjön hanyatt. Állt a farka még mindig. Mondom a páromnak, ráhajolva a melleiddel simogasd a farkát, mintha mellbedugna. Igazán szép látvány volt, mikor az álló mellbimbói a gyerek farka végéhez értek. Szeretném ha nyalogatnát egy kicsit a zacsit kértem a párom. Ezt is élvezte a fickó, úgy láttam. Szopizd még egy kicsit, hagy vegyem közelről, kértem. Igazán izgató a szitu, amikor a párom rám néz úgy,meg bele a kamerába, hogy egy idegen farok van a szájában. Befejezte a párom a cumizást. Ismét egy kis pihenő következett, a párom azt mondja, tusol egyet. Ketten maradtunk a gyerekkel, kérdezem tőle, na, mit szólsz ? Vazzeg, ez király volt eddig. Kikiabálok a páromnak a fürdőszobába, ne segitsünk ? Hát ha akartok, kiabálja vissza. Akkor, nézek a gyerekre, mire vársz ? Menj, mosd meg a punciját, mondom. Nélküled, kérdezi ? Menj csak nyugodtan, mondom. Egy perc múlva szól a srác, gyere légyszi. Na mondom mi van. Belépek, a gyerek áll kádban, a párom térdelve, a farka a szájában. Megszólal a srác, bocsi, bocsi de....., erre a párom kivéve a farkát a szájából, azt mondja : én akartam igy, segitettünk egymásnak tusolni, és miután megmostam a a farkát is kedvem volt egy pici cumira is, de ugye nem bánod ?! Nem persze. Végeztek a tusolással, visszajöttek, természetesen meztelenül, a gyerek kissé álló farokkal. Kikapcsoltam a kamerát, letettem az asztalra. Rám néztek mind a ketten, hogy mi van. Mondom, lemerült az akku. Akkor vége a videózásnak, kérdezte a srác, kicsit talán félve.
Foly. köv.
Foly. köv.
mikor??
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 16. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 16. péntek 20:04
Törölt felhasználó (104575)

Sziasztok. Itt, a GG-n, egy másik fórumon, házibarát 25 nevű fórumozó leírt egy "érdekes" sztorit. Az volt, hogy harmadikként volt egy párnál, ahol a férj "parancsait" kellett teljesítenie. Nálunk egyszer volt hasonló, de szó sem volt parancsolgatásról.
Szombat késő délután sms a barátunktól, este eljöhet-e, pár órára? Kérdezem a párom, mi legyen ? Hát ő nem is tudja hirtelen, de hát legyen. Mondom neki, hívd fel a srácot, de ennek a hirtelen ötletnek az lenne az "ára", hogy én mondom meg mi történjen az este folyamán. Lebeszélték 2 perc alatt, de a párom se értette először mit is akarok. Megjött a srác, hozott egy szál virágot. Azt mondja ezt azért, mert igy hirtelen is eljöhetett. A párom egy fehér bugyiban, meg egy kis lenge kigombolt ingben fogadta, melltartó nélkül persze. Mikor kiment az italokért, rögtön jött a sráctól a kérdés, hogy értettem ezt a dolgot ? Mondom úgy, hogy ma estére kinevezem magam filmrendezőnek, úgy, és azt kéne csinálnotok, amit mondok. (Ja, kétszer már volt nálunk, ez volt a harmadik) Azt kérdezi : de ugye a "legvégége" előtt nem mondom ugye, hogy vége !? Majd meglátod, válaszoltam. Behozta a párom a piákat, iszogatni kezdtünk. Mondom hirtelen, akkor kezdjük, és bekapcsoltam a kamerát, és elkezdtem őket videózni. Meglepődve rám néztek, a srác is még felöltözve, a párom is. Azt mondják, nem dumálunk még előtte egy kicsit ? Rendben, de közben videóznék egy kis puncisimit, mondom a srácnak. Oké, mondja, és a páromra nézve mondja, levennéd a bugyid, vagy levehetem én ? Erre én, most még ne, igy bugyiban, kicsit félrehúzva. Elkezdte simizni, masszirozni a párom punciját, hol benyúlkált, hol félrehúzta. Eközben beszélgettünk tovább, erről-arról. A párom lassan kimaradt a dumcsiból, elkezdett sóhajtozni. Szóltam a srácnak, vedd le a felsőt, és a másik kezeddel simogasd a melleit. Úgy vettem észre, nem nagyon volt ellenére egyiküknek sem a kérésem. Ez ment igy vagy tiz percig, a srácon még rajta volt a rövidgatya, de már állt a farka. Tartsunk pihenőt, ha akarjátok. Oké, volt a válaszuk, majd bedobtunk mindhárman egy egy Jagert. A páromon a bugyi még rajta volt. Kiment rendbetenni magát, kérdezem a gyerektől, dugnád már mi ?! Visszajött egy másik bugyiban, a srác megpaskolta a fenekét, és azt mondja nekem, a páromra nézve, ugye várjuk a következő "feladatot" ? Ülj az ölébe szemből, kértem a barátnőm. Te pedig most a melleivel foglalkozz légyszi. Elkezdte simogatni. Szeretném ha nyalogatnád a bimbókat, de ne kapd még be teljesen a cickókat, kértem. Elkezdte a nyelvével izgatni, épp hogy csak a hozzáért a nyelve a bimbikhez, azok meg úgy álltak, akár a farkam. Ez is eltartott pár percig. Közelről videóztam mindezt. Szeretnék egy kis csókjelenetet felvenni, mit szóltok hozzá, kérdeztem. Semmit nem szóltak, elkezdek csókolózni, kurva izgató volt, mit mondjak. A párom bugyiban egy idegen ölében, az meg mellmarkolászás közben álló farokkal smrárolja a párom. Majdnem az arcukba dugtam a kamerát, úgy videóztam. Folyt. köv...
Szombat késő délután sms a barátunktól, este eljöhet-e, pár órára? Kérdezem a párom, mi legyen ? Hát ő nem is tudja hirtelen, de hát legyen. Mondom neki, hívd fel a srácot, de ennek a hirtelen ötletnek az lenne az "ára", hogy én mondom meg mi történjen az este folyamán. Lebeszélték 2 perc alatt, de a párom se értette először mit is akarok. Megjött a srác, hozott egy szál virágot. Azt mondja ezt azért, mert igy hirtelen is eljöhetett. A párom egy fehér bugyiban, meg egy kis lenge kigombolt ingben fogadta, melltartó nélkül persze. Mikor kiment az italokért, rögtön jött a sráctól a kérdés, hogy értettem ezt a dolgot ? Mondom úgy, hogy ma estére kinevezem magam filmrendezőnek, úgy, és azt kéne csinálnotok, amit mondok. (Ja, kétszer már volt nálunk, ez volt a harmadik) Azt kérdezi : de ugye a "legvégége" előtt nem mondom ugye, hogy vége !? Majd meglátod, válaszoltam. Behozta a párom a piákat, iszogatni kezdtünk. Mondom hirtelen, akkor kezdjük, és bekapcsoltam a kamerát, és elkezdtem őket videózni. Meglepődve rám néztek, a srác is még felöltözve, a párom is. Azt mondják, nem dumálunk még előtte egy kicsit ? Rendben, de közben videóznék egy kis puncisimit, mondom a srácnak. Oké, mondja, és a páromra nézve mondja, levennéd a bugyid, vagy levehetem én ? Erre én, most még ne, igy bugyiban, kicsit félrehúzva. Elkezdte simizni, masszirozni a párom punciját, hol benyúlkált, hol félrehúzta. Eközben beszélgettünk tovább, erről-arról. A párom lassan kimaradt a dumcsiból, elkezdett sóhajtozni. Szóltam a srácnak, vedd le a felsőt, és a másik kezeddel simogasd a melleit. Úgy vettem észre, nem nagyon volt ellenére egyiküknek sem a kérésem. Ez ment igy vagy tiz percig, a srácon még rajta volt a rövidgatya, de már állt a farka. Tartsunk pihenőt, ha akarjátok. Oké, volt a válaszuk, majd bedobtunk mindhárman egy egy Jagert. A páromon a bugyi még rajta volt. Kiment rendbetenni magát, kérdezem a gyerektől, dugnád már mi ?! Visszajött egy másik bugyiban, a srác megpaskolta a fenekét, és azt mondja nekem, a páromra nézve, ugye várjuk a következő "feladatot" ? Ülj az ölébe szemből, kértem a barátnőm. Te pedig most a melleivel foglalkozz légyszi. Elkezdte simogatni. Szeretném ha nyalogatnád a bimbókat, de ne kapd még be teljesen a cickókat, kértem. Elkezdte a nyelvével izgatni, épp hogy csak a hozzáért a nyelve a bimbikhez, azok meg úgy álltak, akár a farkam. Ez is eltartott pár percig. Közelről videóztam mindezt. Szeretnék egy kis csókjelenetet felvenni, mit szóltok hozzá, kérdeztem. Semmit nem szóltak, elkezdek csókolózni, kurva izgató volt, mit mondjak. A párom bugyiban egy idegen ölében, az meg mellmarkolászás közben álló farokkal smrárolja a párom. Majdnem az arcukba dugtam a kamerát, úgy videóztam. Folyt. köv...
Sziasztok. Itt, a GG-n, egy másik fórumon, házibarát 25 nevű fórumozó leírt egy "érdekes" sztorit. Az volt, hogy harmadikként volt egy párnál, ahol a férj "parancsait" kellett teljesítenie. Nálunk egyszer volt hasonló, de szó sem volt parancsolgatásról.
Szerintem nem leszel féltékeny, és fantasztikusan felizgat. Próbáld csak ki nyugodtan.
(Ez egy válasz Géb17 üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 05:39

Sziasztok. Eloszor irok erre a topikra. A Parommal mar 7 eve egyutt vagyunk, es meg mindig nagyon elvezzuk a sexet egymassal. Ebben nagy segitseget nyujt, a Parom vibratorkeszlete,amivel nagy oromomre, kenyeztethetem a Kedvesem puncijat, akar egyszerre tobbel is. Ekozben teljesen beleeljuk magunkat. Persze alkohol hatasara, mindig kivanosabb. Akkor imadja, ha nyalas, kozben egyre nagyob vibratorokat tolok a puncijaba. Ilyenkor teljesen beleeli magat. A kapcsolatunk alatt, volt egy rovidebb szunet. A Parom ekkor sem tetlenkedett. Hamar talalt maganak palit, aki a leheto legjobban kielegitette. Elmondasa szerint, nagyon jo meretekkel rendelkezett, es az osszes pozban kielegitette tobbszor egymas utan. Kozben velem is rendszeresen szeretkezett. Ahogy elmeselte, lattam a csillogast a szemeben. De feltekenyseg helyett, inkabb felizgatott a tortenet. Utana hatalmasat sexeltunk, es kozben arrol beszeltunk, hogy milyen modon izgattak, es elegitettek ki a puncijat. Eletem legjobb ejszakaja volt. Aznap, egesz este kenyeztettem a nedves puncijat. Azota ujra egy par vagyunk. De amikor kicsit iszogatunk,es szeretkezunk, mindig felidezzuk, a massal toltott orakat. Ilyenkor iszonyatosan felizgul, es barmibe benne lenne, persze lehet hogy csak az izgalom teszi. Nem tudom, ha most ketten egyszerre kenyeztetnenk, azt hogy viselnem. Ha van valakinek hasonlo tapasztalata, kerem irja le. Felek, ha elottem dugjak a Parom, feltekeny leszek, pedig nagyon izgat a dolog.adjatok tanacsot mi tevo legyek.
Szia, ha tényleg valahol izgat a gondolat h a párodat mással látod akkor csak egy kis hozzá állás és odafigyelés, és élvezhetitek is amiről fantáziáltok. Szerintem az alap gondolatok azok hogy ne akard birtokolni a párod, engedd neki h más érintse. ne légy önző, ne Te akard birtokolni párod minden orgazmusát, engedd h más okozza neki, a párod gyönyöre a te gyönyöröd is. légy magabiztos, akkor nem fogsz félni attól h miután a másikkal élvezett, visszajön-e hozzád. (ez a végén volt de tán ez a legfontosabb) Ha ezeket megtudod tenni, később párod hihetetlenül hálás lesz, és Te leszel számára a legjobb pasi. Lemondások nélkül élheti veled az életét, akkor miért is hagyna el?
plusz egy dolog amire neki kell odafigyeljen. mikor ott lesztek hárman, ne felejtse el éreztetni veled hogy Te vagy az első. a másik csak egy tárgy,. figyeljen rád, ne hagyjon az ágy szélén ülni, foglalkozzon veled. vonjon be az élvezetekbe.
ha minden jól megy nem kell félj, végül temelléd fog befeküdni aludni. (Ez egy válasz Géb17 üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
plusz egy dolog amire neki kell odafigyeljen. mikor ott lesztek hárman, ne felejtse el éreztetni veled hogy Te vagy az első. a másik csak egy tárgy,. figyeljen rád, ne hagyjon az ágy szélén ülni, foglalkozzon veled. vonjon be az élvezetekbe.
ha minden jól megy nem kell félj, végül temelléd fog befeküdni aludni. (Ez egy válasz Géb17 üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Rosszul emlekeztem. Mar egyszer irtam erre az oldalra.
Sziasztok. Eloszor irok erre a topikra. A Parommal mar 7 eve egyutt vagyunk, es meg mindig nagyon elvezzuk a sexet egymassal. Ebben nagy segitseget nyujt, a Parom vibratorkeszlete,amivel nagy oromomre, kenyeztethetem a Kedvesem puncijat, akar egyszerre tobbel is. Ekozben teljesen beleeljuk magunkat. Persze alkohol hatasara, mindig kivanosabb. Akkor imadja, ha nyalas, kozben egyre nagyob vibratorokat tolok a puncijaba. Ilyenkor teljesen beleeli magat. A kapcsolatunk alatt, volt egy rovidebb szunet. A Parom ekkor sem tetlenkedett. Hamar talalt maganak palit, aki a leheto legjobban kielegitette. Elmondasa szerint, nagyon jo meretekkel rendelkezett, es az osszes pozban kielegitette tobbszor egymas utan. Kozben velem is rendszeresen szeretkezett. Ahogy elmeselte, lattam a csillogast a szemeben. De feltekenyseg helyett, inkabb felizgatott a tortenet. Utana hatalmasat sexeltunk, es kozben arrol beszeltunk, hogy milyen modon izgattak, es elegitettek ki a puncijat. Eletem legjobb ejszakaja volt. Aznap, egesz este kenyeztettem a nedves puncijat. Azota ujra egy par vagyunk. De amikor kicsit iszogatunk,es szeretkezunk, mindig felidezzuk, a massal toltott orakat. Ilyenkor iszonyatosan felizgul, es barmibe benne lenne, persze lehet hogy csak az izgalom teszi. Nem tudom, ha most ketten egyszerre kenyeztetnenk, azt hogy viselnem. Ha van valakinek hasonlo tapasztalata, kerem irja le. Felek, ha elottem dugjak a Parom, feltekeny leszek, pedig nagyon izgat a dolog.adjatok tanacsot mi tevo legyek.
Lewiék valóban nem kamuznak ezt én is alátámasztom
Egy pár hétig msneztünk aztán engem a munka elszólított itthonról ezért aztán nem valósult meg az álmom..Egyet mondhatok,a hölgy-szándékosan nem írom ki a nevét-GYÖNYÖRŰ!!!Volt szerencsém arcos képet is látni,hát egy tünemény...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 17:58

Törölt felhasználó (838937)

hát Lewiék a példa arra ,hogy nem kamuznak ,bevállalják , élvezik ,hát mit ne mondjak én is bevállalnám szívesen őket.
Mi is Téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 17:58

Törölt felhasználó (838937)

hát Lewiék a példa arra ,hogy nem kamuznak ,bevállalják , élvezik ,hát mit ne mondjak én is bevállalnám szívesen őket.
Ügyvéd úr, volna kedves kifejteni részletesen mire gondolt amikor azt írta, hogy "igen engem"
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 09. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 09. péntek 15:34

Törölt felhasználó (15915)

igen engem
igen engem
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 03. 07. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 23:21

Van itt még valaki akit izgat ha megdugják a feleségét? Méretek és küllem firtatása nélkül !
Térjetek vissza az eredeti témához!

Van itt még valaki akit izgat ha megdugják a feleségét? Méretek és küllem firtatása nélkül !

Sziasztok!
Szerintem aki kg.-ban, és látványra "méri" a SZEX minőségét,
fogalma sincs arról, hogy mi az egyáltalán! A látvány lehet
izgató, de kielégíteni nem fog soha! Ez nem azt jelenti, hogy
ami tökéletes nem lehet jó, de ami jó nem feltétlen tökéletes!
Kell egy alapvető vonzalom a szexhez, de szerintem itt 10
emberből 9-nek nem a legszebb volt a legjobb! A párok
nagyrészének vannak álmai, vágyai amit sokszor5;10 év
után sem tudnak(mernek)a párjuk elé tárni! Tudjátok mi az
igazi szex? Mikor azt élvezed, hogy a párod élvez!! (oda-vissza
igaz) Ha ez megvan, akkor tökéletes, és mindenden egyéb
másodlagos! Ha nincs fontos a kűlsőség, mert valamit élvezni
kell! Ha nem az embert, akkor a testét...
Szerintem aki kg.-ban, és látványra "méri" a SZEX minőségét,
fogalma sincs arról, hogy mi az egyáltalán! A látvány lehet
izgató, de kielégíteni nem fog soha! Ez nem azt jelenti, hogy
ami tökéletes nem lehet jó, de ami jó nem feltétlen tökéletes!
Kell egy alapvető vonzalom a szexhez, de szerintem itt 10
emberből 9-nek nem a legszebb volt a legjobb! A párok
nagyrészének vannak álmai, vágyai amit sokszor5;10 év
után sem tudnak(mernek)a párjuk elé tárni! Tudjátok mi az
igazi szex? Mikor azt élvezed, hogy a párod élvez!! (oda-vissza
igaz) Ha ez megvan, akkor tökéletes, és mindenden egyéb
másodlagos! Ha nincs fontos a kűlsőség, mert valamit élvezni
kell! Ha nem az embert, akkor a testét...
Köszi aranyosak vagytok
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2012. 03. 06. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 06:32

Sziasztok! A "megdugják a feleségem"-ből, "éljenek a teltebb hölgyek"-be ment át ez az oldal! De hajrá csatlakozom!!!! Ismerem és megnéznem sem kell, itt van fejben előttem Lewi1 csaja, Husband35, Nagyfarokimádó! -hát mit mondjak?: . -a három legjobb csaj a GG,.n!!!
Igazad van, nem tudtam szó nélkül hagyni a bejegyzésüket, de nem offolok tovább
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2012. 03. 06. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 06:32

Sziasztok! A "megdugják a feleségem"-ből, "éljenek a teltebb hölgyek"-be ment át ez az oldal! De hajrá csatlakozom!!!! Ismerem és megnéznem sem kell, itt van fejben előttem Lewi1 csaja, Husband35, Nagyfarokimádó! -hát mit mondjak?: . -a három legjobb csaj a GG,.n!!!
Ja! Lemaradt: -sajnos még sehol nem volt szerencsém....
Szerintem sem a kilókon és a számokban kifejezett paramétereken múlik egy Nő.
A kisugárzásától lesz NŐ, és ez átjön a Ti képeiteken is, illetve Nagyfarokimádóék képein is!
Ettől Nő egy Nő, lehet magas, alacsony, vékony, molett.
Ismerek olyan Nőt, aki molett, de olyan kisugárzása van, hogy az ember mindíg a közelében akar lenni, és nem csak szexuálisan. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 11:25
A kisugárzásától lesz NŐ, és ez átjön a Ti képeiteken is, illetve Nagyfarokimádóék képein is!
Ismerek olyan Nőt, aki molett, de olyan kisugárzása van, hogy az ember mindíg a közelében akar lenni, és nem csak szexuálisan. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)

Egy teltebb duci nő is lehet " jól karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában"(nem csak ott), és egy vékony plazacica is lehet igénytelen túlcicomázott műnő is . Nem ettől függ sztem és nem is lenne jó ha csak egyik vagy másik tetszene mindenkinek. A lényeg hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt ,ami azért nem csak a külsőségeken múlik !!!!

Szerintem sem a kilókon és a számokban kifejezett paramétereken múlik egy Nő.
2012. 03. 05. hétfő 11:25
Törölt felhasználó (744977)

Egy teltebb duci nő is lehet " jól karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában"(nem csak ott), és egy vékony plazacica is lehet igénytelen túlcicomázott műnő is . Nem ettől függ sztem és nem is lenne jó ha csak egyik vagy másik tetszene mindenkinek. A lényeg hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt ,ami azért nem csak a külsőségeken múlik !!!!