Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 599 600 601 602 603 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7653   2012. 04. 10. kedd 10:31
X Törölt felhasználó (778755)
Bocsi, de nincs igazad!
Honnan tudod, hogy a férjével nem kefél kettesben a hölgy? Olyankor a házibarát a 3.!
Több házibarát meg akkor szokott lenni meglepetésként, ha nem őszinték a partnerek.
Itt erről nincs szó! Én is bevállalnám, hogy kettesben legyenek, ha a párom azt szeretné!
(Ez egy válasz bodymol üzenetére (2012. 04. 09. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 09. hétfő 23:51
Hello!
Szóval a feleséged kettesben is a házibaráttal. Ahogy elmesélted nem nyitott házasságban éltek. Téged hivatalosan csalnak. Ebben a felállásban tisztán látszik, hogy te vagy a harmadik fél. Ha a párodnak az lenne jó, hogy közösen legyen jó akkor nem dugatná magát házibaráttal a jelenléted nélkül. hiszen arról szólna a dolog, hogy közösen. Őszintén, hányszor "zártak" már ki a szórakozásból? S még titkolni sem kell mindegyiket. S tuti, hogy csak egy házi barát van? Biztos meg van a bizalom. De akkor miért nélküled csinálja?
#7652   2012. 04. 10. kedd 09:56
X Törölt felhasználó (16865)
Sziasztok!
Először is köszönöm a hozzászólásokat, sokat segített nekünk! Igen összejött a hármasunk vigyor0 , a képek még most is peregnek az agyamban finom . Köszi mindenkinek. Egy hülye fasz voltam, hogy eddig ezt kihagytuk.
#7651   2012. 04. 10. kedd 09:36
swing.parban swing.parban
Ezt lehet hogy nekem irtad?
(Ez egy válasz miskolcipar üzenetére (2012. 04. 07. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 07. szombat 12:10
Kb másfél éve túl vagyunk már az első hármason,azóta is rendszeresen szexelünk hol hármasban,hol a feleségem kettesben a házi barátunkkal.Ha nem vagy teljesen biztos önmagadban,és a kapcsolatotok nem szikla szilárd,akkor én nem ajánlom,hogy belefogjatok.Csak ha megtanultátok értékelni mind azt amit egymásnak adni és kapni tudtok,és nem a házasságotok megmentését várjátok ettől,csak akkor fogjatok bele.Nem beszélve arról,hogy nálunk 10-évet kellett duruzsolnom,mire a nejem beadta a derekát,ezek után ha megharagudnék rá hogy lefeküdt egy másik pasival az én rábeszélésemre,nem tudnék a tükörbe nézni.Ezért nekem az első perctől nem volt problémám,hogy láttam mással szeretkezni.Feltétlen bizalom,és egymás ismerete,és őszinteség kell hozzá.Természetesen izgat ha megdugják a feleségemet!
#7650   2012. 04. 10. kedd 08:38
jozsef1975 jozsef1975
worship eljen
(Ez egy válasz bodymol üzenetére (2012. 04. 09. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 09. hétfő 23:51
Hello!
Szóval a feleséged kettesben is a házibaráttal. Ahogy elmesélted nem nyitott házasságban éltek. Téged hivatalosan csalnak. Ebben a felállásban tisztán látszik, hogy te vagy a harmadik fél. Ha a párodnak az lenne jó, hogy közösen legyen jó akkor nem dugatná magát házibaráttal a jelenléted nélkül. hiszen arról szólna a dolog, hogy közösen. Őszintén, hányszor "zártak" már ki a szórakozásból? S még titkolni sem kell mindegyiket. S tuti, hogy csak egy házi barát van? Biztos meg van a bizalom. De akkor miért nélküled csinálja?
#7649   2012. 04. 09. hétfő 23:51
bodymol bodymol
Hello!
(Ez egy válasz miskolcipar üzenetére (2012. 04. 07. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb másfél éve túl vagyunk már az első hármason,azóta is rendszeresen szexelünk hol hármasban,hol a feleségem kettesben a házi barátunkkal.Ha nem vagy teljesen biztos önmagadban,és a kapcsolatotok nem szikla szilárd,akkor én nem ajánlom,hogy belefogjatok.Csak ha megtanultátok értékelni mind azt amit egymásnak adni és kapni tudtok,és nem a házasságotok megmentését várjátok ettől,csak akkor fogjatok bele.Nem beszélve arról,hogy nálunk 10-évet kellett duruzsolnom,mire a nejem beadta a derekát,ezek után ha megharagudnék rá hogy lefeküdt egy másik pasival az én rábeszélésemre,nem tudnék a tükörbe nézni.Ezért nekem az első perctől nem volt problémám,hogy láttam mással szeretkezni.Feltétlen bizalom,és egymás ismerete,és őszinteség kell hozzá.Természetesen izgat ha megdugják a feleségemet!
#7648   2012. 04. 08. vasárnap 20:30
Alter Ego Alter Ego
1.Ezt írtam:
.én a féltékeny barom, aki RÉGEBBEN még az utcán is beszóltam annak, aki túl sokáig nyálcsorgatva nézegette...
reakció:
"Mert ha, mint valaki lentebb írta, hogy beszólt volna, aki nagyon bámulja a feleségét, az hogy viselné már azt a tudatot, hogy pl AZNAP jön valaki, aki megdugja "
2...PILLANATNYI rossz érzés elfogott, amikor a cicijéhez nyúlt, de az is ELPÁROLGOTT EGY PILLANAT ALATT. Inkább a beidegződés volt, hogy valaki "taperolja" a páromat.
reakció:
"hogy ugyan megdugták a párját, deaz ZAVARTA egy kicsit, hogy utána megsimizte a melleit a hölgynek a harmadik fél.
Azután a rákövetkező sorokból kiderül, mennyire zavart a dolog...
Na ezért kell figyelmesebben olvasni. Köszi
#7647   2012. 04. 08. vasárnap 20:03
vazelinator vazelinator VIP Admin
fogalmazd bele, hogy szerinted mit ért el és hol, mert megint veszekedés lesz a vége, ha el ért az nem ferdítés...
ne csináljatok egy esetleges félre értésből veszekedést.
köszönöm előre is, megértésetek!
(Ez egy válasz Alter Ego üzenetére (2012. 04. 08. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 08. vasárnap 19:32
Szia !
Én írtam amire reagálsz, de olvasd el figyelmesebben kérlek. Ez így ferdítés.
#7646   2012. 04. 08. vasárnap 19:32
Alter Ego Alter Ego
Szia !
Én írtam amire reagálsz, de olvasd el figyelmesebben kérlek. Ez így ferdítés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 07. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 04. 07. szombat 19:13
.Csak ha megtanultátok értékelni mind azt amit egymásnak adni és kapni tudtok,és nem a házasságotok megmentését várjátok ettől,csak akkor fogjatok bele.

Ezt nekem, nekünk tanácsolod? Vagy úgy általánosan mondod ? Mert azért nem egy éve, és nem egy alkalmon vagyunk túl, mint azt olvasni, és kisebb részben látni is lehet itt.
Féltékenység, ha ez a szó felmerül, akkor itt nem lesz történet egy ideig. Mert ha, mint valaki lentebb írta, hogy beszólt volna, aki nagyon bámulja a feleségét, az hogy viselné már azt a tudatot, hogy pl aznap jön valaki, aki megdugja ? Érdekes az a meglátás is, hogy ugyan megdugták a párját, deaz zavarta egy kicsit, hogy utána megsimizte a melleit a hölgynek a harmadik fél.
#7645   2012. 04. 08. vasárnap 16:17
miskolcipar miskolcipar
Bocs,de nem neked szántam az üzenetet,tévedés volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 07. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 07. szombat 19:13
.Csak ha megtanultátok értékelni mind azt amit egymásnak adni és kapni tudtok,és nem a házasságotok megmentését várjátok ettől,csak akkor fogjatok bele.

Ezt nekem, nekünk tanácsolod? Vagy úgy általánosan mondod ? Mert azért nem egy éve, és nem egy alkalmon vagyunk túl, mint azt olvasni, és kisebb részben látni is lehet itt.
Féltékenység, ha ez a szó felmerül, akkor itt nem lesz történet egy ideig. Mert ha, mint valaki lentebb írta, hogy beszólt volna, aki nagyon bámulja a feleségét, az hogy viselné már azt a tudatot, hogy pl aznap jön valaki, aki megdugja ? Érdekes az a meglátás is, hogy ugyan megdugták a párját, deaz zavarta egy kicsit, hogy utána megsimizte a melleit a hölgynek a harmadik fél.
#7644   2012. 04. 07. szombat 19:13
X Törölt felhasználó (104575) VIP

#7643   2012. 04. 07. szombat 18:33
X Törölt felhasználó (779689)
Szia! Teljes mértékben egyetértek veled,csak akkor működik! Ez nálunk is így van! wink
#7642   2012. 04. 07. szombat 12:10
miskolcipar miskolcipar
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 06. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 07:54
Szia, az én véleményeimet elolvashatod, ha van kedved, a hsz-ek közt.
Egy tanács, lehet, hogy ez egyedül az én mániám, de videózzatok is. Mindenképpen izgató, arról nem is beszélve, hogy egy hónap, fél év, egy év után is farokállító visszanézni, szerintem mindenképp.
#7641   2012. 04. 07. szombat 11:05
julius11 julius11
irtam egy hosszú beszémolót a "swingerklubok és tapasztalotok" rovatba, Ide is tartozna mert erröl szólt az este hogy igen csak élveztem az is ,hogy a barátnömet elöttem dugták, de nem akarom ide bemásolni, akit érdekel ott elolvashatja.
#7640   2012. 04. 07. szombat 08:45
bali36 bali36
Amíg meg nem történik az első addig teljesen normális ez az érzés, mert amíg csak fantáziálgattok az azért más mint ha már megtörténik. A legfontosabb az elsőnél is meg a többinél is hogy legyen meg közöttetek folyamatosan a kontaktus. Amint az látszik hogy az egyikőtöknél nem igazán megy a dolog akkor azonnal abba kell hagyni mert nem fog jóra vezetni. Írtad hogy négyesben gondolkodtok , elsőre érdemes lenni csak addig menni hogy közös játékok simi, izgatás stb. , de a konkrét párcserébe akkor tovább lépni csak ha ez bejött és mindketten akarjátok tovább is. Sok siket hozzá smile !
(Ez egy válasz swing.parban üzenetére (2012. 04. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 13:17
Lehet ha nem a legmegfelelőbb topikot választottam a "problémámra" de mi is 4-ben szeretnénk. Pár párral.
Lewi: Érzem és tudom hogy ha összejön én is/mi is átlépünk ezen. 15 éves házasok vagyunk, ismerjük egymást, szvsz nem ezen fogunk elakadni. Csak szerettem volna tudni, hogy egyébként normális-e ez az érzés.
#7639   2012. 04. 06. péntek 23:49
gab197 gab197
Csatlakozni tudok a leírtakhoz. Iszonyú jó érzés látni Őt más pasival! Holnap megyünk swingerezni,már nagyon várom,hogy újra lássam amint jó pár idegen férfit kielégít ! És boldog hálás tekintetét.
(Ez egy válasz Alter Ego üzenetére (2012. 04. 06. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 18:59
Hali!
Szerintem teljesen természetes az első alkalom előtti "vegyes érzelem". Amikor tiszta fejjel (értsd: nem izgalmi állapotban) belegondolok, akkor mindig az ugrik be, hogy normális vagyok? És rá 2 mp-re már már úgy érzem hogy igen, mert nagyon jól éreztük magunkat mindhárman. Én is egy közeli barátommal osztottam meg a feleségemet.
Az első alkalom előtt olyanokat gondoltam, hogy néhány szájrapuszi biztosan elcsattan közben a párom és a cimborám között,, de a csókcsatát ne nagyon erőltessék. A 3. másodpercben már teli szájjal csókolóztak, én meg akkora izgalommal figyeltem őket, hogy a szívem majd megállt. Semmi rossz érzés...
És akkor sem, amikor a barátom előlről dugta meg az orgazmusig, és közben a párom olyan gyengédséggel simította meg kétoldalról az arcát... Olyan dolgok történtek ott meg, amit én egyedül nem éltem át a párommal.
Én azt gondolom, hogy ez egy olyan szintje a szexuális izgalomnak, amit egy férfi nem tud kiváltani egy nőből. Ha csak annyi izgalommal járna egy hármas, mint egy normál szex egy férfi és egy nő között, akkor semmi értelme sem lenne.
Kritikus pontnak tartottam azt is, hogy orgazmus után, a lenyugvás állapotában mit fogok érezni, ha simogatja, szeretgeti a páromat. Gyengéd utólagos szeretgetésre nem került sor, pillanatnyi rossz érzés elfogott, amikor a cicijéhez nyúlt, de az is elpárolgott egy pillanat alatt. Inkább a beidegződés volt, hogy valaki "taperolja" a páromat.
3 perccel később már ketten matattunk a punciban mindhármunk örömére.
Volt, hogy kimentem inni, sőt pisilni is(ami nem volt könnyű érthető okokból)és közben borzasztóan izgatott, hogy a másik szobában éppen dugják a páromat. Néha félrehúzódtam, és gyönyörködtem bennük. ...én a féltékeny barom, aki régebben még az utcán is beszóltam annak, aki túl sokáig nyálcsorgatva nézegette...
Szóval no para! Ha izgatja mindkét/mindhárom felet, akkor rajta.
#7638   2012. 04. 06. péntek 23:15
christiano christiano
Jól megfogalmaztad,ilyesmit éreztem én is !!
(Ez egy válasz swing.parban üzenetére (2012. 04. 06. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 09:56
Sziasztok. Mi is ráléptünk az ösvényre, igaz még csak a keresésnél tartunk. Hogy ez is mekkora haladás azt csak azok tudják akiknek évekbe tellett rávenni az asszonykát. De ez nem ide tartozik.
Hanem: Többször is eljátszottam magammal egy képzeletbeli eseményt. Pl. a fürdőben önkielégitést végezve elképzeltem hogy dugjuk ketten a nejemet, vagy hogy a nejem valakivel szeretkezik. Minden OK addig amig el nem megyek, viszont közvetlenül magömlés után azonnal egy teljesen más érzés kerít hatalmába. Mintha ellenszenvet éreznék a képzeletbeli 3. ellen. Pontosabban azt. Ez természetes lehet? Utána mindig elgondolkozok azon hogy kell ez nekünk? Igaz, utána kb. 1 óra múlva már megszűnik ez az érzés. Valakinek ilyen tapasztalat? Minden érdemes választ megköszönnék.
#7637   2012. 04. 06. péntek 18:59
Alter Ego Alter Ego
Hali!
Szerintem teljesen természetes az első alkalom előtti "vegyes érzelem". Amikor tiszta fejjel (értsd: nem izgalmi állapotban) belegondolok, akkor mindig az ugrik be, hogy normális vagyok? És rá 2 mp-re már már úgy érzem hogy igen, mert nagyon jól éreztük magunkat mindhárman. Én is egy közeli barátommal osztottam meg a feleségemet.
Az első alkalom előtt olyanokat gondoltam, hogy néhány szájrapuszi biztosan elcsattan közben a párom és a cimborám között,, de a csókcsatát ne nagyon erőltessék. A 3. másodpercben már teli szájjal csókolóztak, én meg akkora izgalommal figyeltem őket, hogy a szívem majd megállt. Semmi rossz érzés...
És akkor sem, amikor a barátom előlről dugta meg az orgazmusig, és közben a párom olyan gyengédséggel simította meg kétoldalról az arcát... Olyan dolgok történtek ott meg, amit én egyedül nem éltem át a párommal.
Én azt gondolom, hogy ez egy olyan szintje a szexuális izgalomnak, amit egy férfi nem tud kiváltani egy nőből. Ha csak annyi izgalommal járna egy hármas, mint egy normál szex egy férfi és egy nő között, akkor semmi értelme sem lenne.
Kritikus pontnak tartottam azt is, hogy orgazmus után, a lenyugvás állapotában mit fogok érezni, ha simogatja, szeretgeti a páromat. Gyengéd utólagos szeretgetésre nem került sor, pillanatnyi rossz érzés elfogott, amikor a cicijéhez nyúlt, de az is elpárolgott egy pillanat alatt. Inkább a beidegződés volt, hogy valaki "taperolja" a páromat.
3 perccel később már ketten matattunk a punciban mindhármunk örömére.
Volt, hogy kimentem inni, sőt pisilni is(ami nem volt könnyű érthető okokból)és közben borzasztóan izgatott, hogy a másik szobában éppen dugják a páromat. Néha félrehúzódtam, és gyönyörködtem bennük. ...én a féltékeny barom, aki régebben még az utcán is beszóltam annak, aki túl sokáig nyálcsorgatva nézegette...
Szóval no para! Ha izgatja mindkét/mindhárom felet, akkor rajta.
#7636   2012. 04. 06. péntek 13:26
Hiszed-e hogy ebben a rövid mondatban több van mint egy egész szakkönyvben? Azaz minden benne van. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 06. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
2012. 04. 06. péntek 13:23
Sztem az lenne a "baj " ha az elején nem lennének kétségeid ! wave
#7635   2012. 04. 06. péntek 13:23
X Törölt felhasználó (744977)
Sztem az lenne a "baj " ha az elején nem lennének kétségeid ! wave
(Ez egy válasz swing.parban üzenetére (2012. 04. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 13:17
Lehet ha nem a legmegfelelőbb topikot választottam a "problémámra" de mi is 4-ben szeretnénk. Pár párral.
Lewi: Érzem és tudom hogy ha összejön én is/mi is átlépünk ezen. 15 éves házasok vagyunk, ismerjük egymást, szvsz nem ezen fogunk elakadni. Csak szerettem volna tudni, hogy egyébként normális-e ez az érzés.
#7634   2012. 04. 06. péntek 13:17
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2012. 04. 06. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 06. péntek 13:01
Nekünk- nekem van némi tapasztalat de 4-ben az nem egészen ugyan az, mert ott kiegyenlítettek a dolgok a nemek között. Ebben az esetben nem jöttek furcsa érzések, de ez szerintem nagyban függ attól is hogy milyen embereket hozott össze a "sors" . A másik a kölcsönös bizalom közted és a párod között, Szerintem akik nem élnek szereteten kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatban azoknak ebbe nem is érdemes belevágni mert nem fogja kibírni a kapcsolatuk semmilyen formáját, mindegy hogy hármas vagy többes.
sajnos a hármast 2 férfi 1 nő még nem próbáltuk , ezért én is várom a tapasztalatok leírását

... 599 600 601 602 603 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19653db
Utolsó üzenet: ma 17:21

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!