Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8092   2012. 08. 26. vasárnap 23:23
matinus matinus
Bizony-bizony igazad van... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118959)
2012. 08. 26. vasárnap 22:23
Szia!
Elég sok a fantáziálgató pár,de sok a nagyszájú fiú is.
Az utolsó mondatod elgondolkoztat,ha te beszállónak mész akkor te alkalmazkodsz a párhoz.
DE minden megbeszélés tárgya egy ilyen kapcsolatban.
Tapasztalatból nagyon jó dolgok alakulnak ki. vigyor2 crazya
#8091   2012. 08. 26. vasárnap 22:23
X Törölt felhasználó (118959)
Szia!
Elég sok a fantáziálgató pár,de sok a nagyszájú fiú is.
Az utolsó mondatod elgondolkoztat,ha te beszállónak mész akkor te alkalmazkodsz a párhoz.
DE minden megbeszélés tárgya egy ilyen kapcsolatban.
Tapasztalatból nagyon jó dolgok alakulnak ki. vigyor2 crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856401)
2012. 08. 26. vasárnap 20:34
Én eddig csak olyan párral találkoztam, akivel a levelezés szintjéig jutottunk el.
Mindig írták, hogy ...jaj! a csajom nagyon kívánja a farkad, ha most itt lettél volna, rendesen megdughattad volna! Kívánja a gecid...
Aztán mikor kérdezem, hogy mikor lenne jó nektek, akkor mindig az volt a válasz, hogy talán majd hétvégén, meg majd meglátják.. Meg megadtam az msn címemet, hogy gyorsabb legyen az ismerkedés, de nem vettek fel...
Jó lenne már kipróbálni egy nem kamus párral, ahol tényleg lehetne kényeztetni, dugni a pár hölgy tagját, kedvünk és vágyaink szerint.
#8090   2012. 08. 26. vasárnap 20:34
X Törölt felhasználó (856401)
Én eddig csak olyan párral találkoztam, akivel a levelezés szintjéig jutottunk el.
Mindig írták, hogy ...jaj! a csajom nagyon kívánja a farkad, ha most itt lettél volna, rendesen megdughattad volna! Kívánja a gecid...
Aztán mikor kérdezem, hogy mikor lenne jó nektek, akkor mindig az volt a válasz, hogy talán majd hétvégén, meg majd meglátják.. Meg megadtam az msn címemet, hogy gyorsabb legyen az ismerkedés, de nem vettek fel...
Jó lenne már kipróbálni egy nem kamus párral, ahol tényleg lehetne kényeztetni, dugni a pár hölgy tagját, kedvünk és vágyaink szerint.
#8089   2012. 08. 26. vasárnap 13:11
X Törölt felhasználó (797680)
Teljesen egyertértek veled!!Inkább együtt élje ki egy pár a vágyait mint titkolozva,átverve a másikat.
(Ez egy válasz lyáhim üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 09:55
Sziasztok ! Király pár vagytok, Tudtok élni! Soha nem unjátok meg 1 mást, sőt !!! Sokan akik meg nem ilyen felfogásban élnek,na azokból él minden Panzió,Hotel! Sutyiba mennek ,színesíteni az életüket.
#8088   2012. 08. 26. vasárnap 09:55
lyáhim lyáhim
Sziasztok ! Király pár vagytok, Tudtok élni! Soha nem unjátok meg 1 mást, sőt !!! Sokan akik meg nem ilyen felfogásban élnek,na azokból él minden Panzió,Hotel! Sutyiba mennek ,színesíteni az életüket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 08. 26. vasárnap 07:01
Sajnos nem értitek a lényeget, nem értitek hogy ez csak játék, sex, és hogy mindez csak arra szól hogy utána nagyon, de nagyon jót szexeljünk, na meg előtte is, na és persze hogy jó is legyen neki... és nem sérdődöm meg ha valakinek más a véleménye, és nem muszály elhinni hogy az érzelmi oldalunk rendben van , és szeretjük egymást, egy kívülállónak persze hogy lehetnek ilyen gondolatai hogy nincs rendben valami... mindenkinek más a türéshatára, és mindenkinek más dobja fel a kapcsolatát...nekünk ez... mi élvezzük és kész....ja és persze valamennyire ez csak fantázia, mivel itt elég nehéz lenne ezt összehozni, nagyon sok a kamus, képgyűjtögető, utolsó pillanatban eltűnő.... meg eléggé válogatósak is vagyunk! Ha már valaki, megdugja a párom, az legyen a mi elképzeléseinkhez illően, tökéletes! Egyébként nekünk már az is izgató, és látjátok nem is kell hozzá feltétlenül hogy megdugják, de pld csini ruhában van, és látjuk hogy valaki nézi, összenézünk, vagy csak egyszerűen tudjuk hogy mi van, és egy kicsit még rá is játszik hogy izgató legyen, vagy megbeszéljük hogy egy tangába, és egy kis topba veszi át a pizzát a pizzásfiutól, és élvezzük a hatást... már ez is felspanol bennünket, szóval mi így NAGYON JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT , és nem másokat követünk, 7 év után jöttünk rá erre a kis játékra mennyire izgató, ez nekünk, és sok pluszt ad az életünkhöz...és a párom újra kívánatos nőnek érezheti magát, és képzelhetitek hogy mennyivel jobb így az ágyban is smile smile na szép napot
#8087   2012. 08. 26. vasárnap 09:09
Az elöbbi Realyod ának szol!!!Bocsi
#8086   2012. 08. 26. vasárnap 09:07
szia!
Szerintem ne foglalkozz más véleményével.Az a lényeg,hogy ti élvezzétek.
Ritka kincs egy olyan pár mint a tiéd.Élvezzétek minnél többet a vágyaitokat.
További sok sikert!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 25. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (827364)
2012. 08. 25. szombat 17:22
Arra nem gondoltal, hogy miközben dugjak a feleseged, a kamerazas helyett inkabb vele foglalkozz? Lehet hogy meg jobb lenne neki, ha te is kenyeztetned!
#8085   2012. 08. 26. vasárnap 07:24
PopeyésOlívia PopeyésOlívia
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#8084   2012. 08. 26. vasárnap 07:21
X Törölt felhasználó (804640)
Én értelek, és gratulálok a kapcsolatotokhoz!!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 26. vasárnap 07:01
Sajnos nem értitek a lényeget, nem értitek hogy ez csak játék, sex, és hogy mindez csak arra szól hogy utána nagyon, de nagyon jót szexeljünk, na meg előtte is, na és persze hogy jó is legyen neki... és nem sérdődöm meg ha valakinek más a véleménye, és nem muszály elhinni hogy az érzelmi oldalunk rendben van , és szeretjük egymást, egy kívülállónak persze hogy lehetnek ilyen gondolatai hogy nincs rendben valami... mindenkinek más a türéshatára, és mindenkinek más dobja fel a kapcsolatát...nekünk ez... mi élvezzük és kész....ja és persze valamennyire ez csak fantázia, mivel itt elég nehéz lenne ezt összehozni, nagyon sok a kamus, képgyűjtögető, utolsó pillanatban eltűnő.... meg eléggé válogatósak is vagyunk! Ha már valaki, megdugja a párom, az legyen a mi elképzeléseinkhez illően, tökéletes! Egyébként nekünk már az is izgató, és látjátok nem is kell hozzá feltétlenül hogy megdugják, de pld csini ruhában van, és látjuk hogy valaki nézi, összenézünk, vagy csak egyszerűen tudjuk hogy mi van, és egy kicsit még rá is játszik hogy izgató legyen, vagy megbeszéljük hogy egy tangába, és egy kis topba veszi át a pizzát a pizzásfiutól, és élvezzük a hatást... már ez is felspanol bennünket, szóval mi így NAGYON JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT , és nem másokat követünk, 7 év után jöttünk rá erre a kis játékra mennyire izgató, ez nekünk, és sok pluszt ad az életünkhöz...és a párom újra kívánatos nőnek érezheti magát, és képzelhetitek hogy mennyivel jobb így az ágyban is smile smile na szép napot
#8083   2012. 08. 26. vasárnap 07:01
X Törölt felhasználó (72051)
#8082   2012. 08. 26. vasárnap 00:32
Johnny73 Johnny73
Egyetértek! És még törölnek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 25. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835715)
2012. 08. 25. szombat 23:04
Ez így van,,de vigyázat ,,igaz mondásért itt lehülyéznek : ))))
#8081   2012. 08. 25. szombat 23:04
X Törölt felhasználó (835715)
Ez így van,,de vigyázat ,,igaz mondásért itt lehülyéznek : ))))
#8080   2012. 08. 25. szombat 22:38
X Törölt felhasználó (849001)
Sajnos szerintem is így van.
#8079   2012. 08. 25. szombat 17:23
hogy a fenébe ne gondoltam volna, ő mondta hogy így jobb neki, meg hogy kettesben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 25. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (827364)
2012. 08. 25. szombat 17:22
Arra nem gondoltal, hogy miközben dugjak a feleseged, a kamerazas helyett inkabb vele foglalkozz? Lehet hogy meg jobb lenne neki, ha te is kenyeztetned!
#8078   2012. 08. 25. szombat 17:22
X Törölt felhasználó (827364)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 11:54
Köszönöm smile a következő tervünk, hogy két fiúval van miközben én kamerázom... természetesen beszámoló, és videó is készülne róla smile smile jelentkezők???
#8077   2012. 08. 24. péntek 11:54
Köszönöm smile a következő tervünk, hogy két fiúval van miközben én kamerázom... természetesen beszámoló, és videó is készülne róla smile smile jelentkezők???
#8076   2012. 08. 24. péntek 10:24
X Törölt felhasználó (770424)
sziasztok. én nemrég kóstoltam bele ebbe a dologba, bár én a másik oldalról. imádom más feleségét dugni a férj előtt. először kb egy éve talált meg egy pár, hogy szeretnék videóra venni amint az asszony egy idegen nagyfarkú férfival kefél. szuperul sikerült a dolog.... azóta több párral is találkoztam így..... hatalmas élmény
#8075   2012. 08. 23. csütörtök 21:54
husband35 husband35
Szuper sztori,én is felajánlottam páromnak,hogy menjen el így dugni,de nemleges választ kaptam. wave finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 10:28
Szegény X már eléggé elfáradt, de a párom még nem smile nagyon élvezte X dugását, mivel az átlagnál egy picit nagyobb neki és vastagabb, azt mondta nagyon jó érzés volt, és hogy csak úgy jöttek ki belőle az élvezet hangjai...( ezt egy picit nehéz feldolgoznom, de nem vészes, mivel nálunk annyira nem sikongat inkább csendesebben van....)
Szóval nagyon megdugta X dehát párom ezért is ment el, és én is ezt akartam. Aztán mindkettek kifáradtak, ( még nem volt elélvezés senkinek) és egy kicsi pihenő következett egymás mellett, beszélgetés , simogatás, párom a lábát átrakta X lábán , és így beszélgettek, simogatták egymást stb... kis idő mulva X megint kemény lett, és kérdezte páromat hogy tud elélvezni... ő mondta hogy akkor ha nyalják.. aztán ez következtett, de sajnos a várva várt orgazmus nem jött össze... aztán párom lement a fürdőbe, pisilni, X utánament, szerette volna látni smile de párom nem engedte be smile aztán megtörölte magát, és X álló farokkal ment utána, párom egyből rábukott a farkára és nagy élvezettel szopta őt, egyszer csak látta X en hogy közel van, és mondta X hogy nézzen a szemébe, és a párom ezt tette , kinyitotta a száját , játszott egy kicsit a nyelvével is, szóval mint úgy rendesen a sexfilmekben, várta hogy X a szájába élvezzen! ( rendesen ilyet még soha nem csinált... na egy kis ribi lett a páromból, mostmár imád dugni , és mindketten nagyon élvezzük ezt a változást!!!!! természetesen a ribi ,csak a szó jó és izgató értelmében , értendő ) X úgy szerette hogy magának csinálja a végkifejletben, és mondta a páromnak hogy szeretne az arcára élvezni, mert az nagyon jó látvány, párom nem szólt semmit rá, de gondolom azt a jelet küldte felé hogy ok.... X kezdett közeledni, de párom hirtelen másképpen gondolta , és mikor látta hogy élvez gyorsan bekapta, és az utolsó cseppig lenyelte, X spermáját... aztán még szopta egy kicsit amíg minden kijött és már a végén nem maradt semmi.... aztán fogmosás, mosakodás stb, és eljött az idő hogy induljanak haza... még kicsi beszélgetés, megbeszélték hogy ez volt az első, és utolsó kettes együttlétük, mert ezt itthon Így beszéltük meg... aztán még mikor kitette egy búcsú csókolózás, és már itthon is volt az én drágám... összeségében nagyon jó és izgató volt az egész, a negatívum hogy nem tudott elélvezni vele, de nem volt ez olyan nagy probléma mert itthon ezt velem átélhette.... ezt is elmesélem mi volt itthon este ha kíváncsiak vagytok rá.... egyébként annyira izgató volt hogy valószínűleg el fogom engedni máskor is , ha nem is X-el, de majd meglátjuk....
#8074   2012. 08. 23. csütörtök 12:05
jirzi jirzi
Gratulálunk Nagyon klafa sztori Teljesen így érzünk mi is ezekkel a dogokkal kapcsolatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 10:28
Szegény X már eléggé elfáradt, de a párom még nem smile nagyon élvezte X dugását, mivel az átlagnál egy picit nagyobb neki és vastagabb, azt mondta nagyon jó érzés volt, és hogy csak úgy jöttek ki belőle az élvezet hangjai...( ezt egy picit nehéz feldolgoznom, de nem vészes, mivel nálunk annyira nem sikongat inkább csendesebben van....)
Szóval nagyon megdugta X dehát párom ezért is ment el, és én is ezt akartam. Aztán mindkettek kifáradtak, ( még nem volt elélvezés senkinek) és egy kicsi pihenő következett egymás mellett, beszélgetés , simogatás, párom a lábát átrakta X lábán , és így beszélgettek, simogatták egymást stb... kis idő mulva X megint kemény lett, és kérdezte páromat hogy tud elélvezni... ő mondta hogy akkor ha nyalják.. aztán ez következtett, de sajnos a várva várt orgazmus nem jött össze... aztán párom lement a fürdőbe, pisilni, X utánament, szerette volna látni smile de párom nem engedte be smile aztán megtörölte magát, és X álló farokkal ment utána, párom egyből rábukott a farkára és nagy élvezettel szopta őt, egyszer csak látta X en hogy közel van, és mondta X hogy nézzen a szemébe, és a párom ezt tette , kinyitotta a száját , játszott egy kicsit a nyelvével is, szóval mint úgy rendesen a sexfilmekben, várta hogy X a szájába élvezzen! ( rendesen ilyet még soha nem csinált... na egy kis ribi lett a páromból, mostmár imád dugni , és mindketten nagyon élvezzük ezt a változást!!!!! természetesen a ribi ,csak a szó jó és izgató értelmében , értendő ) X úgy szerette hogy magának csinálja a végkifejletben, és mondta a páromnak hogy szeretne az arcára élvezni, mert az nagyon jó látvány, párom nem szólt semmit rá, de gondolom azt a jelet küldte felé hogy ok.... X kezdett közeledni, de párom hirtelen másképpen gondolta , és mikor látta hogy élvez gyorsan bekapta, és az utolsó cseppig lenyelte, X spermáját... aztán még szopta egy kicsit amíg minden kijött és már a végén nem maradt semmi.... aztán fogmosás, mosakodás stb, és eljött az idő hogy induljanak haza... még kicsi beszélgetés, megbeszélték hogy ez volt az első, és utolsó kettes együttlétük, mert ezt itthon Így beszéltük meg... aztán még mikor kitette egy búcsú csókolózás, és már itthon is volt az én drágám... összeségében nagyon jó és izgató volt az egész, a negatívum hogy nem tudott elélvezni vele, de nem volt ez olyan nagy probléma mert itthon ezt velem átélhette.... ezt is elmesélem mi volt itthon este ha kíváncsiak vagytok rá.... egyébként annyira izgató volt hogy valószínűleg el fogom engedni máskor is , ha nem is X-el, de majd meglátjuk....
#8073   2012. 08. 22. szerda 23:24
swingerboy29 swingerboy29
Izgalmas sztori! Nagyon élvezhető volt amit írtál! Gratulálok nektek! Csak így tovább,és tessék megírni a többit is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 18:36
Valószínüleg igent, hiszen a topik leírása is erről szól: "ha ott vagy, ha nem vagy ott de tudsz róla."

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!