Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8130   2012. 09. 03. hétfő 18:07
delfin0407 delfin0407
Jó szórakozást a péntek estéhez. Érezzétek jól magatokat.
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 17:10
Hali! Elvittük reggel a párommal közössen a kislányunkat az óviba, majd az Árkádban taliztunk a párral. Elsőre nagyon szimpatikusak voltak nekünk a hölgy olyan 30, éves a párommnál kicsit vékonyabb, formás fenekű szőke, zöld szemű. a srác 30 egy-két éves vékonyabb. Beszélgettünk és ittunkl egy kávét, majd elmentünk hozzánk. Ott tovább iszogatunk egy kis bort, majd a szexre terelődött a szó. Igazábból ők sem csak egymás előtti szexet szeretnének, hanem mivel mi is szimpatikusak vagyunk nekik szeretnék ha többes gabalyodás lenne belőle, persze csak hetero szinten. A szexről folyt továbbra is a téma, hogy ki mit szeret és hogy mit szabad, de a szexet nem akartuk el sietni, azt egy esti időpontban akarjuk megvalósítani, ami meghittebb. Péntek este érnek rá, mi meg az anyósnák lepaszoljuk, a gyereket, hogy minéll meghittebb legyen az együtt lét. Már nagyon vájuk, a párom is teljessen beindult én nem is hittem, hogy ennyire szeretné ő is.
#8129   2012. 09. 03. hétfő 17:10
gyorsex gyorsex
Hali! Elvittük reggel a párommal közössen a kislányunkat az óviba, majd az Árkádban taliztunk a párral. Elsőre nagyon szimpatikusak voltak nekünk a hölgy olyan 30, éves a párommnál kicsit vékonyabb, formás fenekű szőke, zöld szemű. a srác 30 egy-két éves vékonyabb. Beszélgettünk és ittunkl egy kávét, majd elmentünk hozzánk. Ott tovább iszogatunk egy kis bort, majd a szexre terelődött a szó. Igazábból ők sem csak egymás előtti szexet szeretnének, hanem mivel mi is szimpatikusak vagyunk nekik szeretnék ha többes gabalyodás lenne belőle, persze csak hetero szinten. A szexről folyt továbbra is a téma, hogy ki mit szeret és hogy mit szabad, de a szexet nem akartuk el sietni, azt egy esti időpontban akarjuk megvalósítani, ami meghittebb. Péntek este érnek rá, mi meg az anyósnák lepaszoljuk, a gyereket, hogy minéll meghittebb legyen az együtt lét. Már nagyon vájuk, a párom is teljessen beindult én nem is hittem, hogy ennyire szeretné ő is.
#8128   2012. 09. 03. hétfő 09:55
X Törölt felhasználó (804968)
jó sztori, sejtem a végét, de várom is nagyon, hogy folytasd!
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 20:54
Sziasztok! Hamarosan folytatom a történetet, amint lesz egy kis időm rá. Addig is türelmet kérek tőletek. Köszi
#8127   2012. 09. 02. vasárnap 20:54
cassiopea cassiopea
Sziasztok! Hamarosan folytatom a történetet, amint lesz egy kis időm rá. Addig is türelmet kérek tőletek. Köszi
#8126   2012. 09. 02. vasárnap 09:51
gyorsex gyorsex
Sziasztok! holnap délelőtt talizunk egy párral, egymás előtti szexet beszéltünk meg, de bármi lehet belőle, remélem össze jön. Majd leírom mi történt.
#8125   2012. 08. 29. szerda 23:28
hot_blood hot_blood VIP
Varjuk a folytatast!!!Nagyon izgalmas es jo sztory!!
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2012. 08. 28. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 22:21
…Kissé elhallgattunk mert ezekből a szavakból kiderült, hogy nem csak barátilag tekint Flórára, hanem nagyon tetszik is neki. A kínos csendet feleségem azzal oldotta fel, hogy felajánlotta összeüt egy vacsorát. Barátom szabadkozott, hogy nem akar zavarni, különben is mennie kell, de a párom határozottan kijelentette, ne is számítson rá, hogy ilyen piásan engedjük vezetni, itt fog aludni és majd reggel kijózanodva mehet az útjára. Ha már így alakult egy újabb üveggel bontottunk. Kettesben maradva a barátom szabadkozott a szavai miatt, de megnyugtattam, hogy nem ő az egyetlen akinek tetszik a feleségem, én erre inkább büszke vagyok, mintsem zavarna. Meg annyira ki van éhezve szegénykém és annyira ráférne egy alapos dugás, hogy oldja azt a feszültséget, ami a balesetemből és az ápolásomból kifolyólag felgyülemlett benne, hogy még azt is elnézném neki, ha összejönne valakivel egy menetre. G persze most is azonnal felajánlotta a szolgálatait és mire a párom behozta a vacsorát már megint ugyanabba a témában találta magát, mint mielőtt kiment. Vette a lapot, na nektek megakadt a lemez az agyatokban, már csak a dugáson jár az eszetek - mondta. Egyetek aztán jobb lesz ha lefeküdtök, én megyek zuhanyozni, ez a beszélgetés már nem az én szűzies füleimnek való. Ezzel kiment a fürdőszobába. Mi a barátommal tovább röhögtünk és az új csajról beszélgettünk. Bomba segge van, van meglátod. Én viszont Flóra fenekét dicsértem, hogy annál biztosan nem jobb. Na majd ha már láttam mindkettőt akkor döntsek mondta. Ő már látta csajét feszes farmerban és mennyei. Itt már felülkerekedett a feleségem miatti büszkeségem és azt mondtam, most eldönthetjük ezt a kérdést. Menjen a fürdőszobához és lesse meg a feleségemet ahogyan zuhanyzik, akkor gyorsan rövidre is zárhatjuk ezt a kérdést. G. felpattant és kisietett a szobából. Pár perc múlva a feleségem viharzott be a szobába, te küldted be utánam ezt a hülyét kérdezte. Miért, - mondom mi történt. Zuhanyozok, ez meg bejön és valamit magyaráz, hogy a fenekem kiállta a megmérettetés próbáját. Alig bírtam megszólalni a nevetéstől, nagy nehezen elmagyaráztam neki, hogy miről is van szó. Akkor te is egy hülye vagy, mondta a feleségem, jobb lenne ha ma már nem innátok többet. És hol van G. , kérdeztem. Ez a hülye, amikor leszúrtam, hogy mit bámul itt engem pucéran és inkább józanodjon ki, beállt ruhástól a zuhany alá. Elegem van belőletek mára, centrizhetem ki a ruháját, hogy megszáradjon…
#8124   2012. 08. 28. kedd 22:46
X Törölt felhasználó (826713)
Leírhatnád a sztorit most már... smile nekem tetszik smile
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2012. 08. 28. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 22:21
…Kissé elhallgattunk mert ezekből a szavakból kiderült, hogy nem csak barátilag tekint Flórára, hanem nagyon tetszik is neki. A kínos csendet feleségem azzal oldotta fel, hogy felajánlotta összeüt egy vacsorát. Barátom szabadkozott, hogy nem akar zavarni, különben is mennie kell, de a párom határozottan kijelentette, ne is számítson rá, hogy ilyen piásan engedjük vezetni, itt fog aludni és majd reggel kijózanodva mehet az útjára. Ha már így alakult egy újabb üveggel bontottunk. Kettesben maradva a barátom szabadkozott a szavai miatt, de megnyugtattam, hogy nem ő az egyetlen akinek tetszik a feleségem, én erre inkább büszke vagyok, mintsem zavarna. Meg annyira ki van éhezve szegénykém és annyira ráférne egy alapos dugás, hogy oldja azt a feszültséget, ami a balesetemből és az ápolásomból kifolyólag felgyülemlett benne, hogy még azt is elnézném neki, ha összejönne valakivel egy menetre. G persze most is azonnal felajánlotta a szolgálatait és mire a párom behozta a vacsorát már megint ugyanabba a témában találta magát, mint mielőtt kiment. Vette a lapot, na nektek megakadt a lemez az agyatokban, már csak a dugáson jár az eszetek - mondta. Egyetek aztán jobb lesz ha lefeküdtök, én megyek zuhanyozni, ez a beszélgetés már nem az én szűzies füleimnek való. Ezzel kiment a fürdőszobába. Mi a barátommal tovább röhögtünk és az új csajról beszélgettünk. Bomba segge van, van meglátod. Én viszont Flóra fenekét dicsértem, hogy annál biztosan nem jobb. Na majd ha már láttam mindkettőt akkor döntsek mondta. Ő már látta csajét feszes farmerban és mennyei. Itt már felülkerekedett a feleségem miatti büszkeségem és azt mondtam, most eldönthetjük ezt a kérdést. Menjen a fürdőszobához és lesse meg a feleségemet ahogyan zuhanyzik, akkor gyorsan rövidre is zárhatjuk ezt a kérdést. G. felpattant és kisietett a szobából. Pár perc múlva a feleségem viharzott be a szobába, te küldted be utánam ezt a hülyét kérdezte. Miért, - mondom mi történt. Zuhanyozok, ez meg bejön és valamit magyaráz, hogy a fenekem kiállta a megmérettetés próbáját. Alig bírtam megszólalni a nevetéstől, nagy nehezen elmagyaráztam neki, hogy miről is van szó. Akkor te is egy hülye vagy, mondta a feleségem, jobb lenne ha ma már nem innátok többet. És hol van G. , kérdeztem. Ez a hülye, amikor leszúrtam, hogy mit bámul itt engem pucéran és inkább józanodjon ki, beállt ruhástól a zuhany alá. Elegem van belőletek mára, centrizhetem ki a ruháját, hogy megszáradjon…
#8123   2012. 08. 28. kedd 22:36
matinus matinus
Jöhetne a sztori! szerintem többen is kíváncsiak lennénk rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 08. 28. kedd 18:05
Már egyszer kifejtettem, de leírom még egyszer... msn csevegéskor derült ki számunkra a korotok, no nem mintha bármi baj lenne vele, de fiatalabb korosztályt keresünk, és ne haragudjatok meg ezért ránk... ezért nem volt kamera.
És valóban óvatosan kell bánni a kamu emberek feltevésével, de valamit már kezdeni kellene ezzel a dologgal mert elveszi a kedvét más embereknek az ilyen fajta ismerkedéstől... más dolog, sokan vannak itt , köztük mi is akik hibáztunk az adatvédelemmel kapcsolatban... egyik kedves pár hívta fel a figyelmünket rá... amivel regisztráltok, vagy amivel msn-eztek, e-mail cím mindenképpen ellenrőízzétek le, iwiw, facebook, google kereső, mert nagyon könnyen pórul járhattok... ja és még valami a képeket amiket felraktok nem árt egy arra alkalmas progival megnézni hogy nem tartalmaz adatokat a feltöltőről, mert ez is veszélyt rejt... most ennyi. Ja és kíváncsi valaki rá hogy szedtünk össze egy srácot egy discoban, és hogyan lett belőle hármas? smile
#8122   2012. 08. 28. kedd 22:21
cassiopea cassiopea
#8121   2012. 08. 28. kedd 22:12
X Törölt felhasználó (826713)
Várjuk a további fejleményeket! smile
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2012. 08. 28. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 21:57
Sziasztok! Nálam ez a „izgat, ha megdugják a feleségemet“ egy hármas gabalyodással kezdődött. Sosem voltam féltékeny a feleségemre. Elégedett büszkeséggel nyugtáztam, ha az utcán megbámulták, ha bulin udvaroltak neki. Megbíztam benne és ő is bennem. Néha kibeszéltük a kollégái közeledését, de egy percig sem kételkedtem benne. A mai napig is szinte ugyanazzal a rajongással vagyok szerelmes belé, mint kapcsolatunk kezdetén. A napi szex változatos kielégítő volt, nem volt másra szükségünk, mindent megkaptunk egymástól. Használtunk szeretkezéseink alkalmával segédeszközöket, vibrátort, análgolyókat. Néha, amikor a szájával kényeztetett és egy vibrátor volt benne rákérdeztem, mit szólnál, ha most nem a vibri lenne benned, hanem egy másik pasi farka, buján mosolyogva helyeselt. De ez megmaradt a pajzán beszélgetés szintjén, nem kerestünk senkit, de izgató volt a gondolat, egy másik férfival együtt kényeztetni a Kicsikémet. Egyszer ért egy ronda baleset. Eltört a térdem és a combcsontom. 3 hét kórház felpolcolva. Mikor haza engedtek egy fekvő gipszel, sorra látogadtak a rokonok és a haverok. Egyik alkalommal a barátom és kollégám jött el, nevezzük G.-nek. A feleségem dolgozott, alig bírtam beengedni a begipszelt lábammal. Természetesen ő nem narancsot és húslevest hozott hanem gint és sok sört. Sokat dumáltunk a munkahelyi dolgokról, az új csajról a titkárságról, akitől majd leesik az állam és aki, szerinte megszólalásig hasonlít a feleségemre, szóval nekem majd meg sem kell dugnom, mert van már ilyen otthon. Kissé berúgtunk már, amikor a feleségem hazaért a munkából. Rögtön látta mi a helyzet, két ittas pali és tettet szigorral leteremtette a barátomat, hogy miért is itatja a szegény beteget, majd ha nem bír velem részegen, neki kell kicipelnie engem a wc-re. Persze őt is kínáltuk és amolyan röhögős beszélgetéssé fajult a csevej, ahol a balesetem humoros részleteit emeltük ki, meg az ő szenvedéseit, amikor mosdatott. Szinte észrevétlenül terelődött át a szó a szexre, hogy bizony így gipszben, nélkülöznünk kell a virtualitást, és hogy mennyire várjuk már, hogy levegyék a gipszet, egy hétig ki sem mozdulunk az ágyból. Barátom viccesen felajánlotta Flórának a feleségemnek, hogy ha ennyire nélkülöznie kell, majd ő kisegíti és tudakolta tőlem, hogy nyilván nem tagadnám meg ezt az elsősegélyt, drága hitvesemtől. Én viccesen kérettem magam, de amikor már mindketten színpadiasan kérleltek belementem, azzal a feltétellel, hogy viszont akkor ő azonnal vegye el feleségül az új kolléganőt, és gyógyulásom után vissza veszem a kölcsönt. A párom érdeklődni kezdett, ki is az az új kolléganő G. elmondta, hogy szinte az ikertestvére is lehetne. Itt komolyabbra fordult a beszélgetés, mert a barátom olyan szavakkal írta le a kolléganő külsejét "gyönyörű mint te", "dögös mint te" "a szeme szikrázó mint a tiéd"… (kissé hosszúra nyúlik ez a történet, de ha érdekel titeket, folytatom)
#8120   2012. 08. 28. kedd 22:08
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mert mindkettőről, az msn-ről és a skype-ról is lehet felvételt (mentést) készíteni, így mindkettővel vissza is lehet élni.
Ezt minden picit is óvatosabb és okosabb pár tudja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2012. 08. 28. kedd 20:18
Tapasztalataim szerint az msn-t és kamerát elutasítják a keresők.... Képet akarnak a mailre... Vajon miért????
#8119   2012. 08. 28. kedd 21:57
cassiopea cassiopea
Sziasztok! Nálam ez a „izgat, ha megdugják a feleségemet“ egy hármas gabalyodással kezdődött. Sosem voltam féltékeny a feleségemre. Elégedett büszkeséggel nyugtáztam, ha az utcán megbámulták, ha bulin udvaroltak neki. Megbíztam benne és ő is bennem. Néha kibeszéltük a kollégái közeledését, de egy percig sem kételkedtem benne. A mai napig is szinte ugyanazzal a rajongással vagyok szerelmes belé, mint kapcsolatunk kezdetén. A napi szex változatos kielégítő volt, nem volt másra szükségünk, mindent megkaptunk egymástól. Használtunk szeretkezéseink alkalmával segédeszközöket, vibrátort, análgolyókat. Néha, amikor a szájával kényeztetett és egy vibrátor volt benne rákérdeztem, mit szólnál, ha most nem a vibri lenne benned, hanem egy másik pasi farka, buján mosolyogva helyeselt. De ez megmaradt a pajzán beszélgetés szintjén, nem kerestünk senkit, de izgató volt a gondolat, egy másik férfival együtt kényeztetni a Kicsikémet. Egyszer ért egy ronda baleset. Eltört a térdem és a combcsontom. 3 hét kórház felpolcolva. Mikor haza engedtek egy fekvő gipszel, sorra látogadtak a rokonok és a haverok. Egyik alkalommal a barátom és kollégám jött el, nevezzük G.-nek. A feleségem dolgozott, alig bírtam beengedni a begipszelt lábammal. Természetesen ő nem narancsot és húslevest hozott hanem gint és sok sört. Sokat dumáltunk a munkahelyi dolgokról, az új csajról a titkárságról, akitől majd leesik az állam és aki, szerinte megszólalásig hasonlít a feleségemre, szóval nekem majd meg sem kell dugnom, mert van már ilyen otthon. Kissé berúgtunk már, amikor a feleségem hazaért a munkából. Rögtön látta mi a helyzet, két ittas pali és tettet szigorral leteremtette a barátomat, hogy miért is itatja a szegény beteget, majd ha nem bír velem részegen, neki kell kicipelnie engem a wc-re. Persze őt is kínáltuk és amolyan röhögős beszélgetéssé fajult a csevej, ahol a balesetem humoros részleteit emeltük ki, meg az ő szenvedéseit, amikor mosdatott. Szinte észrevétlenül terelődött át a szó a szexre, hogy bizony így gipszben, nélkülöznünk kell a virtualitást, és hogy mennyire várjuk már, hogy levegyék a gipszet, egy hétig ki sem mozdulunk az ágyból. Barátom viccesen felajánlotta Flórának a feleségemnek, hogy ha ennyire nélkülöznie kell, majd ő kisegíti és tudakolta tőlem, hogy nyilván nem tagadnám meg ezt az elsősegélyt, drága hitvesemtől. Én viccesen kérettem magam, de amikor már mindketten színpadiasan kérleltek belementem, azzal a feltétellel, hogy viszont akkor ő azonnal vegye el feleségül az új kolléganőt, és gyógyulásom után vissza veszem a kölcsönt. A párom érdeklődni kezdett, ki is az az új kolléganő G. elmondta, hogy szinte az ikertestvére is lehetne. Itt komolyabbra fordult a beszélgetés, mert a barátom olyan szavakkal írta le a kolléganő külsejét "gyönyörű mint te", "dögös mint te" "a szeme szikrázó mint a tiéd"… (kissé hosszúra nyúlik ez a történet, de ha érdekel titeket, folytatom)
#8118   2012. 08. 28. kedd 21:47
X Törölt felhasználó (849001)
én is kíváncsi vagyok, ez a fantázia nekem is megvan
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Már egyszer kifejtettem, de leírom még egyszer... msn csevegéskor derült ki számunkra a korotok, no nem mintha bármi baj lenne vele, de fiatalabb korosztályt keresünk, és ne haragudjatok meg ezért ránk... ezért nem volt kamera.
És valóban óvatosan kell bánni a kamu emberek feltevésével, de valamit már kezdeni kellene ezzel a dologgal mert elveszi a kedvét más embereknek az ilyen fajta ismerkedéstől... más dolog, sokan vannak itt , köztük mi is akik hibáztunk az adatvédelemmel kapcsolatban... egyik kedves pár hívta fel a figyelmünket rá... amivel regisztráltok, vagy amivel msn-eztek, e-mail cím mindenképpen ellenrőízzétek le, iwiw, facebook, google kereső, mert nagyon könnyen pórul járhattok... ja és még valami a képeket amiket felraktok nem árt egy arra alkalmas progival megnézni hogy nem tartalmaz adatokat a feltöltőről, mert ez is veszélyt rejt... most ennyi. Ja és kíváncsi valaki rá hogy szedtünk össze egy srácot egy discoban, és hogyan lett belőle hármas? smile
#8117   2012. 08. 28. kedd 21:11
Zsuzsa Zsuzsa
Mert gyüjtögetik.Képkunyizoknak hivtuk őket anno.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalataim szerint az msn-t és kamerát elutasítják a keresők.... Képet akarnak a mailre... Vajon miért????
#8116   2012. 08. 28. kedd 20:29
debrecenipar debrecenipar
Azért van kevés aki bevállaja. Mi úgy vagyuk vele, hogy aki komolyan gondolja, az nem ilyed meg egy kamerás beszélgetéstől. Ha meg ennyire szégyenlősek, akkor a többihez szerintünk nem lesz merszük. Természetesen a kamerás beszélgetés ruhában történik, és tényleg csak beszélgetés.
#8115   2012. 08. 28. kedd 20:18
X Törölt felhasználó (295546)
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 08. 28. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 17:33
Tényleg jó volna az ilyen, de hogyan lehet megszűrni a beírókat. Sajnos IronDicknek igaza van. Meg pl mi sem adunk egyből telefonszámot. Inkább msn és kamera. De az öttlet jó.
#8114   2012. 08. 28. kedd 18:58
X Törölt felhasználó (849369)
Halljuk! (olvassuk smile )
#8113   2012. 08. 28. kedd 18:35
gyorsex gyorsex
Én kíváncsi lennék rá nagyon!
#8112   2012. 08. 28. kedd 18:05
X Törölt felhasználó (72051)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (832679)
2012. 08. 28. kedd 17:43
A hölggyel a képen nincs probléma,de msn-en mikor ismerkedtünk, valamiért mégsem láthattuk őt.
Vajon miért,ha egyszer ismerkedni akartatok???????
#8111   2012. 08. 28. kedd 17:43
X Törölt felhasználó (832679)
A hölggyel a képen nincs probléma,de msn-en mikor ismerkedtünk, valamiért mégsem láthattuk őt.
Vajon miért,ha egyszer ismerkedni akartatok???????
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 14:56
Gondolkozok egy olyan téma létrehozásán ahol a kamusokat, képgyűjtögetőket, rakjuk fel... szörnyű mikor valaki az utolsó pillanatig ír , és beleéli magát az ember, aztán meg eltűnik, válaszra sem méltat... pedig mi párként keresünk, és ha megnézitek a képeket, nincs a hölggyel probléma...

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!