hasonló problémáink vannak nekünk is . Imádjuk egymást a szex szuper de még többet akarunk adni egymásnak. Egy másik oldalon írtam hogy párom nem tudja magát elképzelni, hogy neten keressen párt, egyszerűen esténként vagy nap közbe nem ez jár a fejébe nem érdekli és így nem tud levelezni. Este mikor haza jön már fáradt örül hogy a nem kell gép elé ülnie és nincs kedve párokkal találkozgatni. A nő másképp működik nem tudnak racionálisan előre gondolkodni arról, hogy majd egyszer valamikor dugni fognak.Egy érzelmi hullámvasút mert ha szex közbe rá gondol mi lenne ha több pasi kényeztetné teljesen begerjed. Legnagyonb megdöbenésére Ő jött elő az ötlettel mi lenne ha swinger cluban szexelnénk hátha összejövünk egy hasonló párral... szóval most Swinger clubot keresünk azt hiszem 2-3 héten belül majd kiderüll
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 05:59
Törölt felhasználó (864792)

Sziasztok!
Mi ezt már 1 éve swingers klubokban oldjuk meg, mert a társkeresők zöme alkalmatlan normális kapcsolat kialakítására. Itt rögtön látjuk, kivel állunk szemben, s nincs az a veszély, hogy a valóság mást mutat, mint azt egy kép vagy leírás alapján vártuk volna. A másik, hogy így sok kínos pillanattól is mentesülhetünk, hiszen csak azzal kezdünk bármibe is, aki első látásra is szimpatikusnak tűnik. Persze, itt sem rögtön ágyba ugrunk, azért nem csak a "technikai dolgokról" szól az egész. Én pl. gyakran azt csinálom, hogy hagyom a párom egyedül mászkálni, s élvezem, ahogy próbálják a pasik "bekeríteni". Nem egyszer volt, hogy magát az aktust se néztem, csak ültem a bárpultnál, s elképzeltem életem párját akció közben. Ez is nagyon izgató tud lenni. Biztos, sokak számára furcsa ez, de a mi erős kapcsolatunkba bőven belefér. Cáfolom azt a téves nézetet, hogy azok engedik el mással a feleségüket, akik már nem szeretik annyira. Ez nem igaz! Amióta mi swingerezünk, sokkal szorosabb köztünk az érzelmi kapocs is.
Mi ezt már 1 éve swingers klubokban oldjuk meg, mert a társkeresők zöme alkalmatlan normális kapcsolat kialakítására. Itt rögtön látjuk, kivel állunk szemben, s nincs az a veszély, hogy a valóság mást mutat, mint azt egy kép vagy leírás alapján vártuk volna. A másik, hogy így sok kínos pillanattól is mentesülhetünk, hiszen csak azzal kezdünk bármibe is, aki első látásra is szimpatikusnak tűnik. Persze, itt sem rögtön ágyba ugrunk, azért nem csak a "technikai dolgokról" szól az egész. Én pl. gyakran azt csinálom, hogy hagyom a párom egyedül mászkálni, s élvezem, ahogy próbálják a pasik "bekeríteni". Nem egyszer volt, hogy magát az aktust se néztem, csak ültem a bárpultnál, s elképzeltem életem párját akció közben. Ez is nagyon izgató tud lenni. Biztos, sokak számára furcsa ez, de a mi erős kapcsolatunkba bőven belefér. Cáfolom azt a téves nézetet, hogy azok engedik el mással a feleségüket, akik már nem szeretik annyira. Ez nem igaz! Amióta mi swingerezünk, sokkal szorosabb köztünk az érzelmi kapocs is.
a furcsa hogy valóban sok férfi szereti ha nézik sokan azt is szeretik nézni ahogy masszírozom a feleségüket, első körben nem értettem de évek hosszú során megértettem hogy ez is egy élvezet nekik .Ráadásul ahogy egy Úriember mondta nem a háta mögött csinálja!!!és ez nem mindegy
Sziasztok!!
Mi még az elején tarunk csak!!!Remélem összejön majd.szeretném látni a feleségem mással!!!
Mi még az elején tarunk csak!!!Remélem összejön majd.szeretném látni a feleségem mással!!!
igazad van egyetértek veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 05:59
Törölt felhasználó (864792)

Sziasztok!
Elég furán hangzik, amit leírtál. Az adatlapod alapján 38 éves hetero férfi vagy és közben az izgat, ha a férjek dugnak meg téged a hitvesi ágyban, feleségük tudta nélkül... Valami nem smakkol...
(Ez egy válasz dellkata üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 06:13

Engem az izgat, ha férjek kúrnak jól meg
A hitvesi ágyban a feleség tudta nélkül. Annál izgatóbb nincs!

Engem az izgat, ha férjek kúrnak jól meg
A hitvesi ágyban a feleség tudta nélkül. Annál izgatóbb nincs!

Sziasztok!
Én élvezném, ha a páromat elrendezné egy, vagy két másik pasi! És ő is. Csak be nem vállalja sajnos. :(
Érdekes történet de talán túl "szines" vagy csak nekem tűnik olyan meseszerűnek.......nem tudom,vannak benne valóban ellentmondások.
Rátapintottál! A szerelem nem abból áll, hogy kikényszerítjük párunkból, mit a háta közepére sem kíván! Persze, lehet, sőt kell is egymáshoz alkalmazkodni, hisz nem kell a másik egyéniségét elnyomni, de mindennek van határa! Ha mindkét félnek van ilyen igénye, akkor semmi gond!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 13:13
Törölt felhasználó (863346)

Te nem tennéd meg a nejed kedvéért ha szereted ,és ha még a szakítás is szóba kerül?......olvasd el még egyszer a sztorit,a feleség megtette de nem jött be neki.....mindent ne szerethetünk,van ilyen.
Lehet hosszú is az a sztori
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 14:22

Törölt felhasználó (80734)

Itt akár egy rövid sztorit is el lehet mesélni?
Bizony igen ,ezért van az oldal,csak rajta !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 14:22
Törölt felhasználó (80734)

Teljesen igazad van. Én csak azért nem tudnám megtenni, mert a párom azt akarja. De a páromat ismerve, nem is várná el tőlem. Nálunk teljes az egyetértés, hogy nekünk ez jó, és kell. Mindketten élvezzük , és ez így jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 13:46
Törölt felhasználó (857830)

Akkor fordítsuk meg... ha valaki szereti a párját, akkor nem zsarolja, nem kér olyat, amit a másik nem szívesen, vonakodva (tkp. kényszer alatt ) tesz csak meg. Ha nem szereti, az más történet... de akkor meg minek élnek együtt?
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...)
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...)
Akkor fordítsuk meg... ha valaki szereti a párját, akkor nem zsarolja, nem kér olyat, amit a másik nem szívesen, vonakodva (tkp. kényszer alatt ) tesz csak meg. Ha nem szereti, az más történet... de akkor meg minek élnek együtt?
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...) (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 13:13
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...) (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Te nem tennéd meg a nejed kedvéért ha szereted ,és ha még a szakítás is szóba kerül?......olvasd el még egyszer a sztorit,a feleség megtette de nem jött be neki.....mindent ne szerethetünk,van ilyen.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 11:53

Nem akarom elhinni, hogy egy nő csak a férje kedvéért menne bele egy ilyen kapcsolatba! Inkább az van, hogy Ő fantáziáját is izgatja, de úgy adja elő, mintha kegyet gyakorolna a párjának. Ha valaki nem akar valamit azt nem is teszi meg!
Nem is kell elhinni, de hogy rátapintottunk az elevenjére az tuti, mer nagyon gyorsan törölte magát.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 11:53

Nem akarom elhinni, hogy egy nő csak a férje kedvéért menne bele egy ilyen kapcsolatba! Inkább az van, hogy Ő fantáziáját is izgatja, de úgy adja elő, mintha kegyet gyakorolna a párjának. Ha valaki nem akar valamit azt nem is teszi meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 09:49

Teljesen igazad van,nekem úgy tünnek ezek a történetek amit a pasik elmesélnek mintha a feleségeket eszköznek használnák a férj örömére, mert hanem vége,kívétel mikor a feleség is akarja és élvezi ,azt is el tudom képzelni,hogy némelyik feleség azért megy bele mert végre egy olyan pasival szexelhet akitől kaphat csókokat,simogatást,gyengédséget és jó szexet ....korábban én is szerettem volna a párom előtt szexelni mással ,ő nem ment bele ,de megértem nem is firtattam tovább pedig bíztos nagyon izgalmas lehet ,talán majd egyszer össze jön.
...akkor talán a hátralevő 90% se ártana, hogy olvasható legyen... hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 11:08
Törölt felhasználó (863825)

Rendben megfontolom a tanácsod.
Viszont a helyzet kb 10 százalékát ismeritek eddig.
De ismételten köszönöm.
De ismételten köszönöm.

Rendben megfontolom a tanácsod.
De ismételten köszönöm.
De ismételten köszönöm.