"Zola 43"-nak válasz
Csak kis méretű vibrátorral engedte izgatni a hátsóját, de a farkat ne vette be.
Vagy engem szopott, a másik dugta, aztán nyalhattam is a pináját, miközben a vendégszerszám ki be járt, vagy fordítva. Hatalmasan élvezte a partner viszonylagos kisméretű kezének játékát hüvelyében, jól értette hogy kell csúcsra járatni, táncra buzdítani szaftos, dupla lyukú alfelét.
Csak kis méretű vibrátorral engedte izgatni a hátsóját, de a farkat ne vette be.
Vagy engem szopott, a másik dugta, aztán nyalhattam is a pináját, miközben a vendégszerszám ki be járt, vagy fordítva. Hatalmasan élvezte a partner viszonylagos kisméretű kezének játékát hüvelyében, jól értette hogy kell csúcsra járatni, táncra buzdítani szaftos, dupla lyukú alfelét.
és olyan volt hogy a popoját dugta valaki és te nézheted,
(Ez egy válasz apacuki üzenetére (2013. 01. 31. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 31. csütörtök 15:58

dreamcouple1 dreamcouple1
Nosztalgiázva gondolok a kb. öt évvel ezelőtt megszakadt, általam is, 3 évig megtapasztalt, hasonló emlékeimre.
Soha oly izgalmi állapotba nem voltam azóta sem, mint nejem megdugását és szopását látni a másik férfival. Még ma is kívánom, hogy párom teljesen belefeledkezzen egy férfi testébe! Ha csak rá gondolok, falloszom az egekbe emelkedik. Ám egyszer elhatározta, hogy nem dug többet az viszonyban, miközben a szopást továbbra is élvezettel. hosszasan és rendkívüli ügyességgel folytatta. Magyarázatot nem kaptam tőle. Viszonyunk ezen időszakban nem romlott, sőt szexuálisan intenzívebben kívántuk egymást, majd jó pár hónap cumikorszak után ennek is vége lett.
Mára nem maradt más csak a vágy, hogy még egyszer újra ... (Örömmel számolnék be, ha mégis lenne folytatás)
Nosztalgiázva gondolok a kb. öt évvel ezelőtt megszakadt, általam is, 3 évig megtapasztalt, hasonló emlékeimre.
Soha oly izgalmi állapotba nem voltam azóta sem, mint nejem megdugását és szopását látni a másik férfival. Még ma is kívánom, hogy párom teljesen belefeledkezzen egy férfi testébe! Ha csak rá gondolok, falloszom az egekbe emelkedik. Ám egyszer elhatározta, hogy nem dug többet az viszonyban, miközben a szopást továbbra is élvezettel. hosszasan és rendkívüli ügyességgel folytatta. Magyarázatot nem kaptam tőle. Viszonyunk ezen időszakban nem romlott, sőt szexuálisan intenzívebben kívántuk egymást, majd jó pár hónap cumikorszak után ennek is vége lett.
Mára nem maradt más csak a vágy, hogy még egyszer újra ... (Örömmel számolnék be, ha mégis lenne folytatás)
dreamcouple1 dreamcouple1
Na hogy ez mennyire igaz! El is megy az ember kedve az egésztől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 31. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 31. csütörtök 13:35
Törölt felhasználó (872319)

Számomra nagyon izgató még a gondolata is, hogy a nejem egy másik számomra is szimpatikus pasi velem együtt elégítse ki. A baj csak az, hogy ezek a jelentkezők majdnem olyanok mint egy sexgép. Jelentkezik a hirdetésre nagy elánnal neki kezd, megdugnám, meg szeretek nyalni hosszan, találkozzunk most azonnal, vagy este. Semmi közös téma, ezekre meg mit is lehetne mondani.
Számomra nagyon izgató még a gondolata is, hogy a nejem egy másik számomra is szimpatikus pasi velem együtt elégítse ki. A baj csak az, hogy ezek a jelentkezők majdnem olyanok mint egy sexgép. Jelentkezik a hirdetésre nagy elánnal neki kezd, megdugnám, meg szeretek nyalni hosszan, találkozzunk most azonnal, vagy este. Semmi közös téma, ezekre meg mit is lehetne mondani.
Gondoltam néha megérdemel valami elismerést a kis csicska kedvesem,mert ugye a dicséret mindenkinek jól esik..így megsimogattam az arcát és kedvesen megjegyeztem,hogy egészen elképesztően erős nyaka van,hogy ennyi szarvat képes cipelni és még mindig egyre többre vágyik....nem kell aggódni meg is fogja kapni :P
Szerintem,ez is illik ide...csak most a pár női tagja ir a férfirol...aki,lehet,nem log a neten..)
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 01. 27. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 27. vasárnap 19:09

Természetesen elolvastam és ez után gondoltam úgy,hogy írok pár sort a jelenlegi páromról és a kapcsolatunk jellegéről...hisz nagyon izgatja őt ha dugják a párját,vagyis engem....mivel láttam,hogy már más nő is szólt hozzá eme fórumhoz,így bátorkodtam én is ezt megtenni....Ez úton kérem elnézésedet amennyiben írásom e fórumon történő felbukkanása összezavart...

Természetesen elolvastam és ez után gondoltam úgy,hogy írok pár sort a jelenlegi páromról és a kapcsolatunk jellegéről...hisz nagyon izgatja őt ha dugják a párját,vagyis engem....mivel láttam,hogy már más nő is szólt hozzá eme fórumhoz,így bátorkodtam én is ezt megtenni....Ez úton kérem elnézésedet amennyiben írásom e fórumon történő felbukkanása összezavart...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 27. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

..és elolvastad a topik címét?
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 01. 27. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 27. vasárnap 17:46

Sziasztok...
19 éves szexőrült csaj vagyok,és lassan 1 éve vagyok együtt a mostani párommal,aki szép fokozatosan megnyílt előttem és bevallotta beállítottságát,valódi vágyait...Elmondta,hogy valójában sub és évek óta keres egy olyan domináns nőt akinek behódolhatna,aki előtt maximálisan alázatos lehet....
Először csodálkoztam,mert első ránézésre pont az ellenkezője jön le róla..nagydarab küzdősportos férfi aki diszkókban portázik...de mivel az én kapcsolataim rendre azért mondtak csődöt mert próbáltam átvenni a hatalmat,így szívesen kipróbáltam ezt a felállást
Hamar kiderült,hogy mindkettőnk számára a cuckold a legizgatóbb játék...imádok domináns férfias pasikkal dugni miközben ő csak alárendelt helyzetben figyel,és engedelmeskedik az utasításaimnak..pl:tartja a lábam,nyalja a fenekem,vagy ha az aktuális szeretőm nyitott rá akkor biszex dolgokra is kényszerítem...a végén vagy a testemről vagy az óvszerből el kell fogyasztania a szeretőm nedveit...
Annyira az életünk részévé vált ez ,hogy nemrég elvittem szolgámat egy tetováló szalonba és nagy betűkkel a hasára tetováltattam,hogy "cum eating cuckold"..így megbélyegezve egy életre...
19 éves szexőrült csaj vagyok,és lassan 1 éve vagyok együtt a mostani párommal,aki szép fokozatosan megnyílt előttem és bevallotta beállítottságát,valódi vágyait...Elmondta,hogy valójában sub és évek óta keres egy olyan domináns nőt akinek behódolhatna,aki előtt maximálisan alázatos lehet....
Először csodálkoztam,mert első ránézésre pont az ellenkezője jön le róla..nagydarab küzdősportos férfi aki diszkókban portázik...de mivel az én kapcsolataim rendre azért mondtak csődöt mert próbáltam átvenni a hatalmat,így szívesen kipróbáltam ezt a felállást

Hamar kiderült,hogy mindkettőnk számára a cuckold a legizgatóbb játék...imádok domináns férfias pasikkal dugni miközben ő csak alárendelt helyzetben figyel,és engedelmeskedik az utasításaimnak..pl:tartja a lábam,nyalja a fenekem,vagy ha az aktuális szeretőm nyitott rá akkor biszex dolgokra is kényszerítem...a végén vagy a testemről vagy az óvszerből el kell fogyasztania a szeretőm nedveit...
Annyira az életünk részévé vált ez ,hogy nemrég elvittem szolgámat egy tetováló szalonba és nagy betűkkel a hasára tetováltattam,hogy "cum eating cuckold"..így megbélyegezve egy életre...

Sziasztok...

Nos, már régóta nézegetem az oldalt és úgy gondolom, hogy erről a forumról ezek a történetek hiányoznak leginkább, így muszáj volt megírnom az első sztorim, hogy feldobjam egy kicsit az itt hömpölygő unalmat. Remélem lesznek követőim és hasonló sztorikkal élveztetik el a mélyen tisztelt közönséget!
Ui.: nem keresünk pasit, de pár felé nyitnánk a jövőben, csupán a földrajzi helyzetünk most nem engedi.
Ui.: nem keresünk pasit, de pár felé nyitnánk a jövőben, csupán a földrajzi helyzetünk most nem engedi.
Nagyokat nyögdécselt a barátnőm fasszal a szájában. Zoli farkát tisztára szopta, ami már kezdett összezsugorodni, így tövig betudta kapni. A látvány teljesen kikészített. Erősen döftem a nedves, forró puncit. Éreztem, hogy már nem bírom, mindjárt meghalok. Nagy nyögések közepette lőttem a Drágám amúgy is szaftos puncijába a táram. Eszti is közel járt, így nem hagytam abba a mozgást. Tocsogott a puncija, tele volt a farkammal és a kiáramló gecivel. Eszti ekkor hatalmasat nyögött, a szájából kitolta a nyelvével Zoli farkát, összeszorította a fogát és nyüszített. Elélvezett. Nagyokat rángatózott, farkamon éreztem a heves reakcióit. Pulzálva szorította a lucskos kis puncija a péniszem. Láttam, ahogy élvezett és pulzált a puncija, lökte ki magából a spermát. HATALMASAT ÉLVEZTÜNK MIND A KETTEN. Ami ezután történt az már nem igazán izgalmas. Megbeszéltük a történteket, még ittunk egy párat, majd lassan elaludtunk.
Nem sokat időzhettünk mert a gyönyörű démon azt mondta, gyorsan rakjuk be neki, dugjuk meg, mert élvezni akarja a faszokat, ahogy kitöltik nedves kis pináját meg a száját egyszerre. Barátnőm levetette magát az ágy közepére. Szerencsére nagy ágyunk volt, három személy kényelmesen elfért rajta. A csajszika élvezte fölényét felettünk, érezte, hogy ő irányít. Mi csak piti kis kutyák vagyunk, megtesszük amire vágyik. Megfogta a farkunkat, egymás mellé rakta, jól ráköpött, majd az nyelvével végighúzta az egyik faszról a másikra a nyálát. Megfogta a farkam és magára húzott. Szétfeszítette gyönyörű, husis combjait és beleillesztette gyönyörű, faszra éhes puncijába. Zoli látva, hogy most a puncinál nincs hely, odamászott barátnőm fejéhez, aki azonnal ráborult a srác farkára. Eszter nagyokat nyögött, én erőteljesen toltam befelé a farkam, éreztem hogy mindig a puncija legmélyére érek, ilyenkor mindig nagyokat sóhajtozott a csaj, és még jobban nyelte a barátom farkát. Gyorsítottam az ütemen és nem kellett sok, megint nagy nyögések közepette élvezett el. Ekkor gyorsan kivettem a farkam a puncijából és odatoltam a szájába, Zoli farka mellé. Zoli kihasználva az alkalmat, odakúszott az önkívületben lévő barátnőm széttett lábai közé és betolta nem kicsi péniszét az addigra már szétbaszott punciba. Esztert ez a lökés térítette egy kicsit magához és végre szopni kezdte a farkam, mert addig csak én toltam a szájába. Zoli nem tudott olyan gyorsan mozogni, mint én. Próbálta inkább egész férfiasságát ki be járatni a forró punciban. Esztike nagy sóhajokkal nyugtázta a srác cselekedetét. Zoli egy kicsit gyorsított, próbált kedvezni a lánynak, szerette volna, ha az ő farkától is elélvez. Míg Eszter szopta a farkam, markolásztam és szoptam a melleit, felerősítve a gyönyört neki. Kis idő múlva a dupla foglalkozás megtette a várva várt eredményt; a barátnőm
nagy sóhajtozások közepette elélvezett. Zoli nem úgy mint én, nem lassított a tempón, ő is közel volt már. Vastag farkát ütemesen döfte a nedves kis punciba. Eszti hamar visszatért az önkívületből és újra élvezni kezdte. Nem beszéltük meg előre, hogy hova spriccelhet Zoli, így a barátnőmre bíztam. Eszti móhon vette be a faszokat, az enyémet erősen szívta, Zolit meg magárahúzta, hogy tolja be teljesen. Zoli nagyokat sóhajtozott és mondta, hogy mindjárt elmegyek. A barátnőm mondta neki, hogy bassza míg el nem megy, mert elakar élvezni, aztán verje a hasára. Zoli nem bírta olyan sokáig, így mielőtt a csajszi elélvezhetett volna, kivette és ráspriccelt a kicsim hasára. Jutott a mellére is. Eszti csalódott volt, hogy nem élvezett el, így gyorsan odamásztam a puncijához és bedöftem a farkam. Gyorsan, ütemesen mozogtam. Nagyon izgatott a látvány, ahogy a friss sperma a barátnőm hasán és mellén fénylett, meg az, hogy Zoli odament Eszti fejéhez és betolta a csajom szájába a még spermás farkát. Keményen dugtam Eszti pináját, hosszan, erősen toltam a farkam a rózsaszín csodájába. folyt köv...
nagy sóhajtozások közepette elélvezett. Zoli nem úgy mint én, nem lassított a tempón, ő is közel volt már. Vastag farkát ütemesen döfte a nedves kis punciba. Eszti hamar visszatért az önkívületből és újra élvezni kezdte. Nem beszéltük meg előre, hogy hova spriccelhet Zoli, így a barátnőmre bíztam. Eszti móhon vette be a faszokat, az enyémet erősen szívta, Zolit meg magárahúzta, hogy tolja be teljesen. Zoli nagyokat sóhajtozott és mondta, hogy mindjárt elmegyek. A barátnőm mondta neki, hogy bassza míg el nem megy, mert elakar élvezni, aztán verje a hasára. Zoli nem bírta olyan sokáig, így mielőtt a csajszi elélvezhetett volna, kivette és ráspriccelt a kicsim hasára. Jutott a mellére is. Eszti csalódott volt, hogy nem élvezett el, így gyorsan odamásztam a puncijához és bedöftem a farkam. Gyorsan, ütemesen mozogtam. Nagyon izgatott a látvány, ahogy a friss sperma a barátnőm hasán és mellén fénylett, meg az, hogy Zoli odament Eszti fejéhez és betolta a csajom szájába a még spermás farkát. Keményen dugtam Eszti pináját, hosszan, erősen toltam a farkam a rózsaszín csodájába. folyt köv...
Biztosítottam Zolit afelől, hogy nem fog tönkre menni a barátság, csupán élvezze a lehetőséget, hogy egy olyan tökéletes csajt, mint Eszter megdughat. Szóval miután ezt kimondtam, a barátnőm mohón letolta Zoli alsónadrágját és tövig bekapta, az akkor még nem meredező farkát. Zoli nagyokat sóhajtozott és tolta Eszter fejét a péniszére. Nagyon izgalmas pillanat volt, a barátnőm verte az én farkam, közben szopta a barátom farkát. Ezután közelebb mentem Zolihoz, Eszter rögtön áttért a már meredező farkamra. Hosszan szopta, próbálta magába tömni, majd kivette, ráköpött és újra betolta az édes szájába. Eztán ismét Zoli farkát szopta, ami már nem volt kicsi, hanem elérte bevetésre kész méretét. Körülbelül hasonló adottságokkal rendelkezünk, az enyém talán kicsit hosszabb (19), de az övé kicsit szélesebb. Eszter mohón, felváltva szopta a két faszt, kitolva nyelvét, próbálta torkára engedni, de nem tudta már teljesen bekapni őket. Majd megfogta mindkettőt és egyszerre vette szájba. Jól benyálazta és betolta az amúgy nem nagy szájacskájába. Ment ez így 15-20 percig, majd megfogva farkunkat felhúzott a verandára, ugyanis ezt a kertben kezdtük el. Már besötétedett és kezdett hűvös lenni. A barátnőm látta a szememben, hogy mennyire élvezem, így engem tovább szopott és odapucsított Zolinak. Zoli egy kicsit habozott, majd megérintette a barátnőm már nagyon nedves punciját. Láttam a kezét, fénylett a nedvességtől. Be voltunk rúgva, így nem törődtünk a gumival, barátnőm szedett gyógyszert és ismertük Zoli kapcsolatait, így nem féltünk semmitől. Eszter mohón szopta a farkam és tele szájjal megszólalt,: rakd már be Zoli, kívánom a faszt. Zoli rögvest betolta a csajomnak, aki nagyot felnyögött válaszképp. Eszter szenvedélyesen nyelte be a faszt előről, hátulról. Szinkronban voltunk, míg mozgott előre a farkamra, úgy lökte magát hátra, Zoli faszára. Isteni látvány volt a barátnőm gyönyörű teste, ahogy két fasz gondoskodik róla. Zoli is nagyokat sóhajtott, mivel rég nem volt csajjal, mondta, hogy most cseréljünk, mert nem bírja ki, a finom nedves punci, a gyönyörű kerek popsi és a vékony csípő kombináció majdnem megtette a hatását. Cseréltünk, Eszter nem nagyon akart szünetet tartani, rögvest rácuppant a barátom farkára és jól bepucsított nekem. Egy nagyon nedves, rózsaszín, frissen borotvált csoda tárult a szemem elé. Mivel most vették ki belőle a faszt, jól ki volt tágulva. Bedugtam két újjamat, csak úgy nyelte magába, még többet akart. Betoltam hát keményen a farkam. A csajszika tele szájjal hatalmasat nyögve dicsérte a tettem. Rácsaptam a kerek fenekére és gyors ütemben döftem a farkam a tocsogó puncijába. Fél perc sem kellett és hatalmasat élvezett Eszter, hosszas rángatózások közepette. Ekkor lassítottam és mondtam, hogy mostmár ideje bemenni a házba, mert nagyon hideg lett.
Ahogy bementünk töltöttünk magunknak még egy kis piát, mert a nagy élvezetek kivették belőlünk a szesz bódító hatását. folyt köv....
Ahogy bementünk töltöttünk magunknak még egy kis piát, mert a nagy élvezetek kivették belőlünk a szesz bódító hatását. folyt köv....
Elmesélem a mi első többes sztorinkat. Tavasz volt, a barátnőm (aki most legyen Eszter) és én egy romantikus hétvége reményében egy nyaralóba tartottunk. Kellemes, lágy idő volt, így Eszter is lengébben öltözött, megmutatva gyönyörű idomait. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom, mikor a hosszú tél után a hölgyeket nem bundában és nagykabátban látom, hanem szexi miniben, vagy shortban. Nos mikor odaértünk eszembe jutott, hogy mi lenne, ha hívnánk egyik barátomat (legyen Zoli) és este elmennénk bulizni. Ő benne volt, bár nem így tervezte. Mondtam neki,addig míg ide ér Zoli romantikázhatunk. Tudni kell, hogy Eszter nagyon tüzes csaj, ha kiteszem neki a farkam, egyből bő nyállal kezdi szopni. Nos volt egy kis szopi, de valahogy nem lett több, mert közben csináltuk a bográcsost is. Három négy órával később, mivel messziről jött, megérkezett Zoli is. Hozott magával jó otthoni pálinkát is, de azért mi is felvoltunk szerelkezve itókával. Nagyon örültünk neki, mert egy jó humorú gyerek Zoli, aki azzal nevettet, hogy mennyire szerencsétlen, igazi stand up-os lehetne, mert tényleg olyan hihetetlen dolgok történnek vele, ami már nagyon vicces, mintsem szomorú. Hozzáláttunk az addigra már kész bográcsosnak, közben iszogattunk. A pia hamar megtette a hatását, egyre sikamlósabb témákra értünk. Megbeszéltük, hogy mi, hogy szoktuk csinálni, hogy Eszter nagyon szereti a faszt, meg hogy nagyon felizgul, ha nem csak gyengéden bánnak vele, hanem keményen betolják. Azért is beszéltünk meg ilyen dolgokat, mert Zoliban maximálisan megbíztunk, tudtuk, hogy ő nem mondja el senkinek.. Barátom is elmesélte fél élettörténetét, a kapcsolatait, meg azt, hogy nem szexelt már hónapok óta és már nagyon ki van. Erre felbátorodva, mondtam Eszternek, hogy mi lenne, ha megesne rajta a szíve és akkor olyat csinált a csaj, amit addigi életemben gondolni sem mertem volna. Letérdelt közénk és elkezdte simogatni nadrágon keresztül a farkunkat. Megkérdezte tőlem, hogy biztos nem-e bánom, mert ő már nagyon részeg,de nagyon szerelmes belém és nem szeretne elveszíteni. A kíváncsiságtól és a keserédes érzelmektől hajtva mondtam, hogy érezzük jól magunkat, de ha csak köztünk marad. Ezen felbátorodva Eszter mohón kezdte kigombolni az övünket. Nagyon fájt a szívem mikor tudatosult bennem, amit láttam, de iszonyatosan izgatott is. Mondtam Eszternek, hogy először a vendéggel foglalkozzon. Azonnal lerántotta Zoli nadrágját, és az alsónadrágon keresztül kezdte csókolgatni a farkát. Zoli, és én zavarban voltunk tekintve, hogy nem voltunk még ilyen szituációban. Mondjuk nekem már nagyon állt, így azonnal ledobtam a ruháiim, elővettem a farkam és elkezdtem verni. Eszter rögvest kézbekapta a hímtagom és átvette az ütemet, közben csókolta, nyalta Zoli alsónadrágját. Ekkor mondtam Zolinak, hogy ne szégyenlősködjön. Ő erre, azt felelte, hogy nagyon szeretné a dolgot, de barátok vagyunk és nem szeretné, ha tönkre menne ez miatt a barátságunk. folyt köv...
kimoderálva (NEM tásrkereső rovat!!! tom

Egyetértünk imádom a látványt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 19. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 19. szombat 15:13

Törölt felhasználó (864532)

Nagyon jó beszámoló én is eltudnék képzelni a párommal, hasonló kalandot. Nagyon izgató látni a feleségünket más pasival ahogyan élvez.
kimoderálva! NEM társkereső rovat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 05. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 05. szombat 07:20

Törölt felhasználó (72051)

A fincsi kis puncijába... maya nem ellenkezett és N sem...Mondtam Mayának hogy üljön bele a srácnak mintha lovagolna, ráhajolt, aztán én meg hátulról próbálkoztam , a meglepő az volt hogy egyből sikertült, én lepődtem meg a legjobban nagyon izgató volt így dugni mayát, és irtóra nedves lett tőle... még vagy két pózba szerettük így őt, mindenki legnagyobb örömére, de higyjétek el semmiféle rossz érzés nem volt hogy ketten voltunk benne és egymáshoz ért a sráccal a farkunk, meglepő módon nem is éreztem hogy ő is benne van. Szóval nem kell parázni ettől. Most már biztosan felvesszük az étlapunkra ezt a dupla szendvicset is
, utána még volt egy olyan póz is hogy N kiült az ágy sarkára, maya rá lovagló ülésbe, és így is kipróbáltuk a duplát
utána N egyszercsak feláltt vele ebben a pózban, és így állva baszta mayát, én gyorsan megint kameráztam egy kicsit... ekkor már maya csaknem egy órája volt így kefélve, mondta N-nek hogy vegye le a gumit, és elkezdte szopni, én pedig úgy éreztem eljött az én időm (végre) és hátulról keféltem az én kis édesemet, láttam hogy N már nagyon mozog, gondoltam nemsoká valakinek jó lesz
egyre hevesebben dugtam mayát , én is közel voltam már, egyszercsak látom hogy N gyorsít, átveszi az irányítást a farkán, hevesen rázni kezdte a farkát miközben maya a golyóit szopogatta , nem kellett sok, N elélvezett, maya arcára hajára, aztán, maya még szopogatta egy kicsit a farkát, ekkor már én mondtam mayának hogy feküdjön le , izgató volt a szája szélén még N spermája, és a szájába adtam , ő élvezettel szopott engem, aztán én is éreztem hogy mindjárt végem... de azért a másik kezemben volt a telefon kamerája
gondoltam én is úgy élvezek el, én is elkezdtem magamnak csinálni közben maya szájához tettem a golyóimat, istenien szopogatta őket, aztán akkorát élveztem, hogy maya arca , és az ágy illetve , még a haja is tiszta sperma lett, mostmár duplán
nagyon izgató volt!! ezután zuhi következett, és mondtam N nek hogy maradjon nyugodtan, én elmegyek pizzáért... kb egy fél óra alatt megjártam, gondoltam hogy hátha már megint akció van, finoman mentem be , de semmi nem volt, ugy látszik N még nem töltódött újra... na nem baj gondoltam, megettük jóízüen a pizzát, beszélgettünk, erről arról, aztán gondoltam hogy a tettek mezejére kellene lépni, de valahogy N nem akart , csak ült a székben. Elkezdtem mayát csókolni , aztán a cicijét is, egyre lejjebb, míg eljutottam a finom kis puncijához, hmmmm, finoman nyaltam, közbe ahogy egyre nedvesebb lett az ujjamat is használtam, ez már kezdett egyre jobban tetszeni neki, mondtam N nek hogy nyugodtan beszállhat, de ő mondta hogy most csak nézi ( mondjuk ez egy kicsit fura volt, és lehangoló, de nem baj gondotam... folyt köv.

Nagyon okos nő vagy tudod kezelni a helyzetet kellően!!
(Ez egy válasz Barbara79 üzenetére (2013. 01. 08. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 08. kedd 10:47

Mi is csak élő vibrátort keresünk, érzelmek nélkül. A mostani pasim is ilyen. Ne akarjon rám kattanni, ezért is kell pár. Akkor a nő moderálja a pasit. Persze az értelem fontos.
Tökéletesen egyetértek veled Barbara!! Egyébként is te vagy itt a legcsodálatosabb nő. Irigylem is azt a két pasit rendesen.
(Ez egy válasz Barbara79 üzenetére (2013. 01. 11. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 09:07

Szerintem nem OFF ha egy feleség dugató fórumban a kívánságokról beszélünk.
Nem vagy Te egy kissé intoleráns? Hadd válasszam meg kit akarok és miért. Az, hogy élő vibrátort keresek, csupán annyit jelent, hogy ne legyenek érzelmek. Ugyanakkor legyen intelligens és ne egy bunkó. A mostani két plusz pasim ilyen. Barátságot kapok máshol. Tapasztalatból tudom, hogy veszélyes lehet egy barátság is a szexkapcsolatban. Könnyen szerelem, de legalábbis érzelmi kötődés lesz belőle.
Nem vagy Te egy kissé intoleráns? Hadd válasszam meg kit akarok és miért. Az, hogy élő vibrátort keresek, csupán annyit jelent, hogy ne legyenek érzelmek. Ugyanakkor legyen intelligens és ne egy bunkó. A mostani két plusz pasim ilyen. Barátságot kapok máshol. Tapasztalatból tudom, hogy veszélyes lehet egy barátság is a szexkapcsolatban. Könnyen szerelem, de legalábbis érzelmi kötődés lesz belőle.