Na, nem úgy van az ! Az adott szó kötelez! Egy jó ügyvéd még a bugyiját is leperelné, ha utólag eláll, de ha mégsem, hát kártérítéssel mindenképpen tartozik.
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2013. 06. 26. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 01:19

Nagyon tutin megfogalmaztad!!!! Igen, ez a lényeg, nálunk is csak pillanatnyi fellángolás volt, s hiába a jelentkezők, ha a nejem nem akarja!
Nagyon tutin megfogalmaztad!!!! Igen, ez a lényeg, nálunk is csak pillanatnyi fellángolás volt, s hiába a jelentkezők, ha a nejem nem akarja!
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 06. 11. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 11. kedd 20:01

Látod ez a baj velünk pasikkal, olyan egyszerűnek gondolunk mindent, élveznéd OK akkor menjünk dugjunk minek ezt túl lihegni. Így vagyok ezzel Én is de a csajok másképp működnek hiszen rögtön hárított amikor azt mondta, hogy intézzed el és ezzel át tolta a feladatot neked utána pedig majd kifogásokat keres Te pedig megőrülsz. Szerintem pedig be kell vonni a döntésekbe és abba hogy ki válassza azt akivel szívesen ágyba bújna hisz mégis csak az Ő testén fog valaki élvezni. Kérdezz vissza hogy Ő hogy képzeli, mi az amit megtenne beszéljen minél többet csak kérdezd és kérdezd, vajon mit tenne a Te helyedbe mit szólna egy erotikus chateléshez közösen ? Miért van neked erre szükség és mi lehet mindennek a következménye beszéljetek a pozitív és negatív lehetőségekről is mi van ha összejön és mi lehet a következménye ha nem ? Aztán tedd el az egész témát ha erőszakosnak hajthatatlannak tűnsz talán falakba ütközöl Ezért kell időt adni párodnak, mint a magnak ha termékeny talajra hull
Ha nem jön össze záros határidőn belül akkor el kell döntened hogyan tovább meddig mész el hogy kielégüljön egy ilyen vágy ? Én azt mondtam a páromnak azért izgat hogy mással lássam mert ha kacérkodik, flörtöl akkor ragyog és csodálatos mikor orgazmusközbe vonaglik ezért szeretném minél többször látni Ezért azt kívántam neki érezze magát mellettem annyira biztonságba szerelmünket, legyen olyan szabad hogy bátran gátlások nélkül szexeljen mással ha Én is ott vagyok és foghatom a kezét. Már többször leírtam itt a fórumon is ez olyan mintha egy egzotikus utazásra mész csodálatos élményekbe van részed de nem mesélheted el senkinek Van egy csodálatos feleséged szuper jó vele az ágyba de ezt az élményt nem oszthatod meg másokkal kicsit olyan mintha meg se történne, úgy gondolom a közösen átélt élmények intenzívebbek. Most már Ő is így gondolja ...

emgem izgat ha dugják páromat addig is szopizik közben
Udv Mindenkinek!
Mi a felesegemmel szoktunk errol beszelni.
Magatol O nem csinalna,ha en megszervezem akkor O a harom ember kozul egyet kivalaszt
Augusztusban lesz a szulinapja.
A kornyeken akarjuk majd megszervezni.
Remeljuk eleg lesz ra az ido
Mi a felesegemmel szoktunk errol beszelni.
Magatol O nem csinalna,ha en megszervezem akkor O a harom ember kozul egyet kivalaszt
Augusztusban lesz a szulinapja.
A kornyeken akarjuk majd megszervezni.
Remeljuk eleg lesz ra az ido

keresünk biszex vastagfarku pasit
egészségetekre ...ami késik,vagy megkell,h történjen,az nem múlik,ill megtörténik.....a lányok legyenek"boldogok"
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 03:48
Törölt felhasználó (81552)

Most már nem csak izgat ha nem nagyon élveztük mindhárman
Ennek örülök, növekedett egyel a többest imádók tábora.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 03:48
Törölt felhasználó (81552)

Mi is sajnáljuk
Hétköznapi ember vagyok, hibákkal és talán erényekkel is. A gondolat amit leírtam egy filmből volt és épp a hűségről beszélgettek benne és a szereplő nagyanyja, aki köztiszteletben álló nő volt de maga is teli vágyakkal ő mondta ezt az unokájának akit ő nevelt fel. És úrinővé... Bocs ha sokkolt a megnyilvánulásom. De ez - is - én vagyok!
Értem a soraid...hidd el. De remélem Te is engem! BÉKE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 21. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 21. péntek 19:56
Értem a soraid...hidd el. De remélem Te is engem! BÉKE!

Törölt felhasználó (775898)

Az ember az oldal képviselőjétől kicsit kulturáltabb hozzászólást várna el, még akkor is, ha egy ilyen oldalon vagyunk, tudom megteheted és az a lényeg, azért mennek el normálisak. Amúgy a tiltott gyümölcs a fán is lehet érteni, ha szomjas vagy azt mondod inni akarsz, nem azt, hogy szomjúságot érzel a garat mélyén, ha érted mire gondolok. Bocs keveset írok fórumon, de annál többet olvasok, néha meg kell gondolni mit írunk On, vagy Off témákban is, sokat túlbuzgónak érzem, néha meg kevésnek, bocs, ha megbántok ezzel valakit.
Az ember az oldal képviselőjétől kicsit kulturáltabb hozzászólást várna el, még akkor is, ha egy ilyen oldalon vagyunk, tudom megteheted és az a lényeg, azért mennek el normálisak. Amúgy a tiltott gyümölcs a fán is lehet érteni, ha szomjas vagy azt mondod inni akarsz, nem azt, hogy szomjúságot érzel a garat mélyén, ha érted mire gondolok. Bocs keveset írok fórumon, de annál többet olvasok, néha meg kell gondolni mit írunk On, vagy Off témákban is, sokat túlbuzgónak érzem, néha meg kevésnek, bocs, ha megbántok ezzel valakit.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 19. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 19. szerda 15:12

Sok bizonytalannak egy gondolat:
Amikor ki írjátok hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb...
....Miért nem azt írjátok, hogy a foglalt fasz/pina jobban ízlik!
Izgi,főleg,hogy hejbéli vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 10:34
Törölt felhasználó (880743)

én is szívesen megosztanám a mi "titkunkat",leírnám az első hármasozásunkat,ahogy partiztuk a páromat,hiszen mindenki valamiért a fórum címe miatt van itt bár még csak barátnői státuszban van,de minket is foglalkoztatott,ill izgatót,sokszor hoztuk fel beszélgetések alkalmával,és a bizalom is egyre erősebb lett,s a kapcsolatunk is stabil volt,ami be is bizonyosodott,elkezdtünk itt ff beszállott keresni,s megismerkedtünk itt a gg-én egy hellyel rendelkező diszkrét pasit,aki benne volt a cuckold témában,tapasztalt--mivel kisvárosban élünk,s a diszkréció miatt mi utaztunk-nehogy véletlen az anyós megtudja-az első tízpercet letudva,ami a tapasztalatlanságunk,s egy kis zavartság után egészen jól sikerült,,bejött mind a kettőnknek,megdugták a páromat,vizuálisan is szép volt és izgató ahogy h
árom év után egy idegen f.sz dugja,s a kéjes hangját,nyögéseit hallani,miközben élvezte a szájával a farkamat,de a legszebb az élvező arca,amit mindig is szerettem nézni,mi megmertük élni,bár egy kis bátorság nem ártott,
ez a mi kis storynk,de nem az utolsó
árom év után egy idegen f.sz dugja,s a kéjes hangját,nyögéseit hallani,miközben élvezte a szájával a farkamat,de a legszebb az élvező arca,amit mindig is szerettem nézni,mi megmertük élni,bár egy kis bátorság nem ártott,
ez a mi kis storynk,de nem az utolsó
Sajnos en se talaltam olyan part meg aki hazibaratnak "felvenne"....
Izgatna engem is a cuckold dolog, de sajnos még nem találtam olyan párt magamnak akivel ezt össze tudnám hozni, ezért én szoktam beszálni párokhoz. Remélem egyszer nem én leszek a beszálló, hanem hozzánk szállnak be.

Izgatna de sose jön össze ! A Téma ott van akarjuk is de a kiválasztott mindig vissza lép !
így jártál.....reméljük levontad a konzekvenciát ne add fel
(Ez egy válasz SzabóZoli üzenetére (2013. 06. 19. szerda 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 19. szerda 00:23

Sokan felháborodnak itt azok közül, akik szerint az Ő feleségük nem keresett itt pasit magának...
Én is azt hittem, hogy a Nejem csak velem szexel, amikor is rá kellett jönnöm, hogy évek óta szeretői vannak...fájt
Én is azt hittem, hogy a Nejem csak velem szexel, amikor is rá kellett jönnöm, hogy évek óta szeretői vannak...fájt
Sok bizonytalannak egy gondolat:
Na igen amiről nem tudunk az nincs is , illetve egy jó kapcsolat alapja az őszinteség mert ha nem derül ki hogy mi az ami hiányzik a nejednek akkor azt másnál keresi, Egy történetnek mindig két olvasata van biztos voltak okok ami miatt ez az őszinteség nem alakult ki köztetek. A bizalom azért is ilyen - nehéz megszerezni de nagyon könnyen örökre elveszhet.
(Ez egy válasz SzabóZoli üzenetére (2013. 06. 19. szerda 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 19. szerda 00:23

Sokan felháborodnak itt azok közül, akik szerint az Ő feleségük nem keresett itt pasit magának...
en is irnak de tenyleg sok itt a