Szia.
Szoktunk beszélgetni,ilyesmiről is..
Tini kora óta álmodozik erről,csak az eddigi partnereinek szóba sem merte hozni..
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 16. hétfő 17:37
Szoktunk beszélgetni,ilyesmiről is..

Tini kora óta álmodozik erről,csak az eddigi partnereinek szóba sem merte hozni..

Szia! Csak az nem mindegy, hogy csak a szex közben elejtett szavak, mondatok izgatják, vagy tiszta fejjel is izgatónak tartja a többest. Nem szabad elfelejtkezni arról, hogy felspannolt, elborult tudatállapotban mindenki kicsit vagy nagyon másképpen látja a világot.
Szia! Csak az nem mindegy, hogy csak a szex közben elejtett szavak, mondatok izgatják, vagy tiszta fejjel is izgatónak tartja a többest. Nem szabad elfelejtkezni arról, hogy felspannolt, elborult tudatállapotban mindenki kicsit vagy nagyon másképpen látja a világot.
(Ez egy válasz kicsi-puha üzenetére (2013. 09. 13. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 20:55

Az én feleségemet is roppant izgatja ha szex közben arról beszélek, hogy milyen lenne ha többen lennénk

Engem nagyon izgat ha a pár fiú tagjával közösen kényeztetjük a lány sajna még csak egyszer volt szerencsém ilyenben de nagyon jó volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 14. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 14. szombat 22:18
Törölt felhasználó (104575)

Ha minden igaz, már úton van most hozzánk egy srác, innen a gg ről. Régebben váltottunk pár üzenetet, aztán írta, hogy szivesen szerepelne a párommal egy filmben. Valószínű hogy ez ma éjjel meg is történik. Majd lesz videó is meg képek, legalábbis remélem.
Nálunk nincsenek ilyen problémák,mi mind a ketten akarjuk,élvezzük,csak nagyon nehéz megtalálni a megfelelő Férfit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 16. hétfő 08:23
Törölt felhasználó (877501)

Sziasztok! Volt már benne részem. Nagyon jó volt látni a párom másik pasival. De aztán egyszerüen elzárkózott a gondolattól is. Azóta sajnos még beszélni sem lehet róla vele pedig imádja a szexet. Talán ha egyszer spontán egy olyan pasival találkoznánk aki bejön neki lehet benne lenne?

Sziasztok! Volt már benne részem. Nagyon jó volt látni a párom másik pasival. De aztán egyszerüen elzárkózott a gondolattól is. Azóta sajnos még beszélni sem lehet róla vele pedig imádja a szexet. Talán ha egyszer spontán egy olyan pasival találkoznánk aki bejön neki lehet benne lenne?

Sziasztok.
Nincs is kellemesebb élmény egy diszkrét hármasnál, főleg, ha össze jön a szendvics, vagy a ketten egyszerre punciban verzió
Szép napot.
Üdv, puszi Zoli. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 17:35
Nincs is kellemesebb élmény egy diszkrét hármasnál, főleg, ha össze jön a szendvics, vagy a ketten egyszerre punciban verzió
Szép napot.
Üdv, puszi Zoli. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862441)

Végre visszatérünk a lényeghez
Érezzétek jól magatokat!

Hello, mi annak idején a Capellában nagyon jól éreztük magunkat, egy párral oda beszéltünk meg randit, és hatalmasat buliztunk... Manapság semmit nem hallani róla, évek óta nem néztünk felé.... Egy jobban pörgő melegbár talán megoldás lehetne, és biztosan nem futnál ismerősbe, vagy ha igen, akkor ő is azért van ott
.... Ha jobban belegondolunk, mi, akik ide regisztráltunk, ugyanolyan szexuális kisebbség vagyunk, mint a buzik
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 09. 06. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 06. péntek 13:45

Lehet hogy Te másra gondoltál De valami hasonlón kérdésen agyaltam már pár napja....
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye...
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye...
élménybeszámolót kérünk....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 14. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 14. szombat 22:18
Törölt felhasználó (104575)

Ha minden igaz, már úton van most hozzánk egy srác, innen a gg ről. Régebben váltottunk pár üzenetet, aztán írta, hogy szivesen szerepelne a párommal egy filmben. Valószínű hogy ez ma éjjel meg is történik. Majd lesz videó is meg képek, legalábbis remélem.
Csak párt nehéz találni :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 13. péntek 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 21:12
Törölt felhasználó (879997)

Én is így vagyok ezzel a dologgal.....

Én is így vagyok ezzel a dologgal.....
(Ez egy válasz kicsi-puha üzenetére (2013. 09. 13. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 21:11

Bárcsak már valóságos, nem pedig képzeletbeli lenne a dolog...
Bárcsak már valóságos, nem pedig képzeletbeli lenne a dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 13. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 21:07

Valamiért ez nagyon izgatja a nőket, na meg minket férfiakat is!

Valamiért ez nagyon izgatja a nőket, na meg minket férfiakat is!
(Ez egy válasz kicsi-puha üzenetére (2013. 09. 13. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 20:55

Az én feleségemet is roppant izgatja ha szex közben arról beszélek, hogy milyen lenne ha többen lennénk

Igazából mindegy hogy mondom-e vagy sem mert minden alkalommal elélvez, de amikor beszélek közben akkor hatalmasakat!!
(Ez egy válasz szexianyu üzenetére (2013. 09. 13. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)

attól élvez nagyot, mert mondod neki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 20:40

Én a páromnak szex közben a haverjaimat szoktam felhozni.... hogyan szopná vagy lovagolná meg őket! Hatalmasakat szokott élvezni. Előbb utóbb szerintem élesben is ki fogjuk próbálni!!

meséljetekaz érzésről, és hogy hogy történtmiután meg találtátok az ideálist, találkoztatok vele és....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 12. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 12. csütörtök 12:53
Törölt felhasználó (845931)

Nekem 1-év után sikerült ujra fiuval összehozni a párom. Kb-30 fiuval leveleztünk,telefonon dumáltunk. Talizni kb 8 fiuval sikerült.Persze jöttek a csalódások és a kamuzások. De végre ujra összejött!
Nekem 1-év után sikerült ujra fiuval összehozni a párom. Kb-30 fiuval leveleztünk,telefonon dumáltunk. Talizni kb 8 fiuval sikerült.Persze jöttek a csalódások és a kamuzások. De végre ujra összejött!
Szerintem sokan jelentkeznének, válogathatok.
Azért bárki is legyen, azért írjátok meg érzéseiteket, tapasztalataitokat. A kedves párod mega másik rovatban... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 10. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 10. kedd 10:36
Azért bárki is legyen, azért írjátok meg érzéseiteket, tapasztalataitokat. A kedves párod mega másik rovatban... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 10. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt még nem tudjuk...