Na itt vagyok újra. Had meséljem el első hármasunkat ami talán nem is volt az. 1.rész.
Ugyan azzal a haverral volt mint a kukkolás. Pár napra rá, rákérdeztem csatlakozna-e hozzánk? Hát nem kicsit zavarban volt. Azt mondta, én irántami és barátságunk iránti tiszteletéből nem akar lefeküdni a feleségemmel. Mondtam neki hogy a párom se bánná hogy ha már belemén a hármasba akkor bár olyan legyen a partner akiben megbízik és akit ismer. Párom különben elég gátlásos de még a 2 gyerek után is elég jól néz ki és egy fantázia az ágyban. Egy alkalommal hármasban maradtunk,(gyerekek a mamánál), dumcsiztunk és iszogattunk. Mikor már úgy vettem észre,hogy elég piás a hangulat, elkezdtem a páromat kicsit jobban símogatni és izgatni. Mikor a haver elment wc-re a párom megkérdezte hogy normális vagyok-e? mivel tudta a szándékomat.
Mikor a haver visszajött a párom, mint akinek dolga van kiment a konyhába, hogy én ki tudjam puhatolni a helyzetet. Mivel mink soha se szexeltünk gumival,így azt nem is tartottunk a házba és a haver se volt erre felkészülve ezért a párom kikötötte hogy csak nyalhatja neki meg esetleg ujjal benyulhat meg ő is lecumizza de semmi szex. Nekem már ez is elég haladás volt, másikat szop előttem
. Ezt elmondtam a havernak és nem nagyon akarta elhinni de megörült, ja és mondtam neki ha ő nem akarja akkor én úgyis találok valaki mást
Kimentem a párom után és elmentünk tusolni. Mikor bejöttünk csak törölközővel becsavarva alig hitt a szitunak a haver. Párom elküldte őt is tusolni.
Még ő tusolt én elkezdtem játszadozni a párommal mert láttam rajta hogy milyen ideges és nemegyszer megkérdezte, biztos akarom-e ezt,és nem fog-e fájni ez nekem.Csak anyit mondtam hogy ez a szitu borzasztóan izgat, ami látszott is a farkamon.
Mikor a haver bejött mink már elég szépen akcióban voltunk, én éppen nyaltam a párom nedves mézédes punciját. A haver leült a székre és csak nézett bénünket. Mivel a párom a hátán feküdt és valójában nem is látta bejönni a havert,én fölé térdeltem és a szájába tettem,hogy cumizhassa. Intettem a havernak, hogy jöjjön oda, csatlakozzon. Párom mindég csukott szemmel cumizik így ő nem látta a havert. Habár tudta mi fog történni, hirtelen megrettent mikor megérezte hogy ez hozzáért.
Élvezet volt látni és érezni menyire élvezi a párom az idegen(másik) férfi érintését (nyalását).El is élvezett gyorsan a párom, de a haver még akkor is folytatta a nyalást és az élvezet csak fokozódott. Ekkor a párom megfordult és elkezdte a haver farkát cumizni,ekkor én beraktam neki hátulról.Így csináltuk egy darabig és utána a párom újra a hátára fektettem és a szájába raktam, a haver pedig újra nyalta a punciját. Intettem neki,hogy tegye be. Sajnos nem ment neki mert, azt hiszem az izgalomtól meg lehet kellemetlen is volt neki valamejest nem állt föl neki. Ekkor helyet cseréltünk és én dugtam elélvezésig a páromat ő pedig szopatta még a végin ő is elélvezett a párom melleire.
Utána megcsókolták egymást.
Ugyan azzal a haverral volt mint a kukkolás. Pár napra rá, rákérdeztem csatlakozna-e hozzánk? Hát nem kicsit zavarban volt. Azt mondta, én irántami és barátságunk iránti tiszteletéből nem akar lefeküdni a feleségemmel. Mondtam neki hogy a párom se bánná hogy ha már belemén a hármasba akkor bár olyan legyen a partner akiben megbízik és akit ismer. Párom különben elég gátlásos de még a 2 gyerek után is elég jól néz ki és egy fantázia az ágyban. Egy alkalommal hármasban maradtunk,(gyerekek a mamánál), dumcsiztunk és iszogattunk. Mikor már úgy vettem észre,hogy elég piás a hangulat, elkezdtem a páromat kicsit jobban símogatni és izgatni. Mikor a haver elment wc-re a párom megkérdezte hogy normális vagyok-e? mivel tudta a szándékomat.

Még ő tusolt én elkezdtem játszadozni a párommal mert láttam rajta hogy milyen ideges és nemegyszer megkérdezte, biztos akarom-e ezt,és nem fog-e fájni ez nekem.Csak anyit mondtam hogy ez a szitu borzasztóan izgat, ami látszott is a farkamon.

Szia, elmeséled milyen volt a 3as randi?
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 07. 19. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 19. szombat 08:28

Sziasztok ! Mi tegnap beszéltük meg az első 3as randit alig várom hogy lássam a nejem élvező arcát
Szerencsés is lehet az akinek sikerül a párját összehozni egy másik férfival, hogy szeretkezhesenek egy jót, Egy ilyen feleség maga az álmok álma!
Hát ez télleg helyén való kérdés
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért? Az valami újdonság lesz?
(Ez egy válasz kispeti75 üzenetére (2014. 07. 19. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 19. szombat 08:28

Sziasztok ! Mi tegnap beszéltük meg az első 3as randit alig várom hogy lássam a nejem élvező arcát
Én is szívesen meg dugom a feleséged!! és nem zavar ha ott vagy!!!
Hali
Én is szívessen lennék a feleségeddel és nem zavarna hogy ott vagy. Sőt, 3asban még szerintem neki is jobb lenne mint csak velem.Üdvözletem. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 15. kedd 19:03
Én is szívessen lennék a feleségeddel és nem zavarna hogy ott vagy. Sőt, 3asban még szerintem neki is jobb lenne mint csak velem.Üdvözletem. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 15. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
VIP

Akármelyik barátunk volt nálunk akárhányszor, ki többször, ki kevesebbszer, vagy rögtön, miután kettesben maradtunk, vagy másnap mindig megbeszéltük a dolgokat. Hol a felvett videót, videókat nézve, hol csak úgy.
Én többször is feltettem a kérdést. És amúgy járnál, vagy összejönnél akármelyikkel, ha úgy adódna. A válasz mindig : nem. Persze lehet mást válaszolni, mint gondolni.
A másik kérdésem általában, hogy lennél e kettesben, nélkülem akármelyikkel is ? A válasz általában : igen, de hozzáteszi rögtön, jobb ha én is ott vagyok. Aztán lehet hogy ez sem igy van pontosan.
Én többször is feltettem a kérdést. És amúgy járnál, vagy összejönnél akármelyikkel, ha úgy adódna. A válasz mindig : nem. Persze lehet mást válaszolni, mint gondolni.
A másik kérdésem általában, hogy lennél e kettesben, nélkülem akármelyikkel is ? A válasz általában : igen, de hozzáteszi rögtön, jobb ha én is ott vagyok. Aztán lehet hogy ez sem igy van pontosan.
Akkor miért nem teszel fel róla képet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 18. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 10:02
Törölt felhasználó (13138)

ha csak rá gondolok is feláll
látnám már hogy valaki dugja.....

ha csak rá gondolok is feláll
látnám már hogy valaki dugja.....

Igaz ami igaz! Megcsalták, átbaszták! Ez nem lehet izgató!! Kicsit számomra is érthetetlen a dolog, ez nem egy hármas kapcsolat, nem egy közös vágy... Egyszerű a dolog: MEGCSALÁS...amit egy egészséges férfi nem igazán tud elfogadni! Lehet azt mondani, hogy csak szex, meg egyebek, de...na nem ragozom! Nem a fizikai tény a lényege a dolognak, megbaszták ennyi...hanem a lelki oldala, a törődés, a kötődés, őszinteség, és egyéb ilyen hülyeségek ami KELL egy normális kapcsolathoz. Kell ahhoz valami, vagyis inkább hiányoznia kell valaminek, (nem egy faszra gondolok)hogy egy nő miután jól megdugatta magát hazamenjen és úgy csókolja meg a férjét mintha mi sem történt volna!! Nem tiszteli, és valószínűleg nem is szereti!!!! Ha ezt valaki élvezi, hát hajrá
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 17. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 17. csütörtök 07:55

Micsoda éleslátás!!! Félrekúrt, de volt annyira tapintatos, hogy ezzel nem akarta terhelni a párját. Nem, kolléga, ez nézhetjük bármerről, aljas dolog, még akkor is, ha a megcsalt férj kínjában és zavarodottságában megpróbálja pozitívan feldolgozni a tényt, hogy hülyének nézték és elárulták. Nem állítom, hogy nem megbocsátható és nem lehet tovább lépni, de elfelejteni nem lehet és sok idő kell, mire helyreáll a bizalom. (Értelmes, intelligens, gondolkodó embereket feltételezve.)
Ez van, erre futotta az erőnkből. Ám a lehetőség előtted is ott van: mozdítsd előrébb a dolgokat. Ja... az eddig sem nagyon ment.
Teljesen igazat adok Neked.
Egy kölcsönös,tiszta, szerelemre és szeretetre épülő társkapcsolat,vagy házasélet,nem így kell,hogy működjön.
Bár mondjon mindenki azt amit akar,de az én véleményem ez marad. Nonszensz :"annyira szeretem a párom,feleségem,hogy levittem a haveromat és jól megkúrattam vele,mert neki nagyobb van,aztán én meg jól kinyaltam" Sajnálom ezeket,mert vagy hazudnak,vagy nem férfiak.Egy férfi védelmezi a párját,nem a közösbe dobja. Ha meg nem tudja kielégíteni,akkor menjen el orvoshoz. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 17:40
Egy kölcsönös,tiszta, szerelemre és szeretetre épülő társkapcsolat,vagy házasélet,nem így kell,hogy működjön.
Bár mondjon mindenki azt amit akar,de az én véleményem ez marad. Nonszensz :"annyira szeretem a párom,feleségem,hogy levittem a haveromat és jól megkúrattam vele,mert neki nagyobb van,aztán én meg jól kinyaltam" Sajnálom ezeket,mert vagy hazudnak,vagy nem férfiak.Egy férfi védelmezi a párját,nem a közösbe dobja. Ha meg nem tudja kielégíteni,akkor menjen el orvoshoz. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Fura kicsit, hogy hol racionálisan szemlélik itt néhányan a dolgokat, hol meg az emóciókra apellálnak. Gumielvek mentén, rugalmasan
Nézzük mindennek a jó oldalát, persze.
Legyünk konstruktívak, sőt! pozitívak! Ebből a félrekefélésből ki...szott jó kis cuckold bulit lehetne kanyarítani. Anyu megy egy kört, telerakják ketten, aztán még ha nem is viszi haza egyik pasiját sem, még vásárfiával meglepheti Aput. Aki természetesen fülig szerelmes (és önzetlen és odaadó és csakis a HÖLGY öröméért rögvest ki is nyalja.)
Könyörgöm, tényleg muszáj lemenni kutyába? Méltóság, meg efféle izék? Tudom, ha citromot kapsz az élettől még minimum limonádénak jó lesz. Vagy tequilához, szanrájsszal.

Legyünk konstruktívak, sőt! pozitívak! Ebből a félrekefélésből ki...szott jó kis cuckold bulit lehetne kanyarítani. Anyu megy egy kört, telerakják ketten, aztán még ha nem is viszi haza egyik pasiját sem, még vásárfiával meglepheti Aput. Aki természetesen fülig szerelmes (és önzetlen és odaadó és csakis a HÖLGY öröméért rögvest ki is nyalja.)
Könyörgöm, tényleg muszáj lemenni kutyába? Méltóság, meg efféle izék? Tudom, ha citromot kapsz az élettől még minimum limonádénak jó lesz. Vagy tequilához, szanrájsszal.
Micsoda éleslátás!!! Félrekúrt, de volt annyira tapintatos, hogy ezzel nem akarta terhelni a párját. Nem, kolléga, ez nézhetjük bármerről, aljas dolog, még akkor is, ha a megcsalt férj kínjában és zavarodottságában megpróbálja pozitívan feldolgozni a tényt, hogy hülyének nézték és elárulták. Nem állítom, hogy nem megbocsátható és nem lehet tovább lépni, de elfelejteni nem lehet és sok idő kell, mire helyreáll a bizalom. (Értelmes, intelligens, gondolkodó embereket feltételezve.)
(Ez egy válasz Házi-barát üzenetére (2014. 07. 16. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 19:56

Lehet, hogy azért nem számolt be róla, mert nem akarta a párját megbántani
Lehet, hogy azért nem számolt be róla, mert nem akarta a párját megbántani
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Fura kicsit, hogy hol racionálisan szemlélik itt néhányan a dolgokat, hol meg az emóciókra apellálnak. Gumielvek mentén, rugalmasan

Attól, hogy mást izgat, ami téged nem, még nem kell rögtön állatnak titulálni. Ha már itt tartunk, pont az állatok nem tûrik szex közben a másik hím közeledését.
(Ez egy válasz Házi-barát üzenetére (2014. 07. 16. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 16:46

Kell egy bizonyos EQ ahhoz, hogy valaki ezt így tudja felfogni

Köszönöm a pozitiv kritikát!Beszélgettünk már a párommal erről a dologról.Pontosabban ő hozta fel,de forditott helyzetben!Kiváncsi arra,hogy hogyan dugnék meg egy másik nőt,de máskor meg a hideg rázza a gondolattól,igy inkább megmaradunk monogámnak.Az a biztos!
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2014. 07. 16. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazat kell,hogy adjak neked!Más a közös megegyezésen alapuló cuckold életforma,és más a férj/feleség előtt eltitkolt "nyitott kapcsolat"!A második tipusú "kapcsolati formában" elég rendesen megalázzák a férjet,ergo nem szereti a feleség a párját.
UI:Nem tudok hosszú i-t irni,mert valami bibi van a géppel. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
UI:Nem tudok hosszú i-t irni,mert valami bibi van a géppel. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 16. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)