Ez nem így működik....
Egyetértek veled,és irigyedllek a feltétel nélküli szeretet miatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:12
Törölt felhasználó (74784)

Sziasztok!
Hát gratulálok! Ennyi baromságot összehordani az fantasztikus! 9 éve élünk eggyütt, és imádjuk egymást! Bármennyire fájdalmasan hangzik nem vagyok fos neki, és nem vagyok inpotens!!! Bocsi!
Egyébként nem értem hogy akik ilyen vélemlnnyel vannak a dologról azok mit keresnek ezen a fórumon? Vagy ti a fikázáson élitek ki magatokat? Akkor sajnállak titeket. Az hogy feltétel nélküli szeretet az nektek nem mond semmit igaz?
Hát gratulálok! Ennyi baromságot összehordani az fantasztikus! 9 éve élünk eggyütt, és imádjuk egymást! Bármennyire fájdalmasan hangzik nem vagyok fos neki, és nem vagyok inpotens!!! Bocsi!
Egyébként nem értem hogy akik ilyen vélemlnnyel vannak a dologról azok mit keresnek ezen a fórumon? Vagy ti a fikázáson élitek ki magatokat? Akkor sajnállak titeket. Az hogy feltétel nélküli szeretet az nektek nem mond semmit igaz?
Sziasztok!
Ezt nem kitalálta valaki, ez nem egy technikai vívmány, amit úgy kellett kitalálni, hanem szexuális örömszerzés egy bizonyos formája, módja (lehet). Ez a fajta "praktika" bizonyos embereknek tetszik és izgalmat, szexuális örömöt okoz, viszont másoknak (ahogy neked is) szívfájdalmat, aminek hatására Te azon férfiakat impotenseknek, a nőket pedig nimfomániásnak tartod, ami ugye nem baj, csak valamire utal.
Ha szeretik egymást és elfogadják,hogy ez csak a hölgy örömének fokozásáról szól akkor nagyon jó lesz az együttlét hármasban.Persze ennek azért az is a feltétele,hogy a harmadik személy is elfogadja azt,hogy ő csak az örömszerzés fokozásáért van ott.
Nem vagyunk egyformák,és ez így van jól..
Szerintem itt kezdődik az egymás feltétel nélküli elfogadása,az önzetlenség,itt nincs birtoklási vágy és féltékenység... Másrészt nem értem,hogy ezt sokan miért ítélik el,hisz itt mindenki azt kapja,ami számára a legizgatóbb...
Én nem bánnám, ha én is ott lehetnék, és aszisztálnék hozzá
Ha viszont a Tiéd nem álmodozik ilyesmiről, akkor Te kibaszott jó lehetsz (és biztos, hogy nem csak neki).
Én párszor megdugattam a haverommal a csajomat és fantasztikus érzés volt végignézni ahogy szétbassza a pináját!
Engem érdekelne.Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 04:57
Törölt felhasználó (74784)

Engem is nagyon izgat a téma!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Engem is nagyon izgat a téma!
mi volt a leg-extrémebb hely ahol többesben szexeltél?
szia))izgalmas dolgokat csináltok!én is szeretem az ilyesmiket))pl egy vonaton teljesen ismeretlen Nőt pl Téged)) bevinni egy fülkébe és mindenhol megdugni,szopatni,kinyalni stb.az kimondottan izgatna ha a Férjed mondaná,hogy mit csináljak Veled!))
nem haragszom
csak tiltottalak miatta...gondolkozz el barátom, és ha nem tudsz a témához hozzászólni, akkor ne tedd...vedd fel a kapcsolatot evzol-lal priviben, és beszéljétek meg ott a részleteket

szia
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
nah...cica-mica
ez már megint mi? így próbálod ki, hogy tudsz-e már írni a tiltásod után? az előző után is töröltem már egy hasonlóan magvas hozzászólást...nem lesz ennek jó vége
kérlek szépen, hogy a topicnak megfelelő hszeket írjál,például arról, hogy a férjedet miért izgatja, ha téged megdug valaki...a tangás sztori, és a vonatos terpeszes ülés is erről szóljon, jó?

Hat en nem osztom meg az aszonyt senkivel esteleg a masik aszonyat
)

Melyik volt a legizgalmasabb és élvezetesebb szitu számodra? A mini alatt van tanga vagy nélküle szoktál utazni? Discóban szoktál pasizni,miközben a férjed is ott van?
Nem semmi,de érdekes... A fiúk szemébe nézel vagy nem? Voltál már olyan szituban,hogy miközben találkoztatok egy idegen pasival,beszélgettetek a fiú tapogatott,mondjuk benyúlt a puncidba(természetesen a férjed jelenlétében) és közben ment a dumcsi,mint ha misem történt volna? Néhány éve voltam hasonló helyzetben egy strandon, ott a pasi nem volt aktív,csak a leányzó helyezkedett mindig úgy,hogy egészen véletlenül lássam amint megigazítja a kis bikini alsóját a puncijánál,úgy kelt fel a törölközőről,hogy pucsított,szétett lábakkal,felém fordulva napozott,stb. Kellemes volt,elhiheted...