Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 369 370 371 372 373 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12212   2016. 07. 12. kedd 09:13
kisjanko kisjanko
Anno az én feleségemet is mindenki dugta, igaz nem pénzért. 76 kani dugta meg. Volt rá példa, hogy egyszerre 3. Minden lyuk be volt tömve egyszerre.
#12211   2016. 07. 11. hétfő 21:58
X Törölt felhasználó (972042)
Erre komolyan felizgultam smile smile
(Ez egy válasz wobblerina üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 10. vasárnap 00:37
Sokáig győzködtem a feleségemet, hogy hívjunk meg egy férfit még az ágyunkba – hadd lássam, hogyan élvezi egy másik farok örömeit. Nem állt még kötélnek. Úgy esett, hogy egy alkalommal (elég sokat ittam) szóba hoztam egy barátunk előtt is a témát, akiről kiderült, hogy neki is nagy vágya lenne a hármas kipróbálása. Ezután már együtt győzködtük a nejemet többször, de csak nem állt kötélnek.
Két hete úgy hozta sors, hogy hármasban autóztunk, elég hosszú alföldi utat kellett megtennünk. A nejem hátul ült, barátom mellettem. Egyszer csak megkérdeztem, hogy látták-e az Úton című filmet, talán egy éve vetíttették. Mert – mondom – de jó lenne, ha olyan nagy amerikai autónk lenne, és te is elől ülnél köztünk – mondom a nejemnek. És persze kiverném a farkatokat, ahogy a filmem – így a nejem. Ha közöttetek ülnék, most meg is tenném – folytatta.
Hát, majdnem satufék lett belőle, úgy lassítottam az éppen felbukkanó földútnál. Gyorsan lekanyarodtam, s megálltam a bokros résznél. Szó nélkül hátra ültünk, közrefogva nejemet. Én ültem a balkezénél, haverom a jobbjánál. Egy szót sem szólt ő sem, de hallhatóan gyorsabban vette a levegőt. Megfogtam a kezét és a farkamra raktam, ami már kibukkant lehúzott gatyám alól. Nejem megfogta, jó erősen megszorította. Ugyan ezzel a tempóval benyúlt a barátunk nadrágjába és ráfogott az ő farkára is, láttam. Majdnem elélveztem abban a pillanatban.
Nejem remekül tudja verni a farkamat, de balkézzel tán még soha nem csinálta. De így sem kellet sok, tán a tízedik húzására elélveztem. Rábukott a farkamra gyorsan és a szájába élveztem. És ahogy rángott a farkam a szájában, láttam, hogy nem engedte el a barátom farkát sem, mégha ebből a pózból nem is mozgatta a kezét rajta. A farok pedig ott meredezett a nejem kezében egyenesen a picsájára irányulva.
Őszintén megmondom, nem tudtam, mi fog következni. Miután leszívta a farkamat, nejem az eredeti pózba ült fel, pontosan kettőnk közé, s újra verni kezdte a barátom farkát. Neki sem kellett már sok, néhány húzás után elélvezett. A nejem ugyan nem bukott rá, hanem nagyon szorítva a farkát nagyon lassan mozgatta a kezét le és fel. Olyan volt, mintha ki akarná fejni az utolsó cseppet is a rángatózó farokból. Nem mondom, nem volt semmi látni, ahogy a barátom gecije folyt rá végtelen hosszan a nejem kezére.
Talán egy fél percig egyikünk sem tért magához. Ekkor jöttünk rá, hogy mi is történt. Rövid zavarodottság után (inkább tréfásan) próbáltuk rávenni a nejemet a folytatásra ott helyben. Ennyi volt – közölte. S ha valamelyikőtök szóba meri ezt hozni, nagyon megharagszom.
Én azonban bizakodó vagyok, ez is olyan váratlanul történt. Hátha lesz még valami.
#12210   2016. 07. 10. vasárnap 17:24
X Törölt felhasználó (104575)
Sok sikert hozzá ! Szeretnénk majd részletes beszámolót olvasni mindenre kiterjedően.
Ha meg még valami kép vagy videó is látható lenne, az maga lenne a királyság. Arc nélkül is lehet ám jót csinálni.
#12209   2016. 07. 10. vasárnap 17:05
vukk101 vukk101
Kb ez a terv
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 07. 10. vasárnap 13:58
Ez már kapásból jól hangzik !
A párodnak férfi masszőr kell, Neked meg mint pasi, női.
De ha egyszerre történik mindez, akkor Te pl hason, vagy háton fekve hogy élvezed a látványt, amikor a barátnődet egy pasi masszírozza, de mindenhol !?
#12208   2016. 07. 10. vasárnap 16:27
jani27 jani27
Nekünk sajna ez a hónap úgy nèz ki, kimarad. Aztán majd meglátjuk. Màr kedvesnek is hiányzik.
#12207   2016. 07. 10. vasárnap 13:58
Ez már kapásból jól hangzik !
A párodnak férfi masszőr kell, Neked meg mint pasi, női.
De ha egyszerre történik mindez, akkor Te pl hason, vagy háton fekve hogy élvezed a látványt, amikor a barátnődet egy pasi masszírozza, de mindenhol !?
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 10. vasárnap 09:14
Ha minden igaz, mi is pàr hèt mùlva megyünk pàros csùszka masszàzsra. Kìvàncsian vàrom ott meddig engedi a pàrom. Egyenlőre mèg nem dontötte el, hogy fèrfi vagy női masszőrt szeretne. Mondtam is neki, hogy akkor legyen mindkettő. Nagy mosoly volt
#12206   2016. 07. 10. vasárnap 09:14
vukk101 vukk101
Ha minden igaz, mi is pàr hèt mùlva megyünk pàros csùszka masszàzsra. Kìvàncsian vàrom ott meddig engedi a pàrom. Egyenlőre mèg nem dontötte el, hogy fèrfi vagy női masszőrt szeretne. Mondtam is neki, hogy akkor legyen mindkettő. Nagy mosoly volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 09. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 09. szombat 17:03
A legeslegelső alkalomra úgy beszéltük meg, hogy masszázs lesz, azt nézem, videózom, tudom erre mondják sokan, miért nem csináltunk egy kis négykezes masszázst.
A későbbiekben meg már megmaradt ez a nézem-videózom helyzet.
Úgy voltam, voltunk vele, hagy élvezzék a srácok azt, hogy nem tolakodok oda, nem akadályozom őket, mit csináljanak.
A többedik alkalomkor meg már megszokott volt az, hogy az épp nálunk lévő srác, tulajdonképpen úgy jött, érkezett hozzánk, mintha a párom az ő barátnőjuk lett volna, csak én is ott voltam.
Szerintem ez még mindig izgalmasabb, mintha a párom úgy lett volna akármelyikükkel, hogy nem vagyok ott.
Szerintem.
#12205   2016. 07. 10. vasárnap 07:38
Bull86 Bull86
Izgató amiket írtál. Ahogy olvastam teljesen merev lettem wink
(Ez egy válasz wobblerina üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 10. vasárnap 00:37
Sokáig győzködtem a feleségemet, hogy hívjunk meg egy férfit még az ágyunkba – hadd lássam, hogyan élvezi egy másik farok örömeit. Nem állt még kötélnek. Úgy esett, hogy egy alkalommal (elég sokat ittam) szóba hoztam egy barátunk előtt is a témát, akiről kiderült, hogy neki is nagy vágya lenne a hármas kipróbálása. Ezután már együtt győzködtük a nejemet többször, de csak nem állt kötélnek.
Két hete úgy hozta sors, hogy hármasban autóztunk, elég hosszú alföldi utat kellett megtennünk. A nejem hátul ült, barátom mellettem. Egyszer csak megkérdeztem, hogy látták-e az Úton című filmet, talán egy éve vetíttették. Mert – mondom – de jó lenne, ha olyan nagy amerikai autónk lenne, és te is elől ülnél köztünk – mondom a nejemnek. És persze kiverném a farkatokat, ahogy a filmem – így a nejem. Ha közöttetek ülnék, most meg is tenném – folytatta.
Hát, majdnem satufék lett belőle, úgy lassítottam az éppen felbukkanó földútnál. Gyorsan lekanyarodtam, s megálltam a bokros résznél. Szó nélkül hátra ültünk, közrefogva nejemet. Én ültem a balkezénél, haverom a jobbjánál. Egy szót sem szólt ő sem, de hallhatóan gyorsabban vette a levegőt. Megfogtam a kezét és a farkamra raktam, ami már kibukkant lehúzott gatyám alól. Nejem megfogta, jó erősen megszorította. Ugyan ezzel a tempóval benyúlt a barátunk nadrágjába és ráfogott az ő farkára is, láttam. Majdnem elélveztem abban a pillanatban.
Nejem remekül tudja verni a farkamat, de balkézzel tán még soha nem csinálta. De így sem kellet sok, tán a tízedik húzására elélveztem. Rábukott a farkamra gyorsan és a szájába élveztem. És ahogy rángott a farkam a szájában, láttam, hogy nem engedte el a barátom farkát sem, mégha ebből a pózból nem is mozgatta a kezét rajta. A farok pedig ott meredezett a nejem kezében egyenesen a picsájára irányulva.
Őszintén megmondom, nem tudtam, mi fog következni. Miután leszívta a farkamat, nejem az eredeti pózba ült fel, pontosan kettőnk közé, s újra verni kezdte a barátom farkát. Neki sem kellett már sok, néhány húzás után elélvezett. A nejem ugyan nem bukott rá, hanem nagyon szorítva a farkát nagyon lassan mozgatta a kezét le és fel. Olyan volt, mintha ki akarná fejni az utolsó cseppet is a rángatózó farokból. Nem mondom, nem volt semmi látni, ahogy a barátom gecije folyt rá végtelen hosszan a nejem kezére.
Talán egy fél percig egyikünk sem tért magához. Ekkor jöttünk rá, hogy mi is történt. Rövid zavarodottság után (inkább tréfásan) próbáltuk rávenni a nejemet a folytatásra ott helyben. Ennyi volt – közölte. S ha valamelyikőtök szóba meri ezt hozni, nagyon megharagszom.
Én azonban bizakodó vagyok, ez is olyan váratlanul történt. Hátha lesz még valami.
#12204   2016. 07. 10. vasárnap 00:37
wobblerina wobblerina
#12203   2016. 07. 09. szombat 17:03
A legeslegelső alkalomra úgy beszéltük meg, hogy masszázs lesz, azt nézem, videózom, tudom erre mondják sokan, miért nem csináltunk egy kis négykezes masszázst.
A későbbiekben meg már megmaradt ez a nézem-videózom helyzet.
Úgy voltam, voltunk vele, hagy élvezzék a srácok azt, hogy nem tolakodok oda, nem akadályozom őket, mit csináljanak.
A többedik alkalomkor meg már megszokott volt az, hogy az épp nálunk lévő srác, tulajdonképpen úgy jött, érkezett hozzánk, mintha a párom az ő barátnőjuk lett volna, csak én is ott voltam.
Szerintem ez még mindig izgalmasabb, mintha a párom úgy lett volna akármelyikükkel, hogy nem vagyok ott.
Szerintem.
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 07. 09. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 09. szombat 10:00
Engem meg is ütne a guta , ha a párom csak nézné ahogyan más dug.
Kettőt egyszerre. Lehet telhetetlen lennék?
#12202   2016. 07. 09. szombat 13:24
X Törölt felhasználó (1251802)
Ha ügyes szervező vagy, akkor rendezheted úgy a "spontán" eseményeket, hogy összejöjjön a többes. Még biztonságosabb is az, hogy egy olyannal jön össze a kaland, akiről előzetesen megtudhatsz pár téged érdeklő dolgot, illetve aki valóban szimpatikus. Megismerkedős szerepjátékot játszani kellemes élmény.
Nálunk annyiból árnyaltabb a helyzet, hogy a feleségem az előre leszervezett többes mellett a spontán ismerkedést is elfogadhatónak tartja azon nagyon ritka esetekben, amikor felpörög nála a többesre vágyódás.
(Ez egy válasz smalldevil üzenetére (2016. 07. 07. csütörtök 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 07. csütörtök 17:50
Én is szeretném ha a feleségem bele menne a többes sexbe. De sajnos nem sikerült rá vennem ami érdekes a dologban hogy mereven nem zárkózik el de semmiféle szervezett randiról hallani sem akar,viszont ha spontán történne valami akkor meg simán benne lenne!!!???Tapasztaltabb hölgyek párok véleményére lennék nagyon kíváncsi hogy mire számíthatok. Sajnos spontán randit nem tudok rendezni.
#12201   2016. 07. 09. szombat 12:11
bicsajszi bicsajszi
Szerintem nem vagy telhetetlen , osztom a véleményed
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 07. 09. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
#12200   2016. 07. 09. szombat 11:43
mákszem mákszem
Nem vagy telhetetlen ,egyenlőre csak tehetetlen.
Amúgy mindenkinek más és más jön be a hármasban is.
Gondolom az csak néha eseti, hogy az ember csak nézi ,vannak variációk és ez is belefér sőőt jó is.
űdv :Tina
#12199   2016. 07. 09. szombat 10:00
Trió Trió
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 05. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 05. kedd 13:44
Nem szálltam még bele az akcióba sosem, max a végén, a látványtól álló farkamon egy gyors cumit kaptam a páromtól, míg a barátunk épp kiment rendbeszedni magát, de mindig hagytam, hogy ők ketten "bontakozzanak" ki, az elejétől a végéig.
#12198   2016. 07. 08. péntek 15:55
regiuj regiuj
De mintha a feleséged hirdetett volna itt külön privátban.
#12197   2016. 07. 07. csütörtök 17:50
smalldevil smalldevil
Én is szeretném ha a feleségem bele menne a többes sexbe. De sajnos nem sikerült rá vennem ami érdekes a dologban hogy mereven nem zárkózik el de semmiféle szervezett randiról hallani sem akar,viszont ha spontán történne valami akkor meg simán benne lenne!!!???Tapasztaltabb hölgyek párok véleményére lennék nagyon kíváncsi hogy mire számíthatok. Sajnos spontán randit nem tudok rendezni.
#12196   2016. 07. 07. csütörtök 15:07
regiuj regiuj
És most leálltatok ezzel? Klassz fotok voltak fenn.
#12195   2016. 07. 07. csütörtök 09:58
X Törölt felhasználó (1306432)
Hogy én miért nem találok egy ilyen nőt... !?
(Ez egy válasz Alfonz üzenetére (2016. 07. 06. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 06. szerda 13:18
Sziasztok! Nekem is van egy történetem, ami nemrég derült ki. Korábban mentem haza, a csajom köntösben éppen TV t nézett. Zavart volt, nem tudtam mire vélni. A DVD játszóban volt egy lemez, amit bekapcsoltam. Hát ezen a csajom dugott három fiatal fiuval. Felizgultam megdugtam. Megegyeztünk abban, hogy legközelebb én is ott leszek. Valami kurva jó volt.
#12194   2016. 07. 06. szerda 18:15
X Törölt felhasználó (1391992)
hát nálunk is ez van de remélem találok havert aki m.........................
(Ez egy válasz porsche911 üzenetére (2016. 07. 06. szerda 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 06. szerda 17:56
Sziasztok!
Nagyon jó téma engem is izgat hogy egy párhoz becsatlakozva a férfi "mellett " legalábbis tudtával kényeztetem a hölgyet ! Csak sajnos ez még fantázia de nagyon izgató és ki is próbálnám !
#12193   2016. 07. 06. szerda 17:56
porsche911 porsche911
Sziasztok!
Nagyon jó téma engem is izgat hogy egy párhoz becsatlakozva a férfi "mellett " legalábbis tudtával kényeztetem a hölgyet ! Csak sajnos ez még fantázia de nagyon izgató és ki is próbálnám !

... 369 370 371 372 373 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!