Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 366 367 368 369 370 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12304   2016. 08. 10. szerda 12:14
anál01 anál01
Én szívesen megdugnám valakinek a feleségét söt mindkettöjüket ís ha ez kell. Mindenre nyitott vagyok.
#12303   2016. 08. 10. szerda 12:07
X Törölt felhasználó (1435502)
Én is csak csorgatom a nyálam sajna párom egyenlőre nincsen benne többesben szomoru1
#12302   2016. 08. 02. kedd 22:57
martonolsen martonolsen
#12301   2016. 07. 31. vasárnap 21:37
Bonifác Bonifác
Az az igazság ,hogy Te csinálod a többi meg csorgatja a nyalat......
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 31. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 07. 31. vasárnap 17:44
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

Igazad van. Van még pár mondat, amiből azt lehet kiolvasni, hogy előbb utóbb ebből lesz valami.

Egy idegen előtt vetkőzzek, meztelenkedjek ?
Hagyjam hogy hozzámérjen ?
Én is játszak a farkával, hogy gondolod ?
Amikor ezekre a kérdésekre, egy "hát persze" a válasz, jön az, ami után sínen lesz az ügy.
Képes lennél végignézni, hogy mással kefélek ?
Igen.
A többi már ismert. (részünkről)
#12300   2016. 07. 31. vasárnap 17:44
X Törölt felhasználó (104575)
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

Igazad van. Van még pár mondat, amiből azt lehet kiolvasni, hogy előbb utóbb ebből lesz valami.

Egy idegen előtt vetkőzzek, meztelenkedjek ?
Hagyjam hogy hozzámérjen ?
Én is játszak a farkával, hogy gondolod ?
Amikor ezekre a kérdésekre, egy "hát persze" a válasz, jön az, ami után sínen lesz az ügy.
Képes lennél végignézni, hogy mással kefélek ?
Igen.
A többi már ismert. (részünkről)
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 29. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 29. péntek 11:18
Tapasztalataim alapján azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy amelyik Nő a felmerülő hármassal kapcsolatban a következőket reagálja:

Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

abban a Nőben érik a kíváncsiság, ami egyre inkább kezd vágyakká alakulni!

Érdemes kicsit még fokozni a vágyait, és alkalmanként szoba hozni és biztatni.

Ez az az állapot, amikor teszteli saját magát, és minket férfiakat, hogy biztos mi is partnerek lennénk-e benne, és azt is mérlegelik ilyenkor, hogy a kapcsolat elég stabil-e ahhoz, hogy élvezhető, feldolgozható-e egy hármas együtt lét.

Magyarán gondolatban már játszott hármas szex a lehetőségével, és nagy valószínűség szerint tetszett neki az a fantázia kép amit közben átélt.

Megerősítést, és némi biztatást vár ahhoz, hogy gyakorlatban is meg merje élni vágyait.
#12299   2016. 07. 29. péntek 11:37
X Törölt felhasználó (48100)
Raerek
#12298   2016. 07. 29. péntek 11:18
nyitopar nyitopar
Tapasztalataim alapján azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy amelyik Nő a felmerülő hármassal kapcsolatban a következőket reagálja:

Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

abban a Nőben érik a kíváncsiság, ami egyre inkább kezd vágyakká alakulni!

Érdemes kicsit még fokozni a vágyait, és alkalmanként szoba hozni és biztatni.

Ez az az állapot, amikor teszteli saját magát, és minket férfiakat, hogy biztos mi is partnerek lennénk-e benne, és azt is mérlegelik ilyenkor, hogy a kapcsolat elég stabil-e ahhoz, hogy élvezhető, feldolgozható-e egy hármas együtt lét.

Magyarán gondolatban már játszott hármas szex a lehetőségével, és nagy valószínűség szerint tetszett neki az a fantázia kép amit közben átélt.

Megerősítést, és némi biztatást vár ahhoz, hogy gyakorlatban is meg merje élni vágyait.
#12297   2016. 07. 26. kedd 23:19
lala44 lala44
finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1422122)
2016. 07. 26. kedd 18:27
Évek óta biztatom páromat, hogy csak rajta, de eddig még nem tette meg. Noha jelentkezőben nem enne hiány, mert valóban szép arcú, és ugyan telt, de nagyon jó alakú, igazi kerek-formás seggű hölgy, alig túl a 3-ik x-en.
Imád masztizás közben eljátszani a gondolattal, hogy egy vagy több idegen, de szimpatikus férfvival dolgoztatja meg a punciját. Nagyon élvezem, amikor szeretkezés közben mesél a titkos, buja vágyairól. Szeretem hallani, ahogyan részletezi, hogy képzeletében milyen vastag, nagy farokkal rendelkező pasi, hogyan, milyen pozitúrában teszi a magáévá. A történeteitől teljesen begerjed ő is, rendszerint csak úgy tocsog a puncija a lucsoktól. De eddig nem állt kötélnek. Pedig még azt sem követelném, hogy hadd nézzem, ha esetleg szégyelné a jelenlétemben. Örülök, hogy hűséges, de tudom, hogy nagyon vágyik a dologra, élvezi a kiadós szexet, szereti a valóban nagy méretet, tehát nem lennék akadálya, hogy kielégítse azt a csodás, mohó punciját. De egyszer talán majd...
#12296   2016. 07. 26. kedd 23:00
jani27 jani27
Szia
Mikor együtt vagytok és fantàziàl, csatlakozz be te is fantàziába. Te is képzeld el a szitut amit elmond. Gyengéden célozzàl rá, jó lenne összehozni, és látni a gyönyört az arcán ahogy elkényeztetitek. Érezni a sóhaját ahogy megremeg egy màsik szerszámon.
Lényeg, hogy szinte érezze aktus közben, hogyha megtörténik vele, mennyire jó lesz neki. Időnként èrde.es màs ütemben, szögben mozogni benne, és mondani, látod hogy mennyire tetszik neki màyik partner. Újjad közben tedd szájàhoz játszon rajta mintha a tied lenne.
Szeretkezz a lelkével is. Majd írd meg milyen volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1422122)
2016. 07. 26. kedd 18:27
Évek óta biztatom páromat, hogy csak rajta, de eddig még nem tette meg. Noha jelentkezőben nem enne hiány, mert valóban szép arcú, és ugyan telt, de nagyon jó alakú, igazi kerek-formás seggű hölgy, alig túl a 3-ik x-en.
Imád masztizás közben eljátszani a gondolattal, hogy egy vagy több idegen, de szimpatikus férfvival dolgoztatja meg a punciját. Nagyon élvezem, amikor szeretkezés közben mesél a titkos, buja vágyairól. Szeretem hallani, ahogyan részletezi, hogy képzeletében milyen vastag, nagy farokkal rendelkező pasi, hogyan, milyen pozitúrában teszi a magáévá. A történeteitől teljesen begerjed ő is, rendszerint csak úgy tocsog a puncija a lucsoktól. De eddig nem állt kötélnek. Pedig még azt sem követelném, hogy hadd nézzem, ha esetleg szégyelné a jelenlétemben. Örülök, hogy hűséges, de tudom, hogy nagyon vágyik a dologra, élvezi a kiadós szexet, szereti a valóban nagy méretet, tehát nem lennék akadálya, hogy kielégítse azt a csodás, mohó punciját. De egyszer talán majd...
#12295   2016. 07. 26. kedd 18:27
X Törölt felhasználó (1422122)
#12294   2016. 07. 24. vasárnap 17:28
jani27 jani27
Te ismered kedvesed, gondold vègig. Mi a jobb:
-Becsatlakozni fantáziájàba, élénkíteni benne. Kimerje mondani mit szeretne.
-Rákérdezni. És akár szégyenlősség miatt visszavonulásra kesztetni.
Ha tetszik a látvány, a döntés a tiéd, azutàn már közös ha belemész fantàziába, majd ha szerencsés vagy valóságba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1363442)
2016. 07. 24. vasárnap 09:54
nálunk most már voltak arra utalo jelek hogy már kezdi izgatni öt is ugyan is a reggeli össze bujásunknál mikor elélvezett elkezdte szopni a hüvelyk ujjamat de nem csak szép lassan hanem egész vadul,szerintem most arra gondolt,igaz most nem kérdeztem rá,de nagyon izgató volt én is egyből beleélveztem. Na legközelebb rákérdezek megint.
#12293   2016. 07. 24. vasárnap 09:54
X Törölt felhasználó (1363442)
nálunk most már voltak arra utalo jelek hogy már kezdi izgatni öt is ugyan is a reggeli össze bujásunknál mikor elélvezett elkezdte szopni a hüvelyk ujjamat de nem csak szép lassan hanem egész vadul,szerintem most arra gondolt,igaz most nem kérdeztem rá,de nagyon izgató volt én is egyből beleélveztem. Na legközelebb rákérdezek megint.
#12292   2016. 07. 23. szombat 23:27
jani27 jani27
Megint a règi nóta: Mindenki máskèpp csinálja smile ):
Lényeg hogy mindenkinek jó legyen.
#12291   2016. 07. 23. szombat 22:31
joesi1121 joesi1121
Egy jó tanács, őszinte beszélgetés és minden csaj benne van, neki is jó. Mond el őszintén vágyaidat, kérdez tőle, mik az ő vágyai, azokat próbáld teljesíteni Te és meglátod, ha beleülteted a gondolatot, akkor már csak azon fog gondolkodni, hogy a szexet, eltudja-e választani az érzelmektől, ha felkészült lélekben, benne lesz és mindketten élvezni fogjátok. Nekünk is így sikerült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1363442)
2016. 07. 22. péntek 21:42
Nálunk a közelben nincs swinger klub de oda biztos hogy nem menne el.
#12290   2016. 07. 23. szombat 21:25
X Törölt felhasználó (1220252)
Mi a probléma? Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye. Ezt érted azért?
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2016. 07. 23. szombat 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 19:05
Még mindig nem tanítják rendesen a szövegértést az iskolában. nyes
#12289   2016. 07. 23. szombat 20:17
surdapapa surdapapa
A szövegértés rátok is vonatkozik!!!

Főcímben: Nem társkereső!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1363502)
2016. 07. 23. szombat 19:16
Pasit keresünk ha lehet nagyméretel màra
#12288   2016. 07. 23. szombat 19:16
X Törölt felhasználó (1363502)
Pasit keresünk ha lehet nagyméretel màra
#12287   2016. 07. 23. szombat 19:05
plasticman64 plasticman64
Még mindig nem tanítják rendesen a szövegértést az iskolában. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1220252)
2016. 07. 23. szombat 08:14
Az én párom már tini kora óta izgatja a szex két pasival. De csak kb. két éve szóltam el magát egy házibulin spiccesen róla. Engem is izgat a dolog, neki még még nem volt más rajtam kívül. Szerintem kíváncsi lehet milyen mással. Már kerestünk, találtunk is mindkettőnknek szimpatikus srácot. De sajnos mikor a párom vette fel a telót( én pont a garázsban voltam) rögtön azt akarta hogy kettesben találkozzanak. Persze a párom elmondta és ennyi volt. Lapát.
#12286   2016. 07. 23. szombat 09:37
Mitibarátság Mitibarátság
,,ha már ilyenek mond , illetve felhozza a témát akkor már izgatja a téma
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1413112)
2016. 07. 22. péntek 14:37
Lehet igazad van nem kell eröltetni. Volt, hogy azt mondta te mindig csak ezt akarod, de nem hoztam fel egy ideig akkor ő hozta fel, hogy milyen jó lenne ha mind a két helyen egyszerre dugnák. Persze azt mondta csak azért mert nekem ez tetszik meg izgatni szeretne.
De biztos neki is nagyon tetszik meg tetszene ha két fiú kényeztetné.
#12285   2016. 07. 23. szombat 08:54
jani27 jani27
Nem irigyellek. Sajnos vannak ilyenek, és teljesen normàlisak is. Nálunk sincs egyéni út. Félre értések elkerülése végett elején tisztázzuk partnerrel. Ha nem tartja be, érzékeny búcsú.
Jelentkező rengeteg van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1220252)
2016. 07. 23. szombat 08:14
Az én párom már tini kora óta izgatja a szex két pasival. De csak kb. két éve szóltam el magát egy házibulin spiccesen róla. Engem is izgat a dolog, neki még még nem volt más rajtam kívül. Szerintem kíváncsi lehet milyen mással. Már kerestünk, találtunk is mindkettőnknek szimpatikus srácot. De sajnos mikor a párom vette fel a telót( én pont a garázsban voltam) rögtön azt akarta hogy kettesben találkozzanak. Persze a párom elmondta és ennyi volt. Lapát.

... 366 367 368 369 370 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19644db
Utolsó üzenet: tegnap 22:48

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!