Én szívesen megdugnám valakinek a feleségét söt mindkettöjüket ís ha ez kell. Mindenre nyitott vagyok.
Én is csak csorgatom a nyálam sajna párom egyenlőre nincsen benne többesben

ez így igaz!!
(Ez egy válasz lala44 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az igazság ,hogy Te csinálod a többi meg csorgatja a nyalat......
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 31. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 31. vasárnap 17:44
Törölt felhasználó (104575)

Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Igazad van. Van még pár mondat, amiből azt lehet kiolvasni, hogy előbb utóbb ebből lesz valami.
Egy idegen előtt vetkőzzek, meztelenkedjek ?
Hagyjam hogy hozzámérjen ?
Én is játszak a farkával, hogy gondolod ?
Amikor ezekre a kérdésekre, egy "hát persze" a válasz, jön az, ami után sínen lesz az ügy.
Képes lennél végignézni, hogy mással kefélek ?
Igen.
A többi már ismert. (részünkről)
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Igazad van. Van még pár mondat, amiből azt lehet kiolvasni, hogy előbb utóbb ebből lesz valami.
Amikor ezekre a kérdésekre, egy "hát persze" a válasz, jön az, ami után sínen lesz az ügy.
Igen.
A többi már ismert. (részünkről)
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Igen.
A többi már ismert. (részünkről) (Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 29. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 29. péntek 11:18
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Igen.
A többi már ismert. (részünkről) (Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 07. 29. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Tapasztalataim alapján azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy amelyik Nő a felmerülő hármassal kapcsolatban a következőket reagálja:
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
abban a Nőben érik a kíváncsiság, ami egyre inkább kezd vágyakká alakulni!
Érdemes kicsit még fokozni a vágyait, és alkalmanként szoba hozni és biztatni.
Ez az az állapot, amikor teszteli saját magát, és minket férfiakat, hogy biztos mi is partnerek lennénk-e benne, és azt is mérlegelik ilyenkor, hogy a kapcsolat elég stabil-e ahhoz, hogy élvezhető, feldolgozható-e egy hármas együtt lét.
Magyarán gondolatban már játszott hármas szex a lehetőségével, és nagy valószínűség szerint tetszett neki az a fantázia kép amit közben átélt.
Megerősítést, és némi biztatást vár ahhoz, hogy gyakorlatban is meg merje élni vágyait.
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Ez az az állapot, amikor teszteli saját magát, és minket férfiakat, hogy biztos mi is partnerek lennénk-e benne, és azt is mérlegelik ilyenkor, hogy a kapcsolat elég stabil-e ahhoz, hogy élvezhető, feldolgozható-e egy hármas együtt lét.
Magyarán gondolatban már játszott hármas szex a lehetőségével, és nagy valószínűség szerint tetszett neki az a fantázia kép amit közben átélt.
Megerősítést, és némi biztatást vár ahhoz, hogy gyakorlatban is meg merje élni vágyait.
Raerek
Tapasztalataim alapján azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy amelyik Nő a felmerülő hármassal kapcsolatban a következőket reagálja:
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.
Hülye vagy,
én nem vagyok olyan,
csak gondolatban.

Törölt felhasználó (1422122)

Évek óta biztatom páromat, hogy csak rajta, de eddig még nem tette meg. Noha jelentkezőben nem enne hiány, mert valóban szép arcú, és ugyan telt, de nagyon jó alakú, igazi kerek-formás seggű hölgy, alig túl a 3-ik x-en.
Imád masztizás közben eljátszani a gondolattal, hogy egy vagy több idegen, de szimpatikus férfvival dolgoztatja meg a punciját. Nagyon élvezem, amikor szeretkezés közben mesél a titkos, buja vágyairól. Szeretem hallani, ahogyan részletezi, hogy képzeletében milyen vastag, nagy farokkal rendelkező pasi, hogyan, milyen pozitúrában teszi a magáévá. A történeteitől teljesen begerjed ő is, rendszerint csak úgy tocsog a puncija a lucsoktól. De eddig nem állt kötélnek. Pedig még azt sem követelném, hogy hadd nézzem, ha esetleg szégyelné a jelenlétemben. Örülök, hogy hűséges, de tudom, hogy nagyon vágyik a dologra, élvezi a kiadós szexet, szereti a valóban nagy méretet, tehát nem lennék akadálya, hogy kielégítse azt a csodás, mohó punciját. De egyszer talán majd...
Imád masztizás közben eljátszani a gondolattal, hogy egy vagy több idegen, de szimpatikus férfvival dolgoztatja meg a punciját. Nagyon élvezem, amikor szeretkezés közben mesél a titkos, buja vágyairól. Szeretem hallani, ahogyan részletezi, hogy képzeletében milyen vastag, nagy farokkal rendelkező pasi, hogyan, milyen pozitúrában teszi a magáévá. A történeteitől teljesen begerjed ő is, rendszerint csak úgy tocsog a puncija a lucsoktól. De eddig nem állt kötélnek. Pedig még azt sem követelném, hogy hadd nézzem, ha esetleg szégyelné a jelenlétemben. Örülök, hogy hűséges, de tudom, hogy nagyon vágyik a dologra, élvezi a kiadós szexet, szereti a valóban nagy méretet, tehát nem lennék akadálya, hogy kielégítse azt a csodás, mohó punciját. De egyszer talán majd...
Szia
Mikor együtt vagytok és fantàziàl, csatlakozz be te is fantàziába. Te is képzeld el a szitut amit elmond. Gyengéden célozzàl rá, jó lenne összehozni, és látni a gyönyört az arcán ahogy elkényeztetitek. Érezni a sóhaját ahogy megremeg egy màsik szerszámon.
Lényeg, hogy szinte érezze aktus közben, hogyha megtörténik vele, mennyire jó lesz neki. Időnként èrde.es màs ütemben, szögben mozogni benne, és mondani, látod hogy mennyire tetszik neki màyik partner. Újjad közben tedd szájàhoz játszon rajta mintha a tied lenne.
Szeretkezz a lelkével is. Majd írd meg milyen volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 18:27
Mikor együtt vagytok és fantàziàl, csatlakozz be te is fantàziába. Te is képzeld el a szitut amit elmond. Gyengéden célozzàl rá, jó lenne összehozni, és látni a gyönyört az arcán ahogy elkényeztetitek. Érezni a sóhaját ahogy megremeg egy màsik szerszámon.
Lényeg, hogy szinte érezze aktus közben, hogyha megtörténik vele, mennyire jó lesz neki. Időnként èrde.es màs ütemben, szögben mozogni benne, és mondani, látod hogy mennyire tetszik neki màyik partner. Újjad közben tedd szájàhoz játszon rajta mintha a tied lenne.
Szeretkezz a lelkével is. Majd írd meg milyen volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1422122)

Évek óta biztatom páromat, hogy csak rajta, de eddig még nem tette meg. Noha jelentkezőben nem enne hiány, mert valóban szép arcú, és ugyan telt, de nagyon jó alakú, igazi kerek-formás seggű hölgy, alig túl a 3-ik x-en.
Te ismered kedvesed, gondold vègig. Mi a jobb:
-Becsatlakozni fantáziájàba, élénkíteni benne. Kimerje mondani mit szeretne.
-Rákérdezni. És akár szégyenlősség miatt visszavonulásra kesztetni.
Ha tetszik a látvány, a döntés a tiéd, azutàn már közös ha belemész fantàziába, majd ha szerencsés vagy valóságba. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 24. vasárnap 09:54
-Becsatlakozni fantáziájàba, élénkíteni benne. Kimerje mondani mit szeretne.
-Rákérdezni. És akár szégyenlősség miatt visszavonulásra kesztetni.
Ha tetszik a látvány, a döntés a tiéd, azutàn már közös ha belemész fantàziába, majd ha szerencsés vagy valóságba. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 24. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1363442)

nálunk most már voltak arra utalo jelek hogy már kezdi izgatni öt is ugyan is a reggeli össze bujásunknál mikor elélvezett elkezdte szopni a hüvelyk ujjamat de nem csak szép lassan hanem egész vadul,szerintem most arra gondolt,igaz most nem kérdeztem rá,de nagyon izgató volt én is egyből beleélveztem. Na legközelebb rákérdezek megint.
nálunk most már voltak arra utalo jelek hogy már kezdi izgatni öt is ugyan is a reggeli össze bujásunknál mikor elélvezett elkezdte szopni a hüvelyk ujjamat de nem csak szép lassan hanem egész vadul,szerintem most arra gondolt,igaz most nem kérdeztem rá,de nagyon izgató volt én is egyből beleélveztem. Na legközelebb rákérdezek megint.
Megint a règi nóta: Mindenki máskèpp csinálja
):
Lényeg hogy mindenkinek jó legyen.

Lényeg hogy mindenkinek jó legyen.
Egy jó tanács, őszinte beszélgetés és minden csaj benne van, neki is jó. Mond el őszintén vágyaidat, kérdez tőle, mik az ő vágyai, azokat próbáld teljesíteni Te és meglátod, ha beleülteted a gondolatot, akkor már csak azon fog gondolkodni, hogy a szexet, eltudja-e választani az érzelmektől, ha felkészült lélekben, benne lesz és mindketten élvezni fogjátok. Nekünk is így sikerült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 22. péntek 21:42
Törölt felhasználó (1363442)

Nálunk a közelben nincs swinger klub de oda biztos hogy nem menne el.
Mi a probléma? Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye. Ezt érted azért?
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2016. 07. 23. szombat 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 19:05

Még mindig nem tanítják rendesen a szövegértést az iskolában.

A szövegértés rátok is vonatkozik!!!
Főcímben: Nem társkereső! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 19:16
Főcímben: Nem társkereső! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1363502)

Pasit keresünk ha lehet nagyméretel màra
Pasit keresünk ha lehet nagyméretel màra
Még mindig nem tanítják rendesen a szövegértést az iskolában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 08:14

Törölt felhasználó (1220252)

Az én párom már tini kora óta izgatja a szex két pasival. De csak kb. két éve szóltam el magát egy házibulin spiccesen róla. Engem is izgat a dolog, neki még még nem volt más rajtam kívül. Szerintem kíváncsi lehet milyen mással. Már kerestünk, találtunk is mindkettőnknek szimpatikus srácot. De sajnos mikor a párom vette fel a telót( én pont a garázsban voltam) rögtön azt akarta hogy kettesben találkozzanak. Persze a párom elmondta és ennyi volt. Lapát.
,,ha már ilyenek mond , illetve felhozza a témát akkor már izgatja a téma
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 22. péntek 14:37
Törölt felhasználó (1413112)

Lehet igazad van nem kell eröltetni. Volt, hogy azt mondta te mindig csak ezt akarod, de nem hoztam fel egy ideig akkor ő hozta fel, hogy milyen jó lenne ha mind a két helyen egyszerre dugnák. Persze azt mondta csak azért mert nekem ez tetszik meg izgatni szeretne.
De biztos neki is nagyon tetszik meg tetszene ha két fiú kényeztetné.
De biztos neki is nagyon tetszik meg tetszene ha két fiú kényeztetné.
Nem irigyellek. Sajnos vannak ilyenek, és teljesen normàlisak is. Nálunk sincs egyéni út. Félre értések elkerülése végett elején tisztázzuk partnerrel. Ha nem tartja be, érzékeny búcsú.
Jelentkező rengeteg van. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 08:14
Jelentkező rengeteg van. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 23. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1220252)

Az én párom már tini kora óta izgatja a szex két pasival. De csak kb. két éve szóltam el magát egy házibulin spiccesen róla. Engem is izgat a dolog, neki még még nem volt más rajtam kívül. Szerintem kíváncsi lehet milyen mással. Már kerestünk, találtunk is mindkettőnknek szimpatikus srácot. De sajnos mikor a párom vette fel a telót( én pont a garázsban voltam) rögtön azt akarta hogy kettesben találkozzanak. Persze a párom elmondta és ennyi volt. Lapát.