Meg is dugták?
(Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 15. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 15. hétfő 13:57

hát reggel 6ra ért haza a drágám sajnos egyedül de bugyi nélkül

hát reggel 6ra ért haza a drágám sajnos egyedül de bugyi nélkül
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 07:55

Törölt felhasználó (104575)

hozza haza a fiút és csináljuk 3asban
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember.
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember.
Isten ebben nem fog segíteni.
De egy jó adatlap, nem kevés szerencse, a nagy számok törvénye, (sok elküldött levél), na abból majd lehet valami. (Ez egy válasz sex75 üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 15:06
De egy jó adatlap, nem kevés szerencse, a nagy számok törvénye, (sok elküldött levél), na abból majd lehet valami. (Ez egy válasz sex75 üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Isteni ajándék lenne ha egyszer segédkezhetnék egy pár hölgy tagját kényeztetni...
Isteni ajándék lenne ha egyszer segédkezhetnék egy pár hölgy tagját kényeztetni...
Sziasztok!
Nekünk van állandó barátunk akit látogatunk kb havi rendszerességgel. A kezdeti nehézségek óta ha nagyon jók a bulik. Remélem hamarosan egy sorozat is összejön egy ilyen találkán
! Az asszony is élvezi a két aktív pasit, de azt látni, hogy míg a szájával dolgozik keményen kapja hátulról, na attól három napig állva is marad!

Igen csak dugható a párod
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 08:12

Törölt felhasználó (1435502)

Én személy szerint benne lennék abban hogy a páromat privátban dugják
Én személy szerint benne lennék abban hogy a páromat privátban dugják
hozza haza a fiút és csináljuk 3asban
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember. (Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 13. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 13. szombat 22:16
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember. (Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 13. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
csajszim épp lánybúcsún van megbeszéltük hogy félre dughat vagy ha van kedve hozza haza a fiút és csináljuk 3asbanremélem nem sokat alszok ma
csajszim épp lánybúcsún van megbeszéltük hogy félre dughat vagy ha van kedve hozza haza a fiút és csináljuk 3asbanremélem nem sokat alszok ma

Engem is izgat ha dugjàk a nejem.... Na meg öt is ha egy vastag farok kényezteti
mi mindig csak 3 as ba
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 12. péntek 21:03

Sziasztok ismét. Kíváncsi lennék kinek hogy sikerült az első élménye és ki engedte egyedül a párját ki csak 3-ban csinálják csak .
sziasztok

Sziasztok ismét. Kíváncsi lennék kinek hogy sikerült az első élménye és ki engedte egyedül a párját ki csak 3-ban csinálják csak .
Szerencsés vagy ! Én inkább úgy néztem hogy vállalkozókból elég sok lenne
(Ez egy válasz Glob112 üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 15:32

Mi mindketten szeretnénk csak nincs egyenlőre pasi aki úgy gondolná mint mi .
Szivesen lennék házzaspár kedvence ahol kényeztetni kell az asszonyt. Ill mindenki örömére ís ha kell.
Mi mindketten szeretnénk csak nincs egyenlőre pasi aki úgy gondolná mint mi .
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 10. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 12:07

Én is csak csorgatom a nyálam sajna párom egyenlőre nincsen benne többesben

Úgy bozony! Hantaboy ez a fickó!

Mi a felesegemmel 30 eve vagyunk hazasok engem nagyon izgatot a gondolat hogy mas idegen ferfi szopatja es kemenyen megdugja elottem vagy beszal hozzank 3 nak egyik nap feltettem a kocsiba felesegemnek a kerdest mi lenne ha fel adnank a netten a szexpartner kereson egy hirdetest es penzert valalna ferfiak kielegiteset mind egy kurva egy honapba telt es monta adjuk fel a hirdetest othon le fenykepeztem szexis fehernemuben es meztelenul tob fele pozba es reggel felattuk a hirdetest a ************** es a ******* egy oraba se tellet es izzot a telefonunk es mar jot is az elso vendeg kicsit feltunk mikor megerkezet az uri ember felesegem comb fixes harisnyaba tusarku cipobe arcat kifestette meglepetesemre es az uriembernek is tetszet ugy nezet ki mind egy vermes kurva a vendegunk mikor megita a kavet es kifizette a penzt a szexert felesegemet elkezte a nagy farkaval szopatni utana kemenyen megbaszta elottem nagyon izgato volt a latvany azota is hirdetunk es nagyon sok viszajaro es uj vendegunk van felesegemet ******************
moderátori bejegyzés: a történeted olvashatóságát javítaná ha nem egy szuszra írnád le. Az írásjelek használata sokat javítana a tartalmon. Viszont a burkolt hirdetési rész moderálva lett és a következőért szankciók lesznek... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 10. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 12:16
moderátori bejegyzés: a történeted olvashatóságát javítaná ha nem egy szuszra írnád le. Az írásjelek használata sokat javítana a tartalmon. Viszont a burkolt hirdetési rész moderálva lett és a következőért szankciók lesznek... (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 10. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak az asszonyt kell
Csak az asszonyt kell
(Ez egy válasz anál01 üzenetére (2016. 08. 10. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 12:14

Én szívesen megdugnám valakinek a feleségét söt mindkettöjüket ís ha ez kell. Mindenre nyitott vagyok.
Én szívesen megdugnám valakinek a feleségét söt mindkettöjüket ís ha ez kell. Mindenre nyitott vagyok.
Én is csak csorgatom a nyálam sajna párom egyenlőre nincsen benne többesben