A gondolatmenet lehetne jó is, és megfelelő helyen kaphatna sok lájkot.
Viszont egy kicsit ez érzelmi zsarolás is. Mert ennek nem feltétlen van köze ehhez. Ti így gondoljátok. Oké. Illetve biztosan vannak mások is. De ez nem lesz igaz mindenkire.
Ezt csak azért akartam tisztázni, mert sokan olvashatják a fórumot, és nem kellene, hogy bárki azt a következtetést vonja le ebből, hogy ha ezt vagy azt nem teszi meg a párja értük, akkor biztos nem is szereti őt.
Lehetne nagy szavakat használni, mint önzetlen szeretet, stb.
Megfordítom a dolgot.
Ha szeret, akkor elfogadja feltétel nélkül, hogy nem vagyok vevő erre vagy arra. Ha szeretek valakit, akkor nem erőltetem rá azt, amit nem akar, vagy amit nem érez elfogadhatónak.
Ugye, hogy másabb, mégis ugyanaz?
A ti általatok vázoltak, csak hasonló mentalitású párok esetén érvényesek. De a szerelem, vagy szeretet nem ettől függ két ember között.
Nem hátrány a ti gondolkodás módotok, de nem is feltétel, egy harmonikus kapcsolathoz. (Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 16. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 21:08
Viszont egy kicsit ez érzelmi zsarolás is. Mert ennek nem feltétlen van köze ehhez. Ti így gondoljátok. Oké. Illetve biztosan vannak mások is. De ez nem lesz igaz mindenkire.
Ezt csak azért akartam tisztázni, mert sokan olvashatják a fórumot, és nem kellene, hogy bárki azt a következtetést vonja le ebből, hogy ha ezt vagy azt nem teszi meg a párja értük, akkor biztos nem is szereti őt.
Lehetne nagy szavakat használni, mint önzetlen szeretet, stb.
Megfordítom a dolgot.
Ha szeret, akkor elfogadja feltétel nélkül, hogy nem vagyok vevő erre vagy arra. Ha szeretek valakit, akkor nem erőltetem rá azt, amit nem akar, vagy amit nem érez elfogadhatónak.
Ugye, hogy másabb, mégis ugyanaz?
A ti általatok vázoltak, csak hasonló mentalitású párok esetén érvényesek. De a szerelem, vagy szeretet nem ettől függ két ember között.
Nem hátrány a ti gondolkodás módotok, de nem is feltétel, egy harmonikus kapcsolathoz. (Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 16. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha szereted/szerelmesek vagytok a pároddal, akkor mindegyikőtök azt akarja, hogy a másiknak a legjobb legyen. Szerintünk ilyen egyszerű. Örülünk a másik örömének, mert szeretjük egymást.
Tetszik a gondolkodásotok. Sok ilyen ember kellene a vilàgba.
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 16. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 21:08

Ha szereted/szerelmesek vagytok a pároddal, akkor mindegyikőtök azt akarja, hogy a másiknak a legjobb legyen. Szerintünk ilyen egyszerű. Örülünk a másik örömének, mert szeretjük egymást.
ugy a legjobb ha tele is lövik a nejem punciàt .....azt imádjuk
lehet hogy igazad van.
(Ez egy válasz mufhunter007 üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 00:59

Jó kérdés,de az biztos hogy utána az ember sokkal aktívabb, figyelmesebb,türelmesebb,........talán olyan mint a kapcsolat elején. Nálunk kifejezetten erősíti a kapcsolatot.
Nekem se sikerült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 13:44
Törölt felhasználó (69371)

Ezeknek az integetős szmájliknak sok értelme van.
Vagy ez valami titkos jel, hogy aki akar valamit, az írhat? Vagy jelentkezés, hogy izgat?
Próbálnék értelmet találni benne.
Vagy ez valami titkos jel, hogy aki akar valamit, az írhat? Vagy jelentkezés, hogy izgat?
Ezeknek az integetős szmájliknak sok értelme van.

Jó kérdés,de az biztos hogy utána az ember sokkal aktívabb, figyelmesebb,türelmesebb,........talán olyan mint a kapcsolat elején. Nálunk kifejezetten erősíti a kapcsolatot.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2016. 11. 09. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szeretnék rosszmájú lenni, de valami lehet mögötte. Csak hangosan gondolkodom mert valaki minél jobban ellenez valamit, annál jobban akarja/csinálja. Csak esetleg Te nem tudsz róla. Remélem nincs igazam, de ki tudja...
(Ez egy válasz csacas2 üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 06:27

én mikor felhozom, fel van háborodva a barátnő, elkezd ordibálni velem és össze is veszünk ekkor nem hozom fel mindig kb 1,5 évig ez történt már háromszor

Szia
Nem mindenki szereti, szeretné. Sok oka lehet elzàrkózásnak, ne erőltesd. Ha szereted fogadd el igy ahogy van. (Ez egy válasz csacas2 üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 06:27
Nem mindenki szereti, szeretné. Sok oka lehet elzàrkózásnak, ne erőltesd. Ha szereted fogadd el igy ahogy van. (Ez egy válasz csacas2 üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)

én mikor felhozom, fel van háborodva a barátnő, elkezd ordibálni velem és össze is veszünk ekkor nem hozom fel mindig kb 1,5 évig ez történt már háromszor

Azt én is szeretem. Látni az èlvezet mosolyàt partnertől, közben az én szerszámomat készíti elő puncijàba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 09. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 09. szerda 15:50
Törölt felhasználó (974612)

Imádom utána dugni én is .... főleg ha belé is élvez az uri ember
miért van ez hogy utána nagyobb a szenvedély ?
Latni az arcat, hallani, h elvez, simogatni,miközben a farkam szajaban,hatulrol rendesen alaposan jól megdugjak, vegezetül arcara,ill szajaba elvezni, majd az alkalmi Rocco leterdeltetne- szereti- leelvezne
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 00:30
Törölt felhasználó (1436672)

Sziasztok!
Mi is túl vagyunk az első alkalmon és azt kell,hogy mondjam .nagyon jó volt.
Egy masszázzsal kezdődött ami aztán átment simogatásba,puncinyalásba,ujjazásba majd végül hatalmas szex lett belőle.
Imádtam nézni ahogy a feleségem a szájába veszi a lüktető idegen farkat és kéjesen szopja.Majd a srác különböző pózokban döngeti amíg el nem élvez.Gyönyörű látvány volt ahogy hátulról kefélik,egyszercsak megfeszül a teste és úrrá lesz rajta az élvezet.Én kívánom mindenkinek akinek ez a vágya,hogy legalább egyszer legyen benne része.Mi már tervezgetjük a második alkalmat.
Aznap este miután a srác elment olyan szenvedéllyel szeretkeztünk,mint előtte talán soha.
Mi is túl vagyunk az első alkalmon és azt kell,hogy mondjam .nagyon jó volt.
Egy masszázzsal kezdődött ami aztán átment simogatásba,puncinyalásba,ujjazásba majd végül hatalmas szex lett belőle.
Imádtam nézni ahogy a feleségem a szájába veszi a lüktető idegen farkat és kéjesen szopja.Majd a srác különböző pózokban döngeti amíg el nem élvez.Gyönyörű látvány volt ahogy hátulról kefélik,egyszercsak megfeszül a teste és úrrá lesz rajta az élvezet.Én kívánom mindenkinek akinek ez a vágya,hogy legalább egyszer legyen benne része.Mi már tervezgetjük a második alkalmat.
Aznap este miután a srác elment olyan szenvedéllyel szeretkeztünk,mint előtte talán soha.
Imádom utána dugni én is .... főleg ha belé is élvez az uri ember
Ö baratnö Statuszban van
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 09. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 09. szerda 15:28
Törölt felhasználó (1499232)

Csak elmeletben,,a fantaziamban van de mi tirolban elünk
Csak elmeletben,,a fantaziamban van de mi tirolban elünk
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 11. 07. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)