Melyik volt a legizgalmasabb és élvezetesebb szitu számodra? A mini alatt van tanga vagy nélküle szoktál utazni? Discóban szoktál pasizni,miközben a férjed is ott van?
Nem semmi,de érdekes... A fiúk szemébe nézel vagy nem? Voltál már olyan szituban,hogy miközben találkoztatok egy idegen pasival,beszélgettetek a fiú tapogatott,mondjuk benyúlt a puncidba(természetesen a férjed jelenlétében) és közben ment a dumcsi,mint ha misem történt volna? Néhány éve voltam hasonló helyzetben egy strandon, ott a pasi nem volt aktív,csak a leányzó helyezkedett mindig úgy,hogy egészen véletlenül lássam amint megigazítja a kis bikini alsóját a puncijánál,úgy kelt fel a törölközőről,hogy pucsított,szétett lábakkal,felém fordulva napozott,stb. Kellemes volt,elhiheted...
nálam látnád a hatását...

én szivesen hagynám hogy legyen még 1 fiu, csak még noszogatom, hogy hagyja magát. töltöttem fel képet róla a párokba.
Kedvem lenne egy ilyen "vadászaton" részt venni,mint passzív szereplő. Úgy értem,hogy onnét kezdve,hogy megérkeztek a strandra és kiválasztjátok a megfelelő fiúkat..
swingerboy@citromail.hu
swingerboy@citromail.hu
Szuper kis történet,ha van még szívesen olvasnék... Hány pasival csinálod egyszerre a férjed jelenlétében? Az mit jelent,hogy a férjed tervezi meg? Esetleg Ő irányítja az egész "bulit"? SZERENCSÉSEK VAGYTOK,HOGY EGYMÁSRA TALÁLTATOK..
ezek szerint nem elég a férjed,h. másokkal is "szexualizálsz"?...

Egymással dugtatok mások előtt,vagy párt cseréltetek és úgy néztétek egymást?
(Ez egy válasz Nasrad28 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségemmel 26 éve élek együtt,Volt neki középiskolás korában egy barátja.Mikor még én nem ismertem. Izgalmas volt ezt a srácot kiütni a nyeregből.Aztán egymásba szerettünk.Elmondta hogy már lefeküdtek. Én azt hittem úgy egyszer kétszer, amit én is megtettem akkoriban, ha úgy adódott. Később mikor már a feleségem volt érdekelni kezdett, és addig faggattam míg egész részletességgel mesélt a kapcsolatukról. Egész naturálisan, szinte mindent elmondott.Kiderült hogy a kapcsolatuk kimerítette a házasság fogalmát, szinte minden nap csinálták. Általában este az ágyban mesélte el, én is meglepődtem, mert ahelyett hogy féltékenységet váltott volna ki belőlem felizgultam ,és bizony a vallomás közben többször is közösültünk.Észre vettem hogy amint mesél ő is felizgul.Azóta amikor eggyütt vagyunk sokszor gondolok arra hogy milyen lehetett amikor a fiúval csinálták és bizony még mindig felizgulok. Többször próbáltam már rávenni párcserére, de úgy tesz mintha hallani sem akarna a dologról. Pedig szeretném látni más férfival. DE az is lehet hogy féltékeny. Nem értem, mert már volt más férfival, akkor meg miért.
nagytakarítást végeztem, pár hsz-t összevontam, párat töröltem...
megkérek mindenkit, hogy a jövőben csak érdemi hozzászólásokat tegyen ide, és ne chateljetek...arra is vannak szobák (társalgók, társkereső topicok), vagy maga a chat!
megkérek mindenkit, hogy a jövőben csak érdemi hozzászólásokat tegyen ide, és ne chateljetek...arra is vannak szobák (társalgók, társkereső topicok), vagy maga a chat!
Nem tudom ebbe mi a jó. Azt akit állítólagosan szeretsz előtted dugja meg valaki más és ezt még élvezitek is :S . Lehet mi vagyunk begyöpösödöttek de ilyenről szó se lehet nálunk (közös vélemény).
Nem akartam senki identitását ezzel megsérteni ez csak egy vélemény.
Nem akartam senki identitását ezzel megsérteni ez csak egy vélemény.
Folytasd csak mert lassan feláll ahogy az oldalon szörfözök...Engem is izgat a téma és pár hónap múlva szeretném rávenni a feleségem,hogy hívjunk meg egy párt.Egymás előtti vagy párcserés szexre.
Addigra ki lesz éhezve rendessen...remélem könnyű lesz "befűzni"...
(összevonva két hsz:mmeprune)
Addigra ki lesz éhezve rendessen...remélem könnyű lesz "befűzni"...
(összevonva két hsz:mmeprune)
Nekem vannak fentartásaim,hogy igazat irsz e de ne törödj vele csak nekem ez így túl egyszerü.
evzol tegnap 23:42
szerencsére nem kell bizonygatnom az igazat, én átélem, te meg kételkedj.
(a párbeszéd további részeit töröltem:mmeprune)
evzol tegnap 23:42
szerencsére nem kell bizonygatnom az igazat, én átélem, te meg kételkedj.
(a párbeszéd további részeit töröltem:mmeprune)
Mi is próbáltuk már párszor...nekem nagyon bejött

Hat, en nem biztos, hogy benne lennek
Mesélj róla légyszíves...
Volt ilyen kapcsolatunk egyszer. Nagyon nehez volt ravenni, de a vegere jol belejott! Nagyon nehezen indult, es nem is volt olyan rossz! Es az erdekesseg!? A kapcsolatunk hosszu idore teljesen megujjult jo iranyba! Itt sexre gondoltam! A kapcsolat pedig 1000%-al oszintebbe valt! Par ev eltelt azota, es o nem akarja ismet, pedig rank ferne!
Havasvirag, nem valaszoltal a kerdesemre hogy szretnel e velem osszefutni. lehet hogy nem ez a megfelelo topik. de remelem megengedik.
De az is lehet hogy en nem szeretnek ossze futni senkivel. Mar foglalt vagyok. A feleseget ha megcsaljak az egy dolog, de ha a szeretot is megcsaljak az mar csunya dolog.
hogy mi osszefugges van a topikhoz, hat az hogy ezekszerint nem nallam van a baj, es szeretnem ha valaki mar megdugna a felesegemet, hogy elelvezzen. Jo feneke van.
(összevontam a 3 hszedet, de legközelebb rád küldök egy figyelmeztető tiltást
mme"potter"prune
...komolyra fordítva: priviben szedj havasvirágot, és ide csak a topic címének megfelelően írj!)
De az is lehet hogy en nem szeretnek ossze futni senkivel. Mar foglalt vagyok. A feleseget ha megcsaljak az egy dolog, de ha a szeretot is megcsaljak az mar csunya dolog.
hogy mi osszefugges van a topikhoz, hat az hogy ezekszerint nem nallam van a baj, es szeretnem ha valaki mar megdugna a felesegemet, hogy elelvezzen. Jo feneke van.
(összevontam a 3 hszedet, de legközelebb rád küldök egy figyelmeztető tiltást

szerintem én biztos megőrülnék habár most párom sincs, lehet ha valakit annyira szeretnék nem zavarna
Igazán csak úgy az igazi, ha izgatja mindhármat, különben elég kínossá válhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 19:53
Törölt felhasználó (62056)

Az engem is!Da az is ha a férj nézi amikor én dugom a Kedvesét!