Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 334 335 336 337 338 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12967   2017. 04. 09. vasárnap 20:12
X Törölt felhasználó (1574052)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2017. 04. 09. vasárnap 20:02
Passzívan,hogy mi közben ne csináljunk semmit,olyan még valóban nem volt,érdekes élmény lehet.A topic címe is ez
#12966   2017. 04. 09. vasárnap 20:02
X Törölt felhasználó (929799)
Passzívan,hogy mi közben ne csináljunk semmit,olyan még valóban nem volt,érdekes élmény lehet.A topic címe is ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 04. 09. vasárnap 19:47
A másik topikban pedig azt írod, hogy jó volna látni egy másik pár szerelmeskedését, mert még nem volt szerencséd hozzá.... Itt meg, hogy volt már részetek benne, mert így kezdtétek.
Picikét ellentmondásos vigyor2
#12965   2017. 04. 09. vasárnap 19:47
A másik topikban pedig azt írod, hogy jó volna látni egy másik pár szerelmeskedését, mert még nem volt szerencséd hozzá.... Itt meg, hogy volt már részetek benne, mert így kezdtétek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 18:59
Mi sem egyből párcserével kezdtük,az első hirdetésünk még csak párcsere nélküli közös szexre korlátozódott,mikor láttuk,hogy megy,akkor léptünk tovább,olyanokat kerestünk,ahol,lehetett átsimogatni,esetleg orál,és mikor ez sem volt gond,akkor cseréltünk párt.Lehet itt is hasznos lett volna megnézni a határokat.
#12964   2017. 04. 09. vasárnap 19:45
Bocsika! csibi 79-nek szólt!
Még egyszer bocsika.
(Ez egy válasz oldboy999 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 19:42
Vili, azt tanácsolnám, hogy kutya harapást szőrivel. De az asszonykádnak az akció félbeszakításával mély sebeket ejtettél. Nem fog belemenni még egy hasonló szituációba. Ne legyen igazam. És a féltékenységed a kapcsolatodat szét fogja erodálni. Az asszonyka, ha akar úgy is félre lép, mert megsértetted. A nők azt mondják, nem a méret számít, hanem a technika. Miért nem kötöttétek ki, hogy a párod csak náladnál kisebb farkat fogadhat be? Lehet kisebbel is úgy döngetni az asszonykádat, hogy téged felül lepipál. Akkor is féltékeny leszel?
#12963   2017. 04. 09. vasárnap 19:42
oldboy999 oldboy999
Vili, azt tanácsolnám, hogy kutya harapást szőrivel. De az asszonykádnak az akció félbeszakításával mély sebeket ejtettél. Nem fog belemenni még egy hasonló szituációba. Ne legyen igazam. És a féltékenységed a kapcsolatodat szét fogja erodálni. Az asszonyka, ha akar úgy is félre lép, mert megsértetted. A nők azt mondják, nem a méret számít, hanem a technika. Miért nem kötöttétek ki, hogy a párod csak náladnál kisebb farkat fogadhat be? Lehet kisebbel is úgy döngetni az asszonykádat, hogy téged felül lepipál. Akkor is féltékeny leszel?
(Ez egy válasz vili1953 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 07:51
Látom nagyon sokan írtatok hideget, meleget a beszámolómra, történetemre. Összességében én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Én senkit nem szeretnék semmire biztatni, mindenkinek szíve joga eldönteni , hogy mit tesz , vállal a kapcsolatán belül. Hogy kisajátítom a párom??? Nem hinném, hisz akkor még az esélyét sem adtam volna meg annak hogy kipróbáljuk. Mint írtam, mind kettőnket izgatott a dolog, és alapos átbeszélést követően vágtunk bele. Lehetséges, hogy a párom nem bánta meg, és csak amiatt mutatja ahogy ti mondjátok, hogy nekem ne legyen még rosszabb ez az egész. Természetesen én is benne voltam a játékban, én is részese voltam , viszont egyáltalán nem tudtam élezni az egészet. Lehetséges , hogy önbizalom hiány miatt vagy pont akkor tört rám a féltékenység ..nem tudom, de nem élveztem. Ami még a témához kapcsolódik, az az hogy a harmadik pasi akit bevontunk, elég nagy mérettel áldotta meg a sors. Csak hogy értsétek.. Nekem sem mikro péniszem van (18 cm) viszont a vendégpasinak (22cm)elég vastag szerszáma volt. Lehetséges hogy a kisebbségi érzés miatt jöttem zavarba, és emiatt kellett megszakítanom az egészet, nem amiatt mert kisajátítom a páromat magamnak. Ne mondja már nekem egy férfitársam sem azt , hogy együtt él a párjával x ideje kettesben szexelnek, egyszer csak jön egy harmadik aki láthatóan sokkal jobb testi adottságokkal rendelkezik(esetlegesen sokkal jobban megtudja megdugni a párját mint ő x év alatt) akkor az egy pasinak nem önbizalomromboló.... Ugyan már ..aki ezt állítja az gyanítom nem állít igazat. Én sem gondoltam , hogy ez lesz belőle. Mégis így sült el. Utána jönnek akarva , akaratlanul a fura gondolatok mint pl.: én már ezek után biztos nem leszek elég neki, ha velem x év alatt nem tudott így élvezni valamiért (lehetséges hogy a méretbeli különbségek miatt) , akkor ezek után , hogy fog, lehet hogy a harmadik pasi sokkal jobban bejött neki mint én..stb...stb.. És jön a teljes önbizalomhiány ami ezidáig nem volt. Mindezzel amit itt leírtam ezzel nem ÁLTALÁNOSÍTANI szeretnék ezek kizárólag saját tapasztalatok, vélemények a hármas szexel kapcsolatosan. Szerettem volna én is pozitív élményekről beszámolni, de sajnos nem így alakult. Lehetséges , hogy azzal túl lőttem a célon azzal, hogy "Ki ne próbálja senki ezért vagy azért" ezért elnézést kérek, és javítanék is a következő mondatommal: Én jómagam, sajnos negatív élményekkel gazdagodtam, és úgy érzem ,hogy érzelmi kapcsolaton belül még egyszer ilyenbe nem vágnék bele.
#12962   2017. 04. 09. vasárnap 18:59
Mi sem egyből párcserével kezdtük,az első hirdetésünk még csak párcsere nélküli közös szexre korlátozódott,mikor láttuk,hogy megy,akkor léptünk tovább,olyanokat kerestünk,ahol,lehetett átsimogatni,esetleg orál,és mikor ez sem volt gond,akkor cseréltünk párt.Lehet itt is hasznos lett volna megnézni a határokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 04. 08. szombat 22:04
"Mi ezért is nem megyünk bele olyanokkal,akik még nem voltak ilyenbe"
Valahol mindenkinek el kell kezdeni. Aztán vagy lesz folytatás, vagy nem. alien2
#12961   2017. 04. 09. vasárnap 16:19
maarimar maarimar
eljen worship
#12960   2017. 04. 09. vasárnap 14:58
LeonKatja LeonKatja
Köszi, hogy megosztottad a sztoridat, tanulságos!
Azt ugyan nem fogom bizonygatni, hogy őszinte, tiszta érzelmekkel is lehet többest játszani, mert az előttem szólók és a saját tapasztalatunk is azt mutatja, hogy igen.
Ami a méreted miatti komplexusodat illeti, ha frankón 18 centi, akkor nem is értem. (Ugye Te is tudod, hogy a párválasztás összetettebb annál, hogy 18 vagy 20 centi a cerka? wink )
A sebeid nyalogatása csak arra jó, hogy sose gyógyuljon be, plusz "nyalsz" egy-két jó mélyet a barátnőd lelkén is, amivel stabilan életben tartod a lelkiiemeret furdalását.
Szerinted ez így korrekt?
Van az úgy, hogy nem jön be a produkció. Amíg fejben mozizunk, addig kellemes, de ha reálissá válik, arca lesz, mosolya, csókja, akkor kényelmetlenné válhat. Ez az a szituáció, amit előre át kell alaposan beszélni, és ezért köszi még egyszer a sztorit, mert aki bele akar vágni, esetleg kapott plusz információt.
(Ez egy válasz vili1953 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom nagyon sokan írtatok hideget, meleget a beszámolómra, történetemre. Összességében én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Én senkit nem szeretnék semmire biztatni, mindenkinek szíve joga eldönteni , hogy mit tesz , vállal a kapcsolatán belül. Hogy kisajátítom a párom??? Nem hinném, hisz akkor még az esélyét sem adtam volna meg annak hogy kipróbáljuk. Mint írtam, mind kettőnket izgatott a dolog, és alapos átbeszélést követően vágtunk bele. Lehetséges, hogy a párom nem bánta meg, és csak amiatt mutatja ahogy ti mondjátok, hogy nekem ne legyen még rosszabb ez az egész. Természetesen én is benne voltam a játékban, én is részese voltam , viszont egyáltalán nem tudtam élezni az egészet. Lehetséges , hogy önbizalom hiány miatt vagy pont akkor tört rám a féltékenység ..nem tudom, de nem élveztem. Ami még a témához kapcsolódik, az az hogy a harmadik pasi akit bevontunk, elég nagy mérettel áldotta meg a sors. Csak hogy értsétek.. Nekem sem mikro péniszem van (18 cm) viszont a vendégpasinak (22cm)elég vastag szerszáma volt. Lehetséges hogy a kisebbségi érzés miatt jöttem zavarba, és emiatt kellett megszakítanom az egészet, nem amiatt mert kisajátítom a páromat magamnak. Ne mondja már nekem egy férfitársam sem azt , hogy együtt él a párjával x ideje kettesben szexelnek, egyszer csak jön egy harmadik aki láthatóan sokkal jobb testi adottságokkal rendelkezik(esetlegesen sokkal jobban megtudja megdugni a párját mint ő x év alatt) akkor az egy pasinak nem önbizalomromboló.... Ugyan már ..aki ezt állítja az gyanítom nem állít igazat. Én sem gondoltam , hogy ez lesz belőle. Mégis így sült el. Utána jönnek akarva , akaratlanul a fura gondolatok mint pl.: én már ezek után biztos nem leszek elég neki, ha velem x év alatt nem tudott így élvezni valamiért (lehetséges hogy a méretbeli különbségek miatt) , akkor ezek után , hogy fog, lehet hogy a harmadik pasi sokkal jobban bejött neki mint én..stb...stb.. És jön a teljes önbizalomhiány ami ezidáig nem volt. Mindezzel amit itt leírtam ezzel nem ÁLTALÁNOSÍTANI szeretnék ezek kizárólag saját tapasztalatok, vélemények a hármas szexel kapcsolatosan. Szerettem volna én is pozitív élményekről beszámolni, de sajnos nem így alakult. Lehetséges , hogy azzal túl lőttem a célon azzal, hogy "Ki ne próbálja senki ezért vagy azért" ezért elnézést kérek, és javítanék is a következő mondatommal: Én jómagam, sajnos negatív élményekkel gazdagodtam, és úgy érzem ,hogy érzelmi kapcsolaton belül még egyszer ilyenbe nem vágnék bele.
#12959   2017. 04. 09. vasárnap 14:05
X Törölt felhasználó (1568352)
Teljes mértékben igazad van,amit írok tapasztalatból mondom.Én már sok párnál voltam 3.-4. és rendeteg nő volt az életemben.A faszom is nagyobb az átlagnál,és tudom is használni.Valóban nem jön be minden nőnek-nem bírja a "kiképzést" még ha addig szerette volna is, míg ki nem própálta.Pl:pár hónapja találkoztam egy régi csajommal akivel 7 évig voltunk együtt"parti-is"minden működött anno.Mikor mentem pisilni jött mint a pincsi.....Nézte ahogy pisilek......Mire a szexre került volna a sor,köszi de ezt inkább kihagyom,Azért becsületből leszopott......De van a másik véglet is aki tényleg szereti és bírja-kívánja is.Amúgy a vékonyabb alkatu nők jobban szeretik-bírják,az én tapasztalatom szerint.A mostani sem van már oda érte,ezért is "válunk"pont a napokban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1376682)
2017. 04. 09. vasárnap 09:37
Ha a párod egy hatalmas hímtagon szeretne lovagolni,akkor szerintem(főleg ezek után)úgy is megteszi ha majd adódik egy lehetősége smile
Két lehetőséged van : -1 beszéltek a vágyairól és elfogadod azt a tényt hogy mindenki nem lehet pöcskirály,és te részese leszel a dolognak,ugyanis ,,ajándékozni is öröm,, smile Kutyaharapást szőrével...
-2 mindig benned marad a kétely,hogy biztos arra a nagy farkú férfira vágyik és maradsz a kisebbségi komplexusoddal,és a tüske mindig benned lesz:(
Akkor mi a jobb?szerintem legyél hős...add meg neki a lehetőséget és ha ezek után egy nagy farkú pasi miatt elhagy,akkor hagyni kell,hadd vigye a víz...biztos kapsz majd olyan csajt aki neked(szerintem te egy jó pasi vagy...sokan szeretnének ilyent smile és a méretednek fog őrülni...amúgy is egy ember nem attól ember,hogy mit hord a gatyában.Fel a fejjel! Belőled csak 1 van,lehet rosszabb v jobb de pont ilyen nincs,ennek a tudatában emeld fel a fejed és hidd el:NEM RONTOTTÁL EL SEMMIT! mindennek megvan a miértje,nincsenek véletlenek...
#12958   2017. 04. 09. vasárnap 09:37
X Törölt felhasználó (1376682)
Ha a párod egy hatalmas hímtagon szeretne lovagolni,akkor szerintem(főleg ezek után)úgy is megteszi ha majd adódik egy lehetősége smile
Két lehetőséged van : -1 beszéltek a vágyairól és elfogadod azt a tényt hogy mindenki nem lehet pöcskirály,és te részese leszel a dolognak,ugyanis ,,ajándékozni is öröm,, smile Kutyaharapást szőrével...
-2 mindig benned marad a kétely,hogy biztos arra a nagy farkú férfira vágyik és maradsz a kisebbségi komplexusoddal,és a tüske mindig benned lesz:(
Akkor mi a jobb?szerintem legyél hős...add meg neki a lehetőséget és ha ezek után egy nagy farkú pasi miatt elhagy,akkor hagyni kell,hadd vigye a víz...biztos kapsz majd olyan csajt aki neked(szerintem te egy jó pasi vagy...sokan szeretnének ilyent smile és a méretednek fog őrülni...amúgy is egy ember nem attól ember,hogy mit hord a gatyában.Fel a fejjel! Belőled csak 1 van,lehet rosszabb v jobb de pont ilyen nincs,ennek a tudatában emeld fel a fejed és hidd el:NEM RONTOTTÁL EL SEMMIT! mindennek megvan a miértje,nincsenek véletlenek...
#12957   2017. 04. 09. vasárnap 07:51
vili1953 vili1953
#12956   2017. 04. 09. vasárnap 04:43
csak együtt csak együtt
Próbáljátok már néha leírni úgy,hogy egyetértek. Egészen mást jelent mint az egyet értek.
#12955   2017. 04. 08. szombat 22:04
X Törölt felhasználó (69371)
"Mi ezért is nem megyünk bele olyanokkal,akik még nem voltak ilyenbe"
Valahol mindenkinek el kell kezdeni. Aztán vagy lesz folytatás, vagy nem. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 21:42
Párod tuti nem bánta,hisz te is leírtad,hogy miattad szakadt félbe,csak rád való tekintettel úgy csinál,mintha neki se lett volna jó.Mi ezért is nem megyünk bele olyanokkal,akik még nem voltak ilyenbe,meg is kaptuk már ezért,hogy kamuk vagyunk.
#12954   2017. 04. 08. szombat 21:59
Nem is vitatom, hogy kell. Teljesen egyet értek abban, hogy legyen az rossz, vagy másoknak tanulságos az eset, lehet róla beszélni. Mi nekünk sem ment rögtön, vagyis nekem. De azért, mert beijedtem, vagy mert a pasival kapcsolatban rossz tapasztalataim voltak, attól még senkinek sem mondtam sem itt, sem máshol, hogy "Ki ne próbáld, mert ilyen, vagy olyan buktatóid lesznek"
Az Ő története. Nem sajátítja ki senki, csak többen olvasnak a sorok között, hogy valójában mindenkinek jó lett volna, csak az alfahím rájött, hogy a tulajdonának képzelt hölgy, mégsem a tulajdona.
Mindenkitől ezer bocsika, de a történetből számomra ez jön le. Ezen nem vitatkoznék senkivel, mert én így gondolom, sem a hozzászólóval, sem mással.
Van akinél spontán? A topic témájával megegyezően ez nem a spontán megtörténikről szól és a bejegyzést író sem a spontán helyzetet írta, így ez most nem ide való.
Puszika.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 21:49
És mi van azokkal az esetekkel, amikor csak úgy megtörténik, minden előre megbeszélés nélkül, esetleg úgy, hogy sosem volt téma? Csak ezt dobta a gép, így hozta a sors. Mégis jól sül el a dolog. Persze lehet sok-sok év után ebből lesz valami olyan következmény.
Viszont megint úgy érzem, hogy kisajátítósdi lesz a téma. Pont erről beszélek, ne csak az szólhasson már hozzá, akinek része volt benne és csakis pozitív lecsengése volt a dolognak. Emiatt van az, hogy lassan kb. 2-3 ember fog beszélgetni egy témában. Aztán lehet csak elmondásuk alapjáén történt ez vagy az. (Kinek nem inge....)
Továbbra is azt mondom, hogy azért mert párotoknak így jött össze, attól még ki próbálhatja más is. Pont ez az, hogy felnőtt ember, eldönti, ha rossz lesz a dolog, majd rágódik rajta.
Lehet csak erősnek hiszik a kapcsolatot egy ilyen dologra. Aztán a szituációban jön elő a mégse. Most hozhatnék egy csomó hasonlatot, hogy érthetőbb legyen mire gondolok.
Szerintem a negatív dolgokról is kell beszélni. Nem minden piros.
#12953   2017. 04. 08. szombat 21:49
És mi van azokkal az esetekkel, amikor csak úgy megtörténik, minden előre megbeszélés nélkül, esetleg úgy, hogy sosem volt téma? Csak ezt dobta a gép, így hozta a sors. Mégis jól sül el a dolog. Persze lehet sok-sok év után ebből lesz valami olyan következmény.
Viszont megint úgy érzem, hogy kisajátítósdi lesz a téma. Pont erről beszélek, ne csak az szólhasson már hozzá, akinek része volt benne és csakis pozitív lecsengése volt a dolognak. Emiatt van az, hogy lassan kb. 2-3 ember fog beszélgetni egy témában. Aztán lehet csak elmondásuk alapjáén történt ez vagy az. (Kinek nem inge....)
Továbbra is azt mondom, hogy azért mert párotoknak így jött össze, attól még ki próbálhatja más is. Pont ez az, hogy felnőtt ember, eldönti, ha rossz lesz a dolog, majd rágódik rajta.
Lehet csak erősnek hiszik a kapcsolatot egy ilyen dologra. Aztán a szituációban jön elő a mégse. Most hozhatnék egy csomó hasonlatot, hogy érthetőbb legyen mire gondolok.
Szerintem a negatív dolgokról is kell beszélni. Nem minden piros.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 21:09
Igen, én is észre vettem smile )
Szerintünk egy ilyen történetben nincsen helye a HA kezdődő mondatoknak. "Jo parban"-al egyetértek, hogy ezt vagy eldönti a pár és van elég erős a kapcsolata, hogy el tudja választani az érzelmeket a szextől, vagy még csak eszébe sem jusson "gondolatilag" sem az ilyen fajta dolog, mert így jár. Persze nekünk sem sikerült az első ilyen tali, még a második sem, de eszembe sem jutott volna mást arra buzdítani, vagy azt sejtetni másokkal, hogy ez milyen rossz. "Rossz az, amit azzá teszünk"
Tanultunk belőle (saját hibánkból). Akinek tetszik a többes ilyen formája és nem csak fantáziál, az bátran tegye, akiben pedig nem érett meg a dolog rá, az inkább még érlelje pár hónapig évig, vagy felejtse el, mert nem csak magában és a párjában tehet kárt, hanem a harmadik félnek is csalódás, ami miatt itt tart a keresés-találat ahol....
#12952   2017. 04. 08. szombat 21:42
Párod tuti nem bánta,hisz te is leírtad,hogy miattad szakadt félbe,csak rád való tekintettel úgy csinál,mintha neki se lett volna jó.Mi ezért is nem megyünk bele olyanokkal,akik még nem voltak ilyenbe,meg is kaptuk már ezért,hogy kamuk vagyunk.
(Ez egy válasz vili1953 üzenetére (2017. 04. 08. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 10:32
Szeretnék hozzászólni ehhez a témához! Nálunk megtörtént ez a felállás, két pasi + 1 csaj. A csaj 7 éve a párom, és úgy gondoltuk (mivel elméletben, fatáziában mindkettőnket izgatott ez a felállás) hogy kipróbáljuk. Mikor fantáziálni szoktunk róla mindketten felizgultunk. Igazi érzelmi, stabil, biztos kapcsolatnak nevezném a miénket. Nagy nehezen sikerült szereznünk egy pasit. Eljött az idő az otthonunkban fogadtuk az illetőt és ott is történt meg az esemény! Viszont!! Csak félig jutottunk el, mert miattam félbe kellett szakítani az egészet. Iszonyú azt élesben látni, érezni hogy a feleséged egy másik pasi farkát cumizza, egy vadidegen ember dugja, csókolja stb... Mindez a fantáziában teljesen másképp mutatkozik. Senkinek nem kívánom azt az érzést amit én ott , akkor átéltem.Előtte egy csomó fórumot (többek között ezt is) átnéztünk, olvastunk, és ahol azt írták, hogy érzelmi kapcsolatba nem fér bele egy ilyen hármas szex, egy harmadik mi is kinevettük. Hisz mi is úgy voltunk ezzel, hogy mind ketten akarjuk, szeretnénk, vágyunk rá mi bajunk származhat?.. Hmm... Mindketten kegyetlenül megbántuk. Soha többé fantázia, soha többé hármas!! Most nyalogatjuk egymás illetve saját sebeinket! Minden bizonnyal immáron tapasztalatból állíthatom, hogy ha valakinek őszinték az érzései a párjával szemben az nem tudja elviselni, azt hogy egy harmadik fél uralja őt. Úgy érzem, hogy egy életen keresztül, cipelni fogjuk ezt a lelki terhet, megrázkódtatást a vállainkon. Aki még ezt élesben nem próbálta ki , csak gondolkodik ezen, annak csak jó tanács! inkább a mi hibánkból tanuljon, soha nem akarja a saját bőrén ezt tapasztalni! Ezt senkinek nem kívánom! Bánjuk azt a napot is mikor csak elgondolkodtunk ezen az egészen! Minden tiszteletem azoké akik ezt végig tudták csinálni!! Valószínűnek tartom, hogy mindez úgy sikerült , hogy nem voltak komoly érzelmek egymás iránt!
#12951   2017. 04. 08. szombat 21:10
eljen eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1376682)
2017. 04. 08. szombat 21:07
,,Ezek feltételezések, meg sok "mi van ha..." Nem egyszerű ez. Jó azoknak, akiknek könnyen ment,,
Nekünk könnyen ment smile
Igen,szerintem azok tudnak érdemben hozzászólni az adott témához,akiknek már kipróbálták...a tömbieknek marad : Mi lenne ha? mi van ha?,,utána a párja azt mondta volna...,,,
A témát el kellene olvasnia minden okoskodó és bizonytalankodó férfinak,aki ráveszi az asszonyt a 3- ra (ezt általában a férfiak agyalják ki)értelmezni mint egy használati utasítást :,,,Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába,,,,
#12950   2017. 04. 08. szombat 21:09
Igen, én is észre vettem smile )
Szerintünk egy ilyen történetben nincsen helye a HA kezdődő mondatoknak. "Jo parban"-al egyetértek, hogy ezt vagy eldönti a pár és van elég erős a kapcsolata, hogy el tudja választani az érzelmeket a szextől, vagy még csak eszébe sem jusson "gondolatilag" sem az ilyen fajta dolog, mert így jár. Persze nekünk sem sikerült az első ilyen tali, még a második sem, de eszembe sem jutott volna mást arra buzdítani, vagy azt sejtetni másokkal, hogy ez milyen rossz. "Rossz az, amit azzá teszünk"
Tanultunk belőle (saját hibánkból). Akinek tetszik a többes ilyen formája és nem csak fantáziál, az bátran tegye, akiben pedig nem érett meg a dolog rá, az inkább még érlelje pár hónapig évig, vagy felejtse el, mert nem csak magában és a párjában tehet kárt, hanem a harmadik félnek is csalódás, ami miatt itt tart a keresés-találat ahol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 20:40
Milyen érdekes, hogy jó pár hete nem szóltam hozzá az itteni témákhoz, mint ahogy Te sem, aztán ráveszem magam, és kb. egy időpontban írtunk.

Igen abban igazatok van, hogy nem kellett volna úgy írnia, hogy ki ne próbálja senki, csak mert neki rosszul sikerült. Ezzel egyet értek, de ez a része nekem meg sem ragadt a történetből. Ha ezt elhagyja belőle, talán senkinek nem lett volna problémája vele.

Viszont nem gondolnám, hogy ez önzőség jele. Lehet, de nem feltétlen. Persze lejöhet úgy is a történet. De lehet csak azt hiszi, amire céloztam is, hogy vajon mi az oka annak, hogy mással is olyan jól érzi magát a párja. Persze a birtoklási ösztön beindul. De mi van, ha ez nem történik meg, hanem hagyja szépen a dolgokat. Lehet utána a párja azt mondta volna, hogy na szép, nem is érdekelte, hogy mással van. Ezek feltételezések, meg sok "mi van ha..." Nem egyszerű ez. Jó azoknak, akiknek könnyen ment.
#12949   2017. 04. 08. szombat 21:07
X Törölt felhasználó (1376682)
,,Ezek feltételezések, meg sok "mi van ha..." Nem egyszerű ez. Jó azoknak, akiknek könnyen ment,,
Nekünk könnyen ment smile
Igen,szerintem azok tudnak érdemben hozzászólni az adott témához,akiknek már kipróbálták...a tömbieknek marad : Mi lenne ha? mi van ha?,,utána a párja azt mondta volna...,,,
A témát el kellene olvasnia minden okoskodó és bizonytalankodó férfinak,aki ráveszi az asszonyt a 3- ra (ezt általában a férfiak agyalják ki)értelmezni mint egy használati utasítást :,,,Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 20:40
Milyen érdekes, hogy jó pár hete nem szóltam hozzá az itteni témákhoz, mint ahogy Te sem, aztán ráveszem magam, és kb. egy időpontban írtunk.

Igen abban igazatok van, hogy nem kellett volna úgy írnia, hogy ki ne próbálja senki, csak mert neki rosszul sikerült. Ezzel egyet értek, de ez a része nekem meg sem ragadt a történetből. Ha ezt elhagyja belőle, talán senkinek nem lett volna problémája vele.

Viszont nem gondolnám, hogy ez önzőség jele. Lehet, de nem feltétlen. Persze lejöhet úgy is a történet. De lehet csak azt hiszi, amire céloztam is, hogy vajon mi az oka annak, hogy mással is olyan jól érzi magát a párja. Persze a birtoklási ösztön beindul. De mi van, ha ez nem történik meg, hanem hagyja szépen a dolgokat. Lehet utána a párja azt mondta volna, hogy na szép, nem is érdekelte, hogy mással van. Ezek feltételezések, meg sok "mi van ha..." Nem egyszerű ez. Jó azoknak, akiknek könnyen ment.
#12948   2017. 04. 08. szombat 20:40

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 08. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 08. szombat 19:28
Én mint egy pár női tagja formálok véleményt az írásodra. Nagyon szépen leírtad, hogy te és csak is te hogyan látod ezt a dolgot. Te birtokolni szeretnél egy nőt és a többessel kapcsolatban is azt gondolod, hogy valaki birtokolja a barinődet. El kell, hogy keserítselek, hogy az ilyen nagyon egoista pasik miatt, mint te nincsen még csak jövője sem ilyen kapcsolatnak (persze, ha a barátnőd, nem alárendelt a kapcsolatotokban), nemhogy egy többesnek. A hozzászólásoddal teljes mértékben bemutattad magad, hogy milyen érzelmi kapocs is lehet te és a barátnőd között. Te birtokolsz, ő pedig szerencsére az életbe nem fogja neked megmondani, hogy milyen jó is volt a másik pasival, mert őszintétlen a kapcsolatotok. Sokan leírták már, hogy ezt csak komoly érzelmi kötődés mellett lehet, ami az írásod alapján nincs is. Ha valóban úgy érzed, hogy a többes számodra nem volt kellemes, akkor nem másoknak kell osztani az észt, hogy mit ne csináljanak, hanem esetleg neked magadba nézned és átértékelned a kapcsolatodat, a többes gondolatához fűződő emlékeidet. Ugyanis ha egy nőnek nem jó, akkor abban a pillanatban is mondhatja, hogy NEM. Mivel ez nem történt meg az írásod alapján, így a sebek nyalogatásának sem sok értelme van... Maximum te nyalogathatsz, ameddig ilyen pasi mellett marad egy nő.
Attól, hogy te neked nem tetszik a többes, még mások örömüket lelhetik benne. Puszika.

... 334 335 336 337 338 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: ma 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!