Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 328 329 330 331 332 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13062   2017. 05. 02. kedd 18:28
koviboy koviboy
Valóbab különleges a kapcsolatotok, és ahogy olvasom megvannak a szükséges alapok is. De azért ehhez , mindkettőtőknek az intelligenciaszintjének is magasabb szinten kell lennie, sőt mindhármatoknak. Ez egyébként jól kivehető az irásodból, ahogy beszélsz a párodról a kapcsolatokról és egyáltalán erről az egészről. Még ha azt is allítottad ,nincs "költői vénád"! De nem is azon múlik.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 05. 02. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 11:08
Köszönjük szépen. Megpróbáltam leírni, hogy milyen szeretetteljesen is lehet ezt az életmódot űzni. Nem csak úgy, hogy "egyszerre toljuk és szopatjuk a csajomat, jól megbaszatnám valakivel, szeretem nézni, ha más kúrja, stb." Nekünk ez csak egy különleges szórakozás, de közben ugyanazok a gyengéd, érzékeny emberek maradunk, akik megismerve egymást, (ilyen vágyaktól mentesen), összekötötték az életüket. wave
#13061   2017. 05. 02. kedd 11:08
Hotwife Hotwife
Köszönjük szépen. Megpróbáltam leírni, hogy milyen szeretetteljesen is lehet ezt az életmódot űzni. Nem csak úgy, hogy "egyszerre toljuk és szopatjuk a csajomat, jól megbaszatnám valakivel, szeretem nézni, ha más kúrja, stb." Nekünk ez csak egy különleges szórakozás, de közben ugyanazok a gyengéd, érzékeny emberek maradunk, akik megismerve egymást, (ilyen vágyaktól mentesen), összekötötték az életüket. wave
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2017. 05. 02. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 10:28
Irìgylèsre mèltò a kapcsolatotok! Meg sok boldog èvet kìvànunj!
#13060   2017. 05. 02. kedd 10:28
vukk101 vukk101
Irìgylèsre mèltò a kapcsolatotok! Meg sok boldog èvet kìvànunj!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 05. 02. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 09:56
Nincs írói vénám, így túl nagy történetet, megfelelő részletességgel nem is írnék.
Amikor a barátom és én is ráérünk, lebeszéljük a találkát. A férjemmel egyeztetem és addigra elmegy otthonról. A randevú részleteiről nem írnék. Teljesen normál szexről van szó és kis szünettel két menet szokott beleférni. Amikor elment, akkor hívom fel a férjem, hogy várom haza. A nappaliban levetkőzik és a hálóba benézve láthat engem meztelenül széttárt combokkal, csillogó puncival. Mellém fekszik, én megcsókolom és elmondom, mennyire éreztem jól magam. Aztán vagy megkérem, vagy kérés nélkül lecsúszik és kinyalja a maszatos puncimat. Közben beszélek hozzá, hogy mi és hogyan történt, biztatom, hogy nyaljon ki mindent, az utolsó cseppig, hogy mennyire imádom őt. Ilyenkor majdnem mindig elélvezek a nyelvétől. Aztán még egyet vagy kettőt szeretkezünk, ami ilyenkor sokkal vadabb a szokásosnál. Nagyon élvezem, hogy rövid időn belül két férfival is lefekszem, ő pedig megőrül, ha a puncimba más nedvében csúsztathatja a farkát. Hetero, de a punci takarítással, véleménye szerint, mélyebben éli meg a szerelmét, odaadását irántam, de nem utolsó sorban engem is lázba hoz a gondolat, hogy mit művel! Imádjuk egymást. Nem akar részt venni a kalandomban és más nőt sem akar magának. Aztán a következő randiig jókat szeretkezünk napi szinten, amikor nincs akadálya. Nincs féltékenység, soha nem hagynám el. Elégedettek vagyunk mindketten!
#13059   2017. 05. 02. kedd 09:56
Hotwife Hotwife
Nincs írói vénám, így túl nagy történetet, megfelelő részletességgel nem is írnék.
Amikor a barátom és én is ráérünk, lebeszéljük a találkát. A férjemmel egyeztetem és addigra elmegy otthonról. A randevú részleteiről nem írnék. Teljesen normál szexről van szó és kis szünettel két menet szokott beleférni. Amikor elment, akkor hívom fel a férjem, hogy várom haza. A nappaliban levetkőzik és a hálóba benézve láthat engem meztelenül széttárt combokkal, csillogó puncival. Mellém fekszik, én megcsókolom és elmondom, mennyire éreztem jól magam. Aztán vagy megkérem, vagy kérés nélkül lecsúszik és kinyalja a maszatos puncimat. Közben beszélek hozzá, hogy mi és hogyan történt, biztatom, hogy nyaljon ki mindent, az utolsó cseppig, hogy mennyire imádom őt. Ilyenkor majdnem mindig elélvezek a nyelvétől. Aztán még egyet vagy kettőt szeretkezünk, ami ilyenkor sokkal vadabb a szokásosnál. Nagyon élvezem, hogy rövid időn belül két férfival is lefekszem, ő pedig megőrül, ha a puncimba más nedvében csúsztathatja a farkát. Hetero, de a punci takarítással, véleménye szerint, mélyebben éli meg a szerelmét, odaadását irántam, de nem utolsó sorban engem is lázba hoz a gondolat, hogy mit művel! Imádjuk egymást. Nem akar részt venni a kalandomban és más nőt sem akar magának. Aztán a következő randiig jókat szeretkezünk napi szinten, amikor nincs akadálya. Nincs féltékenység, soha nem hagynám el. Elégedettek vagyunk mindketten!
#13058   2017. 05. 02. kedd 09:22
koviboy koviboy
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy mind a ketten dugunk mással aztán megdumáljuk kinek hogyan sikerült vagy esetleg közösen hol ,egyikünk hol másikunk részesülne lehetőségben. Engem nagyon felizgatna pld. ha a csajomat egy másik pasival tolnánk közösen vagy ha végignézné , ahogy megdugok egy másik csajt a szeme láttára./ hátha még be is szállna/
#13057   2017. 05. 02. kedd 08:41
vanvalami07 vanvalami07
Csatlakozom. smile Egy-egy sztorinak szerintem mindenki örülne.
#13056   2017. 05. 02. kedd 06:46
X Törölt felhasználó (923330)
worship
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 05. 02. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 02. kedd 06:09
A cuckold nem a megalázásról szól! Vannak akik úgy csinálják, mert a férfi vagy a nő vagy mindkettő úgy élvezi, de maga a cuckold a mással is dugásról, ha úgy tetszik a felszarvazásról szól. Vagyis nem kell hozzá megalázni, megszégyeníteni senkit. Nálunk ez mindkettőnk örömére csak arról szól, hogy mással is vagyok. A férjem a szeretőm után ugyan kinyalja a puncimat, de mindezt a szerelmes szavaim és biztatásom közepette, élvezve, hogy jól éreztem magam. Én pedig látom és érzem, hogy mennyire imád! Utána pedig hatalmasat szeretkezünk és megbeszéljük, hogy mi történt, ugyanis nélküle, egyedül randizom. Ami a filmeken látható, ebben a műfajban, a bika és a feleség általi degradálás, az nálunk nem működik, nem is tennénk.
#13055   2017. 05. 02. kedd 06:09
Hotwife Hotwife
A cuckold nem a megalázásról szól! Vannak akik úgy csinálják, mert a férfi vagy a nő vagy mindkettő úgy élvezi, de maga a cuckold a mással is dugásról, ha úgy tetszik a felszarvazásról szól. Vagyis nem kell hozzá megalázni, megszégyeníteni senkit. Nálunk ez mindkettőnk örömére csak arról szól, hogy mással is vagyok. A férjem a szeretőm után ugyan kinyalja a puncimat, de mindezt a szerelmes szavaim és biztatásom közepette, élvezve, hogy jól éreztem magam. Én pedig látom és érzem, hogy mennyire imád! Utána pedig hatalmasat szeretkezünk és megbeszéljük, hogy mi történt, ugyanis nélküle, egyedül randizom. Ami a filmeken látható, ebben a műfajban, a bika és a feleség általi degradálás, az nálunk nem működik, nem is tennénk.
(Ez egy válasz muddy üzenetére (2017. 05. 01. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 01. hétfő 12:26
Ez már nem a cuckold kategória? Ha jól tudom, a cuckoldban az élvezet központja a férfi "teljes megalázása".
Nálunk párom például azt élvezi, hogy miután tudom, hogy megdugták, dühös vagyok rá, és ezért nagyon keményen el kell kapnom. Élvezi, hogy egy kicsit felbaszhatja az agyam. Én pedig élvezem, hogy más is akarja, más is megdughatja, ha épp kedve van hozzá, és élvezem, hogy élvezi.
#13054   2017. 05. 01. hétfő 17:27
levendula78 levendula78
Nem szoktam ezen sokat tépelődni... smile Ő válaszotta, hát megkapja. Amikor van hozzá kedve akkor is, és néha, amikor nincs, olyankor is. smile
(Ez egy válasz muddy üzenetére (2017. 05. 01. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 01. hétfő 12:26
Ez már nem a cuckold kategória? Ha jól tudom, a cuckoldban az élvezet központja a férfi "teljes megalázása".
Nálunk párom például azt élvezi, hogy miután tudom, hogy megdugták, dühös vagyok rá, és ezért nagyon keményen el kell kapnom. Élvezi, hogy egy kicsit felbaszhatja az agyam. Én pedig élvezem, hogy más is akarja, más is megdughatja, ha épp kedve van hozzá, és élvezem, hogy élvezi.
#13053   2017. 05. 01. hétfő 12:26
muddy muddy
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 04. 30. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 30. vasárnap 08:15
Nálunk például nincs egyenjogúság. A párom elfogadta ezt, sőt tulajddonképpen ő kezdeményezte. Néha makacskodik, olyankor faszbilincset kap. Ha bárkivel elmegyek, ő köteles utána tistára nyalni annak az úrnak a nedvétől. Ez az ő ajándéka. Kap még ást is, de nem ez volt a téma. smile
#13052   2017. 04. 30. vasárnap 08:21
Hotwife Hotwife
Nálunk is a férjem vetette fel, hogy ő ne dughasson mással! Élvezi, hogy nincs egyenjogúság. Ős is kinyal, ha mással randiztam, de ez nem kötelesség. Élvezi, és én is! kacsint
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 04. 30. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 30. vasárnap 08:15
Nálunk például nincs egyenjogúság. A párom elfogadta ezt, sőt tulajddonképpen ő kezdeményezte. Néha makacskodik, olyankor faszbilincset kap. Ha bárkivel elmegyek, ő köteles utána tistára nyalni annak az úrnak a nedvétől. Ez az ő ajándéka. Kap még ást is, de nem ez volt a téma. smile
#13051   2017. 04. 30. vasárnap 08:15
levendula78 levendula78
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 30. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 04. 30. vasárnap 00:56
Én csak a saját helyzetünket tudom elmondani, de mindenki más és más.
Nálunk a párom, ha szeretne lehetne lánnyal, nővel. (a mi esetünkben nélkülem), de a kezdetek kezdetén azt mondta, hogy neki nem kell. Neki elég izgalmat és boldogságot ad, ha egy másik pasival dugnak meg ő is élvezi és boldog, mert boldognak lát.
A topic címe nem utal a felállásra, ezért szerintem ez egy pasi egy nő, amit inkább jelentene. Ha szeretne "szabad kezet" kapna. Nincsen rá igénye.
Szerintem egyébként egy nőnek is el kell fogadnia, hogy ha a pasi szeretne mással is lenni, mint ahogyan ezt teszik a pasik és örömüket lelik bennük.
#13050   2017. 04. 30. vasárnap 04:55
jani27 jani27
Ugyanez a szitu nálunk is Nati, én is megtehetném, de minek mikor egy csodálatos kedvesem van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 30. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 30. vasárnap 00:56
Nálunk a párom, ha szeretne lehetne lánnyal, nővel. (a mi esetünkben nélkülem), de a kezdetek kezdetén azt mondta, hogy neki nem kell. Neki elég izgalmat és boldogságot ad, ha egy másik pasival dugnak meg ő is élvezi és boldog, mert boldognak lát.
A topic címe nem utal a felállásra, ezért szerintem ez egy pasi egy nő, amit inkább jelentene. Ha szeretne "szabad kezet" kapna. Nincsen rá igénye.
Szerintem egyébként egy nőnek is el kell fogadnia, hogy ha a pasi szeretne mással is lenni, mint ahogyan ezt teszik a pasik és örömüket lelik bennük.
#13049   2017. 04. 30. vasárnap 01:01
40 eves ferj 40 eves ferj
Csak idezek a topic/tema leirasabol/cimebol " irj ha bizonytalan vagy vagy ha vagysz ra" ...talan jol ertelmeztem. Nem tudom.
#13048   2017. 04. 30. vasárnap 00:56
X Törölt felhasználó (1574052)
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 29. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 23:54
Nati! Az viszont érdekelne, és itt senki nem ír róla, hogy ahol a hölgynek megadatik ez a lehetőség, a férfinek mekkora szabadsága van-e téren? Egyáltalán van rá igénye, hogy esetleg más nőkkel is viszonya legyen? Miként viszonyul ehhez egy "szabad kezet" kapott hölgy?
#13047   2017. 04. 29. szombat 23:54
koviboy koviboy
Nati! Az viszont érdekelne, és itt senki nem ír róla, hogy ahol a hölgynek megadatik ez a lehetőség, a férfinek mekkora szabadsága van-e téren? Egyáltalán van rá igénye, hogy esetleg más nőkkel is viszonya legyen? Miként viszonyul ehhez egy "szabad kezet" kapott hölgy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 20:32
Így igaz! Ezért is írtam a végén már a kérdezőnek, hogy ne bonyolítsuk ezt már, mert se eleje se vége. Jobbnál jobb válaszokat kapott a kérdező több embertől. Ez már nem igazán téma smile
#13046   2017. 04. 29. szombat 20:32
Így igaz! Ezért is írtam a végén már a kérdezőnek, hogy ne bonyolítsuk ezt már, mert se eleje se vége. Jobbnál jobb válaszokat kapott a kérdező több embertől. Ez már nem igazán téma smile
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 29. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 19:53
Végigolvasva a válaszokat, valóban sok az egyezőség. Én úgy látom, ebből a kérdésre, és kétségekre egyaránt döntő hányadú vélemény van. Szerintem lehet döntést hozni.hiszen pont a "segítségkérés" motíválta az alapkérdést.
#13045   2017. 04. 29. szombat 19:53
koviboy koviboy
Végigolvasva a válaszokat, valóban sok az egyezőség. Én úgy látom, ebből a kérdésre, és kétségekre egyaránt döntő hányadú vélemény van. Szerintem lehet döntést hozni.hiszen pont a "segítségkérés" motíválta az alapkérdést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 15:52
Koviboy, MamopapoBp, Nyitott pár6864...
Ugyenezt mondtam én is több megjegyzésemben.
Szerintünk is csak ott lehet probléma, ahol nem annyira mély és stabil a kapcsi. Azok inkább maradjanak meg a képzeletnél, mert hirtelen padlóra kerülhet vagy egyik, vagy másik fél a kapcsiban.
Nem is olyan régen volt egy beírás, miszerint nagy vágyuk volt, kipróbálták végre, aztán kudarc lett. Teljesen más elképzelni és megélni. Elképzelni jó, megélni csodás, de ez előfordulhat másként is, ahol a pár egyik fele szeretné csak a többest. Hogy a csatlakozó az ex, vagy bárki más ebből a szempontból teljesen lényegtelen.
Van aki megérett a többesre és van aki nem. Valóban ahogyan mondtátok veszélyes is lehet játszani a tűzzel egy ingatag, nem őszinte kapcsiban.
Kívánok nagyon sok sikert és kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
#13044   2017. 04. 29. szombat 18:29
eljen eljen vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)
2017. 04. 29. szombat 18:14
Sziasztok!
"Ti" meg bármit is írhattok már ide,itt már szinte mindenki tudja,hogy Te egy csak egy levelezgető,kötözködő, rosszindulatú pasi vagy!
#13043   2017. 04. 29. szombat 18:14
X Törölt felhasználó (1130862)
Sziasztok!
"Ti" meg bármit is írhattok már ide,itt már szinte mindenki tudja,hogy Te egy csak egy levelezgető,kötözködő, rosszindulatú pasi vagy!

... 328 329 330 331 332 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!