Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 320 321 322 323 324 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13246   2017. 06. 17. szombat 14:16
X Törölt felhasználó (69371)
Csak ezzel még nem győztél meg, hogy valóban pár vagytok. Ha én lennék a harmadik, engem nem érdekelne, hogy itt mit írsz le. Mint mondtam bárki írhat bármit. Tudom ez a ti szabályotok. De miért adjam én ki magam, ha azt sem tudom, hogy valóban egy pár van a másik oldalon. Én sem küldenék arcképes fényképet. Lehet a pár hölgy tagjának fontos, nekem meg az, hogy tudjam valóban van hölgy.
Szerintem hihetetlen nagyképűség és arrogáns dolog, ha a harmadikat kereső pár csak a saját szabályai szerint játszik. Hiszen nem csak a beugrósnak tesztek szívességet, hanem magatoknak is.
Két élű a dolog, nem csak fekete is fehér. mindkét oldalnak engednie kell és egyenlően kell játszani.
Én Nata-t láttam már képeken. Sokat is beszélgettünk. Ennek ellenére sosem kért rá, hogy mutassam magam. de mivel csak társalogtunk, semmi olyan cél nem volt kettőnk között. Így, hogy valamilyen módon megismertem, ha úgy lenne el tudnám fogadni az ő álláspontját. De róla tudom, hogy nő ki van a másik oldalon.
Sok pár, aki harmadikat keres ezt nem adja meg a másiknak, csak követel. Gondold magad a beugrós helyébe, neked mi jutna eszedbe? Te mikre gondolnál? Én nem küldenék elsőre arcképes képet. vagy ha nagyon erősködne, akkor küldenék kamut. Miért legyek én korrekt, ha a másik fél nem az. De hidd el a legtöbbnél így megy.
A legjobb az itteni pár szavas beszélgetés után egy skype csere, ahol először csak hang van, ha a nemi arányok tisztázottak lettek, akkor lehet kamerát kapcsolni. persze a pakliban így is benne van, hogy a másik oldalon egy képernyő felvétel történik, és valamelyik fél nem éppen a megfelelő oldalon találja magát.
Persze mindenki játsszon úgy, ahogy akar, csak akkor nem kell sírni. ha valakinek ilyen kötött szabályai vannak és nem rugalmas a másik fél irányába, akkor nem kell csodálkozni, ha értelmes ember nem ír rájuk.
Én le is zárom a témát. Vagyis megpróbálom.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 06. 17. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 17. szombat 13:30
Én megmondom őszintén,hogy ennek a "vitának" az előzményeit nem ismerem.Nem tudom,hogy pontosan mi volt a probléma.Lehet,ha visszaolvasnék a fórumban akkor kiderülne,de erre most nincs időm és lusta is vagyok hozzá.Holnap délelőtt ráérek megpróbálok majd utána járni a dolognak.
Én csupán a saját nézőpontunkat osztottam meg,hogy mi hogyan gondoljuk,csináljuk.A mi "módszerünk" hasonló,mint BundiLizáéké és Nata is rátapintott a lényegre ezért is írtam,hogy egyetértek velük.
Aztán,hogy arra is reagáljak amit írtál:
"Hagyjuk már ezt!
Nem csak a pár tesz szívességet a harmadiknak, hisz a pár keres harmadikat, nekik kell a harmadik. Erről beszéltem, hogy kell a kompromisszum. Ha mindenki akar valamit, akkor kölcsönösen kell egymás szabályait elfogadni, vagy közöset felállítani. Másképp nem megy."
Én megértem a te álláspontodat és el is tudom azt fogadni,de mi ettől függetlenül más álláspontot képviselünk.
Most mégegyszer,utóljára leírom,hogy mi hogyan csináljuk ezt,aztán szívesen vesszük az észrevételeket.
Igen nekünk is megvannak a "szabályaink" de ezek abszolut teljesíthetőek és szerintünk egyáltalán nem eltúlzottak.
Először mindig én beszélek a jelentkezőkkel.Feleségemnek fontos a partner arca tehát rögtön kérünk egy arcképes fotót.Ha szimpatikus az illető akkor mi is küldünk képet.Igen ez egy részedről támadható pont: ha szimpatikus akkor küldünk csak képet.Azt azért tudni kell,hogy egy pár rengeteg megkeresést kap,mivel sokkal több az egyedülálló férfi az oldalon.Amiből adódik,hogy nem is fedjük fel mindenkinek magunkat,csak azoknak akikkel el tudjuk képzelni ezt a dolgot.A harmadik fél pedig döntse el,hogy ez így neki oké vagy nem.Viszont erről mindenki tájékoztatva van a levélben,ha beválalja beválalja,ha nem nem.Ezt neki kell eldöntenie.Ha képek alapján szimpatikus és mi is neki akkor személyesen szoktunk találkozni.Ezt a találkozót már telefonon szoktuk leszervezni,ehhez telefonszámot kérünk és mi felhívjuk az illetőt.Minden esetben számkijelzéssel hívjuk és beszélhet mindkettőnkel.Személyes találkozón eldől,hogy valóban mindenki mindenkinek szimpatikus-e,ha igen akkor már lehet is szervezni az első alkalmat.
Ami a szabályokat illeti:
Partner részéről szex csak gumival,nincs arcra élvezés és anál.Úgy gondolom ezek egyáltalán nem teljesíthetetlen dolgok.
Biztos lesznek rengetegen akik belekötnek,de ez nálunk akkor is így marad.Nekünk ez így jó,bevált és működik.
Ezt mindenkinek leírjuk már a legelején,tehát eldönheti,hogy neki ez így megfelel vagy mást keres.Szerintem ez így teljesen korrekt.
Elég hosszúra sikeredett a levél és lusta vagyok átolvasni,ha van benne helyesírási hiba akkor bocsánat érte. smile
#13245   2017. 06. 17. szombat 13:30
Bayernpaar Bayernpaar
Én megmondom őszintén,hogy ennek a "vitának" az előzményeit nem ismerem.Nem tudom,hogy pontosan mi volt a probléma.Lehet,ha visszaolvasnék a fórumban akkor kiderülne,de erre most nincs időm és lusta is vagyok hozzá.Holnap délelőtt ráérek megpróbálok majd utána járni a dolognak.
Én csupán a saját nézőpontunkat osztottam meg,hogy mi hogyan gondoljuk,csináljuk.A mi "módszerünk" hasonló,mint BundiLizáéké és Nata is rátapintott a lényegre ezért is írtam,hogy egyetértek velük.
Aztán,hogy arra is reagáljak amit írtál:
"Hagyjuk már ezt!
Nem csak a pár tesz szívességet a harmadiknak, hisz a pár keres harmadikat, nekik kell a harmadik. Erről beszéltem, hogy kell a kompromisszum. Ha mindenki akar valamit, akkor kölcsönösen kell egymás szabályait elfogadni, vagy közöset felállítani. Másképp nem megy."
Én megértem a te álláspontodat és el is tudom azt fogadni,de mi ettől függetlenül más álláspontot képviselünk.
Most mégegyszer,utóljára leírom,hogy mi hogyan csináljuk ezt,aztán szívesen vesszük az észrevételeket.
Igen nekünk is megvannak a "szabályaink" de ezek abszolut teljesíthetőek és szerintünk egyáltalán nem eltúlzottak.
Először mindig én beszélek a jelentkezőkkel.Feleségemnek fontos a partner arca tehát rögtön kérünk egy arcképes fotót.Ha szimpatikus az illető akkor mi is küldünk képet.Igen ez egy részedről támadható pont: ha szimpatikus akkor küldünk csak képet.Azt azért tudni kell,hogy egy pár rengeteg megkeresést kap,mivel sokkal több az egyedülálló férfi az oldalon.Amiből adódik,hogy nem is fedjük fel mindenkinek magunkat,csak azoknak akikkel el tudjuk képzelni ezt a dolgot.A harmadik fél pedig döntse el,hogy ez így neki oké vagy nem.Viszont erről mindenki tájékoztatva van a levélben,ha beválalja beválalja,ha nem nem.Ezt neki kell eldöntenie.Ha képek alapján szimpatikus és mi is neki akkor személyesen szoktunk találkozni.Ezt a találkozót már telefonon szoktuk leszervezni,ehhez telefonszámot kérünk és mi felhívjuk az illetőt.Minden esetben számkijelzéssel hívjuk és beszélhet mindkettőnkel.Személyes találkozón eldől,hogy valóban mindenki mindenkinek szimpatikus-e,ha igen akkor már lehet is szervezni az első alkalmat.
Ami a szabályokat illeti:
Partner részéről szex csak gumival,nincs arcra élvezés és anál.Úgy gondolom ezek egyáltalán nem teljesíthetetlen dolgok.
Biztos lesznek rengetegen akik belekötnek,de ez nálunk akkor is így marad.Nekünk ez így jó,bevált és működik.
Ezt mindenkinek leírjuk már a legelején,tehát eldönheti,hogy neki ez így megfelel vagy mást keres.Szerintem ez így teljesen korrekt.
Elég hosszúra sikeredett a levél és lusta vagyok átolvasni,ha van benne helyesírási hiba akkor bocsánat érte. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 17. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 06. 17. szombat 12:32
Hagyjuk már ezt!
Nem csak a pár tesz szívességet a harmadiknak, hisz a pár keres harmadikat, nekik kell a harmadik. Erről beszéltem, hogy kell a kompromisszum. Ha mindenki akar valamit, akkor kölcsönösen kell egymás szabályait elfogadni, vagy közöset felállítani. Másképp nem megy.
Ha már valaki küld képet, telefonszámot, akkor nem érdemel meg annyit, hogy esetleg felhívják akár rejtett számról, hogy ő is meggyőződhessen arról, hogy valóban van nő, aki tud is a dolgokról?
Számomra az ilyen párokról az jön le, hogy ott valami sántít. Az jelentkező privát dolga nem számít? Akkor számomra az a pár nem más, mint képgyűjtő, aki valójában egy buzeráns férfi. Miért csak a harmadiknak kell bizonygatni? Nyilván arra várnak, olyanra, kanos valakire, akiben semmi kétség nem merülhet fel, aztán kicsalnak tőle számos privát dolgot.

Mindegy, engem nem érdekel, de pont az ilyenek miatt sohasem fog már. És egyre többen lesznek. Nagyon kevés a valós pár, hiába ír ide úgy a buzija, mintha párok lennének és hazudik össze vissza "megtörtént" dolgokról. Itt meg sokan felülnek az ilyen dolgoknak. Mivel felülnek, ezért nyert teret ez a dolog.
#13244   2017. 06. 17. szombat 12:32
Hagyjuk már ezt!
Nem csak a pár tesz szívességet a harmadiknak, hisz a pár keres harmadikat, nekik kell a harmadik. Erről beszéltem, hogy kell a kompromisszum. Ha mindenki akar valamit, akkor kölcsönösen kell egymás szabályait elfogadni, vagy közöset felállítani. Másképp nem megy.
Ha már valaki küld képet, telefonszámot, akkor nem érdemel meg annyit, hogy esetleg felhívják akár rejtett számról, hogy ő is meggyőződhessen arról, hogy valóban van nő, aki tud is a dolgokról?
Számomra az ilyen párokról az jön le, hogy ott valami sántít. Az jelentkező privát dolga nem számít? Akkor számomra az a pár nem más, mint képgyűjtő, aki valójában egy buzeráns férfi. Miért csak a harmadiknak kell bizonygatni? Nyilván arra várnak, olyanra, kanos valakire, akiben semmi kétség nem merülhet fel, aztán kicsalnak tőle számos privát dolgot.

Mindegy, engem nem érdekel, de pont az ilyenek miatt sohasem fog már. És egyre többen lesznek. Nagyon kevés a valós pár, hiába ír ide úgy a buzija, mintha párok lennének és hazudik össze vissza "megtörtént" dolgokról. Itt meg sokan felülnek az ilyen dolgoknak. Mivel felülnek, ezért nyert teret ez a dolog.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 06. 17. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 17. szombat 08:26
Részletesen leírtad a lényeget! Köszönöm szépen.Ugyanezt az elvet követjük mi is.
Ha valakinek nem tetszenek a pár által felállított "szabályok" akkor ő nem azt a párt keresi.Ennyire egyszerű.
Tovább kell lépni és nem hőbörögni.Ha nekünk szimpatikus valaki/kik mindig megkérdezzük,hogy mik a ő elképzeléseik.Ha a felek elképzelései összeegyeztethetőek akkor semmi gond,ha nem akkor vagy enged valamelyik fél vagy mindenki megy tovább a saját útján.
Viszont azt soha nem értettem,hogy nemleges válasz esetén miért kell sarat dobálni a másikra.
#13243   2017. 06. 17. szombat 12:20
Rólad is meg van a véleményem, nem feltétlen a te védelmedben írtam, hanem erről a létező dologról. Kicsit felnyitni sokak szemét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876539)
2017. 06. 16. péntek 22:02
Szia

Köszi a védelmezést...nem is gondoltam, hogy ha egy napig nem nézek a netre, ennyire népszerű vagyok, mindenki rólunk, meg Bundibundáékról beszél...
Ne foglalkozz velük szerintem, nem ér meg ennyi billentyűleütést, hadd keresgéljenek ők is ahogy jónak látják, meg mi is másképp, ahogy mi tartjuk természetesnek
ha minden ember egy sémát követne, UNALMAS volna a világ és nem lennének többesre vágyó párok, egyének!
#13242   2017. 06. 17. szombat 12:19
Aki jelentkezik, mint beszálló, annak miért nem jár semmi? Honnan tudja, hogy a másik oldalon valóban egy pár van, és nem csak egy házasságban élő, ám latens homoszexuális, aki a beszélgetések közben erre tereli a hangsúlyt?
Nyugodtan magára veheti, aki magára ismer.

Nata én úgy gondolom, nálatok legalább te írsz az illetőnek. Valamiért elég sok privát beszélgetést megosztanak velem, amiben tisztán látszik, hogy a férfi beszél, majd valahogy mindig a bi dolgok felé terelődik a szó. Aztán valahogy legjobb esetben annyi derül ki a nőről, hogy az ura titokban küld egy képet és az asszonypajti mit sem tud a dologról. De általában sosem az a vége, mint ami mondjuk nálatok. Hanem buzulásba megy át a téma, mert nő az valójában nincs is a dologban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 17. szombat 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 06. 17. szombat 00:20
Napok óta olvasom ezt a meddő vitát és ha nem haragszotok meg, akkor véleményt formálok én is....
Pár női tagjaként úgy gondolom, hogy a beszálló pasinak, vagy éppen hölgynek egy párhoz,igazán túl sok követelni valója nincsen. Sem az ismerkedés elején, sem közben, sem utána. Hiszen ha jobban belegondolunk, többnyire az ebben a topikban tartózkodók 2 plusz 1 felállást részesítik előnyben. Na már most, ha ez így van, akkor kedves szóló pasik és lányok. Ti mennyi mindent is veszíthettek egy párral szemben? Ki is az akik beengednek az intim szférájukba? Kinek is az ágyában keresitek a boldogságot? A harmadik félnek (beszállónak), már az első kattintáskor tudnia kell, hogy hol a helye ebben a helyzetben, hogy nem ő diktálja a szabályokat. Ha pedig olyan párokkal találja szembe magát a beszálló egyén, akinek részben felel meg, akkor vagy lépjen a következő találatra a keresésben, vagy fogadja el maximálisan a feltételeket. A hármas, többnyire egy kapcsolat megfűszerezése és nem felmelegítésére szolgáló szexuális együttlét, amiben nem mellesleg mind a három (esetleg több) résztvevő jól érzi magát. Ha valaki csak azt nézi egy párnál, hogy jaj de cuki a pár női tagja és....., akkor az eleve rosszul kezdi felismerni a helyzetet saját magában.
Nem! Nem állok senki pártjára és nem is szándékoznék senkit sem megbántani! Azért ne felejtsük el, hogy nagyon sokan csak írnak, csak képeket küldözgetnek, csak ezt meg azt követelnek, hogy egy potya puncihoz jussanak. S, hogy ott a párjuk? Majd megdumcsizom a nővel, hogy legközelebb ne legyen....
Sokak számára érthetetlen módon az elutasítás egy olyan fajta állati stílust hoz ki belőle, akivel már azt is megbánjuk, hogy egy betűt is váltottunk vele.
Továbbra is sok sikert kívánunk mindenkinek! Ui: Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni...
#13241   2017. 06. 17. szombat 12:09
X Törölt felhasználó (104575)
A harmadik félnek (beszállónak), már az első kattintáskor tudnia kell, hogy hol a helye ebben a helyzetben,

Talál ez a mondat a leg lényegre törőbb.
Ha ezt magáévá teszi a harmadik, akkor is lehet hosszú, együttműködő a hármas, a kapcsolat.
Felesleges elkérnie a párom számát, ha szimpi oda, vissza, akkor úgyis jöhet, amikor akar. Na jó, nem kétnaponta gondoltam.
Ha meg már volt egyszer, kétszer, minek a lentebb említett zsarolás, kettesben legyünk projekt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 17. szombat 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Napok óta olvasom ezt a meddő vitát és ha nem haragszotok meg, akkor véleményt formálok én is....
Pár női tagjaként úgy gondolom, hogy a beszálló pasinak, vagy éppen hölgynek egy párhoz,igazán túl sok követelni valója nincsen. Sem az ismerkedés elején, sem közben, sem utána. Hiszen ha jobban belegondolunk, többnyire az ebben a topikban tartózkodók 2 plusz 1 felállást részesítik előnyben. Na már most, ha ez így van, akkor kedves szóló pasik és lányok. Ti mennyi mindent is veszíthettek egy párral szemben? Ki is az akik beengednek az intim szférájukba? Kinek is az ágyában keresitek a boldogságot? A harmadik félnek (beszállónak), már az első kattintáskor tudnia kell, hogy hol a helye ebben a helyzetben, hogy nem ő diktálja a szabályokat. Ha pedig olyan párokkal találja szembe magát a beszálló egyén, akinek részben felel meg, akkor vagy lépjen a következő találatra a keresésben, vagy fogadja el maximálisan a feltételeket. A hármas, többnyire egy kapcsolat megfűszerezése és nem felmelegítésére szolgáló szexuális együttlét, amiben nem mellesleg mind a három (esetleg több) résztvevő jól érzi magát. Ha valaki csak azt nézi egy párnál, hogy jaj de cuki a pár női tagja és....., akkor az eleve rosszul kezdi felismerni a helyzetet saját magában.
Nem! Nem állok senki pártjára és nem is szándékoznék senkit sem megbántani! Azért ne felejtsük el, hogy nagyon sokan csak írnak, csak képeket küldözgetnek, csak ezt meg azt követelnek, hogy egy potya puncihoz jussanak. S, hogy ott a párjuk? Majd megdumcsizom a nővel, hogy legközelebb ne legyen....
Sokak számára érthetetlen módon az elutasítás egy olyan fajta állati stílust hoz ki belőle, akivel már azt is megbánjuk, hogy egy betűt is váltottunk vele.
Továbbra is sok sikert kívánunk mindenkinek! Ui: Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni...
#13240   2017. 06. 17. szombat 11:20
1sexmániás 1sexmániás
üdv
Hát mi is ezen az állásponton vagyunk.
(Ez egy válasz pasi1981 üzenetére (2017. 06. 17. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 17. szombat 08:35
Szia!

Most olvasom az írásodat!
Tőkéletesen egyetértek veled. Mi pár vagyunk, és régebben gondolkodtunk a hármas felállásban. Természetesen itt is kerestünk és más oldalon is.
Sajnos azt vettük észre, hogy a legtöbb pasi mint "tárgy" tekint a női tagra. Egy punci akit jól megdughat ingyé....!
Sokan bunkó sürgető választ akarnak pl: mikor dugunk már és a többi.
Természetesen a kép kéregető emberkéket nem is említem, az a másik véglet.
Sajnos hamar elmegy az ember kedve pár ilyen levél után, és persze a türelem is véges. Így nem kell csodálkozni ha egy pár már eleve félve nytitja meg a beérkező levelet...
Komromisszumot kell kötni mind a 3 félnek! Tökéletes harmadik személy aki mindenkinek megfelelő azt szinte lehetetlen találni. De leggfőképp a csatlakozó személynek kellene alkalmazkodni, hiszen ő a vendég.
Mi bi pár vagyunk, kaptunk is levelet rendesen...
Egy kis szösszenet a végére.
Aki szeretne párhoz csatlakozni legyen szíves ne a f..kát küldje már.. Az nem kicsit közönséges! Mi mindig teljes alakos ruhás képet kértünk ha szimpi, és inteligensen is tud válaszolni (ez a ritkább) akkor személyes tali (itt szokott elbukni nem jön el) egy kávézóba. És ha ott is kúltúráltan tudunk beszélni és tényleg szimpi mindenkinek akkor mehet.

Szerencsére azért találtunk megfelelő partnert aki már állandó harmadik.. smile
#13239   2017. 06. 17. szombat 08:35
pasi1981 pasi1981
Szia!

Most olvasom az írásodat!
Tőkéletesen egyetértek veled. Mi pár vagyunk, és régebben gondolkodtunk a hármas felállásban. Természetesen itt is kerestünk és más oldalon is.
Sajnos azt vettük észre, hogy a legtöbb pasi mint "tárgy" tekint a női tagra. Egy punci akit jól megdughat ingyé....!
Sokan bunkó sürgető választ akarnak pl: mikor dugunk már és a többi.
Természetesen a kép kéregető emberkéket nem is említem, az a másik véglet.
Sajnos hamar elmegy az ember kedve pár ilyen levél után, és persze a türelem is véges. Így nem kell csodálkozni ha egy pár már eleve félve nytitja meg a beérkező levelet...
Komromisszumot kell kötni mind a 3 félnek! Tökéletes harmadik személy aki mindenkinek megfelelő azt szinte lehetetlen találni. De leggfőképp a csatlakozó személynek kellene alkalmazkodni, hiszen ő a vendég.
Mi bi pár vagyunk, kaptunk is levelet rendesen...
Egy kis szösszenet a végére.
Aki szeretne párhoz csatlakozni legyen szíves ne a f..kát küldje már.. Az nem kicsit közönséges! Mi mindig teljes alakos ruhás képet kértünk ha szimpi, és inteligensen is tud válaszolni (ez a ritkább) akkor személyes tali (itt szokott elbukni nem jön el) egy kávézóba. És ha ott is kúltúráltan tudunk beszélni és tényleg szimpi mindenkinek akkor mehet.

Szerencsére azért találtunk megfelelő partnert aki már állandó harmadik.. smile
#13238   2017. 06. 17. szombat 08:30
Bayernpaar Bayernpaar
Jó lenne,ha mindenki így gondolkodna,mint te.Sokkal többen találnának partnert az ilyen oldalakon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 17. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2125782)
2017. 06. 17. szombat 07:31
Sziasztok.
Sajnos igazat kell hogy adjak. Itt nagyon sok olyan ember van aki pont leszarja hogy az együttlét után kiben milyen érzések maradnak. Ha nem jó partnert választottál akkor el megy az egésztől a kedved vagy akár a kedvesedből is kiábrándulhatsz, ha viszont jó a partner akkor van folytatás.
Nagyon sok múlik a harmadik személyen, hogy ér a hölgyhöz, mit lát a férj a kedvese arcán, vagy épp tetszik e neki a látvány. Ezt a harmadik félnek is figyelni kell, a férj arcára lesz írva az eredmény. Mi akik csak egy momentum vagyunk egy pár életében tudunk jó vagy akár rossz élményt szerezni. Ha jó az élmény akkor lehetséges a folytatás, ha nem jó akkor tönkre is mehet egy kepcsolat.
Ezért is válogatnak a párok a jelentkezők között, hiszen a legintimebb szférájukba engednek be. Mindenkinek éretnek kell lenni a hármas dologra ha a három ember közzül valaki nem biztos magában akkor ne is kezdjen bele. Én ezt mindíg szem előtt tartom és betartom a játékszabályokat. Szerintem csak így működik jól.
#13237   2017. 06. 17. szombat 08:26
Bayernpaar Bayernpaar
Részletesen leírtad a lényeget! Köszönöm szépen.Ugyanezt az elvet követjük mi is.
Ha valakinek nem tetszenek a pár által felállított "szabályok" akkor ő nem azt a párt keresi.Ennyire egyszerű.
Tovább kell lépni és nem hőbörögni.Ha nekünk szimpatikus valaki/kik mindig megkérdezzük,hogy mik a ő elképzeléseik.Ha a felek elképzelései összeegyeztethetőek akkor semmi gond,ha nem akkor vagy enged valamelyik fél vagy mindenki megy tovább a saját útján.
Viszont azt soha nem értettem,hogy nemleges válasz esetén miért kell sarat dobálni a másikra.
#13236   2017. 06. 17. szombat 08:14
Bayernpaar Bayernpaar
Ha hiszed,ha nem gondoltam rá!
Az adatlapjuk alapján szimpatikusak is,csupán két dolog nem passzol.
- Ők férfit kersenek harmadiknak a hölgy örömére. (Mi férfit keresünk a hölgy örömére vagy párt párcseréhez.)
- Miskolc környékéről keresnek valakit. ( Mi egy picit messzebb vagyunk... 950Km )
Szóval csupán ennyi az oka,hogy nem írtunk nekik.
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 22:00
Volna egy nagyon jó ötletem!!!
kerítést nem vállalok, csak ötletnek szerintem szuper!
Ha ennyire egyetértetek mindenben BundiLizáékkal, jöjjetek már össze...
aztán a sok fintorgó, fanyalgó irigykedhetnénk, hogy ti milyen jó 4est alkottok!!!
smile
#13235   2017. 06. 17. szombat 07:31
X Törölt felhasználó (2125782)
Sziasztok.
Sajnos igazat kell hogy adjak. Itt nagyon sok olyan ember van aki pont leszarja hogy az együttlét után kiben milyen érzések maradnak. Ha nem jó partnert választottál akkor el megy az egésztől a kedved vagy akár a kedvesedből is kiábrándulhatsz, ha viszont jó a partner akkor van folytatás.
Nagyon sok múlik a harmadik személyen, hogy ér a hölgyhöz, mit lát a férj a kedvese arcán, vagy épp tetszik e neki a látvány. Ezt a harmadik félnek is figyelni kell, a férj arcára lesz írva az eredmény. Mi akik csak egy momentum vagyunk egy pár életében tudunk jó vagy akár rossz élményt szerezni. Ha jó az élmény akkor lehetséges a folytatás, ha nem jó akkor tönkre is mehet egy kepcsolat.
Ezért is válogatnak a párok a jelentkezők között, hiszen a legintimebb szférájukba engednek be. Mindenkinek éretnek kell lenni a hármas dologra ha a három ember közzül valaki nem biztos magában akkor ne is kezdjen bele. Én ezt mindíg szem előtt tartom és betartom a játékszabályokat. Szerintem csak így működik jól.
#13234   2017. 06. 17. szombat 07:28
odi77 odi77
Szóló pasikènt is egyetértek minden szavaddal!
#13233   2017. 06. 17. szombat 07:07
X Törölt felhasználó (1568852)
Látod ennyit számít nálad hogy mi van az adatlapunkra írva, nem párt férfit keresünk.
Egyébként meg azért beszélnek rólunk itt, mert te itt kezdtél el szekálni minket. Nem elfogadva a levélben adott válaszunkat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 22:00
aztán a sok fintorgó, fanyalgó irigykedhetnénk, hogy ti milyen jó 4est alkottok!!!
smile
#13232   2017. 06. 17. szombat 07:04
X Törölt felhasználó (1568852)
eljen
#13231   2017. 06. 17. szombat 00:20
X Törölt felhasználó (1574052)
#13230   2017. 06. 16. péntek 23:07
X Törölt felhasználó (1629422)
Most Miskolci pár?
#13229   2017. 06. 16. péntek 22:16
dugható feleség dugható feleség
Na!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 22:02
Szia

Köszi a védelmezést...nem is gondoltam, hogy ha egy napig nem nézek a netre, ennyire népszerű vagyok, mindenki rólunk, meg Bundibundáékról beszél...
Ne foglalkozz velük szerintem, nem ér meg ennyi billentyűleütést, hadd keresgéljenek ők is ahogy jónak látják, meg mi is másképp, ahogy mi tartjuk természetesnek
ha minden ember egy sémát követne, UNALMAS volna a világ és nem lennének többesre vágyó párok, egyének!
#13228   2017. 06. 16. péntek 22:02
X Törölt felhasználó (876539)
Szia

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 16. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 06. 16. péntek 13:04
Nem érted. Mondod a skype-ot. És mi van ha nem mutatsz képet? A másikról pedig készül egy képernyő felvétel?
Ha ő kiadta nektek a telefonszámát, akkor 1-2 percre semmiből nem tart felhívnotok rejtett számról sem, hogy a hölgy tudjon beszélni vele. Persze 1-2 percre is lehet nőt találni, ha nagyon mélyre akarunk menni.
Rendben, ez a szabályotok. de lehet kevesen fogják játszani, amiért nem biztos, hogy egyedül ők a felelősek.

Ezt a játékot sokan nem tudják korrektül játszani. Össze is jön az alkalom, és az egyik fél akarja a folytatást, a másik nem. Sokan nem fogadják el ezt a tényt és zsarolásba megy át a dolog. Én azt javaslom ilyenkor igenis rendőrségre kell menni, ha nem hagyja abba az illető. Szerintem nem szégyen ez a szituáció, emberek vagyok, bűnös vágyakkal, amiket meg lehet valósítani. De, hogy a másik életét tönkre akarjuk tenni, az nem éppen szép játék.
Én innen az oldalról jelen pillanatban egyetlen egy olyan párt tudok mondani, akikről ki tudom jelenteni, hogy nem kamuk. és még csak közöm sem volt hozzájuk. Mégis elég megpróbáltatás éri őket, miközben mást odaengednek magukhoz.
Nem tudom mi a legjobb megoldás, de az optimálisról van elképzelésem, de ahhoz olyan résztvevők kellenek. Belőlük van itt kevés.
#13227   2017. 06. 16. péntek 22:00
X Törölt felhasználó (876539)
smile
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 06. 16. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 16. péntek 13:51
Megint csak veletek értek egyet!
Nekünk is ki vannak írva az adatlapunkra az igényeink.Ennek ellenére sokan írnak olyanok akik egyáltaán nem felelnek meg ezeknek a dolgoknak.Ha valaki elolvasta az adatlapot és ezekután ír egy párnak akkor tartsa magát azokhoz a dolgokhoz amit olvasott.Ha neki ezek a feltételek nem tetszenek akkor minek ír? Illetve,ha nem olvasta a bemutatkozást (amit azért kötve hiszek) akkor az ne a pár sara legyen már.
Ha nem felelnek meg a feltételek ne írj,ennyire egyszerű ez.Ha pedig valaki nem tall partnert,mert túl sokat vár el az meg az ő saját gondja.

... 320 321 322 323 324 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!