Én voltam efféle 3. fél...Nagyon vigyáztam,hogy csakis páros meghívásra érkezzek... Sose kezdeményeztem,nem akartam belemászni a párkapcsolatba
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 21. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 17:14

Szervusz!Persze nem váratlanul állítanék be,feltéve,ha egyáltalán kialakulna olyasféle rokonszenv,ami a feleségszexhez kell,hanem amikor szívesen várnának,valamint mind a ketten otthon lennének,és én is ráérnék.Ehhez "csupán" arra lenne szükség,hogy elterjedtebb lenne a szexnek ez a formája,illetve,hogy aki nem űzi,de valahogy tudomást szerezz róla,hogy más meg igen,az meg toleráns legyen,Megérné!

Szervusz!Persze nem váratlanul állítanék be,feltéve,ha egyáltalán kialakulna olyasféle rokonszenv,ami a feleségszexhez kell,hanem amikor szívesen várnának,valamint mind a ketten otthon lennének,és én is ráérnék.Ehhez "csupán" arra lenne szükség,hogy elterjedtebb lenne a szexnek ez a formája,illetve,hogy aki nem űzi,de valahogy tudomást szerezz róla,hogy más meg igen,az meg toleráns legyen,Megérné!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 21. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 11:59

Törölt felhasználó (104575)

milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is
Ez jól hangzik, hangzana. Kényelmes lenne, nem sok mindent kéne tenni érte.
De talán épp ezért nem baj, ha a barátunk legalább egy várossal odébb lakik. Mert leugrana 2-3-4 naponta ?
És ha épp nem vagyok otthon ? És ha a páromnak épp nincs kedve ? De ha van kedve, és nekiállnak, én közben betoppanok ? Bocsi, nem tudtunk megvárni, gondoltuk dugunk addig egyet, lenne a szöveg ?
De talán épp ezért nem baj, ha a barátunk legalább egy várossal odébb lakik. Mert leugrana 2-3-4 naponta ?
És ha épp nem vagyok otthon ? És ha a páromnak épp nincs kedve ? De ha van kedve, és nekiállnak, én közben betoppanok ? Bocsi, nem tudtunk megvárni, gondoltuk dugunk addig egyet, lenne a szöveg ?
Sziasztok!Hát nem lenne ellenemre,ha jóval elterjedtebb lenne a szex efféle formája!
Természetesen az alsó szomszédok rokonszenvét is ugyanúgy el kell ehhez nyerni,mint ha egy 80 km-re,vagy még messzebb élő párét!Ezért írtam amit írtam abban a hozzászólásomban,amire regáltál.Őszintén szólva hiányzik ez a kéjes élmény de nagyon,és folyamatosan teszek azért,hogy kellemes habitusú párral együttesen élvezhessük a szexet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 21. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 08:39

Törölt felhasználó (937395)

"milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is! wink "
Itt fejtetted ki az egésznek a lényegét, a többi csak csomagolás.

Na végre......Köszönöm.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 06. 21. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 21. szerda 07:55

Ez jelenleg nem az a topik, aminek indult. Sok rossz tapasztalat bukott ki most mindenkiből. Nehéz dolog az itteni keresgélés, nincsenek jó és rossz receptek a partner keresésre. Kár ezen indulatosan vitatkozni.

milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is
És ha épp nem vagyok otthon ? És ha a páromnak épp nincs kedve ? De ha van kedve, és nekiállnak, én közben betoppanok ? Bocsi, nem tudtunk megvárni, gondoltuk dugunk addig egyet, lenne a szöveg ? (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 20. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 20. kedd 16:28
És ha épp nem vagyok otthon ? És ha a páromnak épp nincs kedve ? De ha van kedve, és nekiállnak, én közben betoppanok ? Bocsi, nem tudtunk megvárni, gondoltuk dugunk addig egyet, lenne a szöveg ? (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 20. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden az értelmi és érzelmi fejlettségen múlik!De mivel nem elegen vagyunk mind beszállók,mind párok akik igazán felnőttek ehhez a dologhoz,így nem egy igazán elterjedt szexuális forma,pedig milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is!
Az etruszkok tudták,hogy mi volt a dörgés!köreikben teljesen természetes volt,hogy ha az asszonykának is rokonszenves volt,akkor akár a férj legjobb barátja is meg digi-dugizhatta a menyecskét külön és hármasban is!a párcserés szex meg lételemük volt,és totál tolerálta mindenki anno!

Én is nagyon örülnék ha a makói szembe szomszédom néha áthívna!
Szoktak nyitott ablak és félig leengedett redőny mögött szexelni, izgalmas hangok kihallatszanak...
Szoktak nyitott ablak és félig leengedett redőny mögött szexelni, izgalmas hangok kihallatszanak...

"milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is! wink "
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 20. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden az értelmi és érzelmi fejlettségen múlik!De mivel nem elegen vagyunk mind beszállók,mind párok akik igazán felnőttek ehhez a dologhoz,így nem egy igazán elterjedt szexuális forma,pedig milyen jó lenne,ha csupán egy emeletet kellene lesétálnom,mert örömmel fogadnának akár heti 2-3 alkalommal is!
Az etruszkok tudták,hogy mi volt a dörgés!köreikben teljesen természetes volt,hogy ha az asszonykának is rokonszenves volt,akkor akár a férj legjobb barátja is meg digi-dugizhatta a menyecskét külön és hármasban is!a párcserés szex meg lételemük volt,és totál tolerálta mindenki anno!

Ez jelenleg nem az a topik, aminek indult. Sok rossz tapasztalat bukott ki most mindenkiből. Nehéz dolog az itteni keresgélés, nincsenek jó és rossz receptek a partner keresésre. Kár ezen indulatosan vitatkozni.

Na megyek szétnézek a a szomszédban,hátha találok egy ilyen párt : )
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 20. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ilyen közösségben mi is jól éreznénk magunkat

Tetszik
Köszönjük szépen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 20. kedd 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 20. kedd 05:45
Törölt felhasználó (923330)

Nagyon jók a képeitek, szexi pár vagytok!

Úgy látszik,hogy fel kell kutatni az etruszk kultúrát,és létrehozni a magunk új-etruszk közösségét.
Az inuit kultúrában nem hinném,hogy meg van még a feleségdugás,mint a vendégszeretet jele,viszont van egy olyan szubszaharai feketee etnikum/a nevük nem ugrik be sajnos/,ahol évente egy éjszaka erejéig egy törzsi fesztivál keretein belül szabad mindkét fél részére a poligámia.Ha gyermek lesz belőle sebaj,felnevelik és sajátjukként szeretik a férfiak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 20. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 20. kedd 16:32

Törölt felhasználó (1574052)

Az itt kevés van, mint tudjuk....
Milyen jó is lenne abban az időben élni, ahol nem néznek ferde szemmel, ha két pasival az oldalamon látnak
hogy a többi általad említett dolgokról már ne is beszéljünk....
Milyen jó is lenne abban az időben élni, ahol nem néznek ferde szemmel, ha két pasival az oldalamon látnak

Az itt kevés van, mint tudjuk....
hogy a többi általad említett dolgokról már ne is beszéljünk....

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 19. hétfő 21:12

Sokan vannak, akik szeretik, csak kevesen értik....
Nagyon jók a képeitek, szexi pár vagytok!
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokan vannak, akik szeretik, csak kevesen értik....

Csodálatos dolog látni amikor idegen férfi dugja a kedves feleségem.Főleg ha látom a kedvesemen,hogy élvezi nagyon.Az pedig a csúcs ha beleélveznek a puncijába.Ezt csak az érti meg akit ez nagyon felizgat és a felesége is szivesen csinálja.Ez nem megcsalás hanem kéjes perverz játék és csak akkor működik ha szeretitek egymást.
Szerintem te még óvodás lehetsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 19. hétfő 17:44

Keress mást a butaságaiddal kérlek, találj más embert, akin kiélheted eme vágyaidat! Pá
OFF
OFF
Keress mást a butaságaiddal kérlek, találj más embert, akin kiélheted eme vágyaidat! Pá
OFF (Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
OFF (Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 06. 19. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)