Sziasztok!
Olvastam hogy voltatok,és kipróbáltam, tényleg nagyon szuper hely... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 09:30
Olvastam hogy voltatok,és kipróbáltam, tényleg nagyon szuper hely... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)

Ez így van,mi is oda járunk. Holnap is megyünk.
Honlapjukon ki van írva melyik nap mikor és ki tartja a programokat. A szauna park területe textílmentes .
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 06. 20. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 16:26

Hertelenden meik napok naturisták? Párokkal meik napokon van esélyünk összefutni?
Hertelenden meik napok naturisták? Párokkal meik napokon van esélyünk összefutni?
Ma is hasonló életre szóló élmény volt !
Köszönjük !
N
Köszönjük !
N
Felejthetetlen élményt kaptunk !
Ezer köszönet !
N
Ezer köszönet !
N
Fürdővel pont szemben a Mathias panzió. Teljesen megfelelő.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 21:57

Hertelenden a fürdő közelében tud valaki olyan szállást, hogy ne kelljen használni a gépkocsimat?
Hertelenden a fürdő közelében tud valaki olyan szállást, hogy ne kelljen használni a gépkocsimat?
Sziasztok!
Maga a hely az nagyon szép és kulturált, tehát itt is osztrák minőségre kell számítani. A szeánszok nincsenek benne a belépő árában, de ezek is teljesen rendben vannak.
Én már voltam ott többször is de még zsúfoltságot, tömeget nem tapasztaltam sosem. Eddig mindig volt szabad napágy, szóval emiatt nem kell aggódni.
Az ismerkedés alatt pedig nem tudom mire gondoltok? A helynek egyáltalán nincs swinger atmoszférája. Ha a barátkozásra akkor azt persze lehet, mert sok magyar jár át. (Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2023. 05. 26. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 08:49
Maga a hely az nagyon szép és kulturált, tehát itt is osztrák minőségre kell számítani. A szeánszok nincsenek benne a belépő árában, de ezek is teljesen rendben vannak.
Én már voltam ott többször is de még zsúfoltságot, tömeget nem tapasztaltam sosem. Eddig mindig volt szabad napágy, szóval emiatt nem kell aggódni.
Az ismerkedés alatt pedig nem tudom mire gondoltok? A helynek egyáltalán nincs swinger atmoszférája. Ha a barátkozásra akkor azt persze lehet, mert sok magyar jár át. (Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2023. 05. 26. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

A hét végén ellátogatunk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumába. Információt szeretnénk arról, hogy mire számítsunk, szeánszok, zsúfoltság, ismerkedés…Válaszokat előre is köszönjük.
Klassz !
A hét végén ellátogatunk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumába. Információt szeretnénk arról, hogy mire számítsunk, szeánszok, zsúfoltság, ismerkedés…Válaszokat előre is köszönjük.
Köszi a tippeket!
Kerekdombon 14-én van textilmentes fürdőzésre és szaunázására lehetőség, Szentesen 20-án szombaton. Gyulán az egyik szauna textilmentes a Catello szaunaparkba. Többről sajnos nem tudok. Gyopároson lett volna kezdeményezés tavaly nyáron és ősszel a textilmentes napra, de a fürdő nem engedélyezte, nem támogatta :(
Szentes és Kerekdomb nincsenek túl messze, érdemes megnézni a programkínálatukat!
(Ez egy válasz csabaiparty üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 22:39

Sziasztok!
Békés megyében van lehetőség naturista szaunára? Esetleg szokott lenni szervezett program Gyulán vagy Gyopároson, vagy esetleg a közelben?
Megköszönném, ha negosztanátok a tapasztalaitokat!
Békés megyében van lehetőség naturista szaunára? Esetleg szokott lenni szervezett program Gyulán vagy Gyopároson, vagy esetleg a közelben?
Sziasztok szép napot. Ráckevei szauna szombaton mien?
Arra gondoltam hogy mennyire vannak sokan. Mi eddig csak vasárnap voltunk, az nagyon tetszett!
Arra gondoltam hogy mennyire vannak sokan. Mi eddig csak vasárnap voltunk, az nagyon tetszett!
Ez bennünket is érdekelne...
(Ez egy válasz felesegem2020 üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 21:49

Szeretnénk Debrecenben egy érdekes nudi szaunát kiprobalni. Javasolnám valaki valamit? Szeretnénk nézőket...
Sziasztok!
Szeretnénk Debrecenben egy érdekes nudi szaunát kiprobalni. Javasolnám valaki valamit? Szeretnénk nézőket...
A hét végén ellátogatunk Egerszalókra (Saliris) naturista szaunájába. Információt szeretnénk arról, hogy mire számítsunk, szeánszok, zsúfoltság, ismerkedés…Válaszokat előre is köszönjük.
Németországban Knittlingenben B-W tartományban találtam szaunázási lehetőséget a STUDIO CRESPOBAN.Valaki járt már ott?Elvárások esetleg egyedi szauna etikett,ha valaki tud valamit megosztaná velem?
Eddig csak kerekdombra jártunk, onnan csak egy lépés Szentes. Ott milyen bulik szoktak lenni? Kerekdomb egyre kevésbé színvonalas. ( Szinte gépies lett, semmi "meghitt nyugalom"....
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 05:58

Kéthetente szombaton szentesen lehet ilyet tapasztalni. Szauna, gőz termál és élményfürdő használattal. Senki nem takarja magát, jó a hangulat.