Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2420   2023. 04. 24. hétfő 05:58
Stallion__86 Stallion__86
Kéthetente szombaton szentesen lehet ilyet tapasztalni. Szauna, gőz termál és élményfürdő használattal. Senki nem takarja magát, jó a hangulat.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2023. 04. 22. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 19:23
Pénteken ismét meglátogattuk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumát. Negyedévente próbálunk eljutni, mivel ez a tág környék legeslegjobb fürdő-szauna komplexuma.
És pozitív élmény, hogy ez idáig általában a nyugdíjasokból volt a legtöbb, pénteken viszont alig láttunk 60 éven felülieket, csupa fiatal csajszi, pasi, pár élvezte a teljes meztelenséget a gyönyörű napos időben. Azért nagyon van hova fejlődni a magyarok hozzáállásának, ugyan is baráti fiatal 20 év körüli lányok, 30 körüli baráti párok is egymással beszélgetve, fürödtek, szaunáztak, napoztak, a bárban kávéztak-üdítőztek egy szál semmiben, jó hangulatban, rengeteget nevetve-napozva. Ezt nálunk sima fürdőben sehol sem lehet megtapasztalni, még Bükkön sem igazán.
Az osztrákokban semmi szégyen érzet ha baráti társaságban, vagy mások előtt pucérra kell vetkőzniük. Sajnos nálunk ez max. a swinger klubokban avagy a Balatonberényi strandon tapasztalható meg, nem egy normál nyilvános fürdőben. És hogy a szauna klub címszóhoz is passzoljunk, belefért az erotika is, sőt egy ránk ragadt fiatal srác előtt megtéve, ugyan is rengeteg a félrevonulós nyugi-ralaxáló-pihenő helyiség, ahol senki nem zavarja a pihit, esetleg az egymásra cuppant párokat. Legelőbb nyáron újra meglátogatjuk, és türelmetlenül várjuk, hogy az országunk is hasonló mentalitással kezelje a felszabadult ruha nélküli fürdést, szaunázást, napozást, baráti szórakozást.
#2419   2023. 04. 23. vasárnap 16:14
jirzi jirzi
Hát ez szuper lehet Viszont egy gond van vele Ha a beugró 16000ft akkor inkább swc
(Ez egy válasz hay üzenetére (2023. 04. 22. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken ismét meglátogattuk az Ausztriai Tatzmansdorfi /Tarcsafürdő/ Avita fürdő szauna komplexumát. Negyedévente próbálunk eljutni, mivel ez a tág környék legeslegjobb fürdő-szauna komplexuma.
És pozitív élmény, hogy ez idáig általában a nyugdíjasokból volt a legtöbb, pénteken viszont alig láttunk 60 éven felülieket, csupa fiatal csajszi, pasi, pár élvezte a teljes meztelenséget a gyönyörű napos időben. Azért nagyon van hova fejlődni a magyarok hozzáállásának, ugyan is baráti fiatal 20 év körüli lányok, 30 körüli baráti párok is egymással beszélgetve, fürödtek, szaunáztak, napoztak, a bárban kávéztak-üdítőztek egy szál semmiben, jó hangulatban, rengeteget nevetve-napozva. Ezt nálunk sima fürdőben sehol sem lehet megtapasztalni, még Bükkön sem igazán.
Az osztrákokban semmi szégyen érzet ha baráti társaságban, vagy mások előtt pucérra kell vetkőzniük. Sajnos nálunk ez max. a swinger klubokban avagy a Balatonberényi strandon tapasztalható meg, nem egy normál nyilvános fürdőben. És hogy a szauna klub címszóhoz is passzoljunk, belefért az erotika is, sőt egy ránk ragadt fiatal srác előtt megtéve, ugyan is rengeteg a félrevonulós nyugi-ralaxáló-pihenő helyiség, ahol senki nem zavarja a pihit, esetleg az egymásra cuppant párokat. Legelőbb nyáron újra meglátogatjuk, és türelmetlenül várjuk, hogy az országunk is hasonló mentalitással kezelje a felszabadult ruha nélküli fürdést, szaunázást, napozást, baráti szórakozást.
#2418   2023. 04. 23. vasárnap 05:27
X Törölt felhasználó (343129)
Írtad,hogy nem voltak idősek,hát igen mivel itt voltak Bükfürdőn.A szaunavilágban Cseh,Osztrák és Német 70 plusszosokkal volt teltházas,magyar szinte nulla,számunkra ez a szauna elesett.
#2417   2023. 04. 22. szombat 19:23
hay hay
#2416   2023. 04. 19. szerda 18:37
dolcevita30 dolcevita30
Teljesen egyetértek! Eszem megáll amikor a szauna világban jönnek utánam a pasasos mikor meglátnak valami nővel.. már egyből próbálnak azonosítani azzal a dologgal, hogy biztos szexuális irányultságú az én ismeretségem azokkal a nőkkel akikkel meglátnak Bükön, vagy Sárváron. Volt több alkalom is, hogy jönnek be a szaunába vagy a gőzbe utánunk, aztán kezdik is a rejszolást.. vagy éppen odaúszik a hölgy ismerős mellé mikor beszélgetünk, belemászva az arcába, majd bele szól a mi beszélgetésünkbe...reménykednek abba, hogy hátha "csatlakozhat valamire".. van több nő ismerősöm is, de inkább elmennek a Flexumba vagy Mesteribe, mert kiábrándultak az ilyen rejszoló f@szkalapok miatt.. Már sokszor inkább nem is viszek/viszünk papucsot, mert követnek a kabinba. (Papucs alapján követ, ha épp szem elől téveszt) Pont az ilyen debilek miatt nem jönnek Bükre. Hetente kapok több levelet fasziktól, hogy Bükön mi merre hogyan stb..
Ismerkedni mindenhol lehet.. kirándulas során, textiles strandon, buliban stb.
Aki azért menne Bükre, vagy bármelyik nyugat magyarországi szauna világba, hogy na majd egyet jót fog szexelni stb.. az maradjon inkább otthon. Megspórol magának sok pénzt és időt. Sok embert megismertem, alakultak is ki ilyen olyan kapcsolatok. Arra jó lehet, hogy valami folytatás alakulhat ki egy bizonyos beszélgetésből stb. Ezek nem swinger szauna világok.
Múltkor egy 28 éves srác a medencében folyamatos figyelt egy kb 25 éves lányt. Kiment mind a kettő, majd fél óra elteltével pont abba a kabinba mentem ahol voltak. A srác már mindenféle kokettáló, magát simogató mozdulatot felvett. Extrém ciki volt.. a csaj annyira bepöccent, hogy szinte kirohant és becsapta az ajtót. Agyrém amit pár ember művel.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 18. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 16:36
Nos szerintem kb ez lehet helyes, a legtöbb swingeres naturista is, de nem minden naturista swingeres. Szerintem attól hogy valaki swingeres nem biztos hogy azért megy el egy szaunában hogy ott szexeljen. Szerintünk nem oda való a dolog. Max egy olyan privát szaunára aminek a kefélés a célja. Mi imádunk naturista szaunába járni de a szexet azt inkább egy otthoni privát bulira tartjuk. Elképesztő ami megy, FB naturista szauna chat szobában is csak arról megy a szó hogy lesznek-e belevaló párok, és egyebek…
#2415   2023. 04. 18. kedd 16:36
Felhőék Felhőék
Nos szerintem kb ez lehet helyes, a legtöbb swingeres naturista is, de nem minden naturista swingeres. Szerintem attól hogy valaki swingeres nem biztos hogy azért megy el egy szaunában hogy ott szexeljen. Szerintünk nem oda való a dolog. Max egy olyan privát szaunára aminek a kefélés a célja. Mi imádunk naturista szaunába járni de a szexet azt inkább egy otthoni privát bulira tartjuk. Elképesztő ami megy, FB naturista szauna chat szobában is csak arról megy a szó hogy lesznek-e belevaló párok, és egyebek…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676923)
2023. 04. 18. kedd 15:03
Természetesen járok swinger klubba is... Nekem csak feltűnt, hogy nagyon sok swingeres jár abba a szaunába és érdekelt, hátha vannak ott olyan szeánszok is, amik adott esetben párcserével végződnek. Ennyi a sztori. :I
#2414   2023. 04. 18. kedd 15:03
X Törölt felhasználó (4676923)
Természetesen járok swinger klubba is... Nekem csak feltűnt, hogy nagyon sok swingeres jár abba a szaunába és érdekelt, hátha vannak ott olyan szeánszok is, amik adott esetben párcserével végződnek. Ennyi a sztori. :I
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 04. 18. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 14:34
Csak szauna.
[Továbbra is próbálom megérteni, hogy aki "swingeres dolgot" keres, miért szaunában próbálkozik, miért nem egy - dobpergés...- swinger klubban wink ]
#2413   2023. 04. 18. kedd 14:50
Alazhatopasi Alazhatopasi
Egy mezei hétköznap délelőtt, pláne nem a nyári időszakban, nagyon kevesen vannak általában.
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 04. 18. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 11:50
Sziasztok. Bükfürdőn vagy éppen Sárváron mennyien szoktak lenni átlagosan hétköznap délelőttönként? Valamikor mennek...
#2412   2023. 04. 18. kedd 14:34
Alazhatopasi Alazhatopasi
Csak szauna.
[Továbbra is próbálom megérteni, hogy aki "swingeres dolgot" keres, miért szaunában próbálkozik, miért nem egy - dobpergés...- swinger klubban wink ]
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676923)
2023. 04. 18. kedd 12:40
Sziasztok! A 11. kerületben található Szauna Bearlang-gal kapcsolatban tud valaki valami infót? Ott történnek swingeres dolgok? Vagy az tényleg csak egy szauna?
#2411   2023. 04. 18. kedd 12:40
X Törölt felhasználó (4676923)
Sziasztok! A 11. kerületben található Szauna Bearlang-gal kapcsolatban tud valaki valami infót? Ott történnek swingeres dolgok? Vagy az tényleg csak egy szauna?
#2410   2023. 04. 18. kedd 11:50
maxpax maxpax
Sziasztok. Bükfürdőn vagy éppen Sárváron mennyien szoktak lenni átlagosan hétköznap délelőttönként? Valamikor mennek...
#2409   2023. 04. 18. kedd 07:07
viking1988 viking1988
Eddig összesen egy kozmetikus jelezte, hogy megvárja még megnyuszom, és utána folytatja. Összesen 3 kozmetikusnál voltam idáig, az egyik tudomást sem vett róla, a másik, mikor elnézést kértem, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, természetes dolog. nekem sem a fájdalomra áll fel, mert igen, baromira fáj,kellemetlen. De maga a helyzet, hogy egy fiatal, csini kozmetikus csajszi szépíti a farkam, nekem igenis izgató. Nem ezért járok oda, ez csak egy velejáró dolog. Ez mostani ráadásul nem is engem kér, hogy húzzam odébb, hanem ő maga helyezgeti. Kesztyűben ugyan, de hozzáér. Az első pár alkalommal csak két újjal fogta meg, de amióta rendszeresen járok hozzá, tök jóban vagyunk, azóta marokba veszi gond nélkül.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 09:41
Gratulálok intim gyanta közben is… mi is együtt járunk gyantáztatni de én örülök ha túlélem valahogy nem tudok arra gondolni hogy felálljon… mondjuk a kozmetikus nőnek ki is vágja az ilyen vendéget aki álló farokkal akar gyantáztatni… szerintem sokaknak zavaró lehet ez a fajta “ megnyilvánulásod” …
#2408   2023. 04. 17. hétfő 13:40
X Törölt felhasználó (856058)
szerintem ez pont annyira nem befolyásolható mintha akarnád hogy álljon de nem áll, meg kb minél jobban arra gondolsz hogy fel ne álljon annál jobban fog, gyantán meg ott matat egy női kéz, ameddig nem fáj addig tuti kivált valamit az emberből, főleg ha olyan típus hogy alapból magas a tesztoszteron szintje
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 09:41
Gratulálok intim gyanta közben is… mi is együtt járunk gyantáztatni de én örülök ha túlélem valahogy nem tudok arra gondolni hogy felálljon… mondjuk a kozmetikus nőnek ki is vágja az ilyen vendéget aki álló farokkal akar gyantáztatni… szerintem sokaknak zavaró lehet ez a fajta “ megnyilvánulásod” …
#2407   2023. 04. 17. hétfő 09:41
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 07:25
Nem szexelek keveset, sőt, mellé masztizom is rengeteget. Szóval ezzel nincs baj. Egyszerűen van bennem egy magas fokú exhibicionizmus. Én ha meztelen vagyok mások előtt, nekem mindig feláll. Sokszor ha egyedül vagyok is. Volt már többször kellemetlen. Sportolás után a zuhanyzóban is mindig állt, intim gyanta közben mindig áll (a csajszi mondjuk nem foglalkozik vele, azt mondja tök természetes),mikor elmentem urológushoz (életemben 2x) ott is állt - mondjuk ott jófej volt a doktornő: ránézett és mondta, hogy "látom itt minden rendben van smile " szóval nincs összefüggésben, egyszerűen meztelenül mindig áll. Sokszor zuhany alatt is. Én nem bánom,mert nincs nagy méretem, főleg lógva nem. Így azért mutatósabb.
#2406   2023. 04. 17. hétfő 07:25
viking1988 viking1988
Nem szexelek keveset, sőt, mellé masztizom is rengeteget. Szóval ezzel nincs baj. Egyszerűen van bennem egy magas fokú exhibicionizmus. Én ha meztelen vagyok mások előtt, nekem mindig feláll. Sokszor ha egyedül vagyok is. Volt már többször kellemetlen. Sportolás után a zuhanyzóban is mindig állt, intim gyanta közben mindig áll (a csajszi mondjuk nem foglalkozik vele, azt mondja tök természetes),mikor elmentem urológushoz (életemben 2x) ott is állt - mondjuk ott jófej volt a doktornő: ránézett és mondta, hogy "látom itt minden rendben van smile " szóval nincs összefüggésben, egyszerűen meztelenül mindig áll. Sokszor zuhany alatt is. Én nem bánom,mert nincs nagy méretem, főleg lógva nem. Így azért mutatósabb.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 12:52
Lehet keveset szexelsz, ennyi… szerintem aki ek baromi rendben van a szexuális élete nem jár így. Így van megnézzük a csinos nőket, párom a pasikat is és ennyi. Nekem valahogy nem helyén való egy álló farkú pasi… a szaunában.
#2405   2023. 04. 16. vasárnap 21:38
hupika hupika
Az italokon drágított, az egy dolog, a mennyiség dobozos esetén még ugyanaz. De én speciel Bécsi szeletet kértem sült krumplival, mikor odaadja, akkor megkérdeztem a csajtól, ezt most kinek adtad, a macskámnak? És csak néz, mint borjú az új kapura... Ausztriában egy szelet rántott hús lelóg a tányérról...
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 21:25
Érdemes tájékozódni minden egyes alkalommal, mikor megy az ember Bükre. Weboldalon feltüntetik a változásokat. Ha valaki ünnepnapokon vagy környékén megy, akkor legyen ott délelőtt 10 kor vagy előtte, mert a hotelesek elfoglalják a jobb pihenőhelyeket. Tudomásom szerint a felöntéseken is drágítottak, valamint egyes italok árán is.. valamelyik ital 800-ról 1200-ra.. ezt csak érdekességképpen mondom, ha valakit érdekelne.. Szeánszokról nem tudok véleményt mondani. Ősszel voltam utoljára ilyen eseményen. Nekem megfelelt.
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy.
#2404   2023. 04. 16. vasárnap 21:25
dolcevita30 dolcevita30
Érdemes tájékozódni minden egyes alkalommal, mikor megy az ember Bükre. Weboldalon feltüntetik a változásokat. Ha valaki ünnepnapokon vagy környékén megy, akkor legyen ott délelőtt 10 kor vagy előtte, mert a hotelesek elfoglalják a jobb pihenőhelyeket. Tudomásom szerint a felöntéseken is drágítottak, valamint egyes italok árán is.. valamelyik ital 800-ról 1200-ra.. ezt csak érdekességképpen mondom, ha valakit érdekelne.. Szeánszokról nem tudok véleményt mondani. Ősszel voltam utoljára ilyen eseményen. Nekem megfelelt.
Egyébként vasárnap sokkal jobb. Nyugisabb, csendesebb. Külföldiek többsége délután 15 óra körül már hazamegy.
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 19:59
Sziasztok! Ma voltam Bükön -általában este erek rá és bőven elég 2-3 óra nekem a szaunából -04.01- ig volt 17 óratól szaunajegy hétvégén 4600 ft- ért most mar csak 7700-ért van 15 -órától kombinált jegy.......hmm.A többi árat nem néztem, hogy változott-e.
#2403   2023. 04. 16. vasárnap 21:06
dolcevita30 dolcevita30
04.01-től drágult. Ezzel együtt minden drágult.. az egész napos jegy 9900 ft. Ősszel még 8100 volt, majd decemberben Karácsonykor emelték 9000-re, majd most 9900-ra. Sárváron már december óta 9900 lett 8100-ról. Ennyit már nem ér meg nekem. Pár órás jegy meg azért nem opció, mert akkor több lenne az utazási idő, mint az ott töltött idő. (Nekem)
Kehida a, legolcsóbb.. 7 ezer ft körül van az egész napos, viszont ott az "utolsó 3 órás jegy"et senki ne vegyen.. mert az kb. 2 órás jeggyel ér fel.
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 19:59
Sziasztok! Ma voltam Bükön -általában este erek rá és bőven elég 2-3 óra nekem a szaunából -04.01- ig volt 17 óratól szaunajegy hétvégén 4600 ft- ért most mar csak 7700-ért van 15 -órától kombinált jegy.......hmm.A többi árat nem néztem, hogy változott-e.
#2402   2023. 04. 16. vasárnap 19:59
ktamas6969 ktamas6969
#2401   2023. 04. 16. vasárnap 13:45
dolcevita30 dolcevita30
1-2 hónap kihagyása után kivéltelt tettem. Büki szaunázás után bementem az éjszakai sárvári szaunázásra. Bük maximálisan szuper volt délután.
Ég és föld a kettő. Belső jakuzzi most is olyan volt, mint egy merülő medence. A kinti most sem üzemelt. A rendes napijegy árhoz kínált szaunarészleg, fasorban sincs Bükfürdővel. Nappal is zavaróan zárt az egész szaunavilág. Rendes fény szinte nincsen, csak spot lámpák. Gőzfürdő viszont jó. Felöltésekről nem tudok beszélni, azokat nem szoktam igénybe venni. Hertelendet egyszer kipróbálom, arról csak jókat hallani.

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!