Nem a Naményinyi nem textilmentes,nem is túl nagy csak 2 szauna van ,plusz egy infra meg egy gőzkabin,de a környék egyetlen működő well részlege...Nyíregyházáig,
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2023. 03. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 13:10

Vásárosnaményban is van ilyen szauna? VAgy csak szaunázás közben beszélgettetek erről?
Ezt sokan sajnáljuk. De szerintem nem csak nekünk van az az érzésünk, hogy ez szándékos lépés volt a fürdő vezetése részéről. A másik lehetőség egy 18+ medence nyitása lett volna
Mi töröltük a pénteki programunkból.
(Ez egy válasz szili345 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 21:05

Nagy kár, hogy Ráckevén a pénteki kinti medencés ruha mentes fürdés megszűnt a mozi est miatt! Nagyon szerettük, hogy a kempingből csak átsétálsz. A szerda meg vasárnap sokaknak nem kivitelezhető a munkájuk miatt.
Nagy kár, hogy Ráckevén a pénteki kinti medencés ruha mentes fürdés megszűnt a mozi est miatt! Nagyon szerettük, hogy a kempingből csak átsétálsz. A szerda meg vasárnap sokaknak nem kivitelezhető a munkájuk miatt.
A "mindenhol" az erős túlzás. A bécsi fürdőben pl. rendszeresen van mindenféle korosztály.
Nyilván nem a tinik és 20-asok vannak túlsúlyban, de elég vegyes a korcsoport. (Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2023. 03. 25. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 05:22
Nyilván nem a tinik és 20-asok vannak túlsúlyban, de elég vegyes a korcsoport. (Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2023. 03. 25. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétvégén se jobb a 60+ os korosztály helyzet, csak többen vannak. Ez mindenhol így van Ausztriában.
Hétvégén se jobb a 60+ os korosztály helyzet, csak többen vannak. Ez mindenhol így van Ausztriában.
(Ez egy válasz cp444 üzenetére (2023. 03. 24. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 10:58

Sziasztok, meglátogattuk az AVITA-t bad tatzmannsdorf-ban. Abszolút pozítív élmények, nagyon szuper hely csak ajánlani tudom.Nagyon tiszta, rendezett az egész. A szaunák (16db) és medencék mindegyike működött annak ellenére hogy alig voltak. Ha még a 60+ korosztály helyett (gondolom ez hétvégén másképpen van) fiatalabbak is lettek volna na akkor ez maga a mennyország, de így teljes a megelégedésünk. Árban nem olcsó de ez már tényleg a felső kategoria.
Vásárosnaményban is van ilyen szauna? VAgy csak szaunázás közben beszélgettetek erről?
(Ez egy válasz Rasputyin1234 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 17:01

Vásárosnaményban szaunáztam,talán egy hete.Egy pár hölgy tagjával beszélgetni kezdtünk Welness hotelekről ment a beszélgetés...melyik jó hová érdemes elmenni pár napot családdal is megfelelő bár külön a gyerekektől...Kérdésem az lenne valaki esetleg állított már fel ilyen listát és meg is osztaná?
Sziasztok, meglátogattuk az AVITA-t bad tatzmannsdorf-ban. Abszolút pozítív élmények, nagyon szuper hely csak ajánlani tudom.Nagyon tiszta, rendezett az egész. A szaunák (16db) és medencék mindegyike működött annak ellenére hogy alig voltak. Ha még a 60+ korosztály helyett (gondolom ez hétvégén másképpen van) fiatalabbak is lettek volna na akkor ez maga a mennyország, de így teljes a megelégedésünk. Árban nem olcsó de ez már tényleg a felső kategoria.
Vásárosnaményban szaunáztam,talán egy hete.Egy pár hölgy tagjával beszélgetni kezdtünk Welness hotelekről ment a beszélgetés...melyik jó hová érdemes elmenni pár napot családdal is megfelelő bár külön a gyerekektől...Kérdésem az lenne valaki esetleg állított már fel ilyen listát és meg is osztaná?
Szía szerintem jó szauna csendes jó felöntések vannak lehet ismerkedni ha vannak megfelelő partnerek.
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2023. 03. 15. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Az egerszalóki naturista szaunáról mi a véleményetek?
Szia! Régi hozzászólásomat láthatjátok Sárvárról. Sárvárt nem javaslom.. helyette inkább Bük. Jakuzzi pici, meg bent van a pihenőrész mellett. Decemberben is hideg volt. Kényelmesen talán 2-3 ember fél el. Többnek már nem komfortos. Legjobbat vagy semmit! Bük a best továbbra is, meg M.hertelend.
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 09:01

Sziasztok! Sárvár felől szeretnénk érdeklődni! Mi a kisebb befogadó képességű szaunákat szeretjük,mert nagyobb a csend. Sárváron milyenek vannak? A jakuzziba hányan férnek el,a szaunavilágban?
Sziasztok! Sárvár felől szeretnénk érdeklődni! Mi a kisebb befogadó képességű szaunákat szeretjük,mert nagyobb a csend. Sárváron milyenek vannak? A jakuzziba hányan férnek el,a szaunavilágban?
Holnapra keresek valami ünnepi szauna programot. Van esetleg valakinek ötlete, javaslata? Köszi!
Sziasztok,
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )
most 16.-án este 7-től ismét naturista wellnesz,szaunaest lesz Bábolnán,a fürdőben.Kellemes pihenőrész,szauna,kültéri termálmedencék...
Reméljük,hogy minél többen leszünk..: )
Egyelőre nincsen új időpont meghirdetve, lehet, hogy nem lesz többet, vagy csak alkalmanként.
Az "érdemes menni" meg attól függ, hogy neked mitől lenne értelme... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 17:01
Az "érdemes menni" meg attól függ, hogy neked mitől lenne értelme... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4635162)

Sziasztok! A Magnum szauna vegyes napjáról van valakinek infója? Érdemes menni? Köszi a választ..

Sziasztok! A Magnum szauna vegyes napjáról van valakinek infója? Érdemes menni? Köszi a választ..

Van egy kis jakuzzi, de nem tudják megfelelően beállítani a hőmérsékletét, ugyanez igaz a gyógymedencére is. maga a létesítmény meglehetősen retró jellegű. Az ilyen szeánszok alkalmával zsúfolt is szokott lenni.....
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk nagyon bejött!A kinti medencék jók.Bár mi nem vagyunk nagy szaunások.Én ajánlom
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 21:30

A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...
Kicsit retró,de nekünk nagyon bejött!A kinti medencék jók!Én ajánlom
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 21:30

A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...