Szombat koraeste az Orientalban:
Van egy faszi, akit már sokszor láttam ott. Viszonylag alacsony, köpcös, középkorú.
Rettenetesen kellemetlen, hogy annyira, de annyira gátlástalanul néz be a kabinokba, hogy leplezetlenül felpattan a pihenőről, ha egy nő véletlenül bemegy a natur-részlegre, hogy tátott szájjal bámul, ha egy nő zuhanyozni megy, hogy el nem tudom mondani.
Komolyan mondom, én érzem magam kínosan miatta a többi nő / pár előtt, hogy ez történik.
Ezekkel mit lehet kezdeni?
Van egy faszi, akit már sokszor láttam ott. Viszonylag alacsony, köpcös, középkorú.
Rettenetesen kellemetlen, hogy annyira, de annyira gátlástalanul néz be a kabinokba, hogy leplezetlenül felpattan a pihenőről, ha egy nő véletlenül bemegy a natur-részlegre, hogy tátott szájjal bámul, ha egy nő zuhanyozni megy, hogy el nem tudom mondani.
Komolyan mondom, én érzem magam kínosan miatta a többi nő / pár előtt, hogy ez történik.
Ezekkel mit lehet kezdeni?
Szia! Csütörtök is adott, hasonlóan a szerdai/pénteki/vasárnapi estekhez.Három hete "tematikus,indiai alapjellegű" est volt, korlátozott létszámban, előzetes e-maillel lehetett jelentkezni. Szerintem jó este volt, normális látogatói körrel, zsúfoltság nélkül.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 15:12

Koszonom! Azt hiszem, akkor marad a szerda este, mint altalaban, a 130 ember egy kicsit soknak tunik azon a kis helyen. 22-en szerintem megyunk is.
A szauna jó, a többi viszont élvezhetetlen...
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 21:30

A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...
A kerekdombi szauna hétvégékről nem nagyon találtam itt semmit. Senki sem jár ide innen? Szimpatikus, hogy van melegvizes medence is itt ami fürdőruha nélkül használható, habár van egy kis retro fílingje...
Koszonom! Azt hiszem, akkor marad a szerda este, mint altalaban, a 130 ember egy kicsit soknak tunik azon a kis helyen. 22-en szerintem megyunk is.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 08. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 17:55

Milyen szempontból? Szerdán, pénteken és vasárnap este vannak fürdőruhamentes szaunaestek. Pénteken 80-130 fő közt mozog a létszám, a másik két napon kevesebben vannak. A kültéri gyógymedence pénteken fürdőruhás, mert moziest is van párhuzamosan.
Milyen szempontból? Szerdán, pénteken és vasárnap este vannak fürdőruhamentes szaunaestek. Pénteken 80-130 fő közt mozog a létszám, a másik két napon kevesebben vannak. A kültéri gyógymedence pénteken fürdőruhás, mert moziest is van párhuzamosan.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2023. 03. 08. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik a legjobb nap Rackeven, mikor erdemes menni?
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 18:15

Szombaton este sem. Csak a szerdai, pénteki és vasárnapi programokon.
Köszi! Akkor a szombatot hanyagoljuk.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 18:15

(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 14:36

Nem tudja valaki, hogy Ráckevén szombaton egész nap használható a szaunatérben lévő medence fürdőruha nélkül, vagy csak este, úgy mint pénteken, és szerdán?
Nem tudja valaki, hogy Ráckevén szombaton egész nap használható a szaunatérben lévő medence fürdőruha nélkül, vagy csak este, úgy mint pénteken, és szerdán?
Mi tegnap voltunk Celldömölkön. Kicsi a szaunavilág, de barátságos családias. 3 szeánsz volt egy délután. Mindenki nyitott volt. Olcsó, egyszerű, de kedves kis hely.
Sziasztok! Holnap lesz valaki Mórahalmon?
Ki volt ott utoljára és mi a véleménye?
Ki volt ott utoljára és mi a véleménye?
Sziasztok! A tegnap esti ráckevei szaunaszeánszon volt innen valaki?

Nem szokott én gyakran járok oda az új szaunában szeánszokon amolyan szaunaszoknyát adnak mindenkinek, amiben benne is maradhatunk utánna. de ezeket gondolom már tudod, láttalak ott párszor szerintem
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2023. 02. 11. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
15-re tudtok esetleg ajánlani valami jó textilmentes szauna programot? (csak heteró)
Köszi!
15-re tudtok esetleg ajánlani valami jó textilmentes szauna programot? (csak heteró)
Köszi!
Igen, ez fontos, Bük, Bükfürdő, 1 k-val. Két k-val az ország másik részében találnád magad.
(Ez egy válasz Cartsu üzenetére (2023. 02. 28. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért a gps-be ne így üsd be...: D
(Ez egy válasz Cartsu üzenetére (2023. 02. 28. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. Akkor azt hiszem hétvégén jöhet Bükk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 20:09

Törölt felhasználó (4669365)

Pedig próbáljátok meg Büköt.Az a legjobb,sokkal jobb mint Sárvár.A kinti medence a legjobb

Nem lehet egy lapon említeni Bükfürdőt egy Sárvárral.
Sokkal színvonalasabb Bük. Szaunavilág területe (mindent beleértve) kb. 6x akkora, ha nem több.
Amiért sokan Bükre mennek.. az a medence, mert sok termálfürdőben nincs egy normális jakuzzi, vagy valami medence rész. Több szauna is van, tisztább is. Soha nem volt még olyan alkalom amikor Sárváron jártam, hogy nem úszott volna a gőzfürdő/tepidárium környéke.. de bent is mindig vizes minden a taposó medence körül. Sokszor "totyogni" kell.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 20:09
Sokkal színvonalasabb Bük. Szaunavilág területe (mindent beleértve) kb. 6x akkora, ha nem több.
Amiért sokan Bükre mennek.. az a medence, mert sok termálfürdőben nincs egy normális jakuzzi, vagy valami medence rész. Több szauna is van, tisztább is. Soha nem volt még olyan alkalom amikor Sárváron jártam, hogy nem úszott volna a gőzfürdő/tepidárium környéke.. de bent is mindig vizes minden a taposó medence körül. Sokszor "totyogni" kell.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4669365)

Pedig próbáljátok meg Büköt.Az a legjobb,sokkal jobb mint Sárvár.A kinti medence a legjobb