Nem arra gondolhatott. Azt senki sem ajánlaná.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 02. 06. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sárvári szaunáról valaki tud valami infóval szolgálni? ki mikor szokott járni?
Szia! Mire lennél kíváncsi a szaunával kapcsolatban? Mi általában havonta 1-szer szoktunk menni szombaton.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 18:57

Alapbòl jò hely. Mi is szoktunk ellátogatni oda.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 18:57

Mi pénteken megyünk éjszakai fürdőzés lesz. Valaki esetleg jön még innen?
Mi voltunk 31-én Ráckevén, nagyon jó volt nem volt tömeg
A kinti termálban is csak 1 pár volt rajtunk kívül
(Ez egy válasz Flyynia üzenetére (2018. 01. 31. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

alapvetően egy egyedül álló husznéves srác vagyok és valószínűleg egyedül látogatnék, és ezért kérdeztem, köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Szauna fanatikusként most kipróbálnék újabb szaunákat ahol még nem jártam. Hol lehet "szabályosan" meztelenkedni?
magyarorszagon barhol jó lehet. Esetleg párhoz, hölgyhöz csatlakoznék..

Én egy régi bútor darab vagyok ott
Kérdezz levélben és válaszolok.
(Ez egy válasz bencus12345 üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 12. hétfő 23:30

alapvetően egy egyedül álló husznéves srác vagyok és valószínűleg egyedül látogatnék, és ezért kérdeztem, köszönöm a válaszokat!
16-án pénteken,szaunázáshoz keresek 20-38 év közötti férfit a ráckevei fürdő szaunában leszek,kellemes időtöltéshez,beszélgetéshez.
Szia!
Szomorúan tapasztaltuk, hogy Egerszalókon a Saliris-ben a szauna lepedőért 200 Ft-ot kérnek. Igényelni a szauna bárban lehet, hosszú sorban állás után. 5800 +2000 Ft-os belépőből már nem futja egy egyszerhasználatos lepedőre, a mézes szeánszon sem terítik már le a padokat vele. Mindenki nyakig betekerve ül a szeánszokon, a láb alá már nem jut lepedő. Kultúra és tájékoztatás hiánya miatt alakult ez ki. Szomorú és elkeserítő….
Szomorúan tapasztaltuk, hogy Egerszalókon a Saliris-ben a szauna lepedőért 200 Ft-ot kérnek. Igényelni a szauna bárban lehet, hosszú sorban állás után. 5800 +2000 Ft-os belépőből már nem futja egy egyszerhasználatos lepedőre, a mézes szeánszon sem terítik már le a padokat vele. Mindenki nyakig betekerve ül a szeánszokon, a láb alá már nem jut lepedő. Kultúra és tájékoztatás hiánya miatt alakult ez ki. Szomorú és elkeserítő….
Sziasztok ! hétvégén most 02.17. Közös szaunázás. Párral vagy hölggyel. Mi 36/33 párként mennénk.
Holnap V8 .... meglátjuk milyen lesz.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 12. hétfő 13:02
Törölt felhasználó (794565)

Mi pénteken megyünk éjszakai fürdőzés lesz. Valaki esetleg jön még innen?
Péntek délután ráckevén szaunázó meztelenkedő pasit keresek 20-38 év között.
Köszi az infót! Sajnos mi is egyre rosszabb híreket hallunk a Salirisról, így, bár sokat járunk a közelben, nem megyük oda egy ideig. Reméljük ez változik a jövőben...
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2018. 02. 15. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 15. csütörtök 08:17

Szia!
200ft lepedő miatt hisztizni szánalom. Meg h most nem volt le teritve a mézesprogramon istenem most egyszer ez előfordult. Máshol programért fizetni kell 500-300ft egy szeanszért. Gyümülcsök a welcome drink meg illóolajok minőségi és egyébb más használati dolgok szerinted igyen vanak?
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2018. 02. 15. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 15. csütörtök 08:17

Szia!
Kérlek, majd írj egy rövid beszámolót. Még sosem voltam a V8-ban, de tervezem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 15. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 15. csütörtök 22:30

Törölt felhasználó (3218902)

Holnap V8 .... meglátjuk milyen lesz.....
Párommal még két napig Mórahalmon vagyunk. Meglátogatjuk a textilmentes szaunát.
Vannak érdeklődők?
Vannak érdeklődők?
Egy ilyen kommentért engem letiltottak egy hétre mondván nem társkereső. Nem titeket bántalak félre ne értsétek.
(Ez egy válasz kobra üzenetére (2018. 03. 09. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 09. péntek 06:51

Párommal még két napig Mórahalmon vagyunk. Meglátogatjuk a textilmentes szaunát.
Vannak érdeklődők?
Vannak érdeklődők?
Meglátogattam a keleti régióban az egyik fürdőruha mentes szauna részleget (bár ne tettem volna).
A következőket tapasztaltam az ott töltött 2 óra alatt.
A szaunában a lábuk alá nem tesznek semmit, hangos élménybeszámolót tartanak … a többiek nyugalmával nem foglalkoznak.
A szaunából kilépve zuhanyzás nélkül mennek a merülő medencébe, egyszerre többen is.
Műanyag papuccsal mennek be a gőzbe, tábla figyelmezteti Őket, hogy nem kellene, de nem látják.
A gőzkabinba felállnak oda ahol mások ülni szoktak, kulturálatlanság.
A tepidáriumba műanyag pohárba visznek be jeget azzal hűtik magukat, az izzadságos víz oda folyik alájuk…, angolosan távoznak, a koszos víz ott marad a következő vendégnek.
Mindenkinek jó pihenést kívánok.
A következőket tapasztaltam az ott töltött 2 óra alatt.
A szaunában a lábuk alá nem tesznek semmit, hangos élménybeszámolót tartanak … a többiek nyugalmával nem foglalkoznak.
A szaunából kilépve zuhanyzás nélkül mennek a merülő medencébe, egyszerre többen is.
Műanyag papuccsal mennek be a gőzbe, tábla figyelmezteti Őket, hogy nem kellene, de nem látják.
A gőzkabinba felállnak oda ahol mások ülni szoktak, kulturálatlanság.
A tepidáriumba műanyag pohárba visznek be jeget azzal hűtik magukat, az izzadságos víz oda folyik alájuk…, angolosan távoznak, a koszos víz ott marad a következő vendégnek.
Mindenkinek jó pihenést kívánok.