Csak a szaunavilág az első emeleten textilmentes. Mint azelőtt.
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 11:43

Szaiasztok!
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata? Még mindig texilesek a közösségi terek a wellnesvilágban?
Esetleg privátban is írhattok tapasztalatokat.
Köszönjük!
Az esztergomi aquaszigettel kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata? Még mindig texilesek a közösségi terek a wellnesvilágban?
Köszönjük!
Szaiasztok!
Köszönjük!
Köszönjük!
a magnumról napokban halottam..))) igen csak kíváncsi lettem....
én is szeretném felfedezni...
és a vágyak arra valók, hogy valóra váltsuk!!)))
én is szeretném felfedezni...
és a vágyak arra valók, hogy valóra váltsuk!!)))

magnumba már én is mennék
Sziasztok! Székesfehérváron van textil mentes szauna, vagy nudi hely? Koszi
Igen. Az ilyesmi vezetett Mórahalmon is a textilmentes részleg megszüntetéséhez.
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2018. 09. 18. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
"2-3aktiv pasi kenyeztetne" 4 vagy 6 kezes felöntés lesz?
(Ez egy válasz pimpi2237 üzenetére (2018. 09. 18. kedd 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 00:43

Ma azaz kedden delutan szauna 69 ben vagy magnumban 2-3aktiv pasi kenyeztetne
Ma azaz kedden delutan szauna 69 ben vagy magnumban 2-3aktiv pasi kenyeztetne
Szombat este Magyarhertelenden szaunáztunk. Nagyon köszönjük a kedves útmutatást az ott dolgozóknak. Nagyon szép estét szereztek a kedves feleségemnek és nekem is. Nagyon jól éreztük magunkat. Szuper hely.
Budapesten van olyan szauna, ami textilmentes? Még sose próbáltam, de van pár ismerős, aki igen, bár ott az idősebb pasik nyomultak a fiatalabb pasikra. Bár nem vagyok egy adonisz alkat, de inkább a textilmentesség kényelmét szeretném kipróbálni.
Ha nem túl ismert, az is jó. Szeretem, ha nincs tömegnyomor a fülkében.
Ha nem túl ismert, az is jó. Szeretem, ha nincs tömegnyomor a fülkében.
Szuper volt tegnap este Ráckevén!
kicsit megcsappant a létszám, de ez nekünk külön tetszett is. Reméljük, hamarosan újra tudunk menni.

Szia!
Én többször jártam már a V8-ban (textilmentes időszakban, kedd, péntek 16-tól zárásig).
Jól érzem magam, kulturált vendégkör, ajánlom neked. (Ez egy válasz freedive üzenetére (2018. 02. 16. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 16. péntek 13:02
Én többször jártam már a V8-ban (textilmentes időszakban, kedd, péntek 16-tól zárásig).
Jól érzem magam, kulturált vendégkör, ajánlom neked. (Ez egy válasz freedive üzenetére (2018. 02. 16. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérlek, majd írj egy rövid beszámolót. Még sosem voltam a V8-ban, de tervezem...

Valamikor, nyáron el szeretnénk tölteni par napot Gyorben. Tudtok ajánlani kulturált, naturista szaunát a kornyeken?
Szia,már nagyon kevesen vannak,nincs is hangulata. A strand része van lezárva, de a kinti medence és a szauna működik.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2018. 06. 14. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 14. csütörtök 00:13

Sziasztok! Ki volt közületek a ráckevei szauna esten így, hogy már lezárták a kinti részt? Mennyire van még péntekenként tömeg? Köszi eőre is
Sziasztok! Ki volt közületek a ráckevei szauna esten így, hogy már lezárták a kinti részt? Mennyire van még péntekenként tömeg? Köszi eőre is
Ma valahol Tata kozeleben textil mentes szauna?
Fiammal voltunk szaunában és nagyon égő volt amikor felállt neki
18 éves de nagy van neki
18 éves de nagy van neki
Szerintem Bükön minden szállodában naturista szauna van.
Drágább kategóriában: Caramell, Répce, Greenfield
Kevésbé drága Hotel Piroska, Bajor Apartman. (Itt van privát szauna, jakuzzi, zárható és max 6 főre bérelhető. (Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2018. 05. 14. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Drágább kategóriában: Caramell, Répce, Greenfield
Kevésbé drága Hotel Piroska, Bajor Apartman. (Itt van privát szauna, jakuzzi, zárható és max 6 főre bérelhető. (Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2018. 05. 14. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha bemégy a pénztár után egyből az öltözőbe mégy, kapsz a szekrényhez egy órát amivel nyithatod, zárhatod oda bepakolsz mindent és már csak a gatyádba mégy a szaunavilágba egy forgó kapun keresztül amit szintén az órával nyitsz.Ott kapod a szauna törölközőt és az üveg polcra más csak a gatyádat és a saját törölköződet teszed ha azt is viszel be.
(Ez egy válasz emre33 üzenetére (2018. 05. 16. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint minden fürdőben, itt is van értékmegőrző.
(Ez egy válasz emre33 üzenetére (2018. 05. 16. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)