A Saliris szaunavilág részén két rönkszauna van, kültéren, és mellette van a napozóterasz. Régebben naturista volt az biztos, mert arra területre ki volt téve a fürdőruhamentes tábla. Sós-mézes-jeges felöntések voltak, de ez sem friss info. A saliris oldalán biztos találsz aktuálisat.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2022. 06. 28. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 20:50

Sziasztok! Tud valaki infót az Egerszalóki textilmentes szaunáról? Állítólag naturista napozója is van.
Sziasztok! Tud valaki infót az Egerszalóki textilmentes szaunáról? Állítólag naturista napozója is van.
Szia, az Oriental Spa sokkal kulturáltabb az Aquaworld szaunarészlegénél, csak jóval kisebb. Illetve a vendégek kulturáltabbak, mivel van külön textiles és nudi rész, ezért kevésbé jellemző, hogy fürdőruhában beülnek. Sajnos a hangosan pofázó építési vállalkozók itt is jellemzőek. A hétvégék és a délutánok sűrűk, de hétköznap délelőttönként és kora délutánonként sokkal nyugisabb, akkor akármi is lehet. Meg nyilván nyáron, kánikulában sem som elvetemlült szaunázik... Egyébként egy normál szauna, egy gőz és egy bioszauna van bent, meg zuhanyzók és merülőmedence. Pihenőtér sajnos csak a közös helyiségben van, ahol mindneki más is fekszik, ott el kell magad takarnod. Bár már láttam olyat, hogy egy srác konszolidáltan felhúzta a lábát, kivolt a méretes farka meg a csomagja a lepedő alól, a szemben fekvő két lány meg érdeklődve nézte, mire a srác elkezdte verni.
(Ez egy válasz Ferciferci88 üzenetére (2022. 05. 25. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 08:09

Sziasztok! Erdeklodnek toletek, milyen a tapasztalatotok az aquaworld - otiental spa naturista szauna reszlegevel? Koszi a valaszokat!
Sárvár csalódás volt Bükfürdő után. Mindenki bábozódva, én éreztem magam kellemetlenül, mikor meztelenül akartam csobbanni. A pihenőt a textiles fürdőzők is használják előszeretettel, mert itt nagyobb a nyugi.
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2022. 06. 04. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 05:31

Sziasztok! A sárvári szaunáról van tapasztalata valakinek? Estére tervezzúk meglátogatni.
Azért nem teljesen naturista! Aki akarja takargathatja magát, a pihenőben megis kérnek erre! Ettől függetlenül tényleg nagyon jó hely és a meztelenség terén itt a legnagyobb a tolerancia.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 24. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 09:58

Bükfürdőn a nagy, központi fürdőben a szaunarészleg teljesen külön van és az egész naturista, sok szaunával, csobbanóval, kint is, bent is. Ha idejében érkeztek, vannak egymás mellett bő kétszemélyes szeparék, akkor azt is lefogalhatjátok, ott még akciózni is lehet, akár mások bevonásával is, bár én magam ilyet még nem láttam.
Végeztem egy kis kutató munkát. Az Anna fürdő szerdán és pénteken 20-24 van nyitva esti fürdőzésre. Gondolom ez mind textiles, de ha valaki lazításra vágyik egy hosszú hét után akkor ez is jó.
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 22:15

Sziasztok kedves fórumtársak! Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e Szegeden és környékén éjszakai fürdőzési/wellness/szauna lehetőségről? Azt tudom, hogy a szegedi nagy fürdőben áprilisban lett vége a éjszakai szezonnak. Az infókat előre is köszönöm!
Sziasztok kedves fórumtársak! Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok-e Szegeden és környékén éjszakai fürdőzési/wellness/szauna lehetőségről? Azt tudom, hogy a szegedi nagy fürdőben áprilisban lett vége a éjszakai szezonnak. Az infókat előre is köszönöm!
Bükfürdőn a nagy, központi fürdőben a szaunarészleg teljesen külön van és az egész naturista, sok szaunával, csobbanóval, kint is, bent is. Ha idejében érkeztek, vannak egymás mellett bő kétszemélyes szeparék, akkor azt is lefogalhatjátok, ott még akciózni is lehet, akár mások bevonásával is, bár én magam ilyet még nem láttam.
(Ez egy válasz csakvalaki üzenetére (2022. 06. 24. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 09:45

Sziasztok. Erdeklodni szeretnek hogy Bükfürdőn mien lehetoseg van?
Sziasztok. Erdeklodni szeretnek hogy Bükfürdőn mien lehetoseg van?
Sziasztok! Párszor voltam már elég jó kis hely! Bár még nem tapasztaltam sohase orgia féle dolgokat de biztos léteznek
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2022. 06. 04. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! A sárvári szaunáról van tapasztalata valakinek? Estére tervezzúk meglátogatni.
Sárvár nagyon jó, a szauna rész külön van, mintha egy külön udvarban lennél.

Harkányban jártam egyedül, megnéztem a fürdőruhamentes szaunavilágot. Hétköznap, kora délután, kevés vendég volt. Van két nagy szauna, nagy pihenőtér, jakuzzi, merülő medence. A férfiak meztelenek, a nők becsomagolják magukat. Este jönnek a törzszvendég házaspárok, ledobják a fürdőruhát, a nők meztelenül hanyatt fekszenek, pucéran merülnek, ücsörögnek a jakuzziban. Elég drága a belépő, de nem kell külön szaunajegy.
Sziaszto. Most jott el az ideje annak hogy kiprobaljam mulyen erzes amikor meztelenul lehet szaunnazni vagy uszni. Mindig is vonzott a nudizmus de sem idom sem lehetosegem nem volt ra. Most 2 honapig egymagam vagyok egy Budapesti alberletben (hosszu evek ota most eloszor otthon) es orulnek ha valaki addna par jo tanacsot privat uzenetben, hogy hova erdemes elmenni kezdo nudistakent. Koszonom
Hat igen..
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 05. 25. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 17:16

Ez minket is érdekelne. Ez a naturista rész új, kíváncsiak vagyunk hogy vált be, mert régebben beültek vizes fürdőruhában, hiába volt szaunalepedő... Kicsit azért szomorú, hogy a fürdő a szemlélet formálás helyett behódol a fürdőruhásoknak, és inkább 2 részt csinál :(
Ez minket is érdekelne. Ez a naturista rész új, kíváncsiak vagyunk hogy vált be, mert régebben beültek vizes fürdőruhában, hiába volt szaunalepedő... Kicsit azért szomorú, hogy a fürdő a szemlélet formálás helyett behódol a fürdőruhásoknak, és inkább 2 részt csinál :(
(Ez egy válasz Ferciferci88 üzenetére (2022. 05. 25. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 08:09

Sziasztok! Erdeklodnek toletek, milyen a tapasztalatotok az aquaworld - otiental spa naturista szauna reszlegevel? Koszi a valaszokat!
Köszönöm a választ...
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Elméletieg jövő héten, 3 hetente van és legutóbb 30-án volt.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ballószögön mikor lesz a következő nudista est? Tudja valaki?