Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1980   2022. 09. 30. péntek 01:54
kandurmarci kandurmarci
Lepedőben, alatta semiben nem ciki bemenni a szaunába, a legnemcikibb pedig ha semii sincs rajtatok, legfeljebb egy-egy szaunakalap, ami azért jó, hogy jobban viseljétek a forróságot, ne forrjon föl az agyatok. De ha nem azért mentek textilmentes szaunába, mert szégyenlősek vagytok, akkor meg minek a lepedő? Ha eleinte föláll, az sem ciki, csak ne akarj senkit se megdugni, de még leszopatni se. Idővel megszokjátok, nem lesz smmi gond. S higgyétek el, akkor néznek titeket jobban, akkor keltetek inkább föltűnést, ha bebábozódva mentek be. Legkevésbé akkor lesztek észrevétlenek, ha ugyanolyan pucérak vagytok, mint a többiek.
(Ez egy válasz Izgisfiatalok üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 23:05
Sziasztok!
Mi most ismerkednénk ezzel a textilmentes szaunával. Nagyon kinézik az embert ha szauna lepedőbe mennénk be a párommal? Természetesen fürdőruha nélkül. Előfordult már olyan valakivel hogy bement és felállt neki? Ciki nem ciki? Kicsit tartok a dologtól de közben izgat is, ráadásul mind a kettőnket. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
#1979   2022. 09. 29. csütörtök 23:05
Izgisfiatalok Izgisfiatalok
Sziasztok!
Mi most ismerkednénk ezzel a textilmentes szaunával. Nagyon kinézik az embert ha szauna lepedőbe mennénk be a párommal? Természetesen fürdőruha nélkül. Előfordult már olyan valakivel hogy bement és felállt neki? Ciki nem ciki? Kicsit tartok a dologtól de közben izgat is, ráadásul mind a kettőnket. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
#1978   2022. 09. 29. csütörtök 16:40
Zso-Ka Zso-Ka
Hertelenden a szerdai nap az amikor a termalba engednek.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 12:21
Nem erre gondolt szerintem, hanem hogy a fürdő medencéit is lehet gatyamentesen használni, valamikor esténként szokott ilyen lenni. A szaunaparkban csak az az 1 kinti medencécske van, de mi nagyon szeretjük, jó meleg a vize smile
#1977   2022. 09. 29. csütörtök 09:26
Max32 Max32
Érdeklődnék hogy tud-e valaki infót adni hogy milyen a Szentgotthárdi fürdő szauna részlege?
#1976   2022. 09. 22. csütörtök 12:21
Lion74 Lion74
Nem erre gondolt szerintem, hanem hogy a fürdő medencéit is lehet gatyamentesen használni, valamikor esténként szokott ilyen lenni. A szaunaparkban csak az az 1 kinti medencécske van, de mi nagyon szeretjük, jó meleg a vize smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 12:09
Voltál már Magyarhertelenden? A szauna egy elzárt, szeparált hely, külön szabadtéri melegvizes medencével… persze hogy textilmentes.
#1975   2022. 09. 22. csütörtök 12:17
Lion74 Lion74
Olyan hogy szállodában jó szauna Saliris, Caramell. Az Aquaticum szaunája az a legjobb, de ott a szálloda részt nem ismerem. Még ami szóba jöhet Bükfürdő ott 1 folyosón át lehet menni a fürdő szaunavilágába ami jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 13. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4666989)
2022. 09. 13. kedd 16:56
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna-e nekünk ajánlani olyan szállodát vagy hotelt, ahol a szilvesztert kellemesen eltölthetjük, illetve a szauna textilmentes?
#1974   2022. 09. 22. csütörtök 12:09
Felhőék Felhőék
Voltál már Magyarhertelenden? A szauna egy elzárt, szeparált hely, külön szabadtéri melegvizes medencével… persze hogy textilmentes.
(Ez egy válasz simit üzenetére (2022. 09. 07. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 07. szerda 15:26
Magyarhertelendi textilmentes szaunával kapcsolatban van valakinek izgalmas sztorija?
- Szívesen olvasnék a hellyel kapcsolatban történeteket, de a visszakeresés is nagyon nehézkes itt...
- Tényleg van olyan amikor a medencéket is textilmentesen lehet használni?
wave
#1973   2022. 09. 22. csütörtök 08:51
Lagoon Lagoon
A hét végén ellátogatunk Egerszalókra (Saliris) naturista szaunájába. Információt szeretnénk arról, hogy mire számítsunk, szeánszok, zsúfoltság, ismerkedés…Válaszokat előre is köszönjük.
#1972   2022. 09. 22. csütörtök 07:50
landzsa landzsa
Sziasztok!

Melegvízű budapesti fürdőt keresek, ahol egy kis kézimunkára el tud "bújni" a párjával az ember!
Köszönöm, ha segít valaki!
#1971   2022. 09. 13. kedd 16:56
X Törölt felhasználó (4666989)
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna-e nekünk ajánlani olyan szállodát vagy hotelt, ahol a szilvesztert kellemesen eltölthetjük, illetve a szauna textilmentes?
#1970   2022. 09. 09. péntek 09:19
nudebuda nudebuda
Egerszalók Saliris naturista rész rönkházban hétköznap 14, 16, 18 órakor, hétvégén 12kor kezdődik zenés szauna szánsz.
Nagyon szuper érdemes beülni smile
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 15:15
Voltunk az Egerszalóki Salirisba. Van külön amit mondtatok rönkház textilmentes szauna és ugyanazon a részen naturista napozó! Nem volt nagy tömeg. A benti szauna rész nem túl nagy de az már nem textilmentes, vakartam is a fejemet mikor kivan írva az ajtóra hogy BIO szauna és ott ülnek bent fürdő ruciban, az még talány most is mitől BIO. Szintén bent, vagy egy nagyon szuper kör medence amiben időközönként középen beindul a "bugyborék" smile Az igazi az lenne ha az egész szauna komplexum textilmentes lenne és a medence (amibe bármikor mentünk senki nem volt a két nap alatt) textil nélkül lehetne használni.
#1969   2022. 09. 07. szerda 15:26
simit simit
Magyarhertelendi textilmentes szaunával kapcsolatban van valakinek izgalmas sztorija?
- Szívesen olvasnék a hellyel kapcsolatban történeteket, de a visszakeresés is nagyon nehézkes itt...
- Tényleg van olyan amikor a medencéket is textilmentesen lehet használni?
wave
#1968   2022. 09. 05. hétfő 13:30
Gerzson95 Gerzson95
Sziasztok Zsory fürdőtől szeretnék véleményt kérni. Valaki járt már ott milyen a fürdő?
#1967   2022. 08. 26. péntek 20:37
magnum44 magnum44
Nagyon szuper. Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Profi szauna mesterek és tényleg textilmentes. Szívesen elkísérlek benneteket ha jöttök, én péntekenként szoktam menni délután.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 20:56
Debrecennek mi a pontos neve ? Szívesen el mennek oda a párommal smile
#1966   2022. 08. 26. péntek 15:08
dakotaviktor dakotaviktor
Voltam többször textilmentes szaunában egyedül, jó élmény volt. A múltkor érdekesebb volt a történet, együtt volt a család, fiam, menyem, nászuram , nászasszonyom.
#1965   2022. 08. 26. péntek 11:23
seximado73 seximado73
Voltam már jópár szaunában és a higiénia körülmények miatt inkább vettem egyet otthonra. Megvan a textilmentes szaunának is a varázsa idegen helyen....bár kevés formás, szemrevaló testtel találkozni. Így ez számomra élvezetesebb, kényelmesebb és azt látok akit én szeretnék.
#1964   2022. 08. 21. vasárnap 22:07
Lion74 Lion74
aquaticum./termalfurdo-szauna
A legjobb szaunamesterek itt vannak az országban, kedves minden alkalmazott és tényleg textilmentes a szaunavilág.
Mi még Pestről is le szoktunk menni...
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 20:56
#1963   2022. 08. 21. vasárnap 20:56
Gerzson95 Gerzson95
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2022. 07. 05. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 16:32
Sziasztok!
Magyarhertelend témában én is csak osztani tudom azt a véleményt, hogy egy csendes más világba csöppen az ember amikor ott van. Nagyon jó adottságai vannak a helynek és nagyon jó programokat szerveznek és csinálnak a mesterek.
Debrecenbe nagyon jó híres mesterek vannak, sokukat ismerem személyes én is, az hely is nagyon jól meg lett tervezve. Klassz programok vannak és ott is jó hogy van egy kis kerthelyiség, ahol ki lehet feküdni. Debrecen inkább textilmentes Hertelend inkább naturista hely, ha különbséget kellene említeni.
#1962   2022. 08. 11. csütörtök 09:12
X Törölt felhasználó (3969652)
Sziasztok Kecskeméti strandon érdemes be enni a szaunába? Szoktak ott lenni párok akik ismerkednék?
#1961   2022. 08. 07. vasárnap 19:58
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Igen, bocsánat a leírás a benti résszel lett volna teljes, de a kör medencén kívűl mi ott nem nagyon tartózkodtunk smile
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 15:15
Voltunk az Egerszalóki Salirisba. Van külön amit mondtatok rönkház textilmentes szauna és ugyanazon a részen naturista napozó! Nem volt nagy tömeg. A benti szauna rész nem túl nagy de az már nem textilmentes, vakartam is a fejemet mikor kivan írva az ajtóra hogy BIO szauna és ott ülnek bent fürdő ruciban, az még talány most is mitől BIO. Szintén bent, vagy egy nagyon szuper kör medence amiben időközönként középen beindul a "bugyborék" smile Az igazi az lenne ha az egész szauna komplexum textilmentes lenne és a medence (amibe bármikor mentünk senki nem volt a két nap alatt) textil nélkül lehetne használni.

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3180db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!