Helló, Egomban külön kell jegyet venni a programokra.
Van egy "étlap", ott kiírják mikor milyen felöntések lesznek, és kiválasztjátok a benneteket érdeklőket és azokra vesztek külön szaunajegyet.
Érdemes fürdőruhát is vinni, ha szeretnétek lemenni a földszinti uszodatérbe a büféhez, étteremhez, vagy kimenni bagózni. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 19:48
Van egy "étlap", ott kiírják mikor milyen felöntések lesznek, és kiválasztjátok a benneteket érdeklőket és azokra vesztek külön szaunajegyet.
Érdemes fürdőruhát is vinni, ha szeretnétek lemenni a földszinti uszodatérbe a büféhez, étteremhez, vagy kimenni bagózni. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
holnap elugrunk Esztergomba,de a fürdő oldala nem túl informatív.A szaunaprogramok ott miképpen működnek?
holnap elugrunk Esztergomba,de a fürdő oldala nem túl informatív.A szaunaprogramok ott miképpen működnek?
Sziasztok,
Üdv.Milyen mostanában Esztergom?
Sziasztok! Most szombaton. 01.21 és utánna a megszokott 3 hetenként...
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 17. kedd 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 04:39

Nem tudja valaki hogy Ballószögön mikor lesz legközelebb nudista est?
Szombaton, menetrend szerint.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 17. kedd 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 04:39

Minden nap
A Saliris kültéri 2 rönkszaunája fürdőruhamentes terület, illetve ott van a naturista napozó is mellette. Télen, napsütésben isteni volt.
Rosszalkodni bárhol lehet, csak benne van a lebukás és kitiltás veszélye.. (Ez egy válasz Mountainboy üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 18:42

Rosszalkodni bárhol lehet, csak benne van a lebukás és kitiltás veszélye.. (Ez egy válasz Mountainboy üzenetére (2023. 01. 17. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Egerszalókon mikor vannak ruhamemtes sauna napok?
Párommal utazunk februárban.
Mennyire korrekt a hely és lehet e "rosszalkodni"? ☺️
Előre is köszönöm a válaszokat.
Előzőleg,a két ünnep között Mezőkövesden jártam..a Hotel Zsóriban .a szaúna részleg tetszett,és a szeánszok nagyon jók voltak...És volt olyan is ami nagyon megfogott egy vörös hajú hölgy sajnos lehetőseégem ismerkedésre nem volt,de ha eszembe jut még most is megmozgat.....
Vélemények érdekelnének Mátraházáról?Pozitív Negatív egyaránt...
Sziasztok!
Szó sincs nótaestről. Természetesen a vendégkörön múlik főleg. Amióta szaunázunk, 4-5 éve eddig minden felöntés zenés volt, legyen szó Bük, Sárvár vagy Magyarhertelendről. Eddig nem csöppentünk sosem zavaró “élmenybe” és meg egyszer nem tette szóvá senki a zenét illetve ki sem ment mert elege volt a zenéből. A szauna mesterek ezeken a helyeken azért ügyeltek hogy tényleg kellemes zenék legyenek. Egyszer volt bükön egy osztrák hölgy aki felemelte a szavát a zene miatt, de maga maradt a véleményével és ő kiment.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 13:25

Mert az ember kikapcsolni megy,megpihenni,méregteleníteni.Felülök a felső szintre,és csak arra koncentrálva azt akarom érezni ahogyan a meleg és a gőz megdolgozza a szervezetem.Ehelyett azt hallgatom,hogy alsó szinten megy a jópofizás,dobogás,tapsikolás...tényleg már csak a büfékocsi betolása,és a vonatozás hiányzik a fogyatákosok nótatévés estjéhez...fel kellene fogniuk az embereknek,hogy ez egy egészségprogram,nem show,ahol be kell szállni a közönségnek.
...és itt most nem is a zenéről van szó,bár ebben a szaunamesterek is ludasak,hiszen amilyen a zene,azt hozza ki az arra fogékonyakból..
...és itt most nem is a zenéről van szó,bár ebben a szaunamesterek is ludasak,hiszen amilyen a zene,azt hozza ki az arra fogékonyakból..
Vannak relax programok is, ott nem a hangos zenén van a lényeg, illetve nem kötelező a programokra bemenni. Sőt mi ha kikapcsolódni megyünk kerüljük a tömeget is. Máskülönben lehet hallgatni ki hol vásárol, vagy mit főz majd vasárnap és hasonlók.
Lehet szidni a show-műfajt, de egyre nagyobb rá az igény, nem véletlenül tartanak egyre több helyen. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 13:25
Lehet szidni a show-műfajt, de egyre nagyobb rá az igény, nem véletlenül tartanak egyre több helyen. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert az ember kikapcsolni megy,megpihenni,méregteleníteni.Felülök a felső szintre,és csak arra koncentrálva azt akarom érezni ahogyan a meleg és a gőz megdolgozza a szervezetem.Ehelyett azt hallgatom,hogy alsó szinten megy a jópofizás,dobogás,tapsikolás...tényleg már csak a büfékocsi betolása,és a vonatozás hiányzik a fogyatákosok nótatévés estjéhez...fel kellene fogniuk az embereknek,hogy ez egy egészségprogram,nem show,ahol be kell szállni a közönségnek.
Sziasztok. Hétvégén utazunk Visegrádra a thermal hotelba. Van valakinek tapasztalata a szaunával kapcsolatban!?
...és itt most nem is a zenéről van szó,bár ebben a szaunamesterek is ludasak,hiszen amilyen a zene,azt hozza ki az arra fogékonyakból.. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 13:01
...és itt most nem is a zenéről van szó,bár ebben a szaunamesterek is ludasak,hiszen amilyen a zene,azt hozza ki az arra fogékonyakból.. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, nekünk nagyon bejön ha van valami zene is, persze nem üvöltő, de eddig nagyon kellemes zenés felöntéseken voltunk.
Nem tudom, nekünk nagyon bejön ha van valami zene is, persze nem üvöltő, de eddig nagyon kellemes zenés felöntéseken voltunk.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 12:44

Én már eleve azt sem értem, hogyan, honnan és miért jött ez az elmebeteg szokás, hogy (üvöltő) zenét használnak egy felöntéshez. Ki találta ezt ki...? Ha már - nagyon helyesen - átvettük a szaunás szokások elemeit, talán jobb lett volna eredetiben meg is hagyni azokat.
Ausztriában, Németországban max. a szaunamester mesél közben vicces sztorikat, amin röhög mindenki, ennyi a zaj. De a legtöbb helyen az a jellemző, hogy már azért rád szólnak, ha a súgásnál hangosabban beszélsz.
Ausztriában, Németországban max. a szaunamester mesél közben vicces sztorikat, amin röhög mindenki, ennyi a zaj. De a legtöbb helyen az a jellemző, hogy már azért rád szólnak, ha a súgásnál hangosabban beszélsz.
Én már eleve azt sem értem, hogyan, honnan és miért jött ez az elmebeteg szokás, hogy (üvöltő) zenét használnak egy felöntéshez. Ki találta ezt ki...? Ha már - nagyon helyesen - átvettük a szaunás szokások elemeit, talán jobb lett volna eredetiben meg is hagyni azokat.
Ausztriában, Németországban max. a szaunamester mesél közben vicces sztorikat, amin röhög mindenki, ennyi a zaj. De a legtöbb helyen az a jellemző, hogy már azért rád szólnak, ha a súgásnál hangosabban beszélsz. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 18:37
Ausztriában, Németországban max. a szaunamester mesél közben vicces sztorikat, amin röhög mindenki, ennyi a zaj. De a legtöbb helyen az a jellemző, hogy már azért rád szólnak, ha a súgásnál hangosabban beszélsz. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap voltunk egy helyen(helyszín mind1)és a szaunamester modernebb zenét rakott be.Erre a szeánsz alatt a bent lévők egy része nekiállt tapsikolni ütemre,ide-oda dülöngélni.Voltak újak is,azok is beszálltak,gondolom úgy vélték ez a normális.Nem vagyok prűd,vagy ilyesmi,de ez a kocsmafíling nagyon nem jön be.
A következő mi lesz,nekiállnak vonatozni odabent?
Láttam másokon is,hogy ez nem jött be nekik,mi is a meditatív jellege miatt is szeretjük a szeánszokat..
Láttam másokon is,hogy ez nem jött be nekik,mi is a meditatív jellege miatt is szeretjük a szeánszokat..
Én túlvagyok egy pár szuna szeánszon Sárváron, (20 év) sajnos az országos szauna napon jönnek külsősök (egy csoport) és ingyenes rock koncertet tartanak. Na itt szoktam leköszönni és tüntetően kivonulni a szaunából aminek hangot is adok kint ha kijönnek. Megjegyezném hogy a fürdő sokáig az exluzív szauna estre szokott hívni kisegítő szauna mestertnek, amit mostanság nem vállalok. Meg van az oka ...
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap voltunk egy helyen(helyszín mind1)és a szaunamester modernebb zenét rakott be.Erre a szeánsz alatt a bent lévők egy része nekiállt tapsikolni ütemre,ide-oda dülöngélni.Voltak újak is,azok is beszálltak,gondolom úgy vélték ez a normális.Nem vagyok prűd,vagy ilyesmi,de ez a kocsmafíling nagyon nem jön be.
Tegnao nekünk is hasomnló élményben volt részünk! Nagyon furcsa számomra is, nem ez a szaunázás lényege! Valamint ahogy a helyi törzsvendégek viselkednek!?
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a válaszodat. Megy a móka' állítólag Mórahalmon.
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2023. 01. 13. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 10:51

Novemberben voltam utoljára akkor sok pár volt. Mióta pénteken van jobban járnak ki szaunázni