Pedig próbáljátok meg Büköt.Az a legjobb,sokkal jobb mint Sárvár.A kinti medence a legjobb
(Ez egy válasz Cartsu üzenetére (2023. 02. 28. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 19:33

Sárvár nekünk is bejött. Tetszett a szeánsz is, szuper szaunamesterekkel...Hétvégén ismét tervezzük. A szaunát tuti nem hagyjuk ki. Sajna a bükit még nem volt szerencsénk megtapasztalni...De ahogy olvasom az is kellemes lehet.
Sárvár nekünk is bejött. Tetszett a szeánsz is, szuper szaunamesterekkel...Hétvégén ismét tervezzük. A szaunát tuti nem hagyjuk ki. Sajna a bükit még nem volt szerencsénk megtapasztalni...De ahogy olvasom az is kellemes lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 15:48
Törölt felhasználó (4700215)

Sárváron voltunk párommal pár alkalommal.Résztvettünk szaunaszeánszokon.Meg voltunk elégedve a szaunamesterekkel.Nagyon tetsztt hogy texilmentesen részt lehetett venni.Szabad gondolkodásúak vagyunk és nyitottak vagyunk az ilyenekre.Inkább meztelenül járkáltam a szaunarészlegen és ez bejött a férfiaknak.Többször is megnéztek.Tetszett.A páromnak is hogy megnéznek.Hétköznap voltunk minden alkalommal.Kevés volt a női szaunázó,jellemzően inkább férfiak voltak.Tervezzük hogy visszamegyünk.
Szia!Milyen kapcsolatot szeretnél építeni?Ismerkedni szeretnél akkor a medencékben vagy a pezsgőfürdőben próbálkozz szerintem.A szauna nem a legideálisabb hely hozzá.Én sem értékelem ha bent a szaunában próbál valaki kapcsolatot létesíteni még ha csak beszélgetés formájában is.Egyre több az olyan ember aki azt hiszi magáról hogy ő valaki meg hogy mindent szabad.Bejön azt se mondja hogy cső paraszt,belemerít a dézsába leönti a kályhát, felül a legfelső padra majd 5 perc és távozik.Ennél már csak az a durvább ha ketten vannak és beszélgetnek.Úgyhogy szerintem kint próbálkozz.A szaunába mindenki izzadni megy és a többség egyedül a forró levegőtől akar
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 14:29

Törölt felhasználó (4700215)

Abban kérnék tőletek segítséget,hogy hogyan lehet kapcsolatot épiteni ilyen helyen,mert nőként nincsen benne tapasztalatom.
Sziasztok,
nekünk bejött,igaz mi célzottan naturista estre,vagy privát naturista estre megyünk.(fb csoportokban hirdetik).Mivel a fenti szaunában ilyenkor szeánszok mennek,sokkal élvezetesebbek.
Ami nem jött be,azok a medencék vízhőmérséklete,nem vagyok fagyos,de pihenés helyett gyakorlatilag fázni kezdtünk.Érezni a levegő-,és a vízhőn a spórolást.Befeküdtünk a tepidáriumba,és ott beszélgettünk.
Ezért is járunk most Bábolnára,ott termálvíz van.Igaz,kisebb a szauna,de nem probléma számunkra. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 08:01
nekünk bejött,igaz mi célzottan naturista estre,vagy privát naturista estre megyünk.(fb csoportokban hirdetik).Mivel a fenti szaunában ilyenkor szeánszok mennek,sokkal élvezetesebbek.
Ami nem jött be,azok a medencék vízhőmérséklete,nem vagyok fagyos,de pihenés helyett gyakorlatilag fázni kezdtünk.Érezni a levegő-,és a vízhőn a spórolást.Befeküdtünk a tepidáriumba,és ott beszélgettünk.
Ezért is járunk most Bábolnára,ott termálvíz van.Igaz,kisebb a szauna,de nem probléma számunkra. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4606202)

Sziasztok! Fehérvári Árpád fürdő/szauna mennyire jó? textilmentes?
Novemberben voltam, de nem lett a kedvencem. Két emeleten van szauna, az egyik ruhás, a felsőn lehet ruhamentesen használni. Van egy sószoba, gőz és infraszauna is, de ár-érték arányban nálam nem éri meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 08:01
Törölt felhasználó (4606202)

Abban kérnék tőletek segítséget,hogy hogyan lehet kapcsolatot épiteni ilyen helyen,mert nőként nincsen benne tapasztalatom.
Attól hogy valaki swinger kedvelő, mi mi is, az még nem jelenti hogy én azért megyek szaunába hogy ott dugjunk, valahogy fel sem merül bennünk, egy szeánsz jó ha túlélünk
nézelődni és ismerkedni természetesen ideális. Ennyi és nem több. És lehet zavaró lenne ha látnánk hogy valakik ezért mennek… na ilyenbe még nem keveredtünk bele.

Naturista szauna, az fürdőruhamentes szaunát jelent (nyugodtan tessék utánanézni). Nem textilmentest és nem nudit. Azt, hogy van egy magán tulajdonban lévő fürdő, amelyik tudomásunk szerint évi két alkalommal esti meghívásos bulit szervez, ezzel ne keverjük össze.
Egyértelműen levetted a hozzászólásom lényegét!
Igazad van, pont ahogy abban is, mint amikor kijönnek a szeánszról az emberek, és 10-ből 9-en zuhany nélkül ugranak bele a merülő medencébe. A 90%-os arány ott is téged igazolna, úgy van az jól, az egyetlen zuhanyzó a hülye. Ha én lennék egyedül a "balfasz" a szaunában, mert körülöttem mindenki dugna, biztos én lennék eltévedve. Hát, legyen így... (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 23:38

Igazad van, pont ahogy abban is, mint amikor kijönnek a szeánszról az emberek, és 10-ből 9-en zuhany nélkül ugranak bele a merülő medencébe. A 90%-os arány ott is téged igazolna, úgy van az jól, az egyetlen zuhanyzó a hülye. Ha én lennék egyedül a "balfasz" a szaunában, mert körülöttem mindenki dugna, biztos én lennék eltévedve. Hát, legyen így... (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondold el milyen kínos helyzet ha mindenki ,,kúrni" akar te meg csak heverészni Gyenge érv és nevetséges is
Van innen valaki, aki jön holnap Kerekdombra esetleg?
Gondold el milyen kínos helyzet ha mindenki ,,kúrni" akar te meg csak heverészni Gyenge érv és nevetséges is
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 21:46

A saját, privát szaunájába mindenki olyan bulit szervez, amilyet akar.
De ha egy jellemzően állami/önkormányzati helyből kezdenek egyre többen orgia/swinger helyszínt csinálni, azt egy pont után megszívja mindenki. Lásd pl. Mórahalom, vagy a Rudasban korábban a biztonsági őr-kommandó.
Azt, hogy akik a pihenés, csend, nyugalom miatt mennek mit gondolnak, azt most nem is mondom.
Ha valaki mindenképpen 95 fokban szeretne kúrni, akkor ezt megteheti azokban a klubokban, ahol van szauna (SFY, Magnum, stb.)
A "mindenki úgy gondolja, ahogy akarja" szerintem nem túl erős érv.
De ha egy jellemzően állami/önkormányzati helyből kezdenek egyre többen orgia/swinger helyszínt csinálni, azt egy pont után megszívja mindenki. Lásd pl. Mórahalom, vagy a Rudasban korábban a biztonsági őr-kommandó.
Azt, hogy akik a pihenés, csend, nyugalom miatt mennek mit gondolnak, azt most nem is mondom.
Ha valaki mindenképpen 95 fokban szeretne kúrni, akkor ezt megteheti azokban a klubokban, ahol van szauna (SFY, Magnum, stb.)
A "mindenki úgy gondolja, ahogy akarja" szerintem nem túl erős érv.

Sajnos sokan keverik és a meztelenségből egyből szexualitást akarnak. A FB-on is van egy naturista szaunások csoport chat része átment totál szexbe… kicsit érthetetlen. Az egy dolog hogy sok naturista szaunás kedveli a swinger életmódot is, ez tény mi is ilyenek vagyunk. Ismerkedésre beszélgetésre nagyon jó és pont. A további dolgokat nem a szaunában intézzük. A szauna és a nudista strand számunkra a szabadság érzését adja, fürdőruhát felvenni már rendesen szenvedés számunkra.
A saját, privát szaunájába mindenki olyan bulit szervez, amilyet akar.
A "mindenki úgy gondolja, ahogy akarja" szerintem nem túl erős érv. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:44
A "mindenki úgy gondolja, ahogy akarja" szerintem nem túl erős érv. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mielőtt bárki kiborulna tudjuk mi a szauna lényege. Ennek ellenére vannak helyek ahol igen is szerveznek direkt szexre épülő szauna bulikat Hívtak már minket ide csak nem tudtunk elmenni Azért kérdeztük hogy milyen a hely Am senki nem gondolja azt rajtunk kívül hogy szaunában ,nudizás közben szexelni jó? Lehet mi vagyunk félresikerültek
Nem kell leírni hogy két külön világ mert van aki így gondolja van a aki nem

Igen, egy idő után kb. swingerként kezdték el használni, a szerbek kis túlzással dugni jártak át.
Egy önkormányzati fenntartású helynek egy ponton túl ez vállalhatatlan. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 01:14
Egy önkormányzati fenntartású helynek egy ponton túl ez vállalhatatlan. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660881)

Szia, ennyire szexualitásközpontú lett??
Sárváron voltunk párommal pár alkalommal.Résztvettünk szaunaszeánszokon.Meg voltunk elégedve a szaunamesterekkel.Nagyon tetsztt hogy texilmentesen részt lehetett venni.Szabad gondolkodásúak vagyunk és nyitottak vagyunk az ilyenekre.Inkább meztelenül járkáltam a szaunarészlegen és ez bejött a férfiaknak.Többször is megnéztek.Tetszett.A páromnak is hogy megnéznek.Hétköznap voltunk minden alkalommal.Kevés volt a női szaunázó,jellemzően inkább férfiak voltak.Tervezzük hogy visszamegyünk.
Sárváron van 2 jakuzzi. Az egyik szeptember óta nem üzemel. A kinti, mert van külső rész is. A másik meg bent van a pihenőrészen.. de decemberben olyan hideg volt, hogy 5 perc utan már kijöttem belőle. Szinte mindig üres, nem használják.
Büki pihenőtérben nagy kőágyak is vannak, valamint emeleten is vannak dupla (2személyes)bőrhatású pihenőágyak. Hatalmas üvegfalak vannak az pihenőrészen. Az emeletről belátni a medencét, ami a szaunvilágon belül az udvarrészen van. Emeleten van még egy nagy külső terasz is.
Csak a kinti udvarrész nagyobb, mint Sarváron az egész szaunvilág.. akkor még nem beszélve a pihenő részekről és a szauna térről sem. Bükön csak 1 jakuzzi van, de mellette rengeteg más kabin. Régi hozzászólásim között látható a véleményeim ezekről a helyekről.
Az udvarrészen található medencében a víz meg akkor melegebb, ha sokan vannak. (Ez egy válasz exhibipár üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:32
Büki pihenőtérben nagy kőágyak is vannak, valamint emeleten is vannak dupla (2személyes)bőrhatású pihenőágyak. Hatalmas üvegfalak vannak az pihenőrészen. Az emeletről belátni a medencét, ami a szaunvilágon belül az udvarrészen van. Emeleten van még egy nagy külső terasz is.
Csak a kinti udvarrész nagyobb, mint Sarváron az egész szaunvilág.. akkor még nem beszélve a pihenő részekről és a szauna térről sem. Bükön csak 1 jakuzzi van, de mellette rengeteg más kabin. Régi hozzászólásim között látható a véleményeim ezekről a helyekről.
Az udvarrészen található medencében a víz meg akkor melegebb, ha sokan vannak. (Ez egy válasz exhibipár üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Sárvári gyógyfürdő szaunavilágáról szeretnék infót kapni. Hétvégén nagyon zsúfolt? Megengedett meztelenül szaunázni, vagy csak szaunalepedőben? A pihenőtérben van mindíg szabad ágy? A szaunák, és a jakuzzi zsúfoltak?
Engedélyezett a meztelen szaunázás, de a pihenőtérben szaunalepedőben kell lenni (falon van kiírva) de ha nem vagytok abban akkor sem nagyon szólnak. Sokan az ágyak mellett veszik fel/le/át fürdőruhát stb. Mindig vannak, estefelé már ritkul a tömeg. Én nem javaslom Sárvárt, csak ha közelben éltek. Bük a legjobb, de ezt már sokan tudják. Itt van a legnagyobb szabadság. Bátran meztelenkedhettek a szaunavilág kerthelyiségében is, ahol a medencét is csak meztelenül lehet használni, ahol olykor több, mint 30-40 ember is van. Lehető legjobb, de csak hétvégén, mert hétköznap csak este 6 ig van nyitva. Hétköznapi ünnepnapokon hétvégi nyitvatartás van, azaz este 8-ig.
Sárvár igen zárt, sehol egy természetes fény nincs. Nem süt be a nap sem. Alacsony a belmagasság is, lámpafény is zavaró, valamint mindig úszik az egész szaunavilág. Bükön jó a padlófűtés.. szinte száraz a járólap mindenhol, csak a tusolónál van víz. Olcsóbb is Bük. 9000ft, Sárvár 9900ft
Bükön több a szauna is, hatalmas pihenőtér stb. Tapasztalatból mondom, hogy Bük! Nem hiába jönnek Kelet Magyarországról is sokan. (Ez egy válasz exhibipár üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:32
Sárvár igen zárt, sehol egy természetes fény nincs. Nem süt be a nap sem. Alacsony a belmagasság is, lámpafény is zavaró, valamint mindig úszik az egész szaunavilág. Bükön jó a padlófűtés.. szinte száraz a járólap mindenhol, csak a tusolónál van víz. Olcsóbb is Bük. 9000ft, Sárvár 9900ft
Bükön több a szauna is, hatalmas pihenőtér stb. Tapasztalatból mondom, hogy Bük! Nem hiába jönnek Kelet Magyarországról is sokan. (Ez egy válasz exhibipár üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Sárvári gyógyfürdő szaunavilágáról szeretnék infót kapni. Hétvégén nagyon zsúfolt? Megengedett meztelenül szaunázni, vagy csak szaunalepedőben? A pihenőtérben van mindíg szabad ágy? A szaunák, és a jakuzzi zsúfoltak?
Mielőtt bárki kiborulna tudjuk mi a szauna lényege. Ennek ellenére vannak helyek ahol igen is szerveznek direkt szexre épülő szauna bulikat Hívtak már minket ide csak nem tudtunk elmenni Azért kérdeztük hogy milyen a hely Am senki nem gondolja azt rajtunk kívül hogy szaunában ,nudizás közben szexelni jó? Lehet mi vagyunk félresikerültek
Nem kell leírni hogy két külön világ mert van aki így gondolja van a aki nem