NEM veszekedni és vitázni szeretnék, de légyszi azért pontosítsátok, hogy mire gondoltok, hogy a "helyen inkább párok vannak lent".
Múlt héten este 10-ig egy pár volt lent, előtte való héten meg 2-3. Persze, ha most azt írod, hogy este 10 után hirtelen lejött 12 pár, akkor megfogtál
Csak mert abból ahogy írtad, úgy tűnik, mintha kb. ellepnék a párok a helyet
(Ez egy válasz vékonyanisszexi üzenetére (2022. 11. 16. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 16. szerda 20:05
Múlt héten este 10-ig egy pár volt lent, előtte való héten meg 2-3. Persze, ha most azt írod, hogy este 10 után hirtelen lejött 12 pár, akkor megfogtál

Csak mert abból ahogy írtad, úgy tűnik, mintha kb. ellepnék a párok a helyet

Szia, mi megyünk a párommal pénteken a barátnőm javaslatára (3400Ft fejenként, egy próbár megér
). Ő az előző héten volt a Sauna 69-ben, ez alapján tudom megosztani, amit velem megosztott. A helyen inkább párok vannak lent, az egyedüli lányok fiúk még nem nagyon indultak be (bár szerintem így a tökéletes a hangulat). Az egész szauna területe textilmentes és van bennt egy helyes bárrész is. Elvileg mindegyik péntek eddig nagyon jól sikreült! (UI.: mivel ez egy eredetileg meleg szauna, csak olyannak ajánlom aki ezt elfogadja
)

Szia, mi megyünk a párommal pénteken a barátnőm javaslatára (3400Ft fejenként, egy próbár megér
). Ő az előző héten volt a Sauna 69-ben, ez alapján tudom megosztani, amit velem megosztott. A helyen inkább párok vannak lent, az egyedüli lányok fiúk még nem nagyon indultak be (bár szerintem így a tökéletes a hangulat). Az egész szauna területe textilmentes és van bennt egy helyes bárrész is. Elvileg mindegyik péntek eddig nagyon jól sikreült! (UI.: mivel ez egy eredetileg meleg szauna, csak olyannak ajánlom aki ezt elfogadja
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 00:18

Törölt felhasználó (4411062)

Sziasztok!
Sauna69-et tervezem meglátogatni. Sosem voltam még ilyen helyen, de szeretem, ha előre van elképzelésem a dolgokról. Tudnátok mondani pár dolgot, amitől úgy érezhetem, hogy nem teljesen bután megyek oda? Előre is köszi!
Sauna69-et tervezem meglátogatni. Sosem voltam még ilyen helyen, de szeretem, ha előre van elképzelésem a dolgokról. Tudnátok mondani pár dolgot, amitől úgy érezhetem, hogy nem teljesen bután megyek oda? Előre is köszi!
A Büki Danubius hotel szauna részéről van valakinek infója?
Nem, mióta rászervezték az esti mozizást a gyógymedence fürdőruhás. Csak a fedett fürdő és a Vitál központ medencéi textilmentesek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 15. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 18:45
Törölt felhasználó (1002602)

Sziasztok! Segítsetek nekem kérlek! Péntek este ráckevén a kültéri 38 fokos medence is textilmentesen használható? Kösz
Sziasztok! Segítsetek nekem kérlek! Péntek este ráckevén a kültéri 38 fokos medence is textilmentesen használható? Kösz
Vasárnap mi ismér Bükön voltunk, a jó idő mellett azt vettük észre, mintha már lassan mindenki ismerne mindenkit.
Mivel nagyon kevés felöntésre lehettett jelentkezni voltak amatőr szeánszok is. A fiúk már alapból is kitettek magukért, de azt hiszem a legjobb a hangulat volt. Mivel mind ismerősök voltunk itt nem kellett néma csendben lenni, belefértek humoros, pikáns beszólások is! Nagyon jó volt, köszönjük!

Többször volt szó a kehidai szaunáról, tegnap végre ellátogattam. A sárvárihoz tudnám hasonlítani. Van három szauna (50, 70 és 95 fokosak), egy infraszauna, egy gőzkabin, jacuzzi és merülő. Szombat lévén egy kicsit sokan voltak a térhez viszonyítva, nem is volt sokáig szabad nyugágy (érdemes átmenni ilyenkor az élményfürdős pihenőbe). A legtöbben "lepedősen" használják a szaunákat, kevesen voltunk, akik lepedő nélkül voltunk benn. Persze engem nem zavar, csak kicsit meglepett.
Köszi az infót az Avitáról. Honlapjuk alapján is jó hely lehet. December végén meg is látogatjuk.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 20:32

Végre valaki más is leírta...
Amikor én ezt mondtam voltam minden, "hazug, félrevezető, elfogult, csak lehúzom a magyar helyeket".
Nagyon jó az AVITA, de Ausztriában amúgy még ez is "csak" a középkategóriás szint, és már ez is egy más világ a legjobb magyar helyekhez képest is.
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness"
A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában...

Amikor én ezt mondtam voltam minden, "hazug, félrevezető, elfogult, csak lehúzom a magyar helyeket".
Nagyon jó az AVITA, de Ausztriában amúgy még ez is "csak" a középkategóriás szint, és már ez is egy más világ a legjobb magyar helyekhez képest is.
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness"

Én inkább csak fürdőruhamentesnek nevezném:( Szinte mindenki be van tekerve, és sajnos szinte senki nem tesz a lába alá lepedőt...:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 08:44
Törölt felhasználó (4586822)

Az Aquaticum Termál Hotel szaunája naturista
Az Aquaticum Termál Hotel szaunája naturista
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 04:37

Debrecenben tud valaki nudista helyet? Fűrdő vagy szauna érdekelne bennünket.
Debrecenben tud valaki nudista helyet? Fűrdő vagy szauna érdekelne bennünket.
Sziasztok!
Nagyon köszííí az infót. Sajna tőlünk ezek valóban jóval messzebb vannak mint a Tarcsafürdői, de azért alkalomadtán bizti megnézzük-kipróbáljuk majd ezeket is.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt nem mondtam, hogy az AVITA-nál egyértelműen jobbak feltétlenül a határ mellett/közelében lennének
Jellemzően nem ott vannak, hanem nyugatabbra.
De mondok párat, amik ott vannak, és amik szerintem legalább olyan jók összességében. Vagy bizonyos elemeiben/részleteiben szerintem akár jobbak is. Nyilván egyéni ízlés és preferencia kérdése, hogy egy fürdőn belül kinek melyik részlet tetszik jobban vagy kevésbé.
HEILTHERME - Bad Waltersdorf
SCHAFFELBAD - Bad Loipersdorf
ROGNER THERME - Bad Blumau
THERME WIEN - Bécs
Ez a négy az AVITA után sem fog csalódást okozni, sőt, szerintem mindegyikben vannak elemek, amikben akár jobbak is - persze ez nagyon egyéni kinek mi tetszik.
De mind a négy egyértelműen jobb mint pl. a locsmándi Sonnentherme. (Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jellemzően nem ott vannak, hanem nyugatabbra.
De mondok párat, amik ott vannak, és amik szerintem legalább olyan jók összességében. Vagy bizonyos elemeiben/részleteiben szerintem akár jobbak is. Nyilván egyéni ízlés és preferencia kérdése, hogy egy fürdőn belül kinek melyik részlet tetszik jobban vagy kevésbé.
HEILTHERME - Bad Waltersdorf
SCHAFFELBAD - Bad Loipersdorf
ROGNER THERME - Bad Blumau
THERME WIEN - Bécs
Ez a négy az AVITA után sem fog csalódást okozni, sőt, szerintem mindegyikben vannak elemek, amikben akár jobbak is - persze ez nagyon egyéni kinek mi tetszik.
De mind a négy egyértelműen jobb mint pl. a locsmándi Sonnentherme. (Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Had kérjek a határ közeli ennél /AVITA/ jobb fürdőről infóóót.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 20:32

Végre valaki más is leírta... smile
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness" smile A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában...
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness" smile A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában...
Végre valaki más is leírta... smile
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness" smile A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában... (Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 09:09
Mosolygok mindig amikor azzal jönnek, hogy a "Spiritnél kizárt, hogy van jobb wellness" smile A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában... (Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Badtatzmansdorf AVITA fürdő. A magyar szaunák nagyon felejtősek lesznek ha kiértek az Avitába. A szauna világ területe ami nem kicsi teljesen pucér, ott a bábozódás abszolút nem ismert, a szaunalepedő csak a test alá kerül. De a közlekedés is majdnem mindenki részéről pucér, törölközővel a vállon, esetleg csak a derékon. Szauna az 18 darabszámban, minden verzióban, kinti füves udvaron lévő nyugágyak, köztük valódi vízfolyások,patakok halakkal, benti óriási nagy pihenőterek, kényelmes ágyakkal. Az udvaron egy óriási nagy pihenő medence, ami természetétől fogva szintén csak pucéran vehető igénybe. Minden verziójú jakuzzis elemmel befúvóval,csobogóval ellátva. Kinti-benti bár, pihenőszobák, pl. vízágyakkal, fűtött kőágyakkal. Na meg a szauna kultúra ami teljesen más. Ott senki nem szégyenlősködik, barátok csoportosan járnak, és akár a kinti akár a benti bárban pucéran diskurálnak egymással vagy a kinti medencében. Ott semmi szégyen érzet nem érződik. Sok a fiatal, de azért legtöbb a nyugdíjas, akik ugye ráérnek. Ennek ellenére azért voltak fiatatalabb sőt fiatal kimondott csaj barátnős csapatok. Egy teljesen más világ mint az országunk bármelyik szaunája. Mi idehaza már sok éve nem is keresünk magyar szaunát, ezt ugyan is lehetetlen űberelni. A negatívum? Egy darab, 40 eurós napközbeni belépő/fő. De higgyétek el bőven megéri. Már maga a szauna légköre, mindenki kedves segítőkész mindenkivel, tisztaság, a benti terekben kandalló télre, sószoba, jégszauna, hószauna, gőzkabinok, benti taposó, medence. A tisztálkodó helyiségekben wc-ben kellemes illat, zene, patyolat tisztaság. Óránként profi szauna mesterektől felöntések, mindig más-más szaunában. A szaunákban is sikerült szeretkeznünk, egyik pihenő szobában 2 órán keresztül csak kettesben voltunk, nyilván volt ott is minden a hülyülésen beszélgetésen kívül is. A bárban egy szál semmiben kávéztunk, ücsiztünk. Ki sem mozdultunk a szaunavilág területéről. Aki nem próbálta ki nagyon sokat veszített.
Végre valaki más is leírta...
A kérdés az, hogy melyik nem jobb Ausztriában...

Sziasztok! Az érdekelnenhogy a debreceni aquticum szaunái ha jól látom textilmentesek. De ez egy családos szálloda. Azért a késő esti vagy majdnem éjszakai órákban van lehetőség( hivataloan tudom hogy nincs) egy kis izgalomra?
Igen én is így vagyok ezzel, de eddig soha nem találtam olyan párt magamnak aki szintén így gondolta. Érdekes, hogy még olyan csaj sem érezte jól magát ilyen helyen aki amúgy többes alkalmával kicsit sem volt szégyenlős . No de ez az én problémám
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 13:54

Megerősítjük. Jobban élvezzük meztelenül. Nem csak a szaunázást, de az úszást, strandolást is. Rágebben mi is "gatyások" voltink, de most már nem érezzük jól magunkat textilben.
De szaunára visszatérve - a lepedő is egy "réteg", így más érzés ha rajtad vagy alattad van csak. Vannak szaunamesterek (de kevesen) akik rá is szólnak az emberre, ha magára tekeri. A szaunán kívűl textilmentesen lenni már más kérdés, az inkább felszabadultság, a gátja pedig a belénk nevelt szemérmesség. Nekünk teljesen természetes.
De szaunára visszatérve - a lepedő is egy "réteg", így más érzés ha rajtad vagy alattad van csak. Vannak szaunamesterek (de kevesen) akik rá is szólnak az emberre, ha magára tekeri. A szaunán kívűl textilmentesen lenni már más kérdés, az inkább felszabadultság, a gátja pedig a belénk nevelt szemérmesség. Nekünk teljesen természetes.
Megerősítjük. Jobban élvezzük meztelenül. Nem csak a szaunázást, de az úszást, strandolást is. Rágebben mi is "gatyások" voltink, de most már nem érezzük jól magunkat textilben.
De szaunára visszatérve - a lepedő is egy "réteg", így más érzés ha rajtad vagy alattad van csak. Vannak szaunamesterek (de kevesen) akik rá is szólnak az emberre, ha magára tekeri. A szaunán kívűl textilmentesen lenni már más kérdés, az inkább felszabadultság, a gátja pedig a belénk nevelt szemérmesség. Nekünk teljesen természetes. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 11:07
De szaunára visszatérve - a lepedő is egy "réteg", így más érzés ha rajtad vagy alattad van csak. Vannak szaunamesterek (de kevesen) akik rá is szólnak az emberre, ha magára tekeri. A szaunán kívűl textilmentesen lenni már más kérdés, az inkább felszabadultság, a gátja pedig a belénk nevelt szemérmesség. Nekünk teljesen természetes. (Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Valószínűleg inkább az van hogy valaki szeret meztelenkedni, meztelenül lenni, és ha már van egy olyan hely ahol nem néznek furcsán,mert ez a természetes, ezért akkor oda fog menni. Pl.: sokat járok Bükre elméletileg textilmentes, de azért jó páran bejönnek a szaunába is betekerve a szauna lepedöbe ,és persze úgy ülnek le.....és ők neznek rám furcsán hogy ahogyan kell alám van terítve a lepedő .....és ilyenkor még én érzem magam "szarul" bár azért a nagytöbbség itt sem nem ilyen.Szóval aki szeret pucérkodni annak biztosan sokat számít ha van egy hely ahol mindenki így gondolkozik.