Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 144 145 146 147 148 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#286   2012. 11. 07. szerda 08:46
colormen66 colormen66
lehet tudni hogy ez melyik wellness hotel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 31. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)
2012. 10. 31. szerda 15:12
Valahogy így kéne mindenhol szépen leírni a miértet és a hogyant! Legyen az az adott létesítmény helyszínén, vagy a honlapokon illetve egyébb helyeken.

Tisztán, világosan.

Idézet az egyik wellness hotel szauna részének leírásából, házirendjéből:

Szaunakultúra

A szaunázás jótékony hatással van a testünkre és lelkünkre egyaránt. Segít megőrizni egészségünket és javítja a közérzetünket is.

A szaunázás során sokan fürdőruhát viselnek, amely gátolja a vérkeringést. Ezért a szálloda szaunájában kérjük mellőzze a fürdőruha használatát, a szauna kabinokba fedetlen testtel (alsónemű és fürdőruha nélkül), testét szaunalepedőbe tekerve menjen. Kérjük szaunázáshoz használja a szaunalepedőket, amelyeket a diszkrét szaunázás érdekében biztosítunk Önnek!
A szaunalepedőt higiéniai okokból terítse úgy a fára, hogy az egész teste ráférjen! (a lábak is)

Az alábbi orvosilag alátámasztott tények igazolják a ruha nélküli szaunázás előnyeit:
- az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez
- a legfelső bőrfelület fellazul és az elszarusodott bőrsejtek könnyebben leválnak az izzadás által
- a száraz bőr felső bőrréteg szöveteinek működése javul
- ha fürdőruha nélkül szaunázik a leváló bőrréteg nem ragad bele fürdőruhájába.
Kellemes szaunázást kívánnak Önöknek a Szaunamesterek!
#285   2012. 11. 07. szerda 07:34
egypasi egypasi
Még mindig az egyik legjobb hely a nudista szaunázásra az esztergomi fürdő! Ki volt mostanában?
#284   2012. 11. 04. vasárnap 21:00
X Törölt felhasználó (864481)
Ez minket is érdekelne' smile
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2012. 11. 04. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 04. vasárnap 20:49
A péntekenként megrendezésre kerülő ráckevei szaunashowról tudna valaki bővebb infót adni?
#283   2012. 11. 04. vasárnap 20:49
zozee1 zozee1
A péntekenként megrendezésre kerülő ráckevei szaunashowról tudna valaki bővebb infót adni?
#282   2012. 10. 31. szerda 15:12
X Törölt felhasználó (20600)
Valahogy így kéne mindenhol szépen leírni a miértet és a hogyant! Legyen az az adott létesítmény helyszínén, vagy a honlapokon illetve egyébb helyeken.

Tisztán, világosan.

Idézet az egyik wellness hotel szauna részének leírásából, házirendjéből:

Szaunakultúra

A szaunázás jótékony hatással van a testünkre és lelkünkre egyaránt. Segít megőrizni egészségünket és javítja a közérzetünket is.

A szaunázás során sokan fürdőruhát viselnek, amely gátolja a vérkeringést. Ezért a szálloda szaunájában kérjük mellőzze a fürdőruha használatát, a szauna kabinokba fedetlen testtel (alsónemű és fürdőruha nélkül), testét szaunalepedőbe tekerve menjen. Kérjük szaunázáshoz használja a szaunalepedőket, amelyeket a diszkrét szaunázás érdekében biztosítunk Önnek!
A szaunalepedőt higiéniai okokból terítse úgy a fára, hogy az egész teste ráférjen! (a lábak is)

Az alábbi orvosilag alátámasztott tények igazolják a ruha nélküli szaunázás előnyeit:
- az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez
- a legfelső bőrfelület fellazul és az elszarusodott bőrsejtek könnyebben leválnak az izzadás által
- a száraz bőr felső bőrréteg szöveteinek működése javul
- ha fürdőruha nélkül szaunázik a leváló bőrréteg nem ragad bele fürdőruhájába.
Kellemes szaunázást kívánnak Önöknek a Szaunamesterek!
#281   2012. 10. 30. kedd 18:24
X Törölt felhasználó (862387)
Noná. Bár én túlnyomó részben (szexmentes) zárt körű csoportos szaunázásokon veszek részt. Egy nyitott szaunaklubban hogy biztosítjátok a higéniás körülményket?
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 29. hétfő 10:40
zikzik: budapesti viszonylatban nem csak az Aquaword létezik. Normafánál illetve az Aquincum hotel szaunarészlegében is vannak ilyen programok. A zikzik és az általam említett helyek programjait mások tartják, és ezért eltérőek maguk a programok is...
#280   2012. 10. 29. hétfő 19:04
X Törölt felhasználó (843200)
Sziasztok! A héten voltam Zalakaroson, és az egyik hotelnek van privát wellness részlege mellette pedig szaunái. Bár a felöntések felárasak, de egy élmény volt. Van mind két közönség (fürdőruhás és nudista) számára egy szauna és a felöntéseknél nem szabad természetesen csak a vászonba burkolva menni. A mester nagyon jó fej volt, és igazi élmény volt amit ő előadott miközben a népet úgy megizzasztotta, hogy csuda! Ajánlom mindenkinek!
#279   2012. 10. 29. hétfő 10:44
Kapisgálom. Az ember mindig tanul valami újat worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2012. 10. 29. hétfő 10:35
Remélem, hogy most érthető voltam. smile
#278   2012. 10. 29. hétfő 10:40
Nanuq Nanuq
zikzik: budapesti viszonylatban nem csak az Aquaword létezik. Normafánál illetve az Aquincum hotel szaunarészlegében is vannak ilyen programok. A zikzik és az általam említett helyek programjait mások tartják, és ezért eltérőek maguk a programok is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862387)
2012. 10. 29. hétfő 07:51
Bocs', odáig értem, hogy nem keverjük össze az almát a körtével, de itt véget ér a tudományom. Én csupán reagáltam egy hozzászólásodra, amelyben te magad vetetted fel a kukkolók kellemetlen megjelenését, tehát egy itt elhangzott tényre reagáltam annyiban, hogy ez a kellemetlen jelenségsajnálatos módon több helyütt is jelen van. Majd áttértem a papucshasználatra, amely kifejezetten szaunatéma (bár az általam leginkább látogatott helyeken szerencsére nem az). Ehhez képest nem értem mitől volnék offtopik. Elnézést, ha én vagyok értetlen.

Hogy off legyek: Vannak hozzászólók, akik szerint Budapesten rossz a szaunahelyzet. Nos, őket szeretném tájékoztatni, hogy Aquaworld-ben rendszeresen vannak egészen változatos (papucs- és textilmentes) szeánszok, mindenféle felöntésekkel, rutinos szaunamesterek vezetésével.
#277   2012. 10. 29. hétfő 10:35
X Törölt felhasználó (804640)
Remélem, hogy most érthető voltam. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 29. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 29. hétfő 07:51
Bocs', odáig értem, hogy nem keverjük össze az almát a körtével, de itt véget ér a tudományom. Én csupán reagáltam egy hozzászólásodra, amelyben te magad vetetted fel a kukkolók kellemetlen megjelenését, tehát egy itt elhangzott tényre reagáltam annyiban, hogy ez a kellemetlen jelenségsajnálatos módon több helyütt is jelen van. Majd áttértem a papucshasználatra, amely kifejezetten szaunatéma (bár az általam leginkább látogatott helyeken szerencsére nem az). Ehhez képest nem értem mitől volnék offtopik. Elnézést, ha én vagyok értetlen.

Hogy off legyek: Vannak hozzászólók, akik szerint Budapesten rossz a szaunahelyzet. Nos, őket szeretném tájékoztatni, hogy Aquaworld-ben rendszeresen vannak egészen változatos (papucs- és textilmentes) szeánszok, mindenféle felöntésekkel, rutinos szaunamesterek vezetésével.
#276   2012. 10. 29. hétfő 07:51

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 13:28
Nyitottam egy szaunavilág topicot. Szerintem próbáljuk szétválasztani a szaunavilágot ls az ennél a topicnnál témaként megjelölt szauna clubot, mivel alma és körte nem összekeverendő.
#275   2012. 10. 28. vasárnap 20:45
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Nem voltál kioktató. Úgy vélem, félreértetted azt, hogy miért írtam azt, hogy kár volt… Pedig az első három sorban ott volt a lényeg. eljen
Az FKK-t példaként csaptam a hozzászóláshoz, hogy látható legyen, nem csak a szaunakultúra az, ami hm, hiányos…
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 19:53
Szia Nyúlmedve! Szerintem nem volt felesleges új topicot nyitni, mert sokan keverték a szaunát és a szauna clubot. Ez nem feltétlenül "butaságból", inkább tapasztalatlanságból származik. Nanuq írt már ezzel kapcsolatosan néhány bejegyzést, és én is korábban. Mivel ennek a topicnak kifejezetten ez a témája: "Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön...", így itt erre kellene koncentrálni. De nagyon sokan szeretünk egyszerűen szaunázni, akár FKK módon, mely szintén a német nyelvterülethez tartozó, de nem szauna club. Az a naturista kultura német rövidítése. Nos ezekről, és amiket a hozzászólásodban leírtál lenne jó a másik topicban, a "Szaunavilág"-ban eszmecserézni. Mert a szaunázás szerelmesei nem a szauna clubba vágynak! Nem szerettem volna kioktató lenni, remélem nem voltam az. smile
#274   2012. 10. 28. vasárnap 19:53
Szia Nyúlmedve! Szerintem nem volt felesleges új topicot nyitni, mert sokan keverték a szaunát és a szauna clubot. Ez nem feltétlenül "butaságból", inkább tapasztalatlanságból származik. Nanuq írt már ezzel kapcsolatosan néhány bejegyzést, és én is korábban. Mivel ennek a topicnak kifejezetten ez a témája: "Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön...", így itt erre kellene koncentrálni. De nagyon sokan szeretünk egyszerűen szaunázni, akár FKK módon, mely szintén a német nyelvterülethez tartozó, de nem szauna club. Az a naturista kultura német rövidítése. Nos ezekről, és amiket a hozzászólásodban leírtál lenne jó a másik topicban, a "Szaunavilág"-ban eszmecserézni. Mert a szaunázás szerelmesei nem a szauna clubba vágynak! Nem szerettem volna kioktató lenni, remélem nem voltam az. smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 18:50
Szia! Kár volt másik topikot nyitni.
Aki csak az „ingyenműsort”, csak a szexet látja akár a szaunázásban vagy akár a nudizásban, annak hiába mondasz bármit is. Sokan fordítva ülnek azon a bizonyos lovon.

Az „átlagnudista” a nudizmusban, a meztelen fürdőzésben, úszásban, napozásban a szabadság érzését, a ruha által rákényszerített uniformizált kötelékektől való megszabadulást, a naturális-természetes életérzést látja. A szaunázást kedvelő a pőrén való ücsörgést a forróságban teljesen természetes, jóérzést nyújtó, az egészségét karbantartó folyamatként éli meg. Ez így van rendjén.
Még azzal sincs semmi baj, ha netán egy férfi vagy nő kobakjában netán erotikusan huncut gondolatok támadnak partnerük, vagy egy csinos ellenkező nemű valaki irányában, hiszen az emberek nem csak néznek, hanem látnak is. Márpedig senki sem vak. Azonban nem illik senkit sem megbámulni. Valamint nem, illik senkit sem zavarba hozni semmiféle módon.
Főleg nem illik azért nudizni vagy szaunázni menni, hogy ott kukkoljon bárki is. Más az ok-okozati összefüggés. A kukkolókat általában mindenki kiszúrja, elkerüli. No meg kidobják úgy, hogy a lábuk nem éri a földet. Ha a tengerparton FKK telepen, avagy csak úgy találomra valahol megállva nudizunk, érdekes, tizedannyi kukkoló nincs, mint teszem azt kishazánkban…
Ha egy pár nem bír magával és könnyedebb vagy merészebb játszadozásba kezd, az nem fog bírni magával sem élményfürdőben, sem strandon, sem ruhás szaunában, sem termálfürdőben, sem ruhamentes szaunában, sem a vízpartokon.
#273   2012. 10. 28. vasárnap 18:50
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Kár volt másik topikot nyitni.
Aki csak az „ingyenműsort”, csak a szexet látja akár a szaunázásban vagy akár a nudizásban, annak hiába mondasz bármit is. Sokan fordítva ülnek azon a bizonyos lovon.

Az „átlagnudista” a nudizmusban, a meztelen fürdőzésben, úszásban, napozásban a szabadság érzését, a ruha által rákényszerített uniformizált kötelékektől való megszabadulást, a naturális-természetes életérzést látja. A szaunázást kedvelő a pőrén való ücsörgést a forróságban teljesen természetes, jóérzést nyújtó, az egészségét karbantartó folyamatként éli meg. Ez így van rendjén.
Még azzal sincs semmi baj, ha netán egy férfi vagy nő kobakjában netán erotikusan huncut gondolatok támadnak partnerük, vagy egy csinos ellenkező nemű valaki irányában, hiszen az emberek nem csak néznek, hanem látnak is. Márpedig senki sem vak. Azonban nem illik senkit sem megbámulni. Valamint nem, illik senkit sem zavarba hozni semmiféle módon.
Főleg nem illik azért nudizni vagy szaunázni menni, hogy ott kukkoljon bárki is. Más az ok-okozati összefüggés. A kukkolókat általában mindenki kiszúrja, elkerüli. No meg kidobják úgy, hogy a lábuk nem éri a földet. Ha a tengerparton FKK telepen, avagy csak úgy találomra valahol megállva nudizunk, érdekes, tizedannyi kukkoló nincs, mint teszem azt kishazánkban…
Ha egy pár nem bír magával és könnyedebb vagy merészebb játszadozásba kezd, az nem fog bírni magával sem élményfürdőben, sem strandon, sem ruhás szaunában, sem termálfürdőben, sem ruhamentes szaunában, sem a vízpartokon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 13:28
Nyitottam egy szaunavilág topicot. Szerintem próbáljuk szétválasztani a szaunavilágot ls az ennél a topicnnál témaként megjelölt szauna clubot, mivel alma és körte nem összekeverendő.
#272   2012. 10. 28. vasárnap 18:17
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok!
Sajnos az igazán jó szaunás élményekért el kell távolodni Budapesttől. Anno még Esztergomban is tele volt a szauna papucsos, fürdőruhás, nyakig beburkolózott emberekkel, na meg kukkolókkal.
Nagyon kellemes Sárvár is, de nekünk az igazi nagy kedvencünk a Szentgotthárdi szaunavilág. Rá tudtok keresni a neten. Több különböző féle-fajta szaunakabin is van, ám az igazi kincs a kinti medence. Szaunából ki, zuhany, majd lehet a lépcsőn bemenni a medencébe, ami két méter után már ki is vezet a szabad ég alá. Nagyon kellemes.

Más.
Jár valaki Szentgotthárdi Spa & Wellnessbe? Mi november 25-től egy hétig a környéken pihenünk, és a kirándulások mellett 4-5 Szentgotthárdi szaunázást is beterveztünk.
(Ez egy válasz saguaro07 üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 14:48
Sziasztok ! Budapesten , hol tudunk úgy szaunázni ahogy kell... Mindenhol fürdőruhában papucsban éppen csak télikabátban nem ülnek be. Zalakaroson nagyon jó volt ott tényleg az egyik hotelben profi szaunamaesterek és szaunafelöntések voltak.

előre is köszi
#271   2012. 10. 28. vasárnap 14:48
saguaro07 saguaro07
Sziasztok ! Budapesten , hol tudunk úgy szaunázni ahogy kell... Mindenhol fürdőruhában papucsban éppen csak télikabátban nem ülnek be. Zalakaroson nagyon jó volt ott tényleg az egyik hotelben profi szaunamaesterek és szaunafelöntések voltak.

előre is köszi
#270   2012. 10. 28. vasárnap 13:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 08:57
Ugyanez a probléma a naturizmussal kapcsolatban is. Amiből ugye az is következik, hogy a naturisták is meztelenül szaunáznak. Bár meglátásom szerint a kukkolók és az ismerkedni vágyók amúgy is lekopnak, mivel jórészt párban járó középkorú hölgyek járnak az ilyen eseményekre.

Viszont mi a vélemény a papucs használatával kapcsolatosan?
#269   2012. 10. 28. vasárnap 11:32
Nanuq Nanuq
Szia!
Nem igazán értem hogy miképp jött ide a naturizmus. Az hogy egy naturista meztelenül szaunázik egy dolog. A szaunában az emberek szaunáznak, odabenn senki se naturista.... hanem helyesen, texil nélkül élvezi ezt a dolgot...

A papucs dologra pedig, Ha a fürdőruha nem való a szaunába mert ugye műanyag, meg kipárolog az uszoda vize belőle, ami nem épp jó....akkor a papucs sem odavaló.
Viszont a lutzmannsburgi és tatzmannsdorfi szaunákban az osztrák vendégek sokszor azért vitték be a papucsot a szaunába is, mert kinn eltünt egy pár (sajnálatosan épp magyar vendégek voltak...!)
Van aki azért visz be papucsot mert fél az összeszedhető fertőzésektől. Azt elkaphatja tusolás közben is. És még tucatnyi módon ilyen helyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 08:57
Ugyanez a probléma a naturizmussal kapcsolatban is. Amiből ugye az is következik, hogy a naturisták is meztelenül szaunáznak. Bár meglátásom szerint a kukkolók és az ismerkedni vágyók amúgy is lekopnak, mivel jórészt párban járó középkorú hölgyek járnak az ilyen eseményekre.

#268   2012. 10. 28. vasárnap 08:57

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 27. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 27. szombat 19:31
Kedves Nanuq! Köszönöm, hogy kiálltál (nem mellettem, mertaz nem érdekes) hanem a téma, az elv mellett. Ha jól emlékszem, akkor köztünk volt is egy kis "vita" korábban, a téma viszont kifejezetten a topic leírása témában történt. Ha nem szólaltál volna meg, akkor én már nem kívántam vitatkozni egy primitív, helyesen írni nem, de teli szájjal fröcsögni tudó hozzászólóval. Nyilván arra is igény van, hogy az emberek megosszák tapasztalataikat magyarországi wellness/szauna helyekkel kapcsolatosan. Sőt! Ahogy Te is írod, vannak sokan, akik a szauna-kulturában olyan alacsony szinten vannak, hogy nekik a fürdőruha nélküli szaunák csupán a kukkolásra vagy a magamutogatásra szolgálnak. Ha másért nem, hát ezen emberkék "nevelése" érdekében is szükség lenne egy olyan topicra, ami például a szaunázási kulturáról is szól. Ott ki lehetne mindenféle tapasztalatot cserélni a tisztaságtól kezdve, a szaunamestereken át, a közönség például. És akkor itt nem zavarna senkit, ha valóban a szauna clubról folynának az eszmecserék. De ahhoz olyan intelligens topic-írogatók kellenének, mint Te.
#267   2012. 10. 27. szombat 19:31
Kedves Nanuq! Köszönöm, hogy kiálltál (nem mellettem, mertaz nem érdekes) hanem a téma, az elv mellett. Ha jól emlékszem, akkor köztünk volt is egy kis "vita" korábban, a téma viszont kifejezetten a topic leírása témában történt. Ha nem szólaltál volna meg, akkor én már nem kívántam vitatkozni egy primitív, helyesen írni nem, de teli szájjal fröcsögni tudó hozzászólóval. Nyilván arra is igény van, hogy az emberek megosszák tapasztalataikat magyarországi wellness/szauna helyekkel kapcsolatosan. Sőt! Ahogy Te is írod, vannak sokan, akik a szauna-kulturában olyan alacsony szinten vannak, hogy nekik a fürdőruha nélküli szaunák csupán a kukkolásra vagy a magamutogatásra szolgálnak. Ha másért nem, hát ezen emberkék "nevelése" érdekében is szükség lenne egy olyan topicra, ami például a szaunázási kulturáról is szól. Ott ki lehetne mindenféle tapasztalatot cserélni a tisztaságtól kezdve, a szaunamestereken át, a közönség például. És akkor itt nem zavarna senkit, ha valóban a szauna clubról folynának az eszmecserék. De ahhoz olyan intelligens topic-írogatók kellenének, mint Te.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 10. 27. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 27. szombat 18:24
A "normális" szaunázást azért nehéz magyarországi fürdőkben meghonosítani, mert sajnos tényleg vannak vendégek ilyen helyen akik nem szaunázni mennek, hanem mások ruhátlanságát "élvezni", kihasználni. Ez sok embert zavar!
Az se túl jó hogy az egészséges szaunázást sokan keverik - akár direkt - a naturizmussal, vagy a meztelenséggel. És ami még rosszabb, ha szaunában egy kezdő van, aki még csak készül arra, hogy majd ruha nélkül szaunázzon és egy "őszaunázós" megjegyzést tesz rá, hogy miért van nyakik betekerve...Épp most olvastam erről egy cikket, linket nem rakok be, nem mert illik egy másik weblapra utalni szerintem.

De a szaunakultúrához nem csak a hely kell, hanem a szellemiség is.

... 144 145 146 147 148 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3186db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 20. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!