A listák mutatják, hogy elég szegényesek vagyunk e téren . Budapesten pl. egy helyet sem tudnék mondani pedig hát elég nagy város. Jaaaa , de egy van az Aquaworld , voltunk is ott de inkább nem pontozom nekünk nem jött be. Tömeg volt , hangoskodás és ki-be jártak a szaunába szeánsz közepette. " Ja , ez egy szauna és ilyen meleg van , nem is bírom , ki is megyek !!! "
Köszi az infót!
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 16. hétfő 11:09

Két hete voltunk. Nem volt tömeg, talán pont jó volt a létszám, a lelkesedés nagy a hideg víz kevés. A kinti zuhanyzók közül talán egy működött rendesen de abból sem folyik hideg víz. A felöntések jók voltak egyébként. Szóval 10/7 pont.
Off: vannak itt nálam a szaunázáshoz jobban értők, de öröm olvasni hogy nem naturista szaunázást írtok, hanem textilmentest. Így helyes.
Sziasztok!
Sárvár 10/8; Bükfürdő 10/9;
Tamási 10/6 nem naturista,de adnak lepedőt ha kérsz.
Velence Spa10/5;Agárd 10/5,a két utóbbi nem ruhamentes .Velence a kilátás miatt kapott 5-öt egyébként 4. Agárdon pedig néha elég jó felöntések vannak. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 16. hétfő 17:58
Sárvár 10/8; Bükfürdő 10/9;
Tamási 10/6 nem naturista,de adnak lepedőt ha kérsz.
Velence Spa10/5;Agárd 10/5,a két utóbbi nem ruhamentes .Velence a kilátás miatt kapott 5-öt egyébként 4. Agárdon pedig néha elég jó felöntések vannak. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jó lenne listaszerűen összegyűjteni a Magyarországi ruhamentes szaunákat, és azokat pontozni, olymódon, ahogy lentebb Ragazza tette. Tehát hogy 10-ből ki hány pontot adna egy-egy szaunának.
Csak azokat írtam fel, ahol már jártam. Lehet bővíteni
Íme az én listám.
- SÁRVÁR 10/8 (nem mostanában voltunk)
- SZENTGOTTHÁRD 10/9 (Csak az elmúlt egy évben úgy 10-12 alkalommal voltunk)
- ESZTERGOM 10/4 (Kábé 3 éve jártunk arra utoljára)
- RÁCKEVE 10/6 (kábé két éve voltunk, az éjszakai naturista fürdőzések jók voltak)
De van még
- MÓRAHALOM
- KECSKEMÉT
- BÜKFÜRDŐ
- BALLÓSZÖG
Ezekről tapasztalat, vélemény?
Jó lenne listaszerűen összegyűjteni a Magyarországi ruhamentes szaunákat, és azokat pontozni, olymódon, ahogy lentebb Ragazza tette. Tehát hogy 10-ből ki hány pontot adna egy-egy szaunának.

Íme az én listám.
- RÁCKEVE 10/6 (kábé két éve voltunk, az éjszakai naturista fürdőzések jók voltak)
De van még
- MÓRAHALOM
- KECSKEMÉT
- BÜKFÜRDŐ
- BALLÓSZÖG
Sziasztok!
Íme az én listám.
De van még
- MÓRAHALOM
- KECSKEMÉT
- BÜKFÜRDŐ
- BALLÓSZÖG

Íme az én listám.
De van még
- MÓRAHALOM
- KECSKEMÉT
- BÜKFÜRDŐ
- BALLÓSZÖG
Két hete voltunk. Nem volt tömeg, talán pont jó volt a létszám, a lelkesedés nagy a hideg víz kevés. A kinti zuhanyzók közül talán egy működött rendesen de abból sem folyik hideg víz. A felöntések jók voltak egyébként. Szóval 10/7 pont.
(Ez egy válasz tantrah üzenetére (2013. 09. 14. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 14. szombat 17:32

Ráckevén járt valaki mostanság? Változott valami az utóbbi egy évben? Azóta nem nem voltunk.
Ráckevén járt valaki mostanság? Változott valami az utóbbi egy évben? Azóta nem nem voltunk.
pl a külső szauna zuhanyzójában átadás után már nem volt víznyomás sem, nemhogy hideg víz...... nem tudom azóta van e...., a belső merülő medence vizét nem forgatják ( látszott rajta h koszos ), a dizájn túl egyszerű, semmi fantázia nincs benne, 15 évvel ezelőtt is modernebbek készültek már... többször előfordult, hogy annyi embert beengedtek, hogy lehetetlen volt szaunázni ill pihenni utána.... volt idő amikor bizonyos napokon próbálták fürdőruha nélkülivé tenni a külső szaunát, de ugyanúgy bejöttek ruhában is....
Én voltam már ott többször, bár nem mostanában..... Nekem annyira nem jön be..... :(
Ha valakit érdekel szept. 21., szombat 9-21 óráig a teljes Ballószögi Thermálfürdő naturista lesz.
A NaVKE szervezi bővebb info ifo
A NaVKE szervezi bővebb info ifo
Esztergomot idén egyszer sikerült meglátogatnunk , de sajnos hatalmas csalódást okozott a "régi" aquaszigethez képest.
"TISZTELT VENDÉGEINK!
EZÚTON IS TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY AZ AQUASZIGET ÉLMÉNYFÜRDŐ MINDEN RÉSZE MŰSZAKI, KARBANTARTÁSI OKOK MIATT 2013.09.02 - TÓL ZÁRVA TART BIZONYTALAN IDEIG!" (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 04. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 15:15
EZÚTON IS TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY AZ AQUASZIGET ÉLMÉNYFÜRDŐ MINDEN RÉSZE MŰSZAKI, KARBANTARTÁSI OKOK MIATT 2013.09.02 - TÓL ZÁRVA TART BIZONYTALAN IDEIG!" (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 04. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)

Az esztergomi naturista wellnesről tudna valaki egy kis ismertetőt adni? Olyan akinek idei,friss élménye van onnan....
Köszönettel....
Köszönettel....
Augusztus végén voltunk ott, 2 napos maratoni ingyenes szaunaszeánszokon. Hát mit mondjak, elég vegyes érzelmekkel távoztunk a nejemmel. Valamikor a szaunakultúra terén élmezönyben jártak, mára ez már korántsem mondható el róluk. Valamelyik fórumon azt olvastam hogy szeptembertöl bezárt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 04. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 15:15
Törölt felhasználó (756688)

Az esztergomi naturista wellnesről tudna valaki egy kis ismertetőt adni? Olyan akinek idei,friss élménye van onnan....
Köszönettel....
Köszönettel....
Köszönettel....
Köszönettel....
Sziasztok! Hajdú-Bihar megyében keresünk naturista szaunát.Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!
Sziasztok ! Kehidakustányi texlil mentes és külön FKK napozó teraszuk is van. Múlt hétvégén voltunk . Jó volt
(Ez egy válasz borisz226 üzenetére (2013. 07. 10. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 10. szerda 08:18

Sziasztok! A nyugati országrészben keresnénk textilmentes szaunavilágot. Amiről tudjuk, hogy mentes: a sárvári fürdő, illetve a bükki Greenfield szaunavilága. Azonban a dombóvári Gunaras, ill a siófoki CE Plaza textiles sajna...
Sziasztok. Járt már valaki Kecskeméten naturista szauna esten. Info kellene a helyről. Köszi.
Az esztergomi fürdőben volt már valaki az Éden vagy a Kleopátra pihenőben???
Igen, van egy ilyen érzésünk sajnos......
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 03. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 12:09

És ne is reméld hogy a közeljövőben meg fog nyitni...... !
És ne is reméld hogy a közeljövőben meg fog nyitni...... !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 10:55
Törölt felhasználó (442396)

Karbantartás miatt az Aquasziget megint zárva tart