A haj az egy szövettípus,amit a hajhagymában lévő hajszálerek táplálnak. A háj szintúgy egy szövettípus,ami gyakorlatilag zsírsejtekből álló zsírszövet. Háj,zsír,felesleg,úszógumi,húrka egy és ugyanazon jelentéssel bír. Egyébként olyan nincs,hogy husi nő,már mint anatómiailag nem létezik. Arra mondják hétköznapiasan,hogy husi vagy telt,akin arányosan oszlik el a zsírszövet. tehát nincs olyan testrész,ahol sokkal több van belőle,hanem nagyjából mindenhol egyenletesen van jelen. Véleményem szerint akkor igazán izgató a jelenléte,ha egy arányos,izmokkal is rendelkező lányon jelenik meg egy finom feleslegréteg. Egyszerűen kihozza a nőies formákat és amíg nem több tíz kilónyi mennyiségben van jelen,addíg nekem nagyonis izgató. Nem ijeszt,sőt vonz a kerek vagy húrkás poci, a markolni való combok és popsi. Érdemes kibróbálni annak is,aki a vékonyakra esküszik. Én nem szeretem a karcsú nőket,de szerintem az ízlésem nem taszító,mert a dundiság egy fokig rengeteg férfinak tetszik rajtam kívül is!!
azért ez most reggel feladat lenne
Hááááááááát... egy kicsi poci ha van, az még elmegy, de engem spec a feszes pocak izgat igazán. Szóval nekem ezek a dundik nem annyira.
És mi van ha nem hosszútávra készül!?
A charlotte képén lévőt már inkább! Pakolni is lehet bele, de hosszútávon nem nehéz cipelni!
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

A charlotte képén lévőt már inkább! Pakolni is lehet bele, de hosszútávon nem nehéz cipelni!

na ezt megtenném:)
amugyis nagy böröndbe jobb pakolni:)
amugyis nagy böröndbe jobb pakolni:)

nem zavar, ha van haj, de legalabb ne legyen gusztustalan.
Hát ami nagy az szép!És ebben még a csajok is egyetértenek.
Fatgirlsfriend gyönyörűek a csajok..Pláne ez az angyalarcú..Nekem is bejön-ne..
Akciós fotók nincsenek ilyen csajokról? Esetleg erről a csajról?
Jah és BUÉK!
Akciós fotók nincsenek ilyen csajokról? Esetleg erről a csajról?
Jah és BUÉK!
ÁÁÁÁÁÁ! Piros a sarka!

szeretem, ha van mit fogni a csajokon!!
a párom sem kivétel ez alol
a párom sem kivétel ez alol
BUÉK!!!!!!!!!!!!! mindenkinek! Legközelebb csak 2.-án jövök! Nem fogok unatkozni Szilveszterkor. Megvan a program a barátnőmmel! Nagyon sokat kellett rajta filózni,nagyon megerőltette az agytekervényeinket. Eleinte elutaztunk volna valami wellness szálóba,de végül kitaláltuk,hogy valólyában semmi kedvünk most utazgatni: Ígyhát nem maradt más ötletünk holnaputánra: Sex,pezsgő,sex,bor,konyak,sex,kolbász,tánc,sex,konyak,saláta,sex,bor,pecsenyehús,sex,sex,sex ,Himnusz!
Az első és utolsó momentumot kivéve a programváltozás jogát fenntartjuk! Teljen mindenkinek hasonlóan unalmasan a Szilveszter,mint nekünk!!!
Az első és utolsó momentumot kivéve a programváltozás jogát fenntartjuk! Teljen mindenkinek hasonlóan unalmasan a Szilveszter,mint nekünk!!!