[IMG]http://kepfeltoltes.hu/061223/01187_thepimpbook.com186_123_422lo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IM G]

Hát Ő például nekem való...lenne! Illetve Én neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:45
Törölt felhasználó (21812)

hmm, fincsi kép :) jó csaj...jó nagy kannákkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 18:45

ne is törődj az olyan gyíkokkkal! azok, akik ezt mondják, csak az arcuk nagy, és talán jobb nem látni, ki is írja azokat a soroakt...
szóval hajrá! (Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 23:15
szóval hajrá! (Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is tudom..... Talán feltöltenék egyet vagy kettőt, de én pont amiatt, hogy kövér vagyok, kissé gátlásos is. No, persze nem a párommal.
Olyan rossz, hogy sok ember azt hiszi, hogy aki kövér, az nem is ember, az valami más faj. Pedig ugyanúgy érzünk, élünk, ugyanúgy vagyunk boldogok, szomorúak és sorolhatnám. Pedig voltam egész "normál" alkatú, akkor ugyanolyan egyenragú fél voltam mindenkinek, aztán meghíztam, és a lelkem ugyanaz maradt csak a "csomagolás változott, és az emberek, akik körül vesznek. Azért ez elég fura!
Olyan rossz, hogy sok ember azt hiszi, hogy aki kövér, az nem is ember, az valami más faj. Pedig ugyanúgy érzünk, élünk, ugyanúgy vagyunk boldogok, szomorúak és sorolhatnám. Pedig voltam egész "normál" alkatú, akkor ugyanolyan egyenragú fél voltam mindenkinek, aztán meghíztam, és a lelkem ugyanaz maradt csak a "csomagolás változott, és az emberek, akik körül vesznek. Azért ez elég fura!

Nem is tudom..... Talán feltöltenék egyet vagy kettőt, de én pont amiatt, hogy kövér vagyok, kissé gátlásos is. No, persze nem a párommal.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 20. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 11:49

És egyébként jogyan viszonyulsz ahhoz,hogy egy képet feltölts magadról a topicba? Arc nélkül persze. Így nem kell tartanod semmitől. Kíváncsiak lennénk rád!
Szép arca van! De azok a cicik... elege lehet "szegénynek"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 22:43