Mindenki Isten teremtménye és úgy kell elfogadni minden embert amilyen!!!!
És egyébként jogyan viszonyulsz ahhoz,hogy egy képet feltölts magadról a topicba? Arc nélkül persze. Így nem kell tartanod semmitől. Kíváncsiak lennénk rád!
(Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 19. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 23:19

Nagyon sok negatív kritikát kapunk. Mindenhol
akár az utcán is utánunk kiabálnak, trágár megjegyzésekkel fűszerezve. Tudom, hogy kövér vagyok, ez tény, de miért kell ennek hangot adni??? Látja mindenki, aki rám néz, ha pedig nem tetszik , amit lát, minek néz rám??? Nem? :O
Én speciel imádok enni. Imádom az ízeket. És szeretek főzni, sütni, nem mellesleg tudok is. De nem ám salátákat.
A csokit sem vetem meg

Én speciel imádok enni. Imádom az ízeket. És szeretek főzni, sütni, nem mellesleg tudok is. De nem ám salátákat.

ne foglalkozz a kritikával azt kap mki! a sovány is, az izmos is, a duci is.....vagy frappánsan vissza kell szólni vagy hagyni a francba
(Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 19. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 23:19

akár az utcán is utánunk kiabálnak, trágár megjegyzésekkel fűszerezve. Tudom, hogy kövér vagyok, ez tény, de miért kell ennek hangot adni??? Látja mindenki, aki rám néz, ha pedig nem tetszik , amit lát, minek néz rám??? Nem? :O
A csokit sem vetem meg

A csokit sem vetem meg

Szerintem is éri őket negatív kritika bőven. Ez csöpög minden szinten. Fogyj a Hollywoodi sztárokkal,fogyj jógázva,fogyj anyáddal,apáddal,fogyj az atyaúristennek bolhás kutyájával, plusz egy jó adag omega3 és omega 6,meg szorbit,meg mannit,meg zabpehely,mi szem szájnak hányingere. A ráadás: Karácsony lelkiismeretfúrdalás nélkül Norbival finom L-Carnitin szaloncukrot majszolva. Fogyj mikor alszol,fogyj mikor dolgozol,fogyj el,mert te leszel az álomnő. Kérj a párodtól Karácsonyra zsírleszívást,mert így újra ok lesz minden az ágyban. Aztán lehet,hogy csak másik pasit kéne kérni és a kérdés mindjárt leegyszerűsödik. Egy szó,mint száz: Minél inkább csesztetik a husibb nőket,én annál jobban szeretem öket. Egyszerűen izgalmasabbak,érdekesebbek,más az érintésük,más a bőrük,jobban érzem a kontrasztot köztem és egy olyan nő közt,akin van némi "cucc". A nőiesség csúcsosodik ki a kis zsírpárnákban,és igazi férfinak érzem magam mellettük. Egyszerűen számomra unalmas egy lapos has,egy vékony comb és egy pici popsi. A síkságot sem kedveltem soha,inkább megyek az Alpokba,mert izgalmasabb. Sosem fogom megérteni,hogy miért baj,ha egy nő gömbölyű? Őszintén szólva nem is akarom,mert ez úgy korcs felfogás,ahogy van.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 22:13

neeem szeretem a popkultúra szülötteit, az a réteg akikről sejtésem szerint beszélsz nekem sem jönnek be igazán
a helyek mint mindenki másnak a (farm) város, ahol élünk , de tényleg nagyon jó néha olvasni az ilyen ellenvéleményt mint a tiéd, szemben azokkal a dolgokkal, amiket tapasztal az ember nap mint nap (mert szerintem igenis éri hátrányos megkülönböztetés a ducibb lányokat!!)

neeem szeretem a popkultúra szülötteit, az a réteg akikről sejtésem szerint beszélsz nekem sem jönnek be igazán
a helyek mint mindenki másnak a (farm) város, ahol élünk , de tényleg nagyon jó néha olvasni az ilyen ellenvéleményt mint a tiéd, szemben azokkal a dolgokkal, amiket tapasztal az ember nap mint nap (mert szerintem igenis éri hátrányos megkülönböztetés a ducibb lányokat!!)

Általában milyen helyeken fordulsz meg? Az sem mindegy. És az sem,hogy milyen típusú pasit kedvelsz. Van egy tipikus "réteg" ők a popkultúra szülöttei,akiknek az esetek 90%-ban nem jönnek be a teltebb lányok.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 22:01

úgy értem hogy azokra a helyekre ahol megfordulok :))), el kéne bizony pár helyes/kedves/aranyos/vicces..vagy simán lélegző...pasi, aki úgy gondolkodik, ahogy TE

úgy értem hogy azokra a helyekre ahol megfordulok :))), el kéne bizony pár helyes/kedves/aranyos/vicces..vagy simán lélegző...pasi, aki úgy gondolkodik, ahogy TE
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Néhány "húrkás pocira" élvezős kép. Ez az egyik kedvenc momentumom a telt nővel való sexben.