Pár kép egy ártatlan kis dundikáról! Az ilyen lányok a gyengéim. Gyakorlatilag 24 órás Non-Stop erekcióra vagyok képes egy ilyen lány mellett. Már az elélvezés pillanatában megkívánom,mert egy ilyen testtel nem lehet betelni!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 29. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv mindenkinek! Látom míg távol voltam sok képpel gyarapodott a fórum. Habár azért került bele vitán felül néhány nem valami gusztusos kép is. Persze ma sem jöttem üres kézzel!

jó kis sotrozat...elismerésem :)
isteni kis csaj... :)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 23. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel a képsorozattal búcsúzom el pár napig. Boldog,meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Szeressétek a telt lányokat,mert fantasztikusak és olyan gyönyöröket képesek adni,amiről sokan csak álmodni mernek. Boldog vagyok,hogy nekem mindez megadatott. Más karácsonyi ajándék már nem is nagyon kell!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 23. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)