Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2857   2006. 12. 19. kedd 21:57
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
#2856   2006. 12. 19. kedd 21:56
#2855   2006. 12. 19. kedd 21:49
Kedves mia w.! Hogy érted azt,hogy "mihozzánk"?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 18:25
worship worship worship hát minden tiszteletem a tiéd!!! de komolyan...bárcsak én is találnék egy ilyen srácot.. sniffles ...hogy felejhettek el ide a mihozzánk is pakolni egy párat?? confused
#2854   2006. 12. 19. kedd 21:47
Megkeresed a képfeltöltés.hu weboldalt,ott feltöltöd a tetszőleges képed,utána feltöltött kép direkt linkjét beilleszted a goldengate "kép beszúrása" mezőbe.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 19. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 18:06
Hmmm... egyet áruljatok már el nekem... hogy a fenébe lehet ide képet beszúrni?
#2853   2006. 12. 19. kedd 18:25
mia w. mia w.
worship worship worship hát minden tiszteletem a tiéd!!! de komolyan...bárcsak én is találnék egy ilyen srácot.. sniffles ...hogy felejhettek el ide a mihozzánk is pakolni egy párat?? confused
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 19. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 17:39
Kedves Malussp!

Nagyon támogatom,hogy vegyél bátorságot. Itt a legjobb helyen vagy. Itt nem fenyeget S. Norbi meg a többi bal.sz,nem fenyegetnek a kifutólányok,itt a topicban erős hátrány,ha valaki karcsú nőként képet akar magáról felrakni. Láthatod,hogy rengeteg férfi nyilatkozik úgy,hogy szereti,ha a nő itt-ott pihe-puha kis párnákat szedett magára. Aki azt gondolja,hogy a feleslegek az igénytelenség és a depresszió következményei,annak még sokat kell tanulnia!!!! Az én lakásomba még nem tette be lábát vékony nő,holott rendkívül igényesen van berendezve,magam is rendkívül igényesen öltözöm és rengeteget edzem a testem. Nekem ne mondja senki,hogy csak rossz ízlésű pasik buknak a húrkácskákra meg a nagyobb popsira. A mai világ szimpla következtetést vont le: Az a nő,aki nem sportolja agyon magát,nem eszik zöldségeket és több 50 kg-nál,az biztos kevésbé kitartó,falánk,igénytelen és semmiképpen sem sexis. Nos én meg sokkal szebbnek,izgalmasabbnak tartok egy husibb női testet. Nem az igénytelenség jut eszembe,hanem az,hogy ez egy természetes nő,látszik,hogy nem veti meg a keményebb kajákat,nem él aszkétaként és van benne élet. Tévedést azt gondolni,hogy a teltebb nők,mind lajhárok. Tudjátok mi a legnagyobb lajhárság? Aerobicozni 1 órát,utána szolizni menni,utána szauna és mire a nő hazaér már horkolva esik be az ágyba. Ez mind szép,de mit kezdenék egy ilyen nővel? Az izmokat meghagyom magamnak,a puhosságot meg a nőmnek. Így kerek a világ. És én kereken szeretem a nőt is.
#2852   2006. 12. 19. kedd 18:06
Marca Marca
Hmmm... egyet áruljatok már el nekem... hogy a fenébe lehet ide képet beszúrni?
#2851   2006. 12. 19. kedd 17:39
Kedves Malussp!

Nagyon támogatom,hogy vegyél bátorságot. Itt a legjobb helyen vagy. Itt nem fenyeget S. Norbi meg a többi bal.sz,nem fenyegetnek a kifutólányok,itt a topicban erős hátrány,ha valaki karcsú nőként képet akar magáról felrakni. Láthatod,hogy rengeteg férfi nyilatkozik úgy,hogy szereti,ha a nő itt-ott pihe-puha kis párnákat szedett magára. Aki azt gondolja,hogy a feleslegek az igénytelenség és a depresszió következményei,annak még sokat kell tanulnia!!!! Az én lakásomba még nem tette be lábát vékony nő,holott rendkívül igényesen van berendezve,magam is rendkívül igényesen öltözöm és rengeteget edzem a testem. Nekem ne mondja senki,hogy csak rossz ízlésű pasik buknak a húrkácskákra meg a nagyobb popsira. A mai világ szimpla következtetést vont le: Az a nő,aki nem sportolja agyon magát,nem eszik zöldségeket és több 50 kg-nál,az biztos kevésbé kitartó,falánk,igénytelen és semmiképpen sem sexis. Nos én meg sokkal szebbnek,izgalmasabbnak tartok egy husibb női testet. Nem az igénytelenség jut eszembe,hanem az,hogy ez egy természetes nő,látszik,hogy nem veti meg a keményebb kajákat,nem él aszkétaként és van benne élet. Tévedést azt gondolni,hogy a teltebb nők,mind lajhárok. Tudjátok mi a legnagyobb lajhárság? Aerobicozni 1 órát,utána szolizni menni,utána szauna és mire a nő hazaér már horkolva esik be az ágyba. Ez mind szép,de mit kezdenék egy ilyen nővel? Az izmokat meghagyom magamnak,a puhosságot meg a nőmnek. Így kerek a világ. És én kereken szeretem a nőt is.
(Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 19. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 00:26
Sziasztok!

Sokszor olvasgatom, nézegetem ezt az oldalt, mivel engem is érint a téma.(Én nem vagyok regisztrált, csak a párom, ez az ő nickje.)
Én lány vagyok, illetve asszony :), És bizony rajtam is van háj, és amikor ezeket a képeket nézem és olvasom a pozitív hozzászólásokat, nagyon örülök. Örülök, hogy a kövér nőket is valaki vonzónak találja :) El szoktam játszani a gondolattal, hogy teszek magamról fel képet, de aztán mindig elhessegetem. Rajtam jócskán lenne mit fogni. :)
Csak ezt akartam elmondani :)
#2850   2006. 12. 19. kedd 16:11
Valaki aki vad Valaki aki vad
Tegyél fel...várjuk!
(Ez egy válasz Malussp üzenetére (2006. 12. 19. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Sokszor olvasgatom, nézegetem ezt az oldalt, mivel engem is érint a téma.(Én nem vagyok regisztrált, csak a párom, ez az ő nickje.)
Én lány vagyok, illetve asszony :), És bizony rajtam is van háj, és amikor ezeket a képeket nézem és olvasom a pozitív hozzászólásokat, nagyon örülök. Örülök, hogy a kövér nőket is valaki vonzónak találja :) El szoktam játszani a gondolattal, hogy teszek magamról fel képet, de aztán mindig elhessegetem. Rajtam jócskán lenne mit fogni. :)
#2849   2006. 12. 19. kedd 16:02
gorgh0 gorgh0
hadd lássuk! Tegyél fel bátran, esetleg takard ki az arcod! várjuk!!!!! :)
Sziasztok!

#2848   2006. 12. 19. kedd 14:34
Mr.Enigma Mr.Enigma VIP
Ne félj.
Arcnak nem feltétlenül kell publikusnak lennie. De tegyél fel magadról képet.
HA már hajlasz a dologra akkor ne itt állj meg!
Sokan örülnék neki. :)
Csak támogatni tudom az ötletet. Remélem párod is szívesen viszntlátna itt és tesz majd az ügy érdekében.

"Értheemm???" :D
Sziasztok!

#2847   2006. 12. 19. kedd 14:33
Mr.Enigma Mr.Enigma VIP
"Hu dejó vagy..." a'la Mr. Furkó (vagyis Mr. Slave) - SP

De a többi képnek sanyi.
tényleg indítványozni kéne, hogy változtassanak a fórumon és legyen thumbnailes a beszúrt kép, és rákatt, megnyílik nagyban.

Ki ért velem egyet???
Az valahogy jelezze...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 19. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 11:29
#2846   2006. 12. 19. kedd 11:29
#2845   2006. 12. 19. kedd 11:11
#2844   2006. 12. 19. kedd 11:11
#2843   2006. 12. 19. kedd 04:46
pbigbear pbigbear
izgató ha van mit fogni a csajokonn
#2842   2006. 12. 19. kedd 00:27
Malussp Malussp
wave
#2841   2006. 12. 19. kedd 00:26
Malussp Malussp
Sziasztok!

#2840   2006. 12. 18. hétfő 23:02
Vanek Vanek VIP
A linkjeidbe belekerült egy plusz karakter, amit '%20'-ként lehet megtalálni. Pl.:
http://kepfeltoltes.hu/[...]www.kepfelto%20ltes.hu_.jpg
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 22:52
Hát gyerekek,fogalmam sincs mi ez a technikai malőr. Ilyen még nem volt. confused boxer
#2839   2006. 12. 18. hétfő 22:52
Hát gyerekek,fogalmam sincs mi ez a technikai malőr. Ilyen még nem volt. confused boxer
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 22:51
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#2838   2006. 12. 18. hétfő 22:51
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!