Majd Fatival kivégezzük a mocskolódókat
valahogy így
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 07:24

Köszike, de azért annyira még nem vagyok mérész, hogy ide betegyem magamat. A végén még engem is lehordana Lion, és az nem tenne jót az én érzékeny lelkelmnek. :)
Ez tökéletesen így van. Extrém helyzet, amikor a vékony csaj melleit keresed a sötétben és azt gondolod, hogy hason fekszik és a hátát simogatod, aztán pedig kiderül, hogy nem. :))))
(Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 07:11

Ilyen adatokkal bomba alakod lehet.
Az hogy melyik nő milyen az ágyban nem a súlyától függ (extrém eseteket kivéve). Leginkább, hogy mennyire tudja magát elengedni és mennyire tud ott lenni. A formás kicsit gömbölyü idomok csak jót tesznek. Kiábrándító ha egy nő cicijét keresi az ember és csak a bordit talalja.
Az hogy melyik nő milyen az ágyban nem a súlyától függ (extrém eseteket kivéve). Leginkább, hogy mennyire tudja magát elengedni és mennyire tud ott lenni. A formás kicsit gömbölyü idomok csak jót tesznek. Kiábrándító ha egy nő cicijét keresi az ember és csak a bordit talalja.
Pedig tesztnek nem lenne utolsó és legalább kapnál reális véleményt. Nem muszáj hozzá arc, tegyél fel egy sorozatot az amatőrök közé és ne írd le, hogy te vagy, csak figyeld a visszajelzéseket.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 07:24

Köszike, de azért annyira még nem vagyok mérész, hogy ide betegyem magamat. A végén még engem is lehordana Lion, és az nem tenne jót az én érzékeny lelkelmnek. :)
Milyen szakszerű megállapítás a plázacicákról. Hát ez van. Ők addig a szintig jutnak el, hogy felkeltsék egy férfi érdeklődését, esetleg a nemi vágyát is. És utána? Nem ér semmit, ha utána az ágyban egy 0 utána. Jajj tönkremegy a sminkem, letörik a műkörmöm, műszempillám, műmellem :))))
(Ez egy válasz Sztyopa75 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha te is szerepelhetnél a képeken akkor rajta
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2006. 12. 13. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 22:18

Tudjátok... most, hogy visszaolvastam a dolgokat, szeretnék én is hozzászólni a témához. Alkatomat tekintve én is szerepelhetnék a képeken, azonban soha annyi kalandban nem volt része még egyetlen "gebe" barátnőmnem sem, mint nekem... és valamiért mindig "izgatom" a férfiak fantáziáját.. szóval, egyáltalán nem érzem magam hátrányban azért, mert nem jön rám a 38-as ruha
Puszi mindenkinek :)
(a lisztbe fogratásról annyit, hogy aki még soha nem látott olyat, az valóbannem tudja, hogy hol kell keresni)
(a lisztbe fogratásról annyit, hogy aki még soha nem látott olyat, az valóbannem tudja, hogy hol kell keresni)
Ilyen adatokkal bomba alakod lehet.
Tudjátok... most, hogy visszaolvastam a dolgokat, szeretnék én is hozzászólni a témához. Alkatomat tekintve én is szerepelhetnék a képeken, azonban soha annyi kalandban nem volt része még egyetlen "gebe" barátnőmnem sem, mint nekem... és valamiért mindig "izgatom" a férfiak fantáziáját.. szóval, egyáltalán nem érzem magam hátrányban azért, mert nem jön rám a 38-as ruha
ha egy kicsit telt karcsú és van mit fogni rajta okéj, de aki már dagadt és lisztbe kell forgatni, hogy meglehessen találni a pináját, az dúrva.
ez a délutáni eresztés nem rossz, megint kitettél magadért... :) jó képek:)
Itt egy kis ízelítő a fogdosnivaló nőkedvenceimből! Na persze nem csak fogdosnivalóak,ugye?!

Sziasztok nekem nem jönnekbe a nők ha van rajtuk némi háj de szerintem egyáltalán nem kéne így fogalmazni hogy "lógó csöcsű röfik" ők is nők csak kicsit máshogy néznekki van akinek bejönn van akinek nem és kész attól nem kell egy nőt se megsérteni mert neked nem jönn be Lion74
Alig várom a nemes bosszúdat
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 13. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 11:40

Én meg élvezem,hogy te undorodsz tőlük. Legalább nem unalmas az ízlésem,lehet utálni azt, nekem az is jó. Írogass még csak hasonlókat én annál több "hányingerkeltő és gusztustalan" nőt fogok felrakni a topicba. Csak vigyázz,hogy ki ne száradj,mert még a lelked is ki fogod hányni. Míg te hánysz,addíg engem örömmel töltenek el imádott "úszógumiistennőim"! Most mondd meg,kinek rosszabb?