Igen igazatok van! Amúgy a kis p...csnek meg nem kell ilyen.. Keressen "világot jelentő deszkát" magának.. Szerintem sem a kövérséget, vagy soványságot kell nézni, hanem az embert és a NŐT. CSak ehhez még nem mindenkinek nőtt be a feje lágya..Szóval éljenek a nagybetűs NŐK!:-)
Igen szerintem is a nők 70%-át megbántotta ez a pöcs Pedig ha azt akarjuk amiről ez a fórum szól akkor tisztelni kell(ene) a csúnyákat a szépeket a soványakat és a kövéreket stb.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 15:06

Menj a francba,csak ennyit tudok mondani ,idióta fasz vagy! Már megint egy hülye. Hála istennek kevés az ilyen pöcs. Miért a te nőd az csak csont,bőr és izom? Ha valaki elhánnya magát attól,hogy a nőn van némi felesleg az forduljon pszichiáterhez! De most komolyan! A nők 70%-án van fölösleg,és ezek között rengeteg a szép,igényes nő! Szerinted a pasijaik elhánnyák magukat mikor velük szeretkeznek? Hülye vagy te bassza meg. Nem az elhízott nőkről beszélek bassza meg,hanem a kérdés is úgy szólt,hogy "izgató-e ha van háj"? Nem azt kérdeztem,hogy izgató-e,ha a nőn van 50kg háj? Hülye!!!!!! Az ilyenek mindíg felidegesítenek!
nyugodj meg barátom
ez csak egy kis pöcs pontvadász
vannak itt olyanok is akik szeretik a teltebb
nőket
várjuk a képeket:) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 15:06
ez csak egy kis pöcs pontvadász
vannak itt olyanok is akik szeretik a teltebb
nőket
várjuk a képeket:) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Menj a francba,csak ennyit tudok mondani ,idióta fasz vagy! Már megint egy hülye. Hála istennek kevés az ilyen pöcs. Miért a te nőd az csak csont,bőr és izom? Ha valaki elhánnya magát attól,hogy a nőn van némi felesleg az forduljon pszichiáterhez! De most komolyan! A nők 70%-án van fölösleg,és ezek között rengeteg a szép,igényes nő! Szerinted a pasijaik elhánnyák magukat mikor velük szeretkeznek? Hülye vagy te bassza meg. Nem az elhízott nőkről beszélek bassza meg,hanem a kérdés is úgy szólt,hogy "izgató-e ha van háj"? Nem azt kérdeztem,hogy izgató-e,ha a nőn van 50kg háj? Hülye!!!!!! Az ilyenek mindíg felidegesítenek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 14:50
Törölt felhasználó (48100)

igen izgato........izgatja a hanyo ingereket
igen izgato........izgatja a hanyo ingereket

Soha nem voltam még duci lánnyal de ezt kipróbálnám ezzel megtenném.Ez nem is duci ez jó.......
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen...Ő nem semmi....
Sok-sok képe/sorozata volt fent a GG-n egykoron!
Sok-sok képe/sorozata volt fent a GG-n egykoron!

Szerintem nincs sok háj a csajon.
Nekem meg speciel a pontvadász semmitmondó hsz-ek nem jönnek be!
(Ez egy válasz Gizdamen üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 16:20

nekem már ezen a csajon is sok a háj, inkább a vékonyabbak jönnek be... de nem is a csont és bőr tipusuak
nekem már ezen a csajon is sok a háj, inkább a vékonyabbak jönnek be... de nem is a csont és bőr tipusuak

hát ez talán már kicsit túlzás...sok a háj :(
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 06. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)