uggyan, hogy hánynyhatná ki Lion a lelkét? van neki?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 12. 13. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 11:40

Én meg élvezem,hogy te undorodsz tőlük. Legalább nem unalmas az ízlésem,lehet utálni azt, nekem az is jó. Írogass még csak hasonlókat én annál több "hányingerkeltő és gusztustalan" nőt fogok felrakni a topicba. Csak vigyázz,hogy ki ne száradj,mert még a lelked is ki fogod hányni. Míg te hánysz,addíg engem örömmel töltenek el imádott "úszógumiistennőim"! Most mondd meg,kinek rosszabb?

Én meg élvezem,hogy te undorodsz tőlük. Legalább nem unalmas az ízlésem,lehet utálni azt, nekem az is jó. Írogass még csak hasonlókat én annál több "hányingerkeltő és gusztustalan" nőt fogok felrakni a topicba. Csak vigyázz,hogy ki ne száradj,mert még a lelked is ki fogod hányni. Míg te hánysz,addíg engem örömmel töltenek el imádott "úszógumiistennőim"! Most mondd meg,kinek rosszabb?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 10:41

Ezek a lógó csöcsű röfik tényleg felizgatnak, de csak a gyomrom tartalmát
drága barátom! menjél hányjál egy jó nagyot, és többet eszedbe ne jusson ezt a topicot megnyitni...vagy tán éppen satuban van a farkad és kényszerítenek rá, hogy nézegesd?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A neved miatt itt senki nem fog elítélni! Én a legkevésbé!

kinek a pap kinek a papné :)

Inkább a gyengébb karakterűeket szeretem.
van akit nem izgat ha 1nőn van háj de azért azt meg lehet fogalmazni normálisan is sztem....vagy legalábbis illene...
Csukott szemmel elviselhető!!!Egyébként meg kit érdekel ha már rég nem csináltad!:))
Ja megfejtettem!
Tudjátok sokan miért utálják a telt lányokat? Mert a kerekedő popsi a vastagabb combok megkövetelik hogy hosszabb szerszámmal rendelkezzen a herceg, hogy elérje célját. :)
Aki a soványra bukik bizonyára azért mert csak így tudja hátulról beakasztani a kispisztolyt! :D
Csak viccelek!!!
Akinek meg nem inge...!
Tudjátok sokan miért utálják a telt lányokat? Mert a kerekedő popsi a vastagabb combok megkövetelik hogy hosszabb szerszámmal rendelkezzen a herceg, hogy elérje célját. :)
Aki a soványra bukik bizonyára azért mert csak így tudja hátulról beakasztani a kispisztolyt! :D
Csak viccelek!!!
Akinek meg nem inge...!
Ki volt ő?!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 08:52
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igen...Ő nem semmi....
Sok-sok képe/sorozata volt fent a GG-n egykoron!
Sok-sok képe/sorozata volt fent a GG-n egykoron!