Sziasztok!Én kifejezetten szeretem a hájas nőket.Persze az már nem szép ha van hája de nincs hozzá melle.
Szia újra!
Sosem titkoltam, de néha meg kell újúlni!:-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 09. 13. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 20:53
Sosem titkoltam, de néha meg kell újúlni!:-) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 09. 13. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Csáó E.!
Mire rájöttem milyen néven voltál itt régen...
Na nem félek h. valaki elrabol engem az eszemért...

Csáó E.!

Csáó E.!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 10:55

Törölt felhasználó (368273)

Szerintem ez is a témához tartozik!:-)
Szerintem ez is a témához tartozik!:-)
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 09. 12. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 12. kedd 23:41

Mer' elment a téma a szabás-varrás irányába. Erről jut eszembe: a Bárányok hallagtnak című filmben a negatív mellék-főhős testesebb lányokat gyilkolászott, mert a bőrükből ruhát akart varrni magának. Asszem át akart változni nővé, és ezt a módját választotta. Egy szó mint száz: őt is izgatta, ha a lányokon volt háj.
Ez persze csak mellékvágány volt a részemről.
Ez persze csak mellékvágány volt a részemről.

fraktalok, #2077 - #2082 ( ma, 2006. szept. 13. 00:15, 00:15 ,00:16, 00:17,00:17, 00:19)
Figyelemre méltó kitartás :))))

[IMG]http://kepfeltoltes.hu/060913/bazzeg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mer' elment a téma a szabás-varrás irányába. Erről jut eszembe: a Bárányok hallagtnak című filmben a negatív mellék-főhős testesebb lányokat gyilkolászott, mert a bőrükből ruhát akart varrni magának. Asszem át akart változni nővé, és ezt a módját választotta. Egy szó mint száz: őt is izgatta, ha a lányokon volt háj.
Ez persze csak mellékvágány volt a részemről. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 12. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez persze csak mellékvágány volt a részemről. (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 12. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azt mondom, akkor is: ha van a lányon gömbölyűség, az gyönyörű. De ha valaki dagadt, az menjen a sunyiba. Béke
Ejnye, megint kihalas van itt
Nem olvastam vegig konretan mirol is volt szo az utobbi hozzaszolasokban, de valami a ruhakkal volt. Egy jo varrono elegnedhetetlen, de ajanlani tudom a chick in form, maxiquelle illetve magnet blache porte katalogusokat. Igaz picit dragabbak mint a kínai uzletekben kaphato kis cicaoltozetek, de en meg vagyok a ruhakkal elegeve, es nem is mennek szet ket mosas utan. Raadasul husis holgyeknek szolnak az emlitett katalogusok. Hozztennem ez nem a cegeknek reklam, hanem sajat tapasztalat, innen vasarolom a ruhaimat, es mindig megakad egy ket rafinalt top vagy felso is. Csak ajanlani tudom esetleg azoknak akik meg nem fedeztek fel. Meg jo hogy a nemetek gondolnak a husis csajokra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 08. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 13:57
Törölt felhasználó (368273)

Nincs más megoldás, varratni kell:-) Persze, ahhoz kell egy jó varrónő is!:-(
Nincs más megoldás, varratni kell:-) Persze, ahhoz kell egy jó varrónő is!:-(
A ruhatervezők meg tényleg kössék fel magkat. kinek van 36-os dereka???
Azt hiszem csinálnom kéne egy divatházat molett lányoknak. Nem a kövérséget preferálandó (mert az egészséges élethez jobb a vékony alkat amit saját brömön tapasztaltam meg, nem üres okoskodás), de addigis joguk van csinosan kinézni. Aki meg kövér akar lenni és úgy is egészséges annak megint joga van csinosan öltözködni. Egy töltött galambnak lehet jó alakja de azért az arányok egy kicsit elmásznak erre arra egy kicsit nagyobb hasi, vagy gömbölydedebb febék, vagy teltebb cicik és máris egy dolog befolyásolja a ruha méretét, fazonját amikor lehetne kimondottan erre szabni, esetleges utólagos igazítással.
Hmmm... ebben van biznisz! :)
Csináljuk meg!!! :)
Azt hiszem csinálnom kéne egy divatházat molett lányoknak. Nem a kövérséget preferálandó (mert az egészséges élethez jobb a vékony alkat amit saját brömön tapasztaltam meg, nem üres okoskodás), de addigis joguk van csinosan kinézni. Aki meg kövér akar lenni és úgy is egészséges annak megint joga van csinosan öltözködni. Egy töltött galambnak lehet jó alakja de azért az arányok egy kicsit elmásznak erre arra egy kicsit nagyobb hasi, vagy gömbölydedebb febék, vagy teltebb cicik és máris egy dolog befolyásolja a ruha méretét, fazonját amikor lehetne kimondottan erre szabni, esetleges utólagos igazítással.
Hmmm... ebben van biznisz! :)
Csináljuk meg!!! :)
mia! köszi, de ez most kiszakadt.
lee, azt hiszem mia hozzászólására írtad rövidke kommentárodat.
Ezt megtoldanám egy kevésbé hosszú, ámde sokkalta tartalmasabb, megjegyzéssel, mely egyenes következménye a hozzászólásod által belőlem kiváltott érzelmek írott megfelelőjének:
- Anyád!
Azért a ruhakitöltéshez hozzászólnék.
Tetszenek a telt lányok is de én spec. nem szeretem ha úgy igazán kitöltik a ruhát. Mellben még csak csak, de amikor a hurkákba rendeződött párnázatot öleli körül egy feszes top, az nekem kevésbé tetszik. Ahogy vékonyan őgy moletten is tudni kell öltözködni. Én kezdetben elfedendő nem vékonyka alkatomat bő ruhákat kezdtem hordani. Ehhez nagyonis hozzászóktam de megtaláltam és kiforrt az öltözködésem. Nem csak jól érzem magam benne/tőle, de még jól is áll! :)
Telt lányoon a lengébb bővebb ruhákat szeretem.
Ami főnyeremény, szintén szubjektív véleményem szerint az a félhosszú térd alá érő nem egyenes hanem "gyűrött" szoknyák. laza felsővel, vagy mérsékelten feszessel.
Ez persze telljesen szubjektív.
lee, azt hiszem mia hozzászólására írtad rövidke kommentárodat.
Ezt megtoldanám egy kevésbé hosszú, ámde sokkalta tartalmasabb, megjegyzéssel, mely egyenes következménye a hozzászólásod által belőlem kiváltott érzelmek írott megfelelőjének:
- Anyád!
Azért a ruhakitöltéshez hozzászólnék.
Tetszenek a telt lányok is de én spec. nem szeretem ha úgy igazán kitöltik a ruhát. Mellben még csak csak, de amikor a hurkákba rendeződött párnázatot öleli körül egy feszes top, az nekem kevésbé tetszik. Ahogy vékonyan őgy moletten is tudni kell öltözködni. Én kezdetben elfedendő nem vékonyka alkatomat bő ruhákat kezdtem hordani. Ehhez nagyonis hozzászóktam de megtaláltam és kiforrt az öltözködésem. Nem csak jól érzem magam benne/tőle, de még jól is áll! :)
Telt lányoon a lengébb bővebb ruhákat szeretem.
Ami főnyeremény, szintén szubjektív véleményem szerint az a félhosszú térd alá érő nem egyenes hanem "gyűrött" szoknyák. laza felsővel, vagy mérsékelten feszessel.
Ez persze telljesen szubjektív.