Pedig az a jó, mikor van mit markolni

Biztosan le vagyok maradva, de a gépem egy kissé gyengélkedik. Egyébként jól érzed magad a bőrödben? Mármint teltebb nőként?
Most konkrétan Valakit kértél meg; vagy bárkit, aki hajlandó lenne rá?
Kérj meg valakit, biztosan megteszi

jessz!

Hát, szexális vágyaim nincsenek:)
De vannak.

Ha en 63kg lennek, akkor tok rendben lenne minden, megcsak ducinak se ereznem magam. Viszont nagyon messze vagyok ettol a kilotol, igy itt a helyem.
Tenyleg. Es ne sajnald. A pasik a hulyek.Mar aki megszoltiva erzi magat es megse kap az alkamon esetleg egy erdekes emberket megismerni...
En is meseltem mar valamikor reges regen, de csupa negativ tapasztalat van. Szerintem a pasik nem szeretik a husis csajokat, bar lehet hogy csak engem nem. Mindensetre a piros bugyira meg nem sok jelentkezo akadt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 20:46

Törölt felhasználó (56068)
VIP

Nagyon is sikerült mindjárt itt ballagunk az elején.Cukik vagytok .Régebben tölünk kértetek történeteket husissabb lányokrol ,de nem sok választ kaptatok eme témában.Szerintem a történeteket kezdjétek ti és talán mások is meg nyilnak.Én már meséltem .
Az ,hogy kinek mi a sok az izlés és vonzalom kérdése.És nem osztozok az irányú kijelentésed ben ,hogy minden a csajokon mulik .Én úgy tudom a genetika mai állása szerint ,a vonzalom két ember kiváltsága egyenlöre.Talán ezt nem a procik oldják meg helyetünk.
Igen,lehet izgato,ha nem tul sok a háj.Minden a csajon múlik,hogy mennyire belevaló.Az érzékiség amúgyis a döntő tényező egy nőnél.
Nagy öröm ,hogy megint olvashatlak
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon is sikerült mindjárt itt ballagunk az elején.Cukik vagytok .Régebben tölünk kértetek történeteket husissabb lányokrol ,de nem sok választ kaptatok eme témában.Szerintem a történeteket kezdjétek ti és talán mások is meg nyilnak.Én már meséltem .
Na igen, ezzel a keppel szerettem volna tamogatni ezt a szamomra fontos temat

Egy két húspogácsa vacsorára:
mindenkinek jó étvágyat.
na asszem valamit elrontottam

Most mat tettem valamit a tema megmenteseert, egyeb otletek?

Jó és igaz mondás!
Mentsük meg tényleg ezt a topic-ot!
Mentsük meg tényleg ezt a topic-ot!