Latom megint sehol senki, ebbol se se lesz mar nagy tema. Talan tenyleg mindenki atallt a masik parthoz, marmint vekony csajok...
Meg akartuk menteni a temat es most se a husisabb csajokrol volt szo, hm, hm
Na megyek vissza takarítani.
Helyes, en is igy szeretem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:56

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
Ok:-) Annyit kérdezték már ezt tőlem...belefáradtam a magyarázásába, így annyit mondanék csak, hogy aki olyan, mint én, az nem fogja majd ezt a kérdést feltenni nekem:-))))))
31 (szóval én már túl vagyok a bulizós korszakon, ár akkor sem vittem túlzásba..nem az én világom!)
Az:-) Imádom a cica-kandúrka párosítást:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy sok időt töltök, talán az alább felsorolt dolgok miatt...Utcán mikor fog rámmosolyogni egy pasi, vagy ne adj Isten leszólítani?:-) Főleg, itt nálunk a csontkollekciókat kedvelik, esélyem is kevés így erre:-) És mondom, meg szeretnék ismerni egy ilyen férfit, akiről személyleírást adtam:-) És ebben töretlen vagyok:-) Valahol a kicsiny országban majd csak akad egy talpig férfi, aki ide téved és nem csak megkérdi azt, hogy "bevállalós vagy-e", mert neki egy erős jellemre van szüksége éppen a virtuális világban, de nem is 1-2 hancúrra vágyik, hanem már beért a feje lágya és úgy gondolja, jók leszünk egymásnak:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
Szerintem napi 2 óra nem sok, sokan viszont az egész munkaidejüket netezéssel töltik ki, hiába nincs otthon számítógépük!
Buli? Ugyan már! Nekem józan férfi kell, nem egy tántorgó alkoholista! És nem egy mámoros éjszaka!
Párszex? Ja kérem, ehhez nem szabad szégyellősnek lenni! Itt volt a nyár és az ezzel járó sok-sok lehetőség:-)
20
te is macskaparti vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:45

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Ezért vannak egyedül a magamfajta romantikus nők, akik egy igazi Férfira vágynak. Egy bátor, vad, jófej, de attól még nagyon szeretni tudó kis kandúrra:-))
Volt hogy en is megtettem az elso lepest, de szinte folyton kudarccal vegzodott, mert nehanyan nem tudjak a dolgokat felnott mondjara kezelni, es kinevetik az embert, vagy ujjal mutogatnak ra, igy en mar elvbol se tennek senkiert egy lepest se. Egy ferfi legyen ferfi, es alljon a sarkara, aki meg nem tud, az verje a kameraba.
Ezért vannak egyedül a magamfajta romantikus nők, akik egy igazi Férfira vágynak. Egy bátor, vad, jófej, de attól még nagyon szeretni tudó kis kandúrra:-))
neked is igazad van!
Mondom, nem azokról beszéltem, akik csak desszertként használják...De akik főfogásként és nem is akarnak igazi társat maguk mellé, hanem csak ennyi az igényük, azok szánalmasak, legalábbis nekem.
Mondjuk, ha nekem olyan párom lenne, akik nyitott ilyesféle dolgokra, nem a neten keresném vele a párszexet.
a net számomra csak ismerkedésre jó. De egyéb, főleg testi élvezetekre egészen biztosan nem!
Mondjuk, ha nekem olyan párom lenne, akik nyitott ilyesféle dolgokra, nem a neten keresném vele a párszexet.
a net számomra csak ismerkedésre jó. De egyéb, főleg testi élvezetekre egészen biztosan nem!
És egy HELYESÍRÁS-t oktató tanárnővel?
Igazad van!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 22:39

Ebben en is egyet ertek, sok fiu total batortalan, es mivel nem lepnek a csaj ugy veheti hogy nem jon be a pasinak. Mokuskerek...
Ebben en is egyet ertek, sok fiu total batortalan, es mivel nem lepnek a csaj ugy veheti hogy nem jon be a pasinak. Mokuskerek...
és folyt.köv. lassan oda jutnak, hogy már csak egy vizuális élményre tudnak elélvezni, vagy ami még rosszabb erekciót produkálni:-)
Én az ilyeneket messziről kiröhögöm:-) De van sok csaj, akit meg lehet etetni:-)
UI: nem azokról beszélek, akik 1-2x kipróbálták, hanem, akik folyamatosan erre izgulnak és alig várják, hogy bekapcsolják a kamerát!:-)
Én az ilyeneket messziről kiröhögöm:-) De van sok csaj, akit meg lehet etetni:-)
UI: nem azokról beszélek, akik 1-2x kipróbálták, hanem, akik folyamatosan erre izgulnak és alig várják, hogy bekapcsolják a kamerát!:-)
nekem meg az agyam száll el, mer' vírusos a gépem. Olyan lassú, mint egy lajhár.
Ne hülyéskedj már, mail-ben és más virtuális helyeken csak az szexel, aki az életben pipogya és csak a szája nagy!!!!
Egy igazi férfi és egy igazi nő érzésekre vágyik!
Csak én élek ezen a bolygón?
Komolyan mondom, itt néha azt érzem!
Nehogy megsértődj, nem neked szólt ez, csak a kérdéseddel eszembe juttattál most sok mindent...
Egy igazi férfi és egy igazi nő érzésekre vágyik!
Csak én élek ezen a bolygón?
Komolyan mondom, itt néha azt érzem!
Nehogy megsértődj, nem neked szólt ez, csak a kérdéseddel eszembe juttattál most sok mindent...